Orion - Roots [epic trance]

27 posts, 2 pages, 7,090 views

Orion

Posts: 1,266

#1 • • Orion
Tämän vuoden viimeinen ja samalla pisin miksaus. Soundia, joka on trance-puolella innoittanut ja inspiroinut alusta lähtien:
eeppistä, hypnoottista ja ajavaa. Omia suosikkiklassikoita vuosien takaa ja joitakin unohduksiin jääneitä huikeita ralleja.

Syyspuoli on menty hyvin vahvasti trance-linjalla, joten uuden vuoden vaihduttua jatketaan vähän housemmissa ja uuden musan tunnelmissa.

Kiitos supportista koko vuoden ajalta! Cheerio!
breaks, progressive, trance, jotain

tracklist:


lisätiedot - kuuntele
Dasjonna

Posts: 612

#2 • • Dasjonna - Dreamhall / Love Shack -
UH OH! *sydän**jiihaa**kuolaa* Joulu tuli aikasin...
akiapina

Posts: 2,729

#4 • • akiapina apinaki
Huh huh, melkoinen miksaus :) Rakenne ja vaihdot pelaavat ihan pirun hyvin, etenkin vaihto kasista ysiin (muistaakseni) oli erittäin taidokas. Yhden pienen laukan taisin tossa Spookya poismiksatessa kuulla :p

Vaikka miksaus on 85 minsaa pitkä, loppui se silti todella nopeasti, tunti hujahti niin etten huomannutkaan, johtunee ehkä siitä että kyseessä on oma lempparisoundi *hymy* Varsinkin tossa tunnin molemmin puolin tulee perhanan hypnoottista ja ajavaa mutta silti niin kaunista matskua että oksat pois. Plussaa ropisee vielä siitä että tässä oli yllättävänkin monta biisiä mitä en ole ennen kuullut, sekä omia alltime-lemppareita kuten Little Bullet ja lopun Mitchellit. Muutama vinyyli oli melko heikossa kunnossa, ja esim. Face 1004:n soundien kirkkaus oikein herättää parin tunkkaisemman levyn jälkeen :) Etarna's Flightissa ois myös voinut käyttää ekuja hyväksi kun toi Stressin vinyyli on harmittavan heikko, ja meininki lässähtää ehkä muutenkin vähän sillä Feel Free on paljon menevämpi ja energisempi biisi. Toisaalta eipä ole parempaa lopetusbiisiä kuin Etarna's Flight, oli omassakin Epicmiksauksessa vikana *sydän* Vauhti nousee ~54 minsan kohdalla oudosti, ja en tiedä oliko äänityksessä jotain ongelmia, mutta taustalla on outoa huminaa? *ding*

Mutta kaiken kaikkiaan loistava miksaus, erityistä plussaa tosiaan rakenteesta ja (itselle) tuntemattomista biiseistä. Etenkin toi kolmas biisi oli ihan kielen päässä, ja seiska on pakko saada tietää, älyttömän kaunista.
thomas

Posts: 5,618

#5 • • Edited thomas
goddamn juska minkä teit, jos tää mahtuis vielä cd:lle niin ois niin bueno autoilumusiikiksi :)

vanha trainspottailija kun olen niin:

01. humate - 3.1 (bedrock remix)
02. id (oisko jotain nalin & kanea)
03. sasha - rabbitweed
04. marillion - face 1004 (marc mitchell mix)
05. john johnson - id (pitää tarkistaa kotona)
06. spooky - little bullet (high on velocity remix)
07. id (ehkä bedrock, vaikein tunnistettava)
08. tenth chapter - wired (original oisko?)
09. shango - bodyrock (tai tunnelvision, pitää tarkistaa..)
10. seafield - feel free (ehdoton lemppari!)
11. sunday club - eterna's flight

kuten jo aki sanoi, meni puoltoistatuntia niinkuin siivillä. vaihdoissa ei valittamista, biiseissä EI TODELLAKAAN ole MITÄÄN valittamisen aihetta. pääsee ikuisuussäilytykseen mun koneelle ja ipodille. tätä kyllä kestää kuunnella monta monta monta kertaa. miksei ne tee enää tämmöistä musiikkia.

niin ja käytän häpeilemättä hyväksi tätä mainostilaa ja kerron että ens perjantaina gloriassa tulee samansuuntaista settiä ensimmäiset pari tuntia aki a:n kanssa.

kiitos orion !

ps. nauhoituksessa on kyl jotain häikkää kun alussa varsinkin kuulostas siltä kun ois 8bit tallennus kyseessä. jutellaan siitä sit joskus lisää ;)
okiru

Posts: 709

#6 • • okiru Outo Hervantalainen
Kulttuuriteko!
Muikku

Posts: 427

#7 • • Muikku
Voi hitto ku näit mixei alkaa sataa..
Täältäki löyty tämmönen hyvä.
Latautumaan menee.
djputte

Posts: 578

#8 • • Edited djputte Techmu
Vuoden parhaimpia miksauksia ehdottomasti, menee tosiaan jo sarjaan "kulttuuriteot". Akin kanssa sama tilanne, todella nopeasti hujahti minuutit tätä kuunnellessa.

Teknisesti hyvä suoritus. Levyt on elämää nähnyt, jonka kuuluminen soundissa lähinnä nostaa vaan fiiliksiä :)

Aika paljon oli itselleni tuntemattomia biisejä, mutta toisaalta lopussa olikin sitten myös pari omaa kaikkien aikojen suosikkiani. Vähän pelkäsin just, että toi Eterna's Flight olisi jäänyt pois "itsestäänselvyytenä", mutta olihan se onneksi tuossa lopussa, on kyllä mahtava biisi <3

Nämä biisit eivät tunnu vanhenevan, vaikka kuinka monta vuotta on tullut kuunneltua.

Ikisäilytykseen koneelle Aki A:n Lonely Travellerin ja OlliS:n Melancholic Thoughtsien seuraksi.
Juhgu

Posts: 7,921

#10 • • Edited Juhgu Virnistelijä
Ensikuuntelun perusteella hyvinkin jees!

Edit: toisen ja kolmannen (tausta)kuuntelun perusteella myöskin erittäin jees! Ei tämän soundin hienous taida olla pelkästään naavapartojen nostalgisissa muisteloissa - itselleni ainakin jotkut biisit uppoavat todella hyvin vaikken tainnut edes vielä käydä bileissä kun ne julkaistiin :) (olettaen siis että biisit on jostain 90-luvulta).

Tekniseltä puolelta ei ainakaan mikään särähtänyt korvaan.

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

Blink

Posts: 133

#11 • • Blink -DreamHall-
Tää on kyllä ehdottomasti yks parhaita settejä mitä on tänä vuonna tullu vastaan! Niin kovia biisejä että oksat pois, tekniikassa ei mitään valittamista kuten ei sun seteissä yleensäkkään. Jää arkistoihin talteen ihan varmasti, kyl tätä tulee kuunneltua vielä monet kerrat! Thanks!
Tarsu

Posts: 2,449

#12 • • Tarsu
no huh, koht tunti täynnä ja tää on just tätä saundia ;)

ei ehkä ikinä aiemmin o tiskaaminen soljunu noin mukavasti :D


NAM nam NAM nam NAM nam NAM nam NAM nam NAM nam

--
Remember those posters that said -Today is the first day of the rest of your life-? Well, thats true of every day but one -the day you die- !

-Lester Burnham

Tapi

Posts: 1,437

#13 • • Tapi Dreamstate
Läjä omia lempparibiisejä hienosti miksattuna. Rulex!
CM

Posts: 1,507

#14 • • CM
Oot muuten eka kiksun aikakaudella, joka tietää mitä genre epic trance OIKEASTI tarkoittaa ;) Se ei siis ole supersahakiksua vaan just tota soundia.
happosepi

Posts: 1,070

#15 • • Edited happosepi
Hmm.. Mä en saanut kauheasti irti tästä soundista. Ehkä se on vaan tuo "epic" mikä sen tekee :) No, aloitusbiisi kyllä kolahti ihan, myönnetään. Orionmaisen smoothi paketti kuitenkin jälleen kerran ja genressään varmasti laatukamaa kuten asiantuntijat ylempänä ovatkin todenneet. Tämäntyyppinen tranceilu ei vaan oikein kauheasti (enää) itselle maistu :P

edit: piti korjata tuota vikaa lausetta pariin kertaan :D
kaasi

Posts: 404

#16 • • kaasi
roots.jpg On mennyt autokuuntelumusana rattoisasti matkat tätä kuunnellessa. Neljään otteeseen kuunnellu nyt ja täytyy myöntää, että on tämä kyllä rautainen kokonaisuus. Parit vaihdot pisti korvaan, mutta kaikki muut meni niin älyttömän smoothisti, että ei voinut kun ihmetellä. :) Vuoden päätteeksi laitoit kyllä kova miksauksen jakoon, jossa oli ainakin mulle täysin "uutta musaa" tarjolla. Kiitos.
Tarsu

Posts: 2,449

#18 • • Tarsu
kuuntelussa taas!

hyvä mies :)

--
Remember those posters that said -Today is the first day of the rest of your life-? Well, thats true of every day but one -the day you die- !

-Lester Burnham

dj fuse

Posts: 24

#19 • • Edited dj fuse
On kyl hyvä mix taas!Itse en ihan kaikista biiseistä tykänny mut tosi hyvä silti.Vaihdot sujuu kuten juskalla aina ja runko ok...Muutamia tuttuja biisejä,osan kuulin nyt ekaa kertaa!
Tästä on sit ens vuonna hyvä jatkaa:)

Nyt pari kertaa kuunnellu ja kuulostaa aina vaan paremmalta...
Orion

Posts: 1,266

#20 • • Edited Orion

akiapina, 11.12.2006 13:15:
Etarna's Flightissa ois myös voinut käyttää ekuja hyväksi kun toi Stressin vinyyli on harmittavan heikko,



Mä en tiedä onko mulla hyllyssä vielä huonommassa kunnossa oleva kappale kuin sulla - tossa on kyllä equtettu aika isollakin kädellä. Ja kuten sanoit, niin intensiteetti kyllä putoo aika ronskisti Fell Freen jälkeen, mut niin on tarkoituskin - toi biisi lyö eeppisyydellään noi kaikki muut laudalta ja siks ei oikein sovi mihinkään muualle kuin loppuun.

CM, 17.12.2006 13:18:
Oot muuten eka kiksun aikakaudella, joka tietää mitä genre epic trance OIKEASTI tarkoittaa ;) Se ei siis ole supersahakiksua vaan just tota soundia.



Tänks. Long live Ishkur ;) Mä luulen että toi mainitsemasi väärinkäsitys on vain ja ainoastaan Ishkur's Guidesta kotoisin.

kaasi, 20.12.2006 00:07:
Vuoden päätteeksi laitoit kyllä kova miksauksen jakoon, jossa oli ainakin mulle täysin "uutta musaa" tarjolla.



Toi Bloody Roots -kuva :D Uutta musaa, eli Sepulturaa.

motion, 20.12.2006 17:53:
koskas tulee rovaniemi rokkk city 2? siinä olisi sitä jotain.



Hei - mä muutin jo pois Rovaniemeltä ;)

dj fuse, 20.12.2006 21:11:
Tästä on sit ens vuonna hyvä jatkaa:)



Jep, nimenomaa. Mietin tän miksauksen kohdalla erityisen pitkään, et kaivanko noi epicit tuolta hyllystä ja duunaan miksauksen vai säästänkö niitä enemmän sit ylläreinä keikoille. Toisaalta äänenlaatu on noissa niin monissa jo varsin huono, et ne ei nykysoundin seassa enää juuri toimis. Lisäksi mietin, et nyt on tän miksauksen myötä hyvä siirtyä eteenpäin soundin puolesta uusiin juttuihin ens vuodelle tultaessa. Ehkä siinäkin mielessä tää oli hyvä milestone tähän kohtaan kaikin tavoin.

Ja hulvaton määrä kuuntelijoita.. Ajattelin et tää vanhasoundi uppois vain muutamille ja miksaus olis pituutensakin puolesta jo vaikeasti lähestyttävä, mut hienoa nähdä, et tän putoominen ei kysy ikää tai kokemusta :)

Kiitos vielä laajamittaisesta palautteesta - onnea ja menestystä vuodelle 2007!