The Prodigy 22.10.2005 @ Helsinki

437 posts, 22 pages, 92,424 views

Guffe

Posts: 19

#301 • • Guffe techmu
\o/ Kova oli meininki \o/

Hieman näytti äijöt vanhenneen sitten viime keikan :)
mehto

Posts: 99

#302 • • mehto
Oli se kyllä perhanan hyvä keikka. Keithille oli kasvanut kessi ;D Viimeisenä biisinä out of space kruunasi kyllä setin. Kiitos.

--
...clubbing since 1993 ...

alpha_

Posts: 122

#303 • • alpha_

ezzy, 23.10.2005 00:13:
Onneks oli elacin -25:set mukana, muuten olisin varmaan kuuro. Ne toimi ihan täydellisesti =) jessus niitä bassoja tosiaan =)



jep olin kyl kiitollinen että oli korvatulpat mukana. melkein sattui korviin niittenkin kanssa pahimpien bassojen kohdalla.
nibes

Posts: 165

#304 • • nibes tiikerikivi aina taskussa.
aivan mahtava keikka pienistä vastOinkäymisistä huOlimatta! Out Of space kruunasi kyllä keikan!*jiihaa**aplodit**jiihaa*

--
On uskallettava tehdä mOkia. Ihmisistä On hauska havaita, että tuOhan On vielä tyhmempi kuin minä itse.
(Erkki Pälli, radiotoimittaja)
*piis*

Ober

Posts: 587

#305 • • Ober Dog shit taco
SIiiiiiissss huhhuh ei sanat riitä kuvaamaan mut henkistä orgasmia1!!
breakaholic

Posts: 469

#306 • • breakaholic kapa :: djshop
Voi tsiisus, pitkään tuota sai odottaa mut oli sen arvoista. Ainoo, joka kusi oli NARIKKA!!!! Ei oo tollasta tullu vastaan ihan hetkeen..

Mut Prodigy rokkas ja kympillä, Jerichoa oli oikeastaan ainoa yllätys ja ISO sellainen. Aika hangonkeksi-reaktion sai kyllä aikaseks. Keikan jälkeen tuntui että taitaa ääni lähteä ja niskat on varmaan lähipäivinä jumissa, mut ei haittaa*plur* Niin ja sori takanaolioille, tuli pari kertaa hyppiessä tallottua varpaita..

mäkään en muista biisilistaa täysin mut eiköhän tuo selvinne*hymy*

Muistin varassa:
Jericho
Wake the fuck up jam
No good fill
Their law
****
Tässä osassa sit pätkii...

Breathe
Spitfire 05
Hotride
(ja olikohan vielä jotain?)
****
Back 2 skool
Firestarter 04
Action radar link
Warning
Climbatize link
Voodoo people 05
Poison
P.O.I.S.O.N.
Smack my bitch up
Out of space

Iso kiitos, toivottavasti tulevat seuraavan kerran ei-niin-monen-vuoden-päästä*aplodit**piis**super*
asdf

Posts: 3,155

#307 • • asdf
HUHHUH.

Olipas taas..ei perkele.

En saa ees sanoja suusta. *sydän*

...

Äää en pysty sanomaan mitään! Oon vieläki aivan *plur*. Huhhuhuhhuuhuu. Ylitti odotukset potenssiin sata. Keith Flint *sydän*. Eturivissä vedeltiin, ai vittu sitä fiilistä *super*. Ihan uskomatonta.

PRODIGY.*sydän* Kiitos Smack my bitch upista, tuskin kävelen kunnolla viikkoon *pihkassa*

Mahd. lisää kommentteja illasta kuhan saan ajatukset kasaan.
KooKie

Posts: 4,338

#309 • • Edited KooKie aka. Petress Pan
Pakko se on alottaa miinuksilla: Tässä on muutamat jo kommentoineet narikka -palvelun huonoutta, itse lisäisin tähän sen, että tosiaan jätettiin ekojen joukossa narikkaan tavarat ja lähettiin sitten kentälle päin ja newbieinähän matka tyssäs jo järkkäreihin, jotka ei kentälle ilman lippua päästäneet. Tuli hieman jännä kakka -fiiwis, kun en muistanut heitinkö sen jo roskiin. Sitten jonottamisen jälkeen saatiin reput narikasta ja kun sanottiin, ettei lippujen säilyttämisestä puhuttu mitään, niin narikasta totesivat, että sehän pitäisi tietää. KUINKA HITOSSA JOS SIITÄ EI INFOTA MISSÄÄN?! *toktok*

Ja sitten plussat. <3

Venailtiin ekoina jonossa vaikka kuinka hiton kauan siinä ovilla. Kylmää ja kosteaa, mut oli siinä sitä fiiwistäkin. Kiitti äijät.
Vaikka Proteuksen aikaan porukat oli hiton lamaantuneen oloisia, ni kyllä sitä hyvin heräiltiin klassikkoja fiiwistelemään.
Ei hitto ne äijät kyllä osaa vetää.
...ja jalka nousi kevyesti viel koko kotimatkan ajan.

*plur*

edit. ps. Mähän olen nuollut Prodigyn rumpalin "kapulaa".

--
To wake into the neverending grace,
to see the sounds and to feel the light.
Paradise aint a place, it is a state of mind.

Here I come - as good as always and always better than ever!

T-rex

Posts: 262

#310 • • T-rex ku(i)va tomaatti
Upea, mahtava, täydellinen henkinen energinen orgasmi. Kiitos *yingyang*

--
Makealta maistuu synnillinen rakkaus.
-Islantilainen sananlasku-

Suklaa on kanssa aika hyvää..

milo

Posts: 860

#311 • • Edited milo Plaugenaut
Mitäs sitten... Ei se mikään Kraftwerk ollut mutta eipähän tarvitse odottaa sitä Great Reunion[tm]-kiertuetta. Proteus ei soittanut polkkaa. :( Mutta soitti Naurava kulkuri editin ja hyvää päristelyä ja kyllä Proteus on Suomen teknojumala, vaikkei teknoa soitakaan mutta elkeet ovat sopivan mahtipontiset.

Ja sitten Prodigy... Their Law oli kyllä (tiedostamattoman(?)) sopivan ajankohtainen veto. :) "Exhale! Exhale! You're the victim." Ja Spitfiren jälkeen kommentteja puhelimeen selän takana "Ei ne oo vielä soittanut mitään tunnettuja biisejä, ku Briithin." Oli kyll aika tykitystä. "pii-ou-ai-es-ou-en" ja basson päristelyt siinä jälkipuoliskossa, terveisiä vaan kaikille, joilla ei ollut tulppia tai olivat valmiiksi kuuroja, toivottavasti kuulette terveiset. Smack My Bitch Upin kohdalla fiilikset olivatkin sitten jo "Vittu, jos nyt kuolen, niin onpahan vähemmän murehdittavaa siitä mitä jäi kokematta"-tasolla. Hiki tuli ja sydän hakkasi.

50 Bands to See Before You Die - 1.

Nyt suihkuun ja ruokaa ja...

--
We are, ultimately, all alone, and I am incapable of expressing emotion in any way, shape or form apart from through the medium of mix tapes. -Adam First

Individual

Posts: 10,942

#312 • • Edited Individual HYPNO!
Joo, mitä narikkaan tulee niin komppaan jo kirjottaneita. Onneksi olin ensimmäisten joukossa antamassa takkia ja reppua säilytykseen ja ensimmäisten joukossa ottamassa niitä pois. Muuten mietin, että kolme tyyppiä narikassa ja sen jokunen tuhat ihmistä, että tästä ei hyvä seuraa.

Mutta konsertista. Lämppäri on aina lämppäri, oli se sitten vaikka Proteus ja mielestäni setti hieman kärsi heikommasta äänentoistosta ja aika mitäänsanomattomista valoista. Mutta harvoinpa lämmittelijän aikana koko repertuaaria otetaan käyttöön. Siis ei se huonolta kuullostanut, mutta joku potku siitä puuttui ja aika hämärässä tuntui ukko levyjä veivaavan.Mutta hittoako valoista, kyllä Proteus osoitti, että kaikenlaiset lätyt käsissä pysyy, että siinä hieman vinkkiä niille, joiden mukaan se on vaan se "polkkaproteus".

Prodigya kuitenkin katsomaan tultiin ja kyllähän se lupaukset lunasti. Helvetin tiukka keikka! Plussaa antaisin inhimillisistä äänenpaineista, joissa ei kuitenkaan bassoa säästelty. Eli bileääni voi potkia perseelle ilman, että valuttaa verta korvista. Selkeätä oli kyllä matsku mitä kajareista tuli ja itse tuli sentään seisottua välillä ihan eturivissä vasen PA pinkka noin parin metrin päässä. ( Tai sitten musta on tulossa ihan oikeesti kuuro.) Suomen kuulonhuoltoliitto oli ständeineen paikalla ja sieltä sai ostaa itselleen kohtuuhinnalla kaikenlaisia eareita. Keikalla tuli kyllä riehuttua sen minkä vaan suinkin vajaan viikon sairastelun jälkeen jaksoi ja mikä siinä oli pokoillessa kun vihdoin näki tämän bändin livenä.

Hyvin oli myös porukka messissä, vaikkei ihan hirveän täynnä mesta ollutkaan. Nyt varmasti jokaiselle löytyi niitä jorausmestoja jos siltä tuntui, eikä tarvinnut kärsiä sillipurkki-ilmiöstä. Hyvä fiilis kaikkinensa. Odotin paljon ja sain vielä enemmän, joten kiitos eastwaylle jos tätä sattuu lukemaan. *nauru*

Plussaa täytyy antaa myös mukavista järkkäreistä. Tai ainahan niitten kanssa olen hallikeikoilla kyllä toimeen tullut, mutta silti. Siinä höpötettiin jääkiekot sun muut kun kaljaa tyhjentelin ennen halliin siirtymistä.
Raver71

Posts: 3,605

#313 • • Raver71 Elämäntapa reivaaja, dj raver
Lahdessa taas takaisin. Ei voi sanoin kehua tuota keikkaa. Mulla oli kovat odotukset kun nyt ekaa kertaa tultiin prodigya kokemaan. Ja bändi veti kyllä semmoisen setin että 14v bändiä fanittanutkin jää lähes sanattomaksi. Se oli jotain ihan mieletöntä. Itse ainakin sain 110% rahalle vastinetta. Parissa biisissä tosiaan bassot varmaan siirteli ihmisten sisuskaluja siinä eturivissä, niin kovaa se tuntui siihen istumapaikoillekkin. Penkki tärisi. Jatkoille ei tullut mentyä, sitä ei tiedä että missasinko jotain. Ainoa miinus reissussa oli yksi hormoonihiiri joka tuli haastamaan riitaa pysäkillä keikan jälkeen. Mutta muuten reissu oli 10+. Olisi kiva tietää jäikö lippuja myymättä yhtään? Siellä tuli sopivasti uutta ja vanhaa sekaisin. Ja arvasin jo viimeisen biisin jota odotin kuin kuuta nousevaa. Ja se tuli. OUT OF SPACE... Maximin kiitokset vielä meille paikalla olleille oli ihan jees. Mutta nyt unta palloon...
Robotix

Posts: 5

#315 • • Robotix
Hienoa että keikka tuotti näin monelle hyvät fibat mutta en voi paljon kehua keikkaa jossa jätettiin valtavasti hittejä soittamatta ja jossa lavashow oli muistovain siitä mitä se oli 90 luvulla. Aikasta väsynyttä meininkiä ja olisin odottanut 48 eurolle pitemmän keikan ja enemmän panostusta erikoistehosteisiin. Suuri pettymys.
Grizzley

Posts: 2,893

#316 • • Grizzley HUGC/Avantgardistinen Utopistiminarkisti
RRRRRRRRROK!!! *jiihaa* *sydän*

--
Signature summarily executed for treason

Tetraveks

Posts: 89

#317 • • Tetraveks
Peliliikkeenä päätimme tunkea takit reppuihin, mutta ilon katkaisi järjestysmies kertoessaan ettei reppuja saanut viedä kentälle. Hupaisaa oli, kun Mr X oli juuri kävellyt järkkärin ohi reppu selässään ja samalla järkkäri pysäytti toisen repullisen ystäväni. Kun Mr X sitte palasi luoksemme kysymään minne jäimme, oli järjestysmiehen kommentti "Ja kun tuut takasin niin ton repun on parasta olla narikassa, miten ihmeessä oot edes päässy se selässä kentälle?" Kaveri vähän hölmistyi ku Mr X kertoi juuri alle minuutti aikaisemmin kävelleensä ko. miekkosen ohi *iloinen* . Ruuhkautuneen narikan ongelman ratkaisi Mr X kiidättämällä reput autoon. Itse konsertti upposi meikäläiseen todella hyvin.
Hyvin samanlainen kun Lowlandsin keikka mutta juuri sitä odotinkin, tiukkaa menoa ja mahtavaa musiikkia *pahis*
Prodigy aloitti jotenkin salakavalasti (en osannu odottaa hetkeä) ja pienen kuuntelun jälkeen alkoi jalat vispaamaan. Liikettä riitti loppuun asti.

Illan lopputulos:
Prodigy + Indected = jalat hyvin hyvin poikki ja mieli hyvin hyvin iloinen *plur*
Timmo

Posts: 657

#318 • • Timmo
Ekaa kertaa tuli nähtyä ja täytyy kyl myöntää että tanssin perseeni irti. Olisin tosin toivonu kuulevani ainakin nämä kaks biisiä: 3 Kilos ja Wind It Up.

Ei voi kuin harmitella että oli vuonna '93 9-vuotias.

--
Elämä On Raato

Individual

Posts: 10,942

#319 • • Edited Individual HYPNO!

KooKie, 23.10.2005 01:16:
Pakko se on alottaa miinuksilla: Tässä on muutamat jo kommentoineet narikka -palvelun huonoutta, itse lisäisin tähän sen, että tosiaan jätettiin ekojen joukossa narikkaan tavarat ja lähettiin sitten kentälle päin ja newbieinähän matka tyssäs jo järkkäreihin, jotka ei kentälle ilman lippua päästäneet. Tuli hieman jännä kakka -fiiwis, kun en muistanut heitinkö sen jo roskiin. Sitten jonottamisen jälkeen saatiin reput narikasta ja kun sanottiin, ettei lippujen säilyttämisestä puhuttu mitään, niin narikasta totesivat, että sehän pitäisi tietää. KUINKA HITOSSA JOS SIITÄ EI INFOTA MISSÄÄN?! *toktok*



Jos ei ole juurikaan tuollaisia keikkoja kolunnut, niin varmasti tuo voi tulla yllätyksenä. Tarkoitushan siinä on vain yksinkertaisesti se, että jengi pysyy kiltisti niillä paikoilla mihin on lipun ostanut, ettei esimerkiksi osa porukkaa ala valumaan seisomakatsomon puolelle, vaikka on istumapaikkalippu. Kun on vain tietty määrä mitä sinne voidaan ihmisiä ottaa. Mitenköhän muutes sellaisessa tapauksessa toimitaan, jos joku onnistuu tosissaan sen lipun hävittämään matkalla ulko-ovelta katsomoon, kun kuitenkin sinä olet todistettavasti sen lipun ostanut, kun sisään rakennukseenkin olet päässyt. *ding*
Mio

Posts: 1,010

#320 • • Mio
oli kyl helmi keikka.*hih* Liikuttuua tuli lähes koko aika lukuunottamatta muutamaa vetoo jotka ei nopeutensa tms. puolesta oikeen kolissut, mut muuten kyl tosi rok. Ois ehkä toiminu setti viel paremmin jos ois ollu vähä myöhempään. Nyt tuli kerittyä kentälle vasta parin biisin jo soitua kun ei osannu odottaa että niinkin aikasin alottavat.

Niin ja pitempikin se setti ois voinu olla mut hyvä näinkin :D