Sodexho oli kokannut mulle työpäivän ratoksi kanaa mangokastikkeessa, joka saa arvosanan tyydyttävä.
Viimepäivinä varsinkin tuolla sanomassa on ollut Janssonin kiusaus kovin usein aiheena. Tässä ohje; helppoa, nopeaa ja sairaan hyvää!
1prk. anjovisfileitä
2pss. perunasipulisekoitusta
1 kananmuna
3dl kermaa
mustapippuria
juustoraastetta
(korppujauhoja)
(suolaa)
kaada perunasipulisekoitukset vuokaan. Sekoittele niiden sekaan paloitellut anovikset. Sekoita kermaan anjovispurkissa oleva liemi, kananmuna ja pippuria. Voit myös lisätä suolaa jos tahdot - tosin anjoviksissa on tosi paljon suolaa! Lisää päälle kourallinen juustoraastetta ja paista uunissa 225 asteessa kunnes pinta on kauniin värinen ja ruoka kypsää. Jos haluat, niin voit kypsymisen loppuvaiheessa lisätä pinnalle hieman korppujauhoja, jotta pinnasta tulee mukavan rapea.