Minkä leffan katsoit viimeksi ?

7,273 posts, 364 pages, 1,841,390 views

C-Hill

Posts: 1,141

#5561 • • C-Hill Syna / Deck Jagger

Replying to Minkä leffan katsoit viimeksi ?:

epicuros, 22.12.2009 14:04:
---
Mä aion antaa kaiken tukeni tälle tuotteelle jatko-osia toivoen. Jäi nimittäin aika paljon vielä sitä maailmaa kokematta :)


Samoin.
On se nyt perkele jos ei muutkin tajuu että Cameronin tasoisia tekijöitä pitäis tukea huomattavasti enemmän kuin vaikka jotain aivotonta "kaikki räjähtää JEE!" Michael Bayta. On häpeällistä, jos joku Transformers 2 tuottaa enemmän fyffeä kuin "hieman" enemmän syvyyttä ja ajatusta sisältävä, oikeasti näyttävä AVATAR.
Druma

Posts: 416

#5562 • • Druma En pidä itseäni juuri minään.
Hymypoika. Pakko myöntää, et monen vuoden tauon jälkeen tää nousee suomileffojen kärkeen. Ei ihan voita vielä Game Overia, mut top-5
kmmo

Posts: 4,140

#5563 • • kmmo and The Predators
Humpday
http://www.imdb.com/title/tt1334537/

vähän pettymys ku odotin arvostelujen ja leffan idean
perusteella jotain muuta.. ei nyt mikään paska, mutta
hieman teennäinen maku jäi. olisi ollut ainekeset kyl
parempaankin leffaan.

--
Under the water there are traps, hidden depths!

Jocular

Posts: 1,359

#5564 • • Jocular Janni
Gamer http://www.imdb.com/title/tt1034032/ *tähti**tähti**tähti**tähti*

Ehdottomasti diggasin. *hihu* Jos tykkäät pelata koneella/konsolilla, tykkäät actionleffoista/sotasankareista tai oot muuten vaan "nörttimielinen" niin ehdottomasti katsomisen arvoinen pläjäys *hymy*

--
Sinun täytyy olla ensimmäinen, paras tai erilainen.

asdf

Posts: 3,155

#5565 • • asdf
Tekis mieli repii silmät irti äskösen Catwomanin jälkeen.
Ergilion

Posts: 751

#5566 • • Ergilion
onneks sieltä tuli toiselta kanavalta Valtion Vihollinen *pepsodent*

--
We´re going to hell so bring your sunblock!

sapeli

Posts: 11,767

#5567 • • sapeli jokukukamikä?
Bodyguard

Tää oli oikeastaan aika hyvä - ainakin parempi kuin mitä odotin tai muistin. (Olen siis nähnyt tämän joskus ala-asteella kerran.) Eihän tuossa mitään ihmeellisiä näyttelijäsuorituksia nähty, mutta tarina eteni ja oli paikoin ihan jännäkin, sortumatta säikyttelyyn. Mielestäni Farmerin ajatusmaailmaa saatiin seurattua ihan kelvollisesti ja loppuratkaisu oli riittävän yllättävä, ainakin niin väsyneenä kuin tuota katsottiinkin.

Ja tietenkin musiikit oli hienoja! Sieltä oli hauska bongailla taustalta Whitneyn biiseistä aiempia, muiden tekemiä versioita, sekä Whitneyn omiakin. *hymy*

*tähti**tähti**tähti*½ / 5

Jos kolme tähteä on keskinkertainen mutta periaatteessa ok leffa, ja neljä tähteä on suositus että kannattaa katsoa, tämä jää kuitenkin sille välille - kelpasi semi-aivottomaksi viihteeksi mainiosti, mutta en usko että jaksaa kiinnostaa vaativampia katsojia.

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

akir0

Posts: 2,554

#5568 • • akir0 idleRPG champion 2009

Replying to Minkä leffan katsoit viimeksi ?:

145 - Catwoman
Ah, miten armotonta tuubaa. Miten tähä onki onnistuttu saamaan hyvät näyttelijät ja silti pilaamaan kaikki. Dialogin jokaisesta sanasta iski armoton myötähäpeä!

146 - Fantastic Four
Joo, oli parempi kuin ehkä muistelinkaan. Ainoastaan loppu oli kohtalainen antikliimaksi. Harmittavasti menivät jatko-osan ryssimään täydellisesti.

147 - The Dark Knight
Oijoi, upee leffa ja tällä kertaa ei pituuskaan haitannu. Heath on vaan niin loistava ja muutenkin koko leffa vaan toimii ku leka.
Individual

Posts: 10,942

#5569 • • Individual HYPNO!
2012

Aika lol, joka pitäisi ehdottomasti katsoa teatterissa. Pienellä ruudulla jäljelle jäi vain ah niin perinteinen tarina, joka ei kamalasti tarjonnut uusia näkökohtia katastrofielokuvien sarjaan. Mutta varmastikin erikoisefekteissä on nyt saavutettu jonkinlainen taso, ainakin tuhonmäärän suhteen, että mielenkiintoista nähdä miten tuosta enää laittaa paremmaksi. Kaikki kun meni leffassa paskaksi mikä vaan voi mennä.
akir0

Posts: 2,554

#5570 • • akir0 idleRPG champion 2009
148 - Rentun Ruusu
Ekaa kertaa tuli katsottua ja hyvähän tää oli. Kertojan osuuden olis voinu jättää pois, vaikka itse mies olikin kyseessä. Samoin leffa oli paikka paikoin aika sekava ja paikasta toiseen mentiin turhankin vikkelästi. Mutta kuten todettua, hyvä oli.
Verottaja

Posts: 1,174

#5571 • • Verottaja no-life / luuviulu
Avatar (3d)

Vau.
Joo, olihan se jokseenkin ennalta-arvattava, mutta se vika on katsojassa,
ei leffassa :)
Ensmäinen about puoltuntia meni pilalle kun oli ekaa kertaa 3d-kakkulat
naamalla + ainoa ärsyttävä elementti leffanautinnossa oli pari vatipäätä,
ketkä häiritsivät kanssakatsojia.
Pitääpi miettiä, josko menisin katsomaan toisenkin kerran :)

--
You´ve changed things, forever. There´s no going back.
See to them, you´re just a freak... like me.

Wolverine

Posts: 1,860

#5572 • • Wolverine
avatar 3d.

täysin saamansa ylistyksen arvoinen.
noi 3d-lasit oli kyl aika epämukavat ja jossai vaiheessa ne alko painamaan, se oli ainoo miinus.
kala

Posts: 541

#5573 • • kala Selfmade Executable
Avatar 3D

Mahtava.

*tähti**tähti**tähti**tähti*

--
Tämä kaloja käsittelevä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Klubitusta laajentamalla artikkelia.

Bio

Posts: 4,429

#5574 • • Bio The Bullies / Pinky

Replying to Minkä leffan katsoit viimeksi ?:

Verottaja, 29.12.2009 17:07:
Avatar (3d)

Vau.
Joo, olihan se jokseenkin ennalta-arvattava, mutta se vika on katsojassa,
ei leffassa :)
Ensmäinen about puoltuntia meni pilalle kun oli ekaa kertaa 3d-kakkulat
naamalla + ainoa ärsyttävä elementti leffanautinnossa oli pari vatipäätä,
ketkä häiritsivät kanssakatsojia.
Pitääpi miettiä, josko menisin katsomaan toisenkin kerran :)Toi on kyl helvetin ärsyttävää, ku jotkut metelöi leffassa. Mitä järkee maksaa edes leffaan, jos ei ees keskity siihen.

Mutjoo, varasin liput ja meen uudestaan kattoo leffan. Tuntu et siitä maailmasta jäi niin paljon vielä paitsi. Ja nyt otin paikat keskemmältä teatteria, jos vaikka se tekis 3D:stä vielä vaikuttavamman.
akir0

Posts: 2,554

#5575 • • akir0 idleRPG champion 2009
149 - Jennifer's Body
Tuli aika puun takaa, sillä en tienny leffasta mitään. Vähätkin odotukset laski matalalle, kun näin Megan Foxin, joka ei kuulu siihen harvaan suosikkinäyttelijöiteni ryhmään. Mutta täähä oli aika murea teini-"splätter"-elokuva karskilla huumorilla. Loppua kohti valitettavasti vaan läsähti, ois voinu loppua viitisen minuuttia aiemmin.

Eikä voi olla huono elokuva, jos Megan Fox kertoo ottaneensa kakkoseen <3
ETJ

Posts: 1,229

#5576 • • ETJ Failed specimen
Avatar 3D - Juoni oli ennalta arvattava, mutta kuitenkin ihan viihdyttävä pätkä. Olihan 3D ihan mukava, mutta tekstitykset olivat elokuvan tiellä.
Hendryk

Posts: 506

#5577 • • Hendryk I twerk, U twerk, all we twerk to Kraftwerk
En saanut täysin otetta A SERIOUS MANistä. Ei sillä etten olisi ymmärtänyt mistä se kertoo. Se tuli selväksi, että juutalaisuudesta, sillä missään elokuvassa ei varmaan ole juutaloitu niin paljon kuin tässä (kirjallisuuden puolelta kyllä löytyy näitä amerikanjuutalaisia kirjailijoita, jotka kirjoittavat amerikanjuutalaisista kirjailijoista kirjoittavista amerikanjuutalaisista kirjailijoista), mutta Coenin veljeksillä on tämä helmasynti, että heidän elokuvansa tapaavat olla pelkkiä kavalkadeja omituisia tyyppejä, jotka putkahtelevat absurdeihin kohtauksiin ja ovat usein jo ulkonäöltään ja olemukseltaan koomisia. Ja siinä sitten on se elokuva! Juonet ja teemat jäävät joskus heitteille - minusta aika pahasti esmes Big Lebowskissa, vaikka tiedän että se on monien suosikki-Coen. (Enkä aliarvioi leffaa siksi, että siinä oli se Kraftwerk-parodia, sillä minusta SE oli hauska.)

Myönnän kyllä, että nyt ihmisten eläintarha oli aika onnistunut ja elokuva oli viihdyttävä - ei sitä aina tarvitse kaikkea loppuun asti päässään pohtia, sen kun nojaa taaksepäin ja nauraa. Coenien elokuvallinen oivaltavuuskin on aina ilo leffafanille, ajatelkaa vaikka sitä muutenkin yhtä pätkän herkullisimmista kohtauksista jossa se rabbi jaarittelee immet ja lammet jonkun ei-juutalaisen hampaista löytyneistä heprealaisista aakkosista, ja räminämusiikki taustalla vongahtaa ensin päältä pois ja sitten taas päälle, kun rabbi joutuu ärtyneenä jatkamaan jorinaansa. (Mikä vaan musiikki muutenkin kuulostaa aina koomiselta veljesten elokuvissa.) Ja elokuva loppui häiritsevän hyvin. Että mitä? Tässäkö se oli? Miten se näin loppui? Mitä tämä TARKOITTAA?

Coen-huumori on muuten samanlaista kuin Kaurismäki-huumori: Elokuvaa teatterissa katsoessa kohtauksille korkeintaan myhäilee, mutta sitten kun kertaa samoja juttuja jonkun toisen saman leffan nähneen kanssa niin helposti menee yksi ilta hohotellessa.

--
Härifrån tvättas och linkodes. Och huumori kuivades.

akir0

Posts: 2,554

#5579 • • Edited akir0 idleRPG champion 2009
001 - Angels & Demons
Edellisen kerran tiirasin teatterissa ja nyt kotosalla director's cutin. En kyllä juuri huomannu eroa edelliseen, varmaan jotkut kohtaukset ollu vähän pidempiä.

Valitettavasti muistin tästä juonen yllättävänkin hyvin, joten suurin jännitys oli kateissa. Lähinnä ihmetytti, kun paikasta toiseen mentiin kauheeta kyytiä ja koko ajan ongelmat ratkes yhdellä lauseella.

Kaikki tämä huomioitunakin mielestäni silti ihan hyvä pätkä.

002 - Ghosts of the Abyss
En tiedä voiks tätä elokuvaksi sanoa, mutta ihan mukava titanic-dokkari

003 - Terminaali
Vähän ku Mr. Bean, mutta valitettavasti Tom Hanks ei vaan oo kovin hauska moisessa roolissa. Sellanen keskivertokomedia. Koetti kai olla suurikin hyvämielen elokuva, mutta siinä ei oikein onnistunut.
KritikaL

Posts: 207

#5580 • • KritikaL Teiniprinsessa
2012

Älkää edes vahingossa vaivautuko...

--
...mutta on helpompaa yrittää ymmärtää se vähän myöhemmin, kun on ensin ymmärtänyt sen että mikään mitä on siihen saakka ymmärtänyt ei ole totta.