P A C I F I Q U E : L U M I È R E 7.3.2009 @ Espoo

682 posts, 35 pages, 151,853 views

mr.a

Posts: 2,098

#421 • • mr.a
..this is not Miami, this is not Ibiza, this is not Helsinki, this is not Uunisaari...

[iso]THIS.IS.PACIFIQUE![/iso]

aika muikee fiilis, ihan just mennään!
Avatar
#422 • • pia^^ Guest
Jee!!! Kohta menoks *tanssittel*
AdonisHercules

Posts: 596

#424 • • AdonisHercules d a n c e m a c h i n e s / Titty Bear / Bakteeri
Kohta mennään *jiihaa**tanssittel*

--
Paitsi että se on helvetin kova panomies, niin se on aivan mielettömän mukava jätkä.

Crazybattery

Posts: 782

#425 • • Crazybattery Fruor ergo sum
meikki jo tehty*hymy* laukku pakataan kohta ja sitten *jiihaa*
YourSelf

Posts: 305

#426 • • YourSelf

mr.a, 7.3.2009 16:23:
..this is not Miami, this is not Ibiza, this is not Helsinki, this is not Uunisaari...

[iso]THIS.IS.PACIFIQUE![/iso]

aika muikee fiilis, ihan just mennään!



so True... all of it..
yet.. THIS ONLY IS!! *sydän*
Samu81

Posts: 1,224

#427 • • Samu81 kokolihaa
Kannattaakohan tänne tulla heti seiskalta, vai onko edellisinä vuosina ollut jotain viivästyksiä? *ding* Kyseleepi ensikertalainen....
Luin nyt vasta, että Serena sulki tänään vasta klo.18, eli tunnissa pitäisi saada suurinosa dekoista, valoista ja muista paikoilleen? *hikoil*

--
Unelma ja toimistohommia *ding*

epicuros

Posts: 7,734

#428 • • epicuros
muistan jotain vanhoja mix-levyjä mis oli aina "This is..."

Minneköhän nekin kadonneet, so wat - tänään PACIFIQUE! <3

--
Valid criticism does you a favor.

YourSelf

Posts: 305

#429 • • YourSelf

Samu*, 7.3.2009 17:42:
Kannattaakohan tänne tulla heti seiskalta, vai onko edellisinä vuosina ollut jotain viivästyksiä? *ding* Kyseleepi ensikertalainen....
Luin nyt vasta, että Serena sulki tänään vasta klo.18, eli tunnissa pitäisi saada suurinosa dekoista, valoista ja muista paikoilleen? *hikoil*



jonosta tulee nopeesti HYVIN pitkä.. lähen ite täält kalikselt puolen tunnin pääst.. (järjenperäläisenä tiedät varmaan missä sijaitsee.. *hihu*)
Wiko

Posts: 185

#430 • • Wiko Jääpaappikakastin / Jätepuristin
epicuros

Posts: 7,734

#432 • • epicuros
Suuri kiitos bileiden järkkääjille. Poletti-tsydeemi toimi ihan kivasti ja muutenkin näytti ihan onnistuneelta illalta :)


Ne vikat biisit oli kyl huippuja ja se beachball... huhuh <3

--
Valid criticism does you a favor.

seilori

Posts: 482

#433 • • seilori
Hintansa väärtit bileet! Upeimpia hetkiä olivat oikeasti välimerelliseltä soundanneet setit alkuillasta ja viimeisen 45 min hittikimara. Pääareenan ulkopuolella ei juurikaan tullut edes pistäydyttyä, vaikka nähtävää ja koettavaa olisi ollut jo monien pienien bileiden edestä.

Valitettavaakin tietenkin löytyy. Järjestäjät olivat hoitaneet hommansa asiallisesti muutamaa pullonkaulaa lukuunottamatta, harmi vain että paikan henkilökunta ei vaikuttanut joka kohdassa yhtä ammattimaiselta. Musiikki oli pääareenalla tarpeettoman kovalla, ja illan startattua kunnolla ei pääareenan vesialtaassa enää pystynyt tanssimaan ilman korvatulppia.

Toinen yllättävä miinus oli se, että vesi olisi voinut olla lämpimämpää O__o
Pyr0n

Posts: 617

#434 • • Pyr0n Metsänpeikko
Hienot kemut oli taasen.

Taisi huumekoira taas merkkailla porukkaa kohtuullisesti, ainakin tuntu olevan ruuhkaa siellä tarkastuspisteellä mihin miutkin merkattiin...

--
Jimmyfi: mut sä et näyttäny sille rakkaudelle vaan körmylle :D

remotion

Posts: 5,283

#435 • • Edited remotion nostatus guru
Olipas kulahtanutta paskaa. hohhoijaa... ja vip lippu omg lol
jos dekkin etee ois tuupannu minkä tahansa tyypin vahakabinetista ni se ois pessy sen nahkarulla alberton ja "allstars" varmistelusetin 100-0.

noh tulipahan käytyä toteemassa taas.

Hifki - tepsi matsissakin tulee vähemmän varmanpäälle heitettyjä biisivalintoja kuin tuolla.
pirpeli

Posts: 5,533

#436 • • pirpeli

remotion, 8.3.2009 03:20:
Olipas kulahtanutta paskaa. hohhoijaa... ja vip lippu omg lol
jos dekkin etee ois tuupannu minkä tahansa tyypin vahakabinetista ni se ois pessy sen nahkarulla alberton ja "allstars" varmistelusetin 100-0.

noh tulipahan käytyä toteemassa taas.



En ollut bileissä, ku en ollu bileissä, mut paras bilepalaute vähään aikaan..Kiitti, moi.

--
Autumn is a second spring when every leaf is a flower.
-Albert Camus-

vel

Posts: 173

#437 • • vel
Oli aika uskomattoman hienot bileet kyllä. Ensimmäistä kertaa käymässä ja taatusti tulee jatkossakin mentyä. Kaikki oli selkeästi ja toimivasti organisoitu ja turistinakin oli mukana menossa pienellä vaivalla.

Ainoa miinus tulee ehdottomasti yläkerran baaritiskin jonotuspolitiikasta. Tai siis jonohan oli lähinnä kosmeettinen, kaikki tunkivat väleistä hakemaan juotavaa ja se oikea jono ei sitten liikkunut mihinkään - yllättäen. Yksi naru rajaamaan jonotusalueen ja -suunnan olisi tehnyt ihmeitä.

Muuten jäi ihan loistavat fiilikset, Pacifique 2010 nähdään! :)
prinsessa__

Posts: 59

#438 • • Edited prinsessa__
ISO KIITOS!!!*sydän* hauskaa oli,hirmu känni...*hih*mut pukukaappi systeemi oli perseestä!!!Poletti homma toimi ku toimi...*justjoo*Muuten ihan jees...*nauru*Ens vuonna uudet kujeet ja ehkä uudet systeemit...*possu* Ja kiitos ihanille ystiksille...*plur* Ja oli muutes luikas piha...*pepsodent* ja koti matka mitä hupaisin...Bussi kuski hassu...*hih**iloinen**pahis**pepsodent*
Avatar
#439 • • Muussika Guest
ROMAANIVAROITUS!

Osa 1 = Ei-rakentava, överisubjektiivinen palaute

Osa 2 = Rakentavampi palaute

Osa 1:

Olin ensimmäistä kertaa tapahtumassa. Aiemmin olen pohtinut, olisiko tämä ihan meikäläisen eventti. Vaikka ilta oli loppujen lopuksi ihan kiva, niin vastaus on ei. Tämä ei ole meikäläisen heiniä.

Suurin syy tähän on musiikkimakuni, joka ei mennyt yksiin illan päälinjauksen kanssa. Kertaakaan en tanssahdellut allasalueella, jonka äärellä musiikki oli omaan makuuni aivan liian löysää. Kiitokset Poliisille, joka veti luolassa illan parhaan setin ja sai jalkani nousemaan (ja jonka musiikillisen linjauksen ja naaman osaan nykyään jopa yhdistää vallan muuhun kuin kiksuun :D), sekä Neonille ja Proteukselle, jotka hekin saivat jalan vippaamaan rivakkaan tahtiin. :) Luola oli teh place to be.

Minun oli vaikea päästä yli siitä, että noinkin kuumassa paikassa ei saanut kuljettaa vesipulloa mukana. Alkuangstit tuli vetästyä siitä, mutta onneksi toivuin jossakin vaiheessa. :D Luolassa onneksi pystyi tanssimaan vesipullon kera.

Suuret massatapahtumat ei ole ihan se mun juttu. Sehän nyt on selvää, että joutuu jonottelemaan kun on paljon porukkaa, mutta ihmisten oman navan tuijottelu on se, joka pistää ärsyttämään. Esimerkkinä mainittakoon avainjonossa minut ohittanut pariskunta, joka ei oikein osannut suhtautua kovinkaan asiallisesti kun mainitsin heille asiasta. Baarijonossa väliin yrittivät kiilata pari jätkää, joille jo yksi ihminen sanoi, että aikovatko he todella ohittaa puoli tuntia jonottaneet ihmiset. Vastaus oli ''Joo'' nokka pystyssä. Sanoin toiselle heistä, että minun ohi ei ainakaan tulla, eikä varmasti seuraavankaan. Jätkä sitten tuli eteeni, ja totesin, että sanon kyllä baarimikolle, ettei ohittaneelle tarvitse tarjoilla ennen muita. Näin teinkin, ja jätkä totesi mulle sitten lopuksi nenäkkääseen sävyyn, että: ''Joku jätkä saa susta kyllä täääääydellisen tyttöystävän''. No totta munassa (on saanutkin jo), jotain fiksua sentään osasi sanoa. *nauru* Pukkarissa sitten kuuntelin, kun timmit tytöt keskusteli tähän tyyliin: ''Hei, kerro tolle Tiinalle (nimi muutettu ehkä?) niistä elintasovatsoista mitä nähtiin, niistä läskeistä ihmisistä!'' Mimmit on keskittynyt näköjään tosi oleelliseen, on se jännä kun sieltä tynnyristä tulee ulos katselemaan maailmaa ja huomaa ympärillä olevan kaikennäköisiä ja -kokoisia ihmisiä. Tsemppiä vaan henkiseen kasvuun.

Osa 2

Paikka oli laitettu tosi hienoksi, valot oli upeat ja tulppien kera volat toimi ainakin omalla kohdalla hyvin. Polettisysteemi oli ihan hyvä ratkaisu, vaikkakin olisin toivonut jokaisen polettikassan kohdalle listan juomien ja ruokien hinnoista, niin olisi sitten osannut ostaa sopivan määrän. Onneksi myyjät osasivat kysyttäessä kertoa kuitenkin joitakin hintoja, joten heille propsit siitä.

Jonon väleihin kiilailevat ihmiset olisi saatu paremmin kuriin rajaamalla jonotusalue esim. köydellä. Osa kiilasi ehkä vain inhimillisestä erehdyksestä luullessaan, että tiskille mennään kuin missä tahansa baarissa, osa kiilasi kiilaamisen ilosta. Itse jono ei sitten meinannut edetä mihinkään.

Soittoaikatauluja olisin kaivannut enemmän esille. Pukuhuoneisiin olisi ollut hyvä lätkiä niitä suht reilustikin, ja miksei vessoihinkin yhdet seinälle. Allasalueen soittoaikataulua en henk. koht. löytänyt mistään, onnekseni siellä ei kyllä soittanutkaan kukaan musiikkia omaan makuuni.

Summa summarum optimistin vinkkelistä:

- Kaveriseura oli kivaa *sydän*
- Tuttavuutta tehnyt tarzanin näköinen tukkajumala oli tosi hauska heppu :D
- Bussikuski oli maailman paras! Hitto että nauroin sen jutuille! Kannatti maksaa ihan vaan sen vuoksi kybä per suunta. *nauru*
- Tanssin itseni tosi hikiseksi ja haisevaksi *slurps*
- Suihku toimi!

Törmäsin enemmän leuhkaan jengiin kuin missään muissa bileissä ikinä, musa oli pääosin löysää, jonotteluun meni vähän liikaa aikaa ja energiaa meiksin makuun... Ilta oli ihan kiva, mutta taisi jäädä edellämainituista syistä viimeiseksi omalta osaltani. Kävijämäärähän kuitenkin todistaa, että bileet ovat mooooonelle muulle yksi vuoden kohokohdista, eikä syyttä - onhan nämä kekkerit puitteiltaan huippuluokkaa. *hihu*

Kiitokset järjestäjille ja rapsutuksia poliisien ahkerille koirulaisille!
Juhgu

Posts: 7,921

#440 • • Edited Juhgu Virnistelijä
Alussa meinas vähän ärtsyttää, että miks pitää jonottaa sisään, polettitiskille ja baaritiskille pari-kolme tuntia, kun järjestäjillä kuitenkin oli kävijämäärä tiedossa etukäteen ja ihan hyvin olis voinu varautua. Aika pian tuo kuitenkin unohtui, kemut oli mitä mainioimmat ja fiilis kohdallaan. Viihdyin. Kiitos.

Heti kostautui, kun tuli heiluttua humalassa ilman korvatulppia. Eipä ole korvat hetkeen soinu näin pahasti. Toivottavasti huomenna taas kuulee jotain.
panic.gif


Vampyrella, 8.3.2009 04:59:
Jonon väleihin kiilailevat ihmiset olisi saatu paremmin kuriin rajaamalla jonotusalue esim. köydellä. Osa kiilasi ehkä vain inhimillisestä erehdyksestä luullessaan, että tiskille mennään kuin missä tahansa baarissa


Joo, meinas multakin alkuun jäädä huomaamatta, että tossa epämääräisessä ihmiskasassa on jonokin jossain.


Vampyrella, 8.3.2009 04:59:
Törmäsin enemmän leuhkaan jengiin kuin missään muissa bileissä ikinä


Vähän oli jengillä kyl käytöstavat hakusessa. Mut minkäs teet. Myöhäistä bilejärkkäreiden tai bilettäjien yrittää opettaa aikuisille ihmisille niitä alkeellisia käytöstapoja mitkä jäi äidiltä opettamatta.

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)