Miksi opiskelija myy seksiä?

498 posts, 25 pages, 209,528 views

mane

Posts: 137

#101 • • mane
Nyt menee ehkä vähän ohi aiheen, mutta kuka idiootti maksaa vuokraa jostain muusta kuin HOAS hintatason asunnosta sen 5v opiskelun ajan. Vuokralla asuminen on yksinkertaisesti tyhmää. Asut viisi vuotta vuokralla sanotaan vaikka 550 kuussa. 5v kuluttua olisit jo melkein maksanut oman asunnon jostain muualta kuin ihan keskustasta ja kaiken lisäksi saisit halutessasi rahasi takaisin, vaikka olisitkin maksanut asuntosi asuntolainalla.
Ja sitäpaitsi eihän koulussa ole pakko käydä se riittää, että pääsee tenteistä läpi. Ja osanottoni niille jotka eivät pääse.
Jone

Posts: 8,258

#102 • • Jone Archibald Haddock

_mane_, 31.8.2005 18:33:
5v kuluttua olisit jo melkein maksanut oman asunnon jostain muualta kuin ihan keskustasta ja kaiken lisäksi saisit halutessasi rahasi takaisin, vaikka olisitkin maksanut asuntosi asuntolainalla.



Jaa. Millähän kuukausittaisilla takaisinmaksuerillä ja kämpän hinnalla mahdat olla liikkeellä?
Epailija

Posts: 5,636

#103 • • Epailija Physicist, 2nd class.

Android, 31.8.2005 16:31:
...



Heitän tähän väliin lisäkysymyksen: Miksi opiskelija venyttelee? :D

--
Life is complex - it has both real and imaginary parts. -Anonymous

Xelfer

Posts: 140

#104 • • Xelfer harder.fi

alek száhala, 31.8.2005 15:58:
---
Joo vähän heikosti muotoilin tekstini, tarkoituksena ei ollut syyttää sinua valittamisesta. *nauru* Toi oli vaan yleisesti osoitettu niille joiden whinetystä taas tänään luin satasen tekstiviestipalstalta.


Kun töissä on tylsää, Ilta-Sanomien keskustelupalsta auttaa ja saa kunnon ihmisvihan päälle. Jumalauta et suomalaiset osaa olla tyhmiä ja jaksavat valittaa *kivatsulle* Tähänkin aiheeseen sieltä tuli monta hyvin perusteltua kommenttia tyyliin "pullamössönuoriso", "kaikkimulleheti-nuoriso", "nykynuoriso" jne... Mut se on sentään hauskaa et Ameriikan tyhmät on äänekkäämpiä kuin Suomen ni suomalaisidiootit voi sitte luulla itseään fiksummiksi. Jos ens vuonna valmistuis ni vois ruveta etsimään työpaikkaa ulkomailta, ei tätä ilmastoa ja kansaa kestä. Mikäs tää satasen tekstiviestipalsta on? Voisin lueskella sitäkin. Meni vähän offtopic, nöyrimmät anteeksipyyntöni.

--
Great people talk about ideas.
Normal people talk about things.
Small people talk about other people.

Keba

Posts: 194

#105 • • Keba

hallucinogen, 30.8.2005 20:37:
---

Mitä mulla on jäänyt käteen vuokran jälkeen on 170 siitä otetaan pois kännykkälasku n.15e + netti 33.90 + matkakortti 30e on kädessä enään 90e ja kun yksi koulukirja maksaa 40-60e + kouluruokailu á 2.5e x 20/kk niin mistäs tuosta ostetaan vielä jääkaapin sisältöä, käydään moikkaamassa vanhempia, ostetaan shampoot, pesuaineet ja jopa niitä pakollisia vaatteita mitä Suomessa ilmaston takia valitettavasti tarvitsee :D



Nyyh Nyyh, se kasimeganen nettiki on ihan pakollisuus.
Aamu

Posts: 999

#106 • • Aamu you had me at hello

Lene
ennen vanhaan silloin, kun katuprostituutio ei ollut järjestyssääntöjen vastaista, kadulla käveleviltä naisilta kysyttiin hintaa ja heidän peräänsä huudeltiin.



mähän asun näppärällä huudilla kun täällä on kaikki
vähän niinku ennen vanhaan!

harmi ettei toi myyminen ehkä ihan innosta.
tosin en ookkaan opiskelija.
haha
ha.
silti kyl tarttisin lisää rahaa. hmmhmm.

ja hei hallu,
niitä vanhempia käydään moikkaamassa vanhempien rahoilla ja ne varmaan myös tykkää täytellä sen jääkaapinki :D

--
Do you think the expansion will make me fat?

kilobitti

Posts: 2,419

#107 • • kilobitti 1-2-3 techno

Keba, 1.9.2005 08:47:
---
hallucinogen, 30.8.2005 20:37:
---
netti 33.90
---
Nyyh Nyyh, se kasimeganen nettiki on ihan pakollisuus.



Mistä saa kasimegasen yhteyden kolmella kympillä? Kerro heti *tahtoo*

--
I´m serious as cancer, when I say rhythm is a dancer - Snap, 1993

ville

Posts: 3,780

#108 • • ville olen oikeasti ujo

_mane_, 31.8.2005 18:33:
Nyt menee ehkä vähän ohi aiheen, mutta kuka idiootti maksaa vuokraa jostain muusta kuin HOAS hintatason asunnosta sen 5v opiskelun ajan. Vuokralla asuminen on yksinkertaisesti tyhmää. Asut viisi vuotta vuokralla sanotaan vaikka 550 kuussa. 5v kuluttua olisit jo melkein maksanut oman asunnon jostain muualta kuin ihan keskustasta ja kaiken lisäksi saisit halutessasi rahasi takaisin, vaikka olisitkin maksanut asuntosi asuntolainalla.
Ja sitäpaitsi eihän koulussa ole pakko käydä se riittää, että pääsee tenteistä läpi. Ja osanottoni niille jotka eivät pääse.




offtopic jatkuu:

Jos laina-aika olisi 7 vuotta ja lyhennys 550e saisi nykyisillä koroilla lainaa peräti 42 000e.

Siillähän saisi vaikka:

18 neliön autotallin haagasta

Yhtään omaa asuntoa tuolla summa ei saa, vaikka hakee koko helsingin, vantaan ja espoon.

Ja vaikka saisi, niin opintotuki kattaa vain vastikkeen ei lainan lyhennystä. Eli vähän on heikoissa kantimissa sinun vaihtoehdot.
Avatar
#110 • • Dorka Guest

Lene, Kai tämä ajattelutapa soveltuu myös miehiin?


Juu, enhän omasta mielestäni sanonu et se vain koskee naisia *ding*
Avatar
#111 • • Dorka Guest

Lene, "jos joku tyttö..." *vink*


sano vain rohkeasti suoraan eikä mitään vihjailuja *nauru*
Pätkis

Posts: 1,038

#112 • • Pätkis Pikkis

Lene, 31.8.2005 16:26:
Sattuvasti tulee mieleen tapaus, jossa multa kysyttiin baarissa hintaa... Vaikuttaisikohan tällainen siis yleisiin asenteisiin (*sarkasmia*)? Esim. ennen vanhaan silloin, kun katuprostituutio ei ollut järjestyssääntöjen vastaista, kadulla käveleviltä naisilta kysyttiin hintaa ja heidän peräänsä huudeltiin. Joten onko se pelkästään itseään myyvän (tai jakorasian) naisen oma asia, mitä hän yleiselle suhtautumiselle naisia kohtaan tekee?

Ne on ne arvot, jotka ihmisillä on nykyään ihan viturallaan.


Eiks tästä nyt päästä siihen, etteivät miehet kuitenkaan saisi muutaman naisen perusteella yleistää kaikkien olevan kauppatavaraa? Kuten "kaikki miehet eivät ole väkivaltaisia juoppoja" tai muita vastaavia yleistäviä asenteita muutenkin on hyväksyttävää kitkeä.

--
Pitäisi olla tikka. Saisi elantonsa takomalla päätään puuhun.

rec

Posts: 2,923

#113 • • rec

neppu*, 30.8.2005 13:14:
Nyt tässä viime aikoina on ainakin lehdissä tästä aiheesta puhuttu melko paljon, viimeksi Hesarissa sunnuntaina 28.8. On aika outoa että Suomen kaltaisessa hyvinvointivaltiossa opiskelijat ajautuvat myymään itseään. Tosin kaikkihan eivät tee sitä rahan vuoksi... Luulenpa kuitenkin että itseään myyvällä opiskelijalla täytyy kyllä olla rautaiset hermot, kun pystyy elämään ns. kaksoiselämää. Ja millainen mies (tai nainen) ostaa nuoria opiskelijoita ja miksi?




Jaahas! Tässä mielipiteeni:

1) "Luulenpa kuitenkin että itseään myyvällä opiskelijalla täytyy kyllä olla rautaiset hermot..."

- No en usko, että siihen hermoja tarvitaan.. luulen että kun on tarpeeksi "typerä", niin saattaa jopa keksiä _"loistavia"_ ideoita!

2) "Ja millainen mies (tai nainen) ostaa nuoria opiskelijoita ja miksi?"

- Mielestäni kysymyksen pitäisi olla juuri päinvastainen, että _millainen opiskelija_ myy itseään? Jos ei rahat riitä mihinkään, niin tarvitseeko myydä itseään tämän takia, vai olisiko kenties _muita_ vaihtoehtoja?


Luulenpa, että suomen kaltaisessa maassa itsensä myyminen perustuu ihan johonkin muuhun, kuin siihen ettei muka pärjäisi, (ei kyllä opintotukirahoilla pärjääkään!) vaan siihen viitseliäisyyteen että näkisi vaivaa olla töissä samalla kun opiskelee. Ei ihmisen täysin idiootti tarvitse olla ansaitakseen rehellisesti rahaa. Vain ja ainoastaa "viitseliäisyys" ja yrittäminen puuttuu ettei muka jaksaisi etsiä ja hakea koulun ohessa työpaikkaa.


"On aika outoa että Suomen kaltaisessa hyvinvointivaltiossa opiskelijat ajautuvat myymään itseään.."

- Tähän kohtaan perustan epärehellisen toiminnan ja "viitseliäisyyden", joita edellä mainitsin. "Typeryys ihmistä tyhmentää!" Uskon vahvasti, että nämä jotka harrastavat prostituutio toimintaa ajattelet itsestään vähättelevällä tavalla ja yrittävät peittää tekonsa ajatuksella, etteivät ole sitä muka tehneet tai sitten "typeryyden sokaisemana" yrittävät haudata koko ajatuksen jotenkin, niin etteivät ajattele asiaa, niin että se haittaisi. Hermoilla ei ole käsitykseni mukaan mitään tekemistä!

Ehkä skidisti vaikee aihe käsiteltävänä, koska ihmisyyden yksilön mukaan tätä asiaa ei voi yleistää. Päätelkää mitä päättelette.. oma ajatukseni "lensi" melkoisella sarjatulella tähän.
Damien

Posts: 2,882

#114 • • Damien [tr3ox]

hallucinogen,
ja kun yksi koulukirja maksaa 40-60e + kouluruokailu á 2.5e x 20/kk niin mistäs tuosta ostetaan vielä jääkaapin sisältöä, käydään



No siinä se epäkohta mikä pistää sapen kiehumaan täällä päässä. Olin tuossa ostelemassa pikkusiskon kanssa sille vähän lukioon kirjoja ja tajusin suomalaisessa seisoessani, että "mitäs helevettiä, pitäiskö huutaa pommi, pamauttaa ilmapallo ja keikata tää mesta? (oltiin mannissa)".

Systerin yhden jakson kolmannen lukuvuoden kirjat ois maksanu 160 eukkoa ja mulla ei ollu säkissä ku 150kyt niistä rysistä. Ei sitä vaan silloin itse kelannut et: "hei tässä just törsättiin 500MMk johonkin kirjoijoihin mutsin ja faijan rahoja...".

Heräämistäni kuitenkin siivitti se että havainto, et suomalaisella on aika pirun hyvät asetelmat tässä välittäjänä, kirjakustantajat repii hyvät massit tasaisin väliajoin ja KUKA VITUN mulkero siellä OPH:ssa päättä että ne kirjat uusitaan kaksikertaa vuodessa? Kuka tässä maassa lähtee sijoittamaan 10x100-150 kouluun, muut kuin rikkaat ja pärjäävät?

Mun mielestä tulevaisuudessa lukeminen on rikkaiden etuoikeus ja köyhät siirtyy suoraan työtätekevään, selkänahkaluokkaan. Miksei tää "tietoyhteiskunta" vois vaikka myydä soneransa ja sijoittaa tulevaisuuteen. Siirretään koko suomen koululaitoksen kirjakanta nettiin, pannaan maan laajuinen kirjaverkko ja oppilaat voi liisata palmit koululta 20/kk, joilla selata tuota verkkoa. Sitten vaan vihkoille asiat ja vot.

Toinen mikä vituttaa on myös toi tuloraja, pitäis omalta osalta siirtyä lukemaan varmaan ens vuonna ja kun töitä oon tehny jo 16vuotiaasta lähtien, en tiedä miten se natsaa tulorajan kanssa. Vituttaa, samat rahat ne kiertäis veromarkkoina takas valtionkirstuun hetkessä.

-Vote4mejosvituttaa.ru-
mekaanikko

Posts: 1,176

#115 • • mekaanikko don selecta

Hyzenthlay, 31.8.2005 17:50:
Mä en ainakaan halua elää maailmassa, missä ihminen on (hyväksytysti) kauppatavaraa



Miksi seksityön tekijä on enemmän kauppatavaraa kuin vaikka raksaduunari tai psykologi? Monessa muussakin duunissa joutuu laittamaan itsensä peliin fyysisesti tai henkisesti, vaikka toki näitä tylsänharmaita toimistoduunejakin riittää.

--
Erään pikkutytön nenään kasvoi kaksi vaaleansinistä nauhaa. Tapaus oli siinä mielessä harvinainen, että toisessa nauhassa luki "Mars" ja toisessa "Jupiter".
-- Daniil Harms: Uusi anatomia

phanatic

Posts: 1,123

#116 • • phanatic

Charly RePanic, 1.9.2005 17:39:
---
- Mielestäni kysymyksen pitäisi olla juuri päinvastainen, että _millainen opiskelija_ myy itseään? Jos ei rahat riitä mihinkään, niin tarvitseeko myydä itseään tämän takia, vai olisiko kenties _muita_ vaihtoehtoja?



Olisi. Kaikelle on vaihtoehtoja. Joku haluaa paistaa hampurilaisia 20 tuntia saadakseen 150e käteen, toinen koodaa 10h, joku harrastaa seksiä 30min. Millainen opiskelija suostuu kääntämään pihviä 40 asteen lämmössä muutaman euron tuntipalkalla? Jos ei rahat riitä mihinkään, niin tarvitseeko uhrata kaikkea vapaa-aikaansa tämän takia, vai olisiko kenties _muita_ vaihtoehtoja?


Luulenpa, että suomen kaltaisessa maassa itsensä myyminen perustuu ihan johonkin muuhun, kuin siihen ettei muka pärjäisi, (ei kyllä opintotukirahoilla pärjääkään!) vaan siihen viitseliäisyyteen että näkisi vaivaa olla töissä samalla kun opiskelee. Ei ihmisen täysin idiootti tarvitse olla ansaitakseen rehellisesti rahaa. Vain ja ainoastaa "viitseliäisyys" ja yrittäminen puuttuu ettei muka jaksaisi etsiä ja hakea koulun ohessa työpaikkaa.

'

En usko itsensä myymisen olevan kovin vaivatonta tai helppoa duunia.
mekaanikko

Posts: 1,176

#117 • • mekaanikko don selecta

Lene, 1.9.2005 20:49:
Seksityö.
Kyse on hei seksistä.
Pääasiassa lisääntymisestä.
Onko seksi työtä? "Kulta, en mä enää töiden jälkeen jaksa enää lisää töitä tehdä. Mitäs jos hankkisit ammattiapua?"



Ennen maailmassa ihmiset hoitivat itse ilman ulkopuolisia ammattilaisia mm. sellaiset hommat kuin ruuan hankkimisen, itsensä ja perheensä puolustamisen ulkopuolisilta uhilta, lasten hoidon yms. Nykyisin meillä on elintarviketeollisuus ja ravintolat, poliisi ja armeija, lastentarhat ja koulut jne.

On monia asioita, joita jotkut tekevät vapaaehtoisesti ja toiset työkseen. Miksi seksi ei voisi/saisi olla yksi niistä?

Tai sitten, jos vuokraisi itsensä jonkun ystäväksi.



On ammatteja jotka ovat tavallaan tätä. Esimerkiksi psykoterapeutti on tavallaan "luotettu ystävä" jolle voi valittaa vaikeuksiaan ja saada kannustavaa palautetta.

--
Erään pikkutytön nenään kasvoi kaksi vaaleansinistä nauhaa. Tapaus oli siinä mielessä harvinainen, että toisessa nauhassa luki "Mars" ja toisessa "Jupiter".
-- Daniil Harms: Uusi anatomia

Oliwer

Posts: 799

#118 • • Oliwer

Lene
Jos ei seksiä saa niin ensisijaisesti pitää katsoa peiliin - sieltä se vika löytyy ja jolle yleensä on jotain tehtävissä.



En mäkään prostituutiota kannata, mutta entäs vammaiset ja poikkeuksellisen näköiset ihmiset, esim. jo syntymästään asti epämuodostuneena eläneet ihmiset jne.? Onko heillä oikeus seksielämään?
Ulkonäkökeskeisessä nykymaailmassa, voi joillain olla vaikeata löytää muita kuin maksullisia partnereita..
Juhgu

Posts: 7,921

#119 • • Edited Juhgu Virnistelijä

Lene, 1.9.2005 21:29:
---
Eikö seksin pitäisi olla iloinen asia (ja paljon muuta), eikä kenenkään alistamista, nöyryyttämistä, vallankäyttöä, kauppatavaraa, suoritusta, purkautumista... jne.?



Pitäisi joo.

Mutta se, että seksi voi olla myös kauppatavara ei ole minusta vielä mikään erityisen paha asia, kunhan ihmiset ostavat ja myyvät sitä täysin omasta tahdostaan.


Lene,
---
Oliwer,
entäs vammaiset ja poikkeuksellisen näköiset ihmiset, esim. jo syntymästään asti epämuodostuneena eläneet ihmiset jne.? Onko heillä oikeus seksielämään?
Ulkonäkökeskeisessä nykymaailmassa, voi joillain olla vaikeata löytää muita kuin maksullisia partnereita..
---
Mielestäni siinä samassa määrin kuin kenellä tahansa muullakin. Jos ei flaksi käy niin sitten ei flaksi käy - oli sitten vammainen tai sosiaalisesti rajoittunut.



Mutta silloin seksiä voi ostaa. Parempi kuin ei mitään, vai kuinka? Eihän sen pitäisi sinua haitata millään tavalla jos joku ostaa seksiä, ainakaan suomessa. Täällä kun seksin mainostaminen on (kai) kiellettyä eikä (kai) kukaan ole siinä tilanteessa että seksiä olisi pakko myydä, välttämätön toimeentulo kun on aina mahdollista turvata muillakin keinoin.

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

Juhgu

Posts: 7,921

#120 • • Juhgu Virnistelijä

Lene, 1.9.2005 21:29:
---
Jos seksi on ostettavissa, niin tietenkin kaiken muunkin täytyy olla. Sellaisessa elämässäkö halutaan elää?



Miten niin kaiken muun täytyy olla? Vähän epäselvää logiikkaa, voisitko selventää?

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)