Itse vertailen useasti esim. t-paitojen kankaiden paksuuksia ja se kertoo jo jonkin verran, että kannattaako kyseisestä tuotteesta edes maksaa brändin takia. Tiettyjä tuotteita tulee ostettua merkkivalmistajilta, no eihän se brändi kerro kaikkea edes hintansa puolesta (halpavalmistajalta saattaa löytyä parempaa kangasta taikka/ ja paremmin ommeltua tavaraa mutta, tiedätkö kummassakaan tapauksessa, mistä tuote tulee ("eettinen" puoli)).
Brändi on sinäällään jännä asia, silloin isot rahat liikkuvat ja ostaja maksaa ylihintaa (ehkä) ostamastaan tavarasta, vain ehkä merkin takia (toki maksan mieluummin enemmän lähialueilla tuotetusta tavarasta, kuin siitä että muksut taikka muut alipalkatut alueet tuottavat vaatteeni (ja juu, toki näitäkin on tullut ostettu, valitettavasti välillä on vaihtoehtoja ja toisaalta ei. Tuotetietoisuus)).
Brändit toki yleensä kertovat laadukkaasta tuotteesta (no joo pieni ristiriita alkutekstin ja lopputekstin kanssa, mutta ymmärtänette) mutta pettymyksiäkin on tullut vastaan ja tiettyjen brändien "boikotoiminen" on tuota kautta noussut itselle.
Vaatteet ovat vain kuitenkin kulutustavaraa, joita jokainen pitää päälllään ja melkein jokainen seuraa mitä brändiä sinä pidät päälläsi nykypäivänä (tosiasia vai ei? Enpä tiedä, vain kommentti). Itse lähinnä etsin vaatteista sellaisia, jotka ovat mukavia päälläni ja pidän niiden ulkonäöstä (hmm. taasen argumentoin itseäni vastaan, ehkä).
Sekavaa tekstiä molemmin puolin
, tierä ny sitte itekkään mitä tulisi kannattaa, taikka miten seurata vaatteiden tuotantoa. Etiikka vs. "ostamispakko".
Huom. saattaa sisältää: Sekavaa tekstiä, sekavaa argumentointia ja muuta paskaa
= pohdiskelua.