P A C I F I Q U E . 2 0 0 6 : M Y S T È R E 4.3.2006 @

1,602 posts, 81 pages, 336,389 views

Caro²

Posts: 5,301

#1101 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2

Tapsa, 5.3.2006 19:25:
---
Caro²,
- Kamera maksaa paljon rahaa. Roiskiminen kameraan päin ei mene edes huonosta vitsistä.
---


Yksi kysymys: roiskiko joku tahalleen kameraasi kohti?


No eikös se aika hyvin kirjoitusasusta selvinny *ding*

Mutta juu, kaveri ja varmaan ajattelemattomuuttaan. "mene muualle kuvaamaan"-asennetta ei onneksi tapahtumassa näkyny ainakaan miulle *sydän*
efo

Posts: 1,908

#1103 • • efo Laserpoint

nuance, 5.3.2006 20:31:
n00b.


voi jeesus ku oon jäässä :D ei tuu mitää

--
http://www.djefo.com/

The only thing neccessary for the triumph
of evil is for the good men to do nothing
-Edmund Burke

UzU

Posts: 2,361

#1104 • • UzU [33100]

Tytti, 5.3.2006 20:06:
Hassu huomio saunaosastolta; naisten puolella oli suunnilleen saman verran miehiä ja naisia - miesten puolella (kävin mielenkiinnosta tarkastamassa) pelkästään miehiä *ding* Ollaanko me tytöt niin kilttejä vai oliko huomionteon ajankohta vääristämässä päätelmää? Eipä siinä mitään, ylistys kuitenkin unisex-saunoille!



Sulle on sattunut kyllä huono hetki. Itse kävin pari kertaa molemmilla puolilla (kun seurueessamme oli sekä naisia että miehiä) ja ihan yhtä sekasaunat oli kyllä molemmilla puolilla.

Ainoana erona se että naisten puolelle oli kyllä äijäporukoita keskenään, mutta miesten puolella olleet naiset olivat jonkun/joidenkin miesten mukana.
Dementation

Posts: 2,892

#1105 • • Dementation wednesday?
Vieläkin väsy, kun vihdoin päässyt kotiin, joten vieläkään ei tule sen enempää palautetta, mutta välihuomautuksena: Kannatan myöskin bileiden alkoholittomuutta. Koska kuitenkin kannattavuussyistä ei varmaankaan ole mahdollista moista järjestää suoraan, niin voin henkilökohtaisesti todeta, että olen valmis maksamaan lipusta enemmänkin jos tilaisuus on alkoholiton. Tai sitten kaikilla voisi olla lipun mukana 2-3 juomalipuketta, jotka voisi sitten olla olutta, siideriä, lonkeroa, vettä tai limpparia oman valinnan mukaan ja ilman juomalipuketta sais vain alkoholittomia. Näin jokainen saisi halutessaan pari olutta jos maistuu. Itse join eilen yhden oluen, enkä olisi juonut enempää, vaikken olisikaan ollut autolla...

--
Verba volant, scripta manent {Sanat lentävät, kirjoitettu pysyy}
Quod scripsi, scripsi {Minkä kirjoitin, sen kirjoitin}
Dixi, et animam levavi {Olen puhunut ja huojentanut mieleni}

josbe

Posts: 1,982

#1106 • • josbe suomalainen juhlakinkku

Tytti, 5.3.2006 20:06:
Hassu huomio saunaosastolta; naisten puolella oli suunnilleen saman verran miehiä ja naisia - miesten puolella (kävin mielenkiinnosta tarkastamassa) pelkästään miehiä *ding* Ollaanko me tytöt niin kilttejä vai oliko huomionteon ajankohta vääristämässä päätelmää? Eipä siinä mitään, ylistys kuitenkin unisex-saunoille!

Luultavasti tämä liittyy siihen, että jos panit merkille, tuolla oli ylipäätään aika paljon enemmän naisia, jotka eivät ollenkaan kastaneet itseään veteen, kuin miehiä. Mikä on mielestäni sääli, sillä jokainen, joka ei esim. laskenut alas sitä hullun hurjaa vesiliukumäkeä, menetti paljon! *nauru* Mutta jos tukka ja meikit on tärkeämpää kuin oma hauskanpito, niin mikäs siinä.
Mut joo, oli tosi hauskat bileet, vaikkakin mun makuun vähän liian suuret. Nimittäin mulla meni lähes koko ilta siihen, että etsin kavereitani, kun jengiä oli niin HITOSTI ja paikka niin iso. Tai sit mä vaan olin niin hukassa *känni* Joka tapauksessa hienosti järjestetyt bileet ja jengi näytti olevan enemmän kuin tyytistä *thanx*
Mut ne aamubileet *sydän**sydän**sydän* Tais olla parhaimmat ever! *tanssittel*
Jago

Posts: 4,039

#1107 • • Jago un-trained monkee
mitäjärkee mennä allasbileisiin jos ei mee altaaseen??*ding*

--
Sound is the origin of all form, with matter shaping itself in response to the vibration of the universe

Caro²

Posts: 5,301

#1108 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2
Anqqa ehdotteli irkissä, että hänet ovelle katsomaan ketä pääsee sisälle ja ketä ei. Otetaan käyttöön skenepistelaskuri. Äijjistä pääsee sisälle vaan ne, joiden skenepisteet ylittää 100, ja emännät tietty skenepisteiden ollessa yli 10. *sydän*
vaavu

Posts: 1,324

#1109 • • Edited vaavu vara-vana
Kaiken kaikkiaan todella loistavat kekkerit, henkilökohtaisesti parhaat Pacifiquet tähän mennessä.

Ensimmäistä kertaa oltiin Pacifiquessa siten, että ei ollut minkäänlaisia nakkeja illan aikana. Ja kun pääsi nyt ihan vapaasti kiertämään ja touhuamaan omaan tahtiinsa, ehti bileidenkin tunnelmaa aistia ihan eri tavalla. Varsinkin pääareenan allasosastolla tuli tanssittua pitkään ja hartaasti - jopa niin pitkään, että polvet alkoivat sanoa vastalauseita. Mukava feature bileissä oli, että tällaiset vanhat niveliään potevat tädit voivat mennä fysiojumppaamaan musiikin tahtiin veteen - tuntuu paljon paremmalta kuin kuivalla maalla. *hih*

Pääareena oli todella upean näköinen. Kerta kerralta sali muuttuu yhä klubimaisemmaksi tilaksi. Se lavarakennelma oli kaiken kaikkiaan todella upean näköinen, ja iso peilipallo altaan päällä kuin piste iin päällä. Äänentoistoakin oli lisää viime vuoteen nähden. Ainakin elacineilla äänenlaatu oli ihan ok, ehkä tosin keskialueen äänet vähän hukkui muiden alle.

Pääsalin musiikista parhaimman setin veti Mr.A. Sopivan letkeetä mutta kuitenkin groovea. Myös alkuillan setit kuulostivat hyvältä (olisiko ollut Jay Mellin?). Loppuillan musiikkiin olisi ehkä kaivannut enemmän upliftingia. Kun katseli sitä loppuillan back-2-back soittelua, niin yleensä parhaimmat ja tunnelmaansopivimmat biisivalinnat teki Tapsa.

Missasin kokonaan Nexuksien rengasesityksen altaan päällä, olisi ollut kiva nähdä myöhemmin illan aikana uusintana. Toivottavasti se jonkun ääliön häirintä esityksen aikana ei johtanut siihen, että loput esitykset jätettiin väliin... Siihen olisi varmaan tarvinnut jonkun järjestysmiehen vartioimaan. :(

Itse vältyin kokonaan kaikelta häirinnältä. Yhtään perseenpuristelua tai edes sanallista provokaatiota en saanut, yksi kosketus vyötärölle ryysiksessä taisi olla pahin lähentely. :D Ehkä mä olen vaan onnekas. Tai niin sikaruma että säästyn moiselta. :D

Summa summarum: kiitos järjestäjille, oli upeat puitteet kemuille! Mun puolesta ensi vuonna voisi ottaa sen seuraavan askeleen ja panostaa pääpuolen soittolistaan vähän sitä ekstraa. Pacifique on kuitenkin bileenä sen verran spesiaali jo maailmankin mittakaavassa, että kyllä tota kehtaisi ulkomaalaisillekin näyttää. *vink vink* *vink*
Ita

Posts: 153

#1110 • • Ita pikkune
Dodi tulipaha selvittyä näistä bileistä. Ei voi muuta sanoa et oli kyl helvatan hienoks viritetty koko paikka ja kivaa oli. Pääs todellakin se sisäinen 9vuotias eloon villivirrassa ja muuteki vedessä viihtyessä. Eipä mua se väen paljous pahemmin haitannut muutaku hukkasin kaverit tunniksi jonnekkin sinne sekaan :)
Toivottavasti järjestetään myös seuraavana vuonna, nimittäin pakkohan tonne on silloinkin saapua *tanssittel*
Caro²

Posts: 5,301

#1111 • • Edited Caro² Fiilis / SESSIONS2

jago, 5.3.2006 21:01:
mitäjärkee mennä allasbileisiin jos ei mee altaaseen??*ding*


Missäs se lukee, että kyseessä on pelkät allasbileet. Ite oon ainakin ymmärtänyt, että kyseessä olis kekkerit jotka kuvastaa sopivasti "kesän helteisintä päivää". Osa chillailee rannalla, osa puljaa, as if - ihan sama kuhan jengillä on kivaa.

EDIT: "Pelkät"-lisäsana selventämään.
Cloud

Posts: 2,162

#1112 • • Cloud Game Freak

Caro², 5.3.2006 21:05:
---
jago, 5.3.2006 21:01:
mitäjärkee mennä allasbileisiin jos ei mee altaaseen??*ding*

---

Missäs se lukee, että kyseessä on pelkät allasbileet. Ite oon ainakin ymmärtänyt, että kyseessä olis kekkerit jotka kuvastaa sopivasti "kesän helteisintä päivää". Osa chillailee rannalla, osa puljaa, as if - ihan sama kuhan jengillä on kivaa.

EDIT: "Pelkät"-lisäsana selventämään.




Niin no kyllä taas mulle on aina tullut sellanen kuva että koska ne on "Vesi" puistossa ni ne on vesipuisto/ rantabileet jossa se "vesi" sana tulee aika hanakasti mulle mieleen.

Tietty mielleyhtymiä varmasti monelle. Mutta kyllä mä koen että jos ei veteen haluu mennä ni kyllä sitä hiekkaa ja kosteutta saa tehtyä vaikka kaapelillekin =P ja decoilla fiilaria =?

Mutta tosiaan mielleyhtymistähän tuo on pitkälti kiinni

--
Elämä on peliä, joten anna noppien laulaa puolestasi.

vaavu

Posts: 1,324

#1113 • • vaavu vara-vana
Kuinka ongelmaksi toi naisten häirintä oikein koetaan? Onko se oikeasti jo johtamassa siihen, että naiset saattavat jättää nämä bileet väliin? Jos näin on, ehkä pitäisi miettiä joitain keinoja, joilla tilannetta voisi parantaa.

Ennen kaikkea tota häirintäkulttuuria pitäisi saada jotenkin karsittua. Täällä jonkun ehdottama yleinen sosiaalinen paine voisi olla yksi tapa, mutta se ei yksinään riitä. Tähän kun vielä lisäisi tiukemman järjestyksenvalvonnan, niin ehkä saattaisikin jo toimia. Yksikin luvaton perseenpuristelu, ja järkkärillä on oikeus heittää perseenpuristelija samantien niskaperseotteella ulos bileistä. Naisia häiriköivät isommat poikaporukat ilmiantoon. Tiukka linja selväksi järjestyksenvalvojille, ja ohjeistus mennä epäselvän näköisiin tilanteisiin väliin. Tiukka linja myös tiedoksi kaikille bileisiin tuleville: ahdistelusta lentää ulos.

Osittain häirintää pahentaa vinoutunut sukupuolijakauma. Sukupuolijakaumaa voisi parantaa se, että asiakaskunnassa preferoitaisiin naisia selvemmin. Voimakkain keino tähän olisi se, että miesten ja naisten liput olisivat reilusti erihintaiset. Esimerkiksi 5-10e ero tuntuisi jo ostajien kukkarossa, karsisi urpoja ja toisi enemmän naisia miesten tilalle. Huonona puolena tässä tietysti on se, että hyvin käyttäytyvät miehet joutuvat maksamaan enemmän, mutta toisaalta hekin saavat enemmän iloa tasaisemmasta sukupuolijakaumasta. Järjestäjän kannalta tietysti ongelmana on loppubudjetin ennustamattomuus, mutta ehkä sen kanssa pystyy elämään.

Jotain toimenpiteitä olisi kuitenkin hyvä saada aikaiseksi. Koska jos perseenpuristelu (ja siitä valitus täällä foorumeilla) kasvaa vuosi vuodelta, jossain vaiheessa käy niin, että naiset eivät enää viitsi tai jaksa tulla bileisiin.

Mutta kuten sanottua, itse en kokenut mitään häirintää miltään taholta. Ehkä mielikuva puristelun määrästä saattaa vähän vääristyä, kun sitä pahasti kokeneet kirjoittavat kokemuksistaan tänne foorumille. Harva ilman puristelua kuitenkaan ilmoittaa, että "jee, jäinpäs häirinnältä paitsi".
-P

Posts: 4,972

#1114 • • -P

thebbo, 5.3.2006 02:58:
Perus.



näinpä.

--
Sota on Rauhaa, Vapaus on Orjuutta, Tietämättömyys on Voimaa -George Orwell

Dementation

Posts: 2,892

#1115 • • Edited Dementation wednesday?
Toi on tosi hankala toi puristelu juttu, koska esim. seuralaiseni päätyi moisen uhriksi ja useampiakin tapauksia näin sivusta, mutta hiukan on paha mennä henk. koht. sen enempää väliin, koska valtaosa puristelijoista näytti olevan myös hieman isomman kokoista/enemmän salilla käynyttä egoistia... Mistä lie johtuu... Joten ei ole paljon väliinmenemistä/sanomista "Että mieti hiukan mitä teet", sillä henkilökohtaisesti uskon että kyseiset urokset omaavat myös väkivaltaista käytöstapaa jos käytös ja olemus on muutenkin tuollainen...

Ja taas järjestyksenvalvojia ei moisissa kohdissa ollut koskaan käsillä, olivat kai puristelijat valinneet hyvät paikat. Samoin olisin kaivannut järjestyksenvalvojia niissä kohdissa kuin näin jengiä pokkareiden kanssa zoomailemassa yleisissä tiloissa ja myös pukuhuone/suihkutiloissa... Tuon kokoisissa bileissä kun se häirikkö ehtii kadota joku 150 kertaa ennen kuin sen järjestyksenvalvojan saa jostain haettua paikalle... Ja normibileissä tuntomerkkien anto on paljon helpompaa, kun on paljon erilaista vaatetta... Nyt oli pitkälti tuntomerkkeinä "Mustat uikkarit, tummat lyhyet hiukset (kosteus muuntaa oikeaa väriä tummaksi lähes kaikilla), 180 pitkä, normivartalo" ja näitä mahtuu tonne satoja...

--
Verba volant, scripta manent {Sanat lentävät, kirjoitettu pysyy}
Quod scripsi, scripsi {Minkä kirjoitin, sen kirjoitin}
Dixi, et animam levavi {Olen puhunut ja huojentanut mieleni}

Dementation

Posts: 2,892

#1116 • • Edited Dementation wednesday?

Caro², 5.3.2006 21:02:
Anqqa ehdotteli irkissä, että hänet ovelle katsomaan ketä pääsee sisälle ja ketä ei. Otetaan käyttöön skenepistelaskuri. Äijjistä pääsee sisälle vaan ne, joiden skenepisteet ylittää 100, ja emännät tietty skenepisteiden ollessa yli 10. *sydän*



Pitää varmaan laskea pisteensä uusiks, että paljon saa... aika rimaa hipoo kyllä, että pääsiskö sitä sisään... Pitää hamstrata vähän lisää DJ:iden numeroita, opetella tuo artisti - biisi - label juttu ulkoa ja vastata pariin epäselvään kohtaan oman edun mukaisesti, niin eiköhän se siitä... *tirsk*

--
Verba volant, scripta manent {Sanat lentävät, kirjoitettu pysyy}
Quod scripsi, scripsi {Minkä kirjoitin, sen kirjoitin}
Dixi, et animam levavi {Olen puhunut ja huojentanut mieleni}

terraluna

Posts: 1,270

#1117 • • terraluna Agentti


Kuinka ongelmaksi toi naisten häirintä oikein koetaan? Onko se oikeasti jo johtamassa siihen, että naiset saattavat jättää nämä bileet väliin? Jos näin on, ehkä pitäisi miettiä joitain keinoja, joilla tilannetta voisi parantaa.



Mulle nää oli ekat Pacifiquet ja kyllä täytyy sanoa että IKINÄ en ole kokenut yhtä törkeää lähentelyä kuin tuolla. Jotenkin tohon perseenpuristeluun on jo tottunut, mutta siinä vaiheessa kun mennään vaatteiden alle, nousee oma loukaantuneisuuden ja suuttumuksen aste ihan uudelle tasolle. Kyllähän tuo bileiden ilmapiiriin vaikuttaa, ei sille mitään mahda, itselläni oli täysin turvallinen ja kiva olo vain silloin kun oli miesseurassa, joka kyllä karkoitti limaäijät alta aikayksikön.

Mietin kyllä että ehkä ensi kerralla pitäisi vaan alistua rannalla bilettämiseen ja tulla peittävämmissä vaatteissa paikalle, mutta silloin häviää kyllä iso osa näiden bileiden hauskuudesta ja omaleimaisuudesta. Kannatan tota että puristelijat heitetään pihalle, musta järjestävä ja järjestystä ylläpitävä taho voi ottaa tohon ihan tiukan linjan. Jokainen kyllä tietää, miten kanssaihmisiä kohdellaan kauniisti ja kunnioittavasti -tiukkapipoisuuteen on turha vedota jos ruumiillista koskemattomuutta loukataan.

--
I think you are ready
Freddie
now its time to join the party!

Watlala

Posts: 41

#1118 • • Watlala
Oli kyllä hyvät bileet.... Järjestäjille kiitos siitä että sisään pääsi kivuttomasti ilman hirveämpää jonotusta ja palelemista... Ulos poistuminenkin sujuis todella hienosti... Ainoa miinus oli oikeastaan se että reisissä alkoi tuntua tuo tamppaaminen vedessä ihan liikaa *tirsk* mutta joka tapauksessa helkkarin hyvät bileet!!!
Marjo

Posts: 1,796

#1119 • • Marjo pupuTupuna

Miss Piggy, 5.3.2006 17:25:
Oli aivan mahtavat bileet*plur*, lukuun ottamatta tosiaan että alkuilta meni vessassa poliisien ronkittavana ja kamat pengottuna, ainoastaan sen takia että mulla oli koiran herkkuja taskussa.*hmph*Koira käveli vierellä kuono taskussa kiinni, eikä koira kuulemma erehdy noin pahasti*justjoo*, lisäx kohdeltiin tosi alentavasti eikä mitään anteexi pyyntöä edes tullut, meinas mennä kyllä ilta pilalle!!!! *grr* Mutta onnexi serenassa oli niin hyvä fiilis et illasta tuli upea!*sydän**jiihaa**sydän*



Toi juttu oli kyllä niin perseestä!!! *eiei*
Gnizhak

Posts: 701

#1120 • • Gnizhak iku

vaavu, 5.3.2006 21:18:
-- snip --
Osittain häirintää pahentaa vinoutunut sukupuolijakauma. Sukupuolijakaumaa voisi parantaa se, että asiakaskunnassa preferoitaisiin naisia selvemmin. Voimakkain keino tähän olisi se, että miesten ja naisten liput olisivat reilusti erihintaiset. Esimerkiksi 5-10e ero tuntuisi jo ostajien kukkarossa, karsisi urpoja ja toisi enemmän naisia miesten tilalle. Huonona puolena tässä tietysti on se, että hyvin käyttäytyvät miehet joutuvat maksamaan enemmän, mutta toisaalta hekin saavat enemmän iloa tasaisemmasta sukupuolijakaumasta. Järjestäjän kannalta tietysti ongelmana on loppubudjetin ennustamattomuus, mutta ehkä sen kanssa pystyy elämään.


Sori mut muhun ei ainakaan uppoo tää et "jos sul on enemmän rahaa käytössä, käyttäydyt paremmin". Mä uskon ettei toi miesten lipun hinnan korottaminen karsi yhtään niitä ahdistelevia urpoja, sielä rikkaiden joukossa on todennäkösesti ihan yhtä paljon noita urpoja kun niiden jotka on suunnilleen kaivanu viimoset penninsä päästäkseen allasbileisiin. Itseasiassa se joka niitä rahojaan laskeskelee tarkemmin et just ja just saa lipun varmaan enemmän ajattelee niitä bileitä itseään kun sitä et pääsee puristelemaan perseitä.
Lisäks toi aiheuttas todennäkösesti melkosen tasa-arvo valituksen. Mulle muistuu mieleen aikasempi euron ero joissain bileissä aiheutti jo suuren huudon, koska moni oli sitä mieltä ettei tasa-arvo toteudu siinä. Lisäks kun tapahtuma on ollu joka vuos mun käsittääkseni loppuunmyyty ni tota sukupuolijakaumaa on mahoton ennustaa, koska jos tekis jonkun 50 ensimmäistä naista puoleen hintaan sisään tempun ni se saattas lisätä naisia, mut samalla jättäs monta onneansa koettavaa ulkopuolelle jotka saapuu paikalle liian myöhään.

--
Don't Just Stand There