ALEXANDER ROBOTNICK & NYC Survivors @ TURKU Päiväkoti 20.9 KE, Soittoajat!

17 posts, 1 page, 3,234 views

Suomen Moroderit

Posts: 42

#1 • • Suomen Moroderit
alexweb2.jpg

Haluaisin kantaa ohuen korteni kekoon pienen lisähekumoinnin muodossa.

Alexander Robotnick on nimestään huolimatta mies.

Mutta, kun nääs, hänen ilmiömäiset ensimmäiset italo/electro/techno/experimental -raitansa soundasivat aikoinaan kyllä pienen vihreän miehen tekeleiltä. Italian yhden miehen Kraftwerk, mietin. Italo-disco breaksin kummisetä, sanovat nettisivut. Siinä teille vähäksi aikaa nielemistä.

Nyt jo eläke-ikää lähentelevä electropappa päätti kuitenkin vielä näyttää, että kyllä se töppönen nousee tälläkin vuosituhannella, kun niin kovasti kysellään. Mahtanee olla kovin vierailu Päiväkodissa ikinä. Olen kuullut hurjia huhuja. Monen nuoren neidon tiedetään ottaneen ja pyörtyneen jo pelkästä kaljun italiaanon karismasta ja hienon parfyymin tuoksusta. Yksi jopa Helsingissä! (tai ainakin pyörtyi bakkärillä..)

Herra Maurizio Damin DJ-setti on laadultaan ylivertaista elektronista tanssimusiikkia, johon livenä remixaaminen, keyboardin käyttö ja mikrofoni tekevät vielä lisänannaa. Ranskan kieli taittuu vielä koulumuistista hänen räpätessään Problemes d'amourin, biisin, jonka hän kirjoitti teinivuosinaan ensirakkaalleen. Tämä biisi on kultainen klassikko vuodelta 1983, Kristuksen vuosista laskettuna. (1404 Allahin ajanlaskun mukaan, Koraanin suura IX, 36-37)

Koska islamilainen kalenterivuosi kuluu hieman nopeammin kun meidän gregoriaaninen, olemme samassa numeriaanisessa ajankohdassa 1.5. vuonna 20874. Ennustan täksi päivämääräksi maailmanloppua. Katsotaan ja nähdään.

Luulen varmasti, tiedän, ensimmäiset 303 acid basslinen suloiset lutinat hän on tehnyt jo vuonna 1982. Tämän legendaarisen matolaatikon hän oli hankkinut Pisan kaltevan tornin vieressä sijaitsevasta jälleenmyyjän konttorista. Vasta, jo, kylläkin, varsinkin meilläpäin, Mainostelevision studioon aidon bassonsoittajan korvaajaksi hankittu samainen muusikon painajainen tavoitti suuren yleisön korvat vuonna -84 Speden järisyttävän huonosti menestyneessä Lentävät Luupäät rainassa. Remixejä odotellessa, kun jotkut hullut tekevät. Aarno Raninen vs. Pierre.

Autechre oli kesällä, ja nyt luotaa Turku yhtä vuosikymmentä syvemmälle todellisten pioneerien maahantuonnissa. Tätä aitoa pepeä ei kyllä kannata missata!

www.robotnick.it


Alexanderia lämppäävä New York City Survivors pisti jo UMF-festivaaleilla Manillan sekaisin ja nyt tämä harvakseltaan Galwayssa, Brysselissä sekä Pariisissa keikkaileva, jo kulttibändin maineen syrjässä oleva Robotnickin lempipumppu, tulee olemaan hänen pyynnöstään lauteilla. Kalastelua ja saunomista Kustavissa sekä teen juontia, sunnittelee NYCS vokalisti Irwin Berg hyvän ystävänsä päänmenoksi.

Lahden takainen, Kuubalaiset sukujuuret omaava electro DJ ei kyllä pääse paikalle tällä kertaa, lupauksista ja MySpace hehkutuksista huolimatta, viimeisen päälle Miamissa tuunattuun pyörätuoliin tulleesta yllättävästä sähköviasta johtuen. Valmistajan lupaama ikuinen toosatakuu on miehen pelastus, joten hänet nähtaneen ennenpitkää tämän pillumagneetin kanssa kelailevan kuumien suomalaistenkin ritsojen kintereillä. Benvenuto il mio cara latin freestyle brother.

Uutta NYCS:in, New Yorkilaisella Sonic Groove levylafkalla julkaistavaa maksisingleä juhlitaan silti arvoisessa seurassa.

www.myspace.com/newyorkcitysurvivors


DJ Esko Routamaa. DJ kunkku.


Kultturikodin kasvatti, viheliäinen vandaali, hiilikaivoksen apinamies. DJ Justin Tonen levyrepertuaari kattaa hintahtavasta discopoljennosta, raakaan, jopa alkuräjähdykseen verrattavasta energialatauksesta jossa soi sulassa sovussa niin kitarat kuin huuliharputkin, seireenien huiluihin ja pillipiipareiden pilleihin ja pilluihin. -Silloin kun Ripatti oli mukana, ei koskaan saatu naisia, ei edes Paraisilla.. (lainaus-Räävelinkadun hullu parturi)



PÄIVÄKOTI KE 20.09.2006


ALEXANDER ROBOTNICK Live/DJ (Hot Elephant Music, Crème Organization, ITALY)

New York City Survivors Live (Sonic Groove)

Esko Routamaa DJ

Justin Tone DJ



Kaskenkatu 3 - 21-03 - k-18 - Liput 5e

--
SUOMEN MORODERIT - parempaa kuin seksi, kovempaa kuin kokaiini.

thebbo

Posts: 346

#2 • • thebbo free spirit
I CAN'T FUCKING BELIEVE IT!?!

Lento Pariisiin lähtee samana iltana... :( :(

--
Vittu tähän on nyt tultu paljon spekulaatioit on kuultu vähän on tiedetty vitusti enemmän on luultu paskaa puhuttu huhuttu yksityiskohtiin juututtu, mut totuus puuttuu mikää ei edelleenkää oo muuttunu

synth3sizer

Posts: 151

#3 • • synth3sizer
Näistä taisin kuullakin jotain.

Aika luxusta.

--
**Space Time Continuum**

laite

Posts: 2,994

#4 • • laite MastahWankah
Kyl mä vaan sanon, et suomen moroderit on ehkä kovimpia jätkiä ikinä! :D
ipe

Posts: 1,845

#5 • • ipe X-Rust / Holvi
Torstaipäivä on krapulapäivä :)

--
I am 100% certain that Elwira and Miss Jarea are just two sides of the same person and this whole thread is just a really good promotion/publicity trick. And this is a fact.
- jUSSi

Suomen Moroderit

Posts: 42

#6 • • Suomen Moroderit
VIIME HETKEN ARTISTILISÄYS. Soittoajat vielä mietintämyssyssä, mutta pyrimme ajattelemaan myös unikekoja.

Dj Tohtori Sykerö

Kehäteiden ulkopuolella vaikuttava levykettu. Mahdollisesti jopa Alexanderiakin vanhempi heebo. Paksun sikarinsavun takaa tuskin huomaa soittaako Tohtori juuri
löytämäänsä mongolialaista kurkkulaulantalevyharvinaisuuttaan, vaiko baarimikon uutuudenkireää hanuria. Muistan ammoisina aikoina vierailuni Mikael Karvajalan luona Turussa. Hakim. Todella ikävä kaupunki, saisi palaa uudestaan.

Hän oli mukana ryhmässä nimeltä Hyperaktiiviset Talonvaltaajat. Muut kyseisen electroanarkistijärjestön jäsenet, monituisine koulutus- ja sivistykanavien kautta, päätyivät levyttämään eriasteisia kohina- ja suhinamateriaalia. Tästä uranuurtavasta, sekä uraauurtavasta työstä Nils Bohr palkitsi heidät Suomen Akatemian tohtorinnatsoilla. Voiko ja saako ikuna dj.

--
SUOMEN MORODERIT - parempaa kuin seksi, kovempaa kuin kokaiini.

Amuck

Posts: 2,396

#7 • • Amuck dub-i-dub
Mmmmmm. :)
Missä etkoillaan? Mä voin tietysti sitten olla kuski, kun en enää tuota alkoholiakaan juo!

--
Pyhä on sekä pohjattoman syvää että pohjattoman hauskaa. Jos totuutesi ei saa sinua nauramaan, kyseinen totuus saattaa olla perseestä.
-Aukikco

Suomen Moroderit

Posts: 42

#8 • • Suomen Moroderit
SOITTOAJAT VARMISTETTU:

klo 23 New York City Survivors
klo 24 ALEXANDER ROBOTNICK

Sykerö ja muut tiskijukat soittavat jokaisessa mahdollisessa välissä.

Kaikki Suomen Morodereiden kannatusjäsenet paikalle tai skootterit
pärähtää käyntiin ja tullaan liivit päällä kyläilee.

Amokk: Etkoilut suoraan Päikkärissä.

--
SUOMEN MORODERIT - parempaa kuin seksi, kovempaa kuin kokaiini.

ipe

Posts: 1,845

#9 • • ipe X-Rust / Holvi

Suomen Moroderit, 19.9.2006 08:53:
SOITTOAJAT VARMISTETTU:

klo 23 New York City Survivors
klo 24 ALEXANDER ROBOTNICK



Jees! Tostahan pääsee vielä hyvällä tsägällä torstai aamuna duuniinkin. Viim. 23.00 mestoille ja Robotnikin jälkeen pikapikaa köllimään. Etkot-schmetkot... kattellaa.

--
I am 100% certain that Elwira and Miss Jarea are just two sides of the same person and this whole thread is just a really good promotion/publicity trick. And this is a fact.
- jUSSi

Amuck

Posts: 2,396

#10 • • Amuck dub-i-dub
NYCS oli hiton kova. Papparainen oli myös kova. Kaunis lauluääni. Päiväkoti on ihana. Karkkikeskiviikko on nannaa. Tipaton syyskuuni loppui kolmen päivän jälkeen. Kiitos. <3

--
Pyhä on sekä pohjattoman syvää että pohjattoman hauskaa. Jos totuutesi ei saa sinua nauramaan, kyseinen totuus saattaa olla perseestä.
-Aukikco

laite

Posts: 2,994

#11 • • laite MastahWankah
Toimi! Kiitti cd:stä ja nimmareista <3
Ja pappa oli kovin tiukka, perrrkele!
ipe

Posts: 1,845

#12 • • ipe X-Rust / Holvi
copy paste plattarilta:

Huh mitkä bileet!! NYCS oli tavalliseen tapaan aivan loistava. About kaikki 'hittibiisit' kuultiin. Jengi vaan pysy melko sitkeesti poissa tanssilattialta vielä NYCSin aikana.

No vanha pappa Robotnick räjäyttiki sit pankin! Ja tanssilattialle tuli jopa ahdasta. Ei saatana mitä meinkinkiä. Toinen toistaan kovempia italo-raitoja, ja vähä papan omiaki biisejä välillä. Nostan hattua ja kumarran!

Kiitokset Suomen Morodereille! Ja kiitti NYCSin pojille nimmareista!

Nii ja kivat reaaliaikaset visuaalitki oli hommattu paikalle! Ja Routamaakin innostu soittamaan jopa hieman acidia!

LISÄÄ TÄMMÖSTÄ!

--
I am 100% certain that Elwira and Miss Jarea are just two sides of the same person and this whole thread is just a really good promotion/publicity trick. And this is a fact.
- jUSSi

Avatar
#13 • • Gini Guest
Jopas olikin kivaa!!*plur*

Ekaa kertaa varmaan vuoteen innostuin kapuamaan tanssilattialle. Musiikki oli loistavaa ja fiilis kaikin puolin kohdallaan. Kaikki illan artistit saivat aikaan mielettömän kestohymyn tän tytön naamalle. Tällaisia lisää. Kiitos.*aplodit*
Suomen Moroderit

Posts: 42

#15 • • Suomen Moroderit
Adventures with Alexander part 1

RUOKAILEMASSA


Alkuillasta olimme ruokailemassa Tohtori Sykerön huvilalla. Köyhien ritareiden jälkeen Tohtori kantoi pyötään ehtaa argentiinlaista härkää, vaikka väittikin sitä suomalaiseksi poroksi. Pieni kotiinpäinveto on aina paikallaan korjataksemme edes hivenen ryvettynyttä mainettamme italialaisen pastanpopsijan silmissä. Tähtivieras sai maistaa myös emännän uunituoretta sitruunapiirasta jälkiruuaksi. Upposi melko helponnäköisesti, taisivat lounaslautaselle ujutetut kärpässienen
itiöt tehdä tehtävänsä.

Ruokailumusiikiksi oli valittu oiva kompromissi, akustinen tekno. Hempeä naisvokalisti kuiski tuonelan kirouksia korviimme, meidän sitä tajuamatta, ilman kolmeatoista ja puolta kieltä puhuvan asiantuntijan opastusta. Jo ensimmäiseltä koululuokalta hänen oli poimittu Mussolinin henkilökohtaiseksi tulkiksi.

Äänilevyä vaihdettiin peläten seuraavan kiekon sanomaa. Tieto ei ole aina valtaa. Yritimme ottaa varman päälle ja Sykerö nouti ullakolta kuolleella ja kuopatulla kielellä äänitetyn, pienen, viidakon kätköissä eläneen heimon ensimmäisen ja viimeisen omakustanteen. Tuskin ymmärtää.

Silti jännittyneenä tarkkailimme alkaaka venäläistä verta omaavan työmiehen naama nykiä. Helpotuksemme oli suuri kun puhu kääntyi kyrillisen kirjaimiston syvimpiin salaisuuksiin. Afrikkalainen bambumajajatsi nostatti takapuutarhan tunnelmaa ja olotila köynnösten katveessa oli mitä mainioin. Spasibo!

--
SUOMEN MORODERIT - parempaa kuin seksi, kovempaa kuin kokaiini.

HooVee

Posts: 7

#17 • • HooVee
Kyllä se vaan niin on että karkki on parasta nestemäisessä muodossa...Sitä olikin sitten mukava napostella kun papparainen pisti tuulemaan*slurps*