Club Colors 7th birthday event with Tiësto

526 posts, 27 pages, 144,952 views

des

Posts: 118

#261 • • des
Jee, hieno paikka on. Tieston setti ei ollut paras mahdollinen, odotin jotain vähän muuta.

Kuka muuten soitti kello 23?
aakoo123

Posts: 48

#262 • • aakoo123 kaikki käy jegen kanssa
hei hittibuumit menkää sitten vaikka jonnekkin hienoon metropoliin kuunteleen hifistely settejänne!! tiestolta tuli sitä mitä tilattii. hieno setti vaikka joku juttu meni ohi niin silti hienoa duunia... colorsin jengille kans plussat himaan!! jos pakko itkeä niin narikka vähän kusas mut aina se sedu helvetit voittaa!!

dance 4 life

nyt jalkakylpyyn...

--
monet puhuu... minä teen!!

YuuricaZ

Posts: 358

#263 • • YuuricaZ
voi vittu ja voihan ilman nenää!!!
musa oli loistavaa mut se mesta kusi niin pahasti*eiei*
toivottavasti tohon mestaa ei enää ikin järkätä mitää hyvii kemui!!!! se jonotuksen jonotus....meni niin maku mut silti oli hauskaa....emme antaneet tollasten asioitten pilata koko iltaa!!!! mut kiitos kummikin!!!

--
tavoitteena kokaiinimallin jalat*ding*

Samu81

Posts: 1,224

#264 • • Samu81 kokolihaa
Mitäs fiksua analysoitavaa sitä tässä laskuhumalassa keksisi..?

Noo... omalla kohdalla oli, paljon muusta(kin) kuin iso-T:stä johtuen, kyllä ehdottomasti paras starakeikka / bileet missä olen ikinä ollut. Narikka veti kumpaankin suuntaan, tullessa (23 jälkeen) ja mennessä (3.40 maissa), ja saimpahan "tiskiltä":kin juurikin sitä mitä tahdoin, vieläpä kohtalaisen kokoisia (suuria...) shotteja. Lisäksi tanssitilaa oli setin alun ryysistä lukuunottamatta ihan mielettömästi. Verrattuna pariin viime Arminiin ja Tiëstoon / Unityjen synttäreihin / Thrillseekers & Lange -jne -bileisiin tilaa oli ihan mielettömästi. Myös ns. "perus SK-Member -posse" loisti niin poissaolollaan, että se ihan pisti silmään. Vastaantulleet ihmiset olivat ystävällisiä ja kaikinpuolin kohteliaita, kyynerpääsikaniskatkaan eivät olleet löytäneet paikalle, ainakaan siihen lattian pituus / leveyssuunnassa suhtkoht keskivaiheille missä tuli heiluttua 0.30-3.30 ihan putkeen.

Ihmetellään huomenna lisää.
Tulee olemaan duunissa niiin.. G. Sunqvistin loistavia lyriikoita lainatakseni; maanantaiaamuna krapula ja vapina...

--
Unelma ja toimistohommia *ding*

Marjanpoimija

Posts: 82

#265 • • Marjanpoimija
NO huh Huh, en täysin ymmärrä edellisten dissailua. Mut oikeesti vuoden parhaat bileet kotimaassa!

Kaikki toimi, snadi miinus pitkistä baarijonoista, mut VALOT, SAUNDI, TUNNELMA, IHMISTEN FIILIS, JUMALAUTA.... Täys KYMPPI...


KIITOS COLORS, Lisää näitä....
bubble

Posts: 117

#266 • • bubble
Oli kyl taas mahtavat bileet !!

paljon kiitoksia järjestäjille ja tutuille...
ens vuonna TAAS uudestaan *nauru*

kauhee väsy painaa päälle, mut silti vaan hymyilyttää *hymy*
ja jalkojen kunnosta en viittii edes mainita mitään *tirsk*
bobo

Posts: 36

#267 • • bobo
heinot bileet!!! hyvä meno koko illan, vaikka jalat alko valittaa jo puoles välis :D en saa edellenkää unta, kauhee energialataus x)
Axu-T

Posts: 427

#268 • • Axu-T
Käpä oli kyllä virtuoosi.. Harmi vain soundi oli vielä Käpän setin aikana bassoja lukuunottamatta suhteellisen vaisu, oikein piti mennä lähelle kuuntelemaan kun kuulosti niin hyvältä. Upeaa rakentelua ja teknistä luovuutta.

Ja Tiesto muutti oman kannan ja asenteen aivan kokonaan. Saa viisumin tulla toistekin. *jiihaa* Käsiä piti vatkailla ilmassa ihan tosissaan.

Alex Kunnarin setti ei tällä kertaa oikein itselle kokonaisuudessaan yllättäen auennutkaan, vaikka niin on aiemmin käynyt. Hienoja biisejä moniakin, mutta settinä vähän liiankin "odotteleva". Ehkä en vieläkään ole oppinut tuota electrosoundin merkitystä. Tavallaan kaipasin hieman tiukempaa soundia jo siinä vaiheessa iltaa. *justjoo* No mutta, tunnelmaa nostavien spiikkien ryydittämänä illan isännöinti istui aivan nappiin.

Järjestelyt menivät kyllä mallikkaasti. Soundi oli hyvä. Puolelta öin asti myös voluumiakin oli jo riittävästi. Erityiskiitos menee LIGHT JOCKEY osastolle sekä VJ:lle. Hyvää työtä kertakaikkiaan. Saitte nuput avautumaan ja värit kukkimaan. Paikkana valinta oli todella positiivinen yllätys. Toivottasti isoja bileitä saa Colors järkätä meille siellä jatkossakin.

Jälleen todistettiin että selvinkin päin voi olla ratkiriemukasta: Onnitteluiden kera - Kiitos Colors!
La Petite

Posts: 1,160

#269 • • La Petite Killed by selfish game, burned by acid rain...
Hurrrjan ihanat bileet *hihu*
Alusta loppuun tanssilattialla ja musa miellytti todella *joo*

Mä pidin myös tuosta paikasta, vaikka olikin jonoja. En oo ollu viel bileis mis ei olis ollu jonoa.

Ja tähän tätiin tuo Tiëston "hittibuumi" iski *plur*

Ja seura oli lovely as always *pepsodent*

Kiitos tuhannesti ja näitä lisää *jiihaa*

--
Rem tene, verba seqventur

Trash biatch

Posts: 53

#270 • • Trash biatch

La Petite, 27.11.2006 09:00:
Hurrrjan ihanat bileet *hihu*
Alusta loppuun tanssilattialla ja musa miellytti todella *joo*

Mä pidin myös tuosta paikasta, vaikka olikin jonoja. En oo ollu viel bileis mis ei olis ollu jonoa.

Ja tähän tätiin tuo Tiëston "hittibuumi" iski *plur*

Ja seura oli lovely as always *pepsodent*

Kiitos tuhannesti ja näitä lisää *jiihaa*



yhdyn täysin!!!! *plur*
Mary-Jane

Posts: 127

#271 • • Mary-Jane Team Vink Vink
Juu pakko käydä kommentoimassa bileitä... *hikoil*

Hienot bileet mutta voi jonotuksen jonotus!! Ymmärrän kyllä, että ihmisiä lähtee sankoin joukoin liikenteeseen mutta voi jeesus. Oma moka, mentiin "liian" myöhään ineen ja jouduttiin ylläri älläri jonottamaan, nou hätä.

MUTTA sen jälkeen se jonotus alko menee jo mulla yli kun baaritiskille ei meinannu päästä läpi millään! Sen jonotuksen aikana oli pakko tehdä päätös tilata koko illan juomat kerralla, koska ei sinne jonottanut mielellään enää toista kertaa. *eiei*

Tiedän, että kuulostaa valituksen valitukselta, mutta olisiko baariin voinu varata hieman enemmän porukkaa? Porukka määrä tiedettiin kuitenkin jo etukäteen!! (Ennakkolipuilla vain sisään, huom suom!)

Mut joo, ei enempää valituksia. *possu*

Tuttuja oli ihan hirmusti ja kivaa oli kuitenkin kaiken kaikkiaan! Känni oli ihan hirmuinen, kiitos ahkerien baarimikkojen jotka jakso laittaa juomaa juoman perään, ja itse asiassa humala oli maximaalinen..! *super* *känni*
Loppu peleissä nautin kyllä illasta, ihanaa. *plur*

--
Mikä on terveydelle riittävästi, on nautinnolle liian vähän.. -Pyhä Augustinus-

dreamer

Posts: 199

#272 • • dreamer Team HH
Olipas kiva ilta*hihu*

--
...Mut hei, miks ei...

miss-madam

Posts: 75

#273 • • miss-madam
Kerrassaan upea ilta kokonaisuudessaan! Paikka oli erittäin toimiva ja hyvänkokoinen. Mielestäni en kuullut Tieston setiltä yhtäkään huonoa biisiä, soundi suorastaaan puri korviin! *plur*
STE

Posts: 63

#274 • • STE
Mielipiteitä on monia, itse en oikein pitänyt.

Paikka oli hieno ja tilava, plussat siitä.

Kunnari vai käpä mikä lie soitti ihan kivasti.

Mutta ehkä odotin maailman kuuluisimmalta deejiiltä liikaa, mutta kun samoja biisejä tuli Tiestolta mitä kunnarilta niin jäin ihmettelemään, että olisiko sillä ollut mitään väliä kuka siellä tiskin takana riehuu? Muutenkin setti oli hyvin monotoninen ja kyllästyin aika nopeasti. Tai sitten johtui siitä, että alkoi väsyttää ihan helvetisti.

Ei ollut 28e arvoinen.

--
Good day

p3T0

Posts: 386

#275 • • p3T0 häslä

Dorka, 27.11.2006 04:12:
...no, kun tuntuu et mä aina kitisen niin kerron sit jotain positiivista ensin. Venue oli loistava, screenit, valot ja muut härpäkkeet myös todella onnistuneita. Fiilis oli mahtava, kun tuli sisälle.

...mut niin kuin aina. Alexin setti oli hyvä, itse teiston setti oli aika kammottavaa kuunneltavaa aika ajoin. Muutama huti vaihto sekä setin linjan haku oli aika ikävää.

0030~0130
Herra aloitti setin joka alkoi hyvin mutta heti muutaman biisin jälkeen oli aivan sekasalaattia.

0130~0230
Setti rupesi toimimaan ja oli jotain fiksua rakennettakin.

0230~0330
Tästä sitten alkoi alamäki, varsinkin 0300 jälkeen setistä ei ollu mitään jäljellä. Loppu oli niille joiden mielestä yhden suosikkikappaleen soiminen tarkoittaa onnistunutta iltaa. No itse en ymmärrä sitä logiikkaa joten... siinä se.

Sit venuen baaritoiminta... *lmao* Joko itse venue teki mokan, kun ei ymmärtänyt et sinne tosiaan tulee PALJON ihmisiä. Yhdessä baarissa vain yksi baarimikko, parissa muussa sitten olikin muutama. Joskin nämä oli tiskejä mistä mitään "spesiaalimpaa" ei sitten voinutkaan tilata (ja yksi missä ei edes toiminut kortit).

Jonoa oli liikaa ja suosiolla sitten jätettiin juominen vähemmälle, känni olisi ollut suurempi jos tiskit olisivat toimineet. No tosin se oli venuelta pois, mut tuntuu kyl aika käsittämättömältä.

Itse soundi oli vähän huonosti suunniteltu, sen verran "pitkä" oli sali et edessä soi liian lujalla ja takana sitten suht ok. Edessä diskantit heitti korville ja sääli niitä jotka ilman tulppia hillu teiston edessä itkien nimmareita.

Jos tiskit olisi toiminut niin kokonaisuudessaan minusta paras colorsin keikka. Itse musaan oli jo varauduttu et se heittää häränpyllyä joten ei mitään vahinkoa sen suhteen.

...oli kyllä mukava juosta himaan 4-5km pikkukännissä, siitä kyl tuli parempi fiilis kun bileistä *nauru*



ihme vinetystä, ei muuta voi sanoa ku HUHUH! järkkääppä ite 1500 ihmisel nopeasti toimivat tiskit ja narikat niin ok *lmao*

no joo, ei voi mitää jos ei tykkää niin ei tykkää mut en osaa sanoa muutaku et iso HUHHHUHH!
meeppä ite soittelee eurodancees niin katotaan mitä sekasalaattia tuuttaa ja kuin nopeesti yleisö katoaa lähimpään tavis sedulaan *aplodit*

anteeks kauheesti avautuminen mut HUHUHUH!!!*pier*

--
Enkelit osaavata lentää, sillä ne ottavat itsensä kevyesti!

pirpeli

Posts: 5,533

#277 • • pirpeli

Indiboi, 27.11.2006 10:48:
...hakee popcornia...


>



.....Popcornia ja limsaa kiitos, tästä tulee oivallinen näytös(pidä Indi paikka vapaana siinä sun vieressä)
>

--
Autumn is a second spring when every leaf is a flower.
-Albert Camus-

Burncycle

Posts: 106

#278 • • Burncycle Konttorirotta
Olisi varmasti ollut kivat bileet omalta osalta jos ei molemmat reissuun lähtijät olisi peruuttanut viimetipassa. Onneksi sain erään genreen vihkimättömän mukaan seuraksi. Kiva oli hehkuttaa että tästä tulee tosi hyvä ilta jne... kun lähes loppuilta menikin jonottaessa. Sisään jonotus ja narikka jonotus oli ok, se kuuluu asiaan, mutta se valehtelematta 40 min jonotus baariin oli jo vähän liikaa!

Eniten siinä otti nuppiin kun baarimikko äkkäsi pari omaa kaveria joille se tarjoili heti, tämän jälkeen hän ottikin sitten seuraavan tilauksen siitä niitten vierestä, vaikka olisi ollut minun vuoro! Tämä tapahtui kaksi kertaa eikä syy ollut minun käytäytymisessä tai humalatilassa! Kerrassaan vaan amatöörimäistä käytöstä baarimikon suhteen. Mutta se oli vaan yksi kusipää eikä sitä voi laittaa colorsin mokaksi.

En enään edes yrittänyt jonottaa lisää juotavaa loppuiltana. Mutta kyllähän se selvinpäinkin tanssiminen oli mukavaa. Musa oli jees, vaikka olikin sellainen fiilis että jokin puuttui. Ehkä se oli vaan kaikki alkuillan paska joka valui hiljalleen ulos sielustani musiikin tahtiin!

:=
artturi

Posts: 446

#279 • • artturi
Kiittää ja kumartaa, oli kyllä *super* ilta. Melkein meinas tulla semmonen olo että tulee selvä sunnuntai mut vähän myöhemmin kuin meni tiskille niin kyllähän sitä juomaa sieltä sai.. *hymy* Paikka oli loistava, valot ja tulihan sieltä hyvää jytääkin. Iso kiitos Colorssille. Jäädään innolla odottaa mitä seuraava tuo tullessaan.

Bodom kuittaa
Arismus

Posts: 277

#280 • • Arismus
Jeps jeps bileet takana!..Mä tykkäsin, mahtavat bileet!..Käpä ja Kunnari soitti tosi hyvät setit ja kyl se Tiesto rokkas!..Odotukset Tiestosta täyttyivät ja eli ilta onnistui*jiihaa*..Vähän haki jotkut kohdat sen setissä, mutta toisaalta kyllä mokia on sattunu muilleki. Ja en silleen Tiestoa ole ikinä pitänyt kauheen hyvänä miksaajana, mutta tuottajana sitäkin enemmän fanitan herraa..mutta ilta onnistui ja se on pääasia*iloinen*

Paikasta sen verran, että mun mielestä hyvä paikka. Mahtu tanssiakin yllättävän hyvin koko ajan ja jäi hyvä maku paikasta. Miinuksena vois sanoa siit, että baaritiski ei toiminut. Sai jonottaa ehkä vähän liiankin kauan juomista. Muutama myyjä lisää tiskeille niin se olis helpottanut tilannetta. Narikka toimi ainakin mun kohdalla hyvin...ei moitittavaa. Mut seuraavaks vois Club Colors tuoda vaikka Paul van Dykin tai Sashan Suomeen...*pepsodent*