UNITY THE ISLAND 2007 14.7.2007 @ Helsinki

380 posts, 19 pages, 85,778 views

fallen angel

Posts: 529

#281 • • fallen angel
Niiiiiin Kivaa!! Vanhoja tuttuja, ja muutama uusikin, loestavaa musaa, ja ei tullu ainakaan kylmä salin puolella=) Parasta bileantia kuten aina*plur*

--
Rinsessa

ella_

Posts: 1,329

#282 • • ella_
oli aivan isoa ihanuutta <3

ps. tykkään teistä te tutut.

--
Elementary, my dear.

Charlotte

Posts: 303

#283 • • Charlotte pikku-sisko, tuulitunneli/tuulis, nato
*jiihaa*UNITY*sydän*
Avatar
#284 • • Edited Taika Guest
ulkoilmaelämä tuolla saarella oli taas niin parhautta <3

*sydän*unity*sydän*

okei, oli teitäkin kaverit ihan kiva nähdä ennen kuin häivyn taas tuonne susirajan taakse lomailemaan.
Jinx

Posts: 2,615

#285 • • Jinx Superfeminine
*plur**sydän**sydän**tanssittel* Niin ihanaa oli!

--
Pyllykkä

Crazybattery

Posts: 782

#286 • • Crazybattery Fruor ergo sum
oli aivan mahtava!*jiihaa*kiitos
Unity*sydän*
Tapsalle loistavasta settista*tanssittel*
ja kaverille fiiliksesta*peaceloveUNITYrespect*
pululu

Posts: 1,102

#287 • • pululu .jemmutti.
kuulostaa siltä et ois kannattanu olla paikalla, mut onneks mul oli ihan omat pippalot täällä!

kiitos seurasta markus *sydän*

--
Ei ole enää pitkä matka
maisemaan jota en ole koskaan nähnyt.

Marjo

Posts: 1,796

#288 • • Marjo pupuTupuna

Super-Kerttu, 15.7.2007 07:12:
Parhaat bileet parhaassa seurassa. Kullan kanssa kiikkumassa ja nuotiolla, rakkaiden ystävien kanssa tanssimassa!*tanssittel*

Unity piti taas lupauksensa Suoemen parhaana klubina! *sydän* Oli niin kivaa!*sydän*



Mä komppaan tätä! Ihan parasta! *sydän* Ja *känni* oli kyllä sen mukainen! *blush*
mekaanikko

Posts: 1,176

#289 • • Edited mekaanikko don selecta
Huonoa: mun paita haisee ihan savulta, siiderin saatavuudessa oli pieniä ongelmia ja sit toi Justicen D.A.N.C.E. on niiiiin kuultu jo.

Hyvää: kaikki muu! Mitä vähän tuli pääpuolen musaa kuunneltua niin Tapsa soitti välillä yllättävän teknoa, mikä rules (Spektre: Jade <3). Gotta love 2007, tekno kuulostaa trancelta ja trance teknolta, kohtakohan päästään eroon tommosista tylsistä genrerajoista ja kuunnellaan vaan Hyvää Musaa(tm). Mut pääasia Unityssä ei kyl oo se musa, vaan se meininki ja ihmiset ja se upee paikka ja ja ja... Ja nehän oli kohdallaan. Parhautta. Kiitos, taas kerran.

--
Erään pikkutytön nenään kasvoi kaksi vaaleansinistä nauhaa. Tapaus oli siinä mielessä harvinainen, että toisessa nauhassa luki "Mars" ja toisessa "Jupiter".
-- Daniil Harms: Uusi anatomia

lohikarme

Posts: 1,730

#290 • • Edited lohikarme RitariVittupää
*sydän*

Photos available soon *lmao*

--
Qualis artifex pereo

Avatar
#291 • • Elwira Guest
Unity *sydän* ihmiset *sydän* musiikki *sydän*
Hule

Posts: 84

#292 • • Hule
Todella upeeta oli.. Kiitos ja anteeks kaikille! Visa electroni ja laukku ja takki hävis joten kivaa on varmaankin ollu.. Jos muuten löytyy jostain laukkuani yms.. niin ottakaa yhteyttä
lohikarme

Posts: 1,730

#293 • • lohikarme RitariVittupää
Ainiin! Näin jonkun kiidättävän naisten-mallia olevaa lompakkoa pokeille, joten jos jollain on lompakko kadoksissa niin kannattanee soitella uunisaaren henkilökunnalle :)

--
Qualis artifex pereo

node

Posts: 214

#294 • • node [deepscan]

mekaanikko, 15.7.2007 14:06:
Hyvää: kaikki muu! Mitä vähän tuli pääpuolen musaa kuunneltua niin Tapsa soitti välillä yllättävän teknoa, mikä rules (Spektre: Jade <3). Gotta love 2007, tekno kuulostaa trancelta ja trance teknolta, kohtakohan päästään eroon tommosista tylsistä genrerajoista ja kuunnellaan vaan Hyvää Musaa(tm).


Spottasin saman ja ihmettelin että no jopas! :) Mut tosiaan muutenkin komppaan mekaanikkoa, nää käy intiimimmiks vuosi vuodelta ja meininki on aina yhtä välitön, lämmin ja elämäniloinen! <3 Parasta oli - enskerral pomminvarmasti taas!

Erikoismaininta sille rantachillille - oli kyllä majesteettisen kuulloista. Olin saanut sen käsitykset että siinä jammailtaisiin pidempäänkin (tyyliin oheis-soittelua chillisetin päälle tms) - vaan toimi erinomaisesti noinkin, varmasti jopa eheämpänä kokonaisuutena. Kiitos rakkaille seurasta <3

--
Esineet on tehty käytettäviksi, ihmiset rakastettaviksi
- ei toisinpäin.

thomas

Posts: 5,618

#295 • • thomas

mekaanikko, 15.7.2007 14:06:
Huonoa: mun paita haisee ihan savulta, siiderin saatavuudessa oli pieniä ongelmia ja sit toi Justicen D.A.N.C.E. on niiiiin kuultu jo.

Hyvää: kaikki muu! Mitä vähän tuli pääpuolen musaa kuunneltua niin Tapsa soitti välillä yllättävän teknoa, mikä rules (Spektre: Jade <3). Gotta love 2007, tekno kuulostaa trancelta ja trance teknolta, kohtakohan päästään eroon tommosista tylsistä genrerajoista ja kuunnellaan vaan Hyvää Musaa(tm). Mut pääasia Unityssä ei kyl oo se musa, vaan se meininki ja ihmiset ja se upee paikka ja ja ja... Ja nehän oli kohdallaan. Parhautta. Kiitos, taas kerran.



this pretty much sums it up. kiitos unity :) oli mukavaa olla mukana. neppikset (pitäisköhän alkaa järjestämään miittejä?), rantaetkoilut toimi kans (passion!) ja muutenkaan eipä löydy kyl valituksen sanaa.
sapeli

Posts: 11,768

#296 • • Edited sapeli jokukukamikä?
Toista kertaa saarella, tällä kertaa meni paljon paremmin: ei satanut, ja oli paljon enemmän tuttuja *hymy*

Mun kohdalta Unityt voi oikeastaan jakaa neljään osaan (oltiin siellä kuitenkin 13 tuntia *hih*)

1. Ulkohengailu
Tähdättiin saarelle silleen että ehdittäis aarteenetsintään, ja vaikka oltiin ihan hippasen myöhässä, löytyihän se keltainen sudenkorento jolla voitettiin paljon hyvää fiilistä (ja skumppapullo). *hihu* Saari oli kaunis, niinkuin muistelinkin, ja ihan kuin kukkiakin olisi ollut enemmän kuin toissavuonna! Sää tosin oli mitä oli, ja kavereitakin oli hyvin vähän ensimmäiset 2-3 tuntia... Ja ihan ihme musaa! Mut samoihin aikoihin kun aurinko alkoi lämmittämään niin kavereitakin alkoi virtaamaan paikalle ja fiilis alkoi nousta *jiihaa* Päivän fiilistä nostattavin biisi oli se remixi Toton Africasta *sydän*

2. Bileiden alku
Safkalle oli koko ajan niin törkeä jono etten jaksanut lähteä jonottamaan (ilmeisesti tänä vuonna ei ollut mitään ihmeellistä gourmet-ruokaa, tai en ainakaan sellaista kenelläkään nähnyt, mutta taitaakin olla tärkeämpää että kaikille riitti *joo*). Olihan sitä vielä myöhemminkin saatavilla että nälissään ei tarvinnut olla, ja rannalla oli hyvää seuraa koko ajan. Lowlandin pianosoittelut oli aika hienoa, mutta hyvin lyhyen aikaa sitä kesti - ei oikein ehtinyt pääsemään fiilikseen mukaan (varsinkaan kun oltiin ihan saaren toisella puolella kun ne alkoi).

Kun sisällä alkoi musa ja muutenkin bileet heräs enemmän henkiin, ei oikein tiennyt mihin menis ja mitä tekis. Kavereita oli joka puolella, mut kenenkään kanssa ei malttanut jäädä juttelemaan kun musaakin oli joka puolella, ja tosiaan tuli vähän runsauden pula (Pacifiquessa sama ongelma). Terassimusa oli vähän outoa ja ehkä turhan vaihtelevaa, sisällä taas soi mun kannalta vähän vaikeaa teknoa johon ei oikein päässyt sisälle. Aika meni lähinnä kadonneita kavereita etsiessä.

3. Loppubileet
Kun sai vähän rentouduttua ja kaikki oleelliset ihmiset löytyi, alkoi olemaan vähän paremmin mielin (aikaisemmin tuntui vähän siltä että bileet vaan lipuu ohi eikä niistä tuntunut saavan otetta). Yksi illan ehdottomista kohokohdista oli Indigon soittelu siellä grillin luona; päivän mieltä lämmittävin biisi oli Sven Väthin L'Esperanza (varmaan ekaa kertaa kuulin bileissä) *sydän* Siinä oli ihana jammailla tulen äärellä lämpimässä, mutta silti ulkona, tähdet ja siniset pilvet kattona *pihkassa* Muutenkin ulkona oli joitain tosi kivoja valoefektejä, vaikka monet olikin aika sokaisevia siellä pimeydessä.

Viimeiset 3 tuntia Orkidean setistä oli kyllä aika herkkua myös, mutta en vaan malttanut pysyä aloillani pääsalissa kovin pitkään. Välillä jonotettiin pitkään vessaan (a: *dissaa*) ja välillä selvitettiin narikassa kaverin kadonnutta narikkalappua. Ihan kivaa oli, mutta tavallaan se valinnanvapaus ja vaihtoehtojen rikkaus harhautti, eikä oikein tosiaan osannut ottaa mistään kunnolla kiinni.

4. Flaikkujako
Oikeastaan koko illasta paras fiilis kokonaisuutena jäi siitä kun jaoin flaikkuja laiturilla. Sää oli kaunis, auringonnousu oli upea, ihmiset oli hyvällä tuulella ja tavallaan oli helpottavaa kun tiesi tasan tarkalleen mitä teki seuraavat pari tuntia, kun aiempaa 11 tuntia oli leimannut geneerinen haahuilu. Tässä näki kaikki kaverit vielä kerran ja monta mukavaa muukalaistakin, ja tuli hyvä mieli kun huomasi kuinka monelle oli jäänyt niin hyvä mieli bileistä.

---

Bilejärjestelyt sinänsä olivat moitteettomat, aivan ykkösluokan työtä *joo* Alkuillan musiikkivalinnat rannalla ja loppuillan musiikkivalinnat terassilla ei oikein ollut meikäläisen mieleen, mutta eipä kaikkia voi kai miellyttää. Tällä kertaa ei ollut missään liian tungoskaan, luultavasti kiitos kauniin yösään.

Plussia tuli siis monia, miinuksia vähemmän, ja niistäkin suurin osa ihan omasta takaa. Sanoisin kyllä että hyvällä fiiliksellä ja hyvällä porukalla unityt vois helposti olla vuoden parhaat bileet!

PS: kuka voitti pukuskaban? Mun mielestä Minsqulla oli ehdottomasti värikkäin ja räiskyvin ja hienoin asu, eli meikäläisen äänet menee sinne! *aplodit* Muutenkin oikein kivoja väriläiskiä näkyi palloilemassa siellä *hihu*

PPS: kun melkein kaikki oli jo lähteneet saarelta niin löysin ilmeisesti pyörään U-lukon avaimen, jossa avaimenperänä läpinäkyvä sininen UFO-läppä. Annoin sen järkkäreille, eli sen voi varmaan noutaa saaresta *joo*

PPPS: kukaan ei tykkää viheltäjistä *kuuroil* *igor*

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

silva

Posts: 82

#297 • • silva
Ilmoittaudun myös tähän omaisuutensa kadottaneiden kasvavaan jonoon...Eli minulta vietiin pieni harmaantummansininen kankainen olkalaukku, sisällä puhelin (samsung metallinvärinen simpukka SGH-X460), lompakko (kankainen, oranssi) ja iso nippu avaimia. Jos tulee vastaan, kaipailisin niitä kovasti takaisin.

Muuten oli tunnelma katossa, kiitoksia kovasti! *sydän* Ja kiitokset myös avuliaille ja huolehtivaisille pokeille/järjestysmiehille.

Mutta sinä syyhky, joka veit laukkuni *dissaa* *senkin*, sanat eivät riitä kertomaan. Eikö sulla todella tuolla muuta tekemistä ollut?! Että piti maksaa 26 euroa päästäkseen pöllimään laukkuja?
Henna

Posts: 4,965

#298 • • Henna RaittiusYhdistyksen jäsen
Aivan mahtavaa jälleen kerran*sydän*
KLUVITUS

Posts: 148

#299 • • Edited KLUVITUS team !F.U.C
Aivan kuin olisin viihtynyt. Kyllä, näin sen tulkitsen .. sen tunteen kun musiikki ottaa vartalon valtaansa ja antaa viedä, aaltoillen puolelta toiselle, antaen sen vapaasti valita omat liikeratansa, sykäyttää tempaamalla tunnelmaansa kerta toisensa jälkeen.. melkein olisi voinut reivata vaan ihan koko illan ja jättää ihmisiin tutustumiset vähemmälle, sen verran kauan on viimeisimmästä ravetuksesta *jiihaa* että kyllä lämpeni ja huolella. Vaikka ulkona vähän vilu tulikin, aluksi ainakin kun 8 tiimoilla saavuin jonottamaan ihan hyvää pöperöä ja ihmettelemään ihmisten chilliä menoa.

Niin no mä nyt ainakin olen levännyt tähän asti kesää vaan veikkaanpa ettei kovin monet ole niin tehneet vaan viilettäneet oikein kunnolla ja nyt siis säästelivät aluksi voimiansa. Onneksi sitä virtaa löytyi loppuillasta muistakin ihmisistä, kuten yleensä oman muistini mukaankin ja taas kerran täytyy sanoa että olisi pitänyt olla tanssilattialla paljon enemmän, oikeastaan koko ajan vaan *hih* ... no jotkut tietää kyllä mitä tarkoitan.

Ai etkä tiedä?

Ihana tapaus eräs tuttu valokuvaaja, jonka ottaessa glamour-kuvia eräästä neidosta, ilmaannuin hänen taaksensa ja mitä ilmeisimmin aikaansain todella hyviä tilannekuvia sillä kun valokuvien oton jälkeen menin kuvaajalle sanomaan ettei saa julkaista niitä kuvia missä esiinnyn (kiusallani vaan) niin hänpä ryhtyi kiusaamaan takaisin ja hyvin teatraalisen näyttävästi deletoi ne kuvat kamerastaan jotten minä niitä saisi itsellenikään vaikka sitä kuitenkin samalla pyytelin .. *nauru* *nauru* *nauru*

Harmillista että joiltakin oli hävinnyt tavaraa, ihan kuin ei voisi siltä välttyä kokonaisuudessaan kun iso ryhmärämä joraa. Sääli ja toivottavasti löytyy kaikki takaisin tarvittava. Itse en onnistunut hukkaamaan omistani joten meni ilta nappiin tältä osin eikä muutenkaan minulla mitään valittamista oikeastaan edes ole. Hyvät menot!

*jiihaa* Kiitos ja anteeksi *aplodit*

.. siis tietysti siitä etten aktiivisemmin etsinyt loppuillasta jatkoja *vink* vaan koirakin oli kotona odottamassa enkä olisikaan pitkää iltaa voinut lähteä viettämään. Sähläsin vähän koiranhoitajan järjestämisessä, onneksi ei ollut totaalisen kaunis päivä sillä se olisi kyllä hieman harmittanut.

--
kerran jos toisenkin

Howdy

Posts: 7,955

#300 • • Howdy Oldie
Jep taas kerran *hymy*

--
Käpy vailla vertaa