Pressure5 with NOISIA (Vision, Metalheadz, NL) - YO-talo, TRE 10.11.2006 @ Tampere

184 posts, 10 pages, 26,928 views

pinza

Posts: 85

#181 • • pinza

Femi, 13.11.2006 21:09:
menetteli *iloinen*



Tosi ku vesi (tai junkkahiki).

Tuosta kyseisestä bilemeiningistä tuli vähä piruja maalailtua ennen bileitä tonne threadiin, että ois kyl siistiä jos jengi ei aina odottais aivan_v-tusti joltain kovalta tuottajaporukalta (tässä tapauksessa Noisian Martin, a.k.a. promootiorikas biisilistasetti), se kun ei oikein mene niin että kova tuottaja = kova DJ.

Mut damn, silti muistelee lämmöllä kuitenkin!
Trito

Posts: 5

#182 • • Trito
Eipä ole ollut näin hauskaa soittaa aikoihin, jos koskaan. Kiitos kaikille jotka vaivauduitte paikalle :)

drum'n'bass!
Trito

Posts: 5

#183 • • Trito

ArtStevens, 12.11.2006 12:51:
Onko illan biisilistoja jossain talles? Etenkin toisena (?) soittanu, illan muuhun tarjontaan verrattuna kevyttä ja ilosta matskua soittaneen jäbän lista kiinnostas kovasti.

Eli siis tämä: http://www.youtube.com/watch?v=N_p7H17QCH4



Huomasin tän viestin vasta nyt kun kaveri pointtas. Eli mä oon tossa soittamassa, biisilistaa en nyt pysty laittamaan, kun en muista kaikkia mitä soitin ja levylaukku on jo purettu. Mutta tossa clipissä soi ekana Basement Jaxx vs Unknown - Good Luck (Brazilian Undercover rmx), perään Ashanti bootleg Make Up, ja kolmantena Marky & XRS - Rotation, ja sitten myöhemmin soitin vie samoilta tyypeiltä suht uuden No time 2 love:n, jossa sellanen mukava bassolinja. Loppusetistä tuli ainakin jotain RAM:mia X-Ray, Pacman ja Titan..