Mitkä pelit syyhyttävät sormianne ATM?

2,168 posts, 109 pages, 980,331 views

JiiV3e

Posts: 673

#2141 • • Edited JiiV3e
Nyt te ootte tärkeimmän asian unohtanut:Reskinit vanhemmille roduille!

suoraan lvl90 nostosta en pidä yhtään, tuleeko viimeiset 10 lvl olemaan helvetillistä levelausta?
FotM pelaajien unelmahan se on, ellei se niin ole!*grr*

Tosiaan, tiedossahan on jo pitkään ollut, että pelin kehityksestä vastaa The burning crusaden pelin kehityksen vastaaja, eli varmasti tulee olemaan hyvin paljon samaa kyseisissä lisäosissa.

Ja Heroes of the Storm tulee olemaan kiva peli!
epicuros

Posts: 7,734

#2142 • • epicuros

Replying to Mitkä pelit syyhyttävät sormianne ATM?:

Nyt te ootte tärkeimmän asian unohtanut:Reskinit vanhemmille roduille!

suoraan lvl90 nostosta en pidä yhtään, tuleeko viimeiset 10 lvl olemaan helvetillistä levelausta?
FotM pelaajien unelmahan se on, ellei se niin ole!*grr*

Tosiaan, tiedossahan on jo pitkään ollut, että pelin kehityksestä vastaa The burning crusaden pelin kehityksen vastaaja, eli varmasti tulee olemaan hyvin paljon samaa kyseisissä lisäosissa.

Ja Heroes of the Storm tulee olemaan kiva peli!Joo, ja joskus ens vuonna tulee 20 vuotta täyteen ekasta Warcraftista, et aika "bitch of Blizzard"-fiilis täs alkaa vähitellen olee.. :D

#t=104

--
Valid criticism does you a favor.

ezzy

Posts: 8,060

#2143 • • ezzy Droid-pappa
"Boost to 90 immediately and play."
Voi vittu mitä carebear-paskaa. Ei kyllä ikinä enää ainuttakaan Blizzun peliä. D3 oli jo niin jäätävää roskaa ettei tosikaan.
Cloud

Posts: 2,162

#2144 • • Edited Cloud Game Freak

Replying to Mitkä pelit syyhyttävät sormianne ATM?:

"Boost to 90 immediately and play."
Voi vittu mitä carebear-paskaa. Ei kyllä ikinä enää ainuttakaan Blizzun peliä. D3 oli jo niin jäätävää roskaa ettei tosikaan.Tosin vain yhdelle charalla. Ja eihän mikään estä lvl 1-100 tosin nopeutettu tahti etc takaa ettei siihen kauaa menisi.

ANYHOW. Tästä syystä se WildStar Online onkin ainoa oikea play move! Vanilla wowin kehittäjien sekä GW:n realms fighting kehittäjien + muiden laatukehitysteamien yhdessä vääntämä setti on se ainoa valinta enemmän hc pelaajille.Kuten yllä olevasta saa selville. Kehittäjiä ei dungeon tasolla kiinnosta nobot ja turtit paskaakaan vaan dungeonit ja ennenkaikkea raidit on HC nolife nihilisteille. Kyllähän varmasti lvl 15 dungeonin random casuaalikin lvl 30 vääntää mutta tuskin on mitään asiaa ainakaan heti 15lvl ennen takujen onlineen vuotamista etc.

Tämä oli jäänyt itseltä ihan täysin huomaamatta. Onneksi kaveri mainosti.
http://card-dungeon.com/

Ja toki tätäkin odotellessa. Age of decadence. Isometrinen medieval rpg, ehkä jo vihdoin ensivuonna tämäkin olis valmis useamman vuoden odottelun jälkeen. Jos Fallout 1-2 yms pelit on napanneet niin tämäkin on must play sanoisin.
http://www.irontowerstudio.com/

--
Elämä on peliä, joten anna noppien laulaa puolestasi.

JiiV3e

Posts: 673

#2146 • • Edited JiiV3e

Replying to Mitkä pelit syyhyttävät sormianne ATM?:Tosin vain yhdelle charalla. Ja eihän mikään estä lvl 1-100 tosin nopeutettu tahti etc takaa ettei siihen kauaa menisi.

ANYHOW. Tästä syystä se WildStar Online onkin ainoa oikea play move! Vanilla wowin kehittäjien sekä GW:n realms fighting kehittäjien + muiden laatukehitysteamien yhdessä vääntämä setti on se ainoa valinta enemmän hc pelaajille.


Onko Vanilla sinulla hieman jalustalla?
Vanilla ei loppujen lopuksi ollut vaikea, aikaa syövä peli se kyllä oli, mutta suurin osa boss mekaniikoista ei tosiaankaan ollut niin hankala, mitä nykyään.
Kyllä Lvlaaminen oli hankalampaa, mutta jos sitä haluaa, voi pelata korealaisia pelejä.
Nyt työssä käyvänä henkilönä en tosiaankaaan pystyisi antamaan niin paljon aikaa, että pystyisin pelaamaan Vanilla WoW:in kaltaista grind festiä, niinkuin nuorempana pelasin.
Juu, tekeehän se WoW:ista casuaalimman, mutta onko se paha? Haasteita pelissä kyllä on.
Esimerkiksi uudessa lisärissä tulee Heroic:iä vaikeampi raid moodi. Flex kuuleman katoaa, mikä on sääli. Raid Finder olisi pitänyt poistua.

Wildstaria itsekkin odotan, mutta pahoin pelkään, että peli on saanut hieman liikaa hypeä, kaikki odottava 10 peliä, mutta saavatkin 8.
Only time will tell.
Ergilion

Posts: 751

#2147 • • Ergilion
juuh itekkin odotan kyllä WS:sää , saa nähä sitten palaako tuohon wowiin, luultavasti en. MoP:ia pelasin viikon julkasun ajan, sitte parin kuukauden tauko, sitte levutin yhen hahmo 90 ja nyt ollu taas näpit irti. En usko, että olisi siltikään tarpeeksi mitään virikettä mikä pitäisi itseni kiinni tuossa wowissa uuden lisärin myötä.

--
We´re going to hell so bring your sunblock!

epicuros

Posts: 7,734

#2148 • • Edited epicuros
Mulla on melkein mennyt usko koko projektiin (lue: storylineen), mut toisaalta se on vähän sama kuin Fringeä katsoisi - pitää vain osata leikkiä ajatuksella ja väliaikaisesti hyväksyä se / katsoa muualle, jos huomaa jotain epäkohtia tai järjevastaista paskaa et voi ottaa täyden ilon irti "kokemuksesta". Ainakin mulla toimii helvetin kovana boostina just noi WC1&2-aikaiset eventit, mut se on mitä se on :D

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it."
- Aristotle

LnnYNZ0.jpg

que?

--
Valid criticism does you a favor.

Cloud

Posts: 2,162

#2150 • • Edited Cloud Game Freak

Replying to Mitkä pelit syyhyttävät sormianne ATM?:cip.Eihän Wildstar ole Samanlainen kuin Vanilla oli aikoinaan. Mutta saman henkinen. Ja jos pelissä on lähtökohtaisesti Housing, adventure yms muuta makostelut casualimmalle populalle, ja sitten Wowin Vaikeimpien aikojen raidi tyyliset instanssit vielä vaikeutettumpina ilman helpotuksia niin kuulostaahan se hyvältä.

Itse olen ollut aina töissä käyvä ja hyvin pystyi pelamaan se on vain järjestely kysymys. Eriasia on haluaako. Enkä muuten sano, että haluaisin minäkään. Mutta pelintekijät hyvin ilmaisiavat. Että pve kontentin tekee kuka vain mutta Instanseja ja raideja ei casual harrasta. Joten kyllähän tuota työssäkäyväkin voi pelata, joskin ei sitten Raidaile samassa suhteessa. Itse en näe tuota pelille varsinaisesti "huononnuksena".

Tosin jos peli olisi grindiä niin eipä se minua haittaisi sillä grindi se vasta onkin minun lajini, mutta eihän tämänkään pitäisi täällä kenellekään tulla uutisena

QQ:t ja Hypetykset voi jättää omaan lukuunsa. D3 oli rahansa arvoinen mulle ja sain tarpeeksi peliä irti samoin muut pelit. Työssäkäyvänä ei tarvitse itkeä muutaman euron perään ja viihde on hyvää kun se viihdyttää. Ei se ole pelin vika jos ihmiset haluavat kuuta taivaalta. Ei D3:sen Ei Wildstarin eikä muidenkaan.

Muutenkaan Mikään peli Ei ole Ultima online Joten 10piä ei voi antaa =P Ja loppukaneettina itse en ole wowin vihaaja tänä päivänääkään. Päinvastoin sillä wow oli erittäin hyvä peli se ei vain viihdytä minua enää, eikä uusi päivitys sitä muuksi muuta.
En tosin lähtökohtaisesti usko myöskään yhtään, että vuosia Wildstaria jaksaisin jyystää ja sekin on täysin Fine. Uskon, että Wildstar tulee viihdyttämään ainakin hetken ja se riittää minulle.

Edit. 2 Typot on hyvästä eläkää niiden kanssa.
Mutta voihan se olla, että Wildstar jää pelaamatta jos HEX:sissä ja tai HeartStonessa Paistit jaksaa pelata ja feedata helppoa tienistiä. Joskin HeXissä on taatusti kaikki muutkin harjat joten siellä tienaaminen voi olla vaikeaa. Mutta Jos HS pärjää niin ainakin ilmaset Arenat on hamaan tulevaisuuteen taattu ja jos Winrate pysyy releasin jälkeen 75-80prossan paikkeilla niin streami saattaa tuottaa jotain.

--
Elämä on peliä, joten anna noppien laulaa puolestasi.

Ergilion

Posts: 751

#2151 • • Edited Ergilion
Ite asensin eilen PS2 emulaattorin ja sille FFXII international zodiac job system.

En ikinä pelannut ks. alkuperäistä peliä konsolillä lävitse (jotain 30-40h) joten ihan mukava palata sen pariin, varsinkin tällä "uudella" versiolla, myös "HD" grafiikat tietokoneella paranneltuna on nannaa silmälle.

ohessa kuvakaappaus miltä peli näyttää in game

ff12judge.png

--
We´re going to hell so bring your sunblock!

Morpho

Posts: 24

#2152 • • Morpho
Fallout 3 *plur*

--
MiuMau

ezzy

Posts: 8,060

#2154 • • ezzy Droid-pappa
Path of Exileä tullut testailtua kolmen hahmoluokan voimin. Rahapolitiikka on vähän hämäävä pelkkään kultaan tottuneelle, mutta ihan hupaisalta vaikuttaa muuten. Juonta ei oikein tunnu olevan ja vaatisi miltei peliporukkaa, että jaksais innostua tylsähköstä grindailusta. Hassua sinänsä, että osa selvistä Diablo 2:n hyvistä puolista on unohdettu "lainata", kun peli on kuitenkin aika identtinen muuten.
Jimmyfi

Posts: 904

#2156 • • Jimmyfi
ESO:han se himotta.. huomenna klo 19 alkaa taas vkl kestävä beta ja aion kyllä näpytellä huolella:)

--
solarSwarm Recordings : Worlds only social network record label
http://www.solarswarm.com Le Brand New Super WEbsite! Tsek it Outties

Motto: syö mitä tahot kuhan naatit!

VicTor miKe

Posts: 268

#2160 • • VicTor miKe
Southpark - Stick of Truth, Portal 2 jälkeen eka "kunnon" peli jota meinasin pelailla.

--
Bäng bäng!