21.10.2005 Club Colors presents Armada world tour 2005

564 posts, 29 pages, 154,232 views

Yoni

Posts: 440

#421 • • Yoni Tyhmä Vartija!
Jees! Mulla oli ihan hyvät bileet! Paria tuttua näki illan mittaan ja Arminin setin aikana tuli se pari tuntia tanssittua tauotta (Paikat vähän kipeet edeleen). Ja anteeksi niille tytöille mun edessä jotka sai välillä käsistä päähän!

Väkeä oli enemmän kuin tarpeeksi, mutta se nyt oli odotettavissa, joten ei niin häirinnyt mun fiiliksiä.
Ihmisten kulkeminen tanssilattialla ei häirinnyt jos osasivat siitä jotenkin varoittaa esim. koskettamalla ennenkuin menee kulkee ohitse. Muutama olento siellä oli niin kiireinen että oli tuupata mut kumoon!
Ja joku kai luuli mua kukaksi kun siihen malliin mut kasteli!

Armin soitti ihan hyvää ransee miun mielestä!

Loppuilta meni levätessä ladaten akkuja, mutta sitten Burned with Desire:n aikana täysillä pomppimaan!

Aamuilla olin just sen verran että alko junat kulkemaan ja sit lähin himaan!

Kivaa oli! Kiitos siitä!
UzU

Posts: 2,361

#423 • • UzU [33100]
Ihan kivaa oli. Täyttä oli, mutta niin pitääkin. Kyllä sinne sekaan mahtui.

Mikä ihmeen lasimurska? Eihän tuolla ollut kuin pari onnetonta kuppia hajonnut. Tervetuloa Tampereen Studio51:seen eli Onnelaan aivan normaali lauantai illan päätteeksi toteamaan, miltä se todellinen lasimurskameri näyttää. Saati sitten opiskelijabileiden jälkeen..
Air

Posts: 319

#424 • • Air
Kivaa oli, 51 toimi ihan hyvin bilepaikkana ja se odotettu tungoskaan ei haitannut ainakaan meikäläistä pahemmin. Alexin ja Käpän biisit melkein iski paremmin ku Armin, jonka setti ei tosiaan ollut samaa tasoa kuin viime vuonna. Tosi hyvä meininki oli kuitenki koko ajan.
Tarsu

Posts: 2,449

#425 • • Tarsu

Mä olisin ainakin ollut ihan saatanan onnellinen siitä, vaikka se olisi soittanut tangoa.



Muahhah :D

--
Remember those posters that said -Today is the first day of the rest of your life-? Well, thats true of every day but one -the day you die- !

-Lester Burnham

AaKo

Posts: 637

#426 • • AaKo Tosi veivaaja
ei voi vieläkään käsittää kuinka helmee oli!!!
paljon kavereita ja todella maukasta musaa! mielestäni oli armini oli parempi nyt kuin viimevuonna.. :)

--
En se mää ollut!!!

Tarsu

Posts: 2,449

#427 • • Edited Tarsu

Jonulih, Huoh. Arvostus nolla.


?

--
Remember those posters that said -Today is the first day of the rest of your life-? Well, thats true of every day but one -the day you die- !

-Lester Burnham

AaKo

Posts: 637

#428 • • AaKo Tosi veivaaja
ainiin, kiitoksia sille tuntemattomalle tytölle kauniista sanoistasi, lämmitti todella paljon mieltäni *sydän*

--
En se mää ollut!!!

Alttis

Posts: 7

#429 • • Alttis
Olihan se tiedossa että sedulla on kallista juotavaa, mut kun sen tiesi etukäteen ja osasi varautua suurella rahamäärällä, ni ei tullu paha mieli.. Setti oli paras ikinä!! :D:D
e/v

Posts: 434

#430 • • e/v
Voi olla, että aika kultaa muistoja... mutta Arminin keikasta puuttui se jokin pieni kipinä, mikä edellisellä vieraillulla paloi täydellä liekillä ja suorastaan roihusi laturissa. Itse odotin hieman enemmän. Mitä tai mikä se pieni "jokin" olisi ollut... en taida itsekään tietää *ding*

Miestä itseään ja hänen työskeltelyään on suuri nautinto seurata, niin paljon hän tekemästään pitää. Ja se näkyy. *sydän*

Studio tilana on mielestäni ok. Ilma loppuu, lasia särkyy ja tanssipaikan löytyminen on tuuria, se on pelin henki. Ajatukset tulee ohjelmoida jo hyvissä ajoin, jollon välttyy omalta itseaiheutetulta mielipahalta. Tietysti aina omaa mieltään ei vaan voi manipuloida, se on tosiasia.

Suomalaiset ovat olleet ja tulevat aina olemaan jossakin määrin idiootteja, joilta puuttuu synnynnäisesti osa hyviä käytöstapoja ja maalaisjärkeä ravintolassa, mutta omasta kokemuksestani suomalaiset ovat vielä höyhensarjassa esim. verrattuna britteihin.

Monien antaessa kovin negatiivista palautetta henkilökunnasta, haluan päinvastaisesti kiittää erittäin ystävällistä ja mukavaa herrasmiestä privan läheisessä baarissa. Kiitos! *hihu*

Suurin pettymys illan aikana kuitenkin oli oma jaksaminen, tai pikemminkin sen puute. Sairastaminen vei voiton, ja aamujatkot jäivät väliin. Jotain itsestään oli jätettävä säästöön lauantaita varten.
Virkach

Posts: 33

#431 • • Virkach
Studio 51 sux big time :( La Tour was much better last year....

--
by Virkach

CM

Posts: 1,507

#432 • • CM
Juu helvetin hauskaa oli!
Tulin joskus ennen puolta yötä mestoille, kun Remy soitti. Remy soittikin sitten koko Armada-poppoon parhaimman setin ja kyllä maistui. Kiitti Remylle myös Bad Dealista, tirahti onnen kyynel silmästä kun kattelin sitä meininkiä lattialla *jiihaa*. Arminin setti meni vähän ohi, en paljoa kuunnellut, kun jäin suustani kiinni ja väistelin jengiä hirveässä jurrissa. Toisaalta hyvä juttu se, etten tunnistanut kuin Killa Orkidea Remixin koko setistä, viime kerralla tunnistin melkein kaikki raidat, joten mitään uutta en silloin saanut korviini. Oli kivaa kattoa, kun porukalla oli hemmetin hyvä meininki ja Armin oli liekeissä dekkien takana. Se mies osaa olla aina niin symppis, pirteä, iloinen ja saa jengin aina helvetin hyvin mukaan. Kaikinpuolin helvetin hyvä ilta. Kiitos Colors ja Armadan jätkät :)
Avatar
#433 • • astaroth Guest

Jonulih, 23.10.2005 14:31:
Mä olisin ainakin ollut ihan saatanan onnellinen siitä, vaikka se olisi soittanut tangoa.


jumalan kiitos ei (olettaen, että tämä ei ollut vitsi)

tangoa voin kuunnella ilmaiseksi lähibaarini jukeboksista. jotta maksan vähistä rahoistani suhteellisen suuren summan rahaa, että pääsen kuulemaan kenties maailman arvostetuinta ja niin sanotusti parasta dj:tä, niin kyllä tahtoisin olettaa saavani rahalleni vastinetta edes jonkinmoisena uniikkina kokemuksena (jollaisena siis minä haluan sen kokea). kuten täällä jo sanottiin, niin monien superstarojen kohdalla jengi rääkyy kurkku suorana kolme tuntia sen takia, että siellä pyörittää teh ultimate god, vaikka tämä vääntäisi settinsä ihan päin hanuria

nyt ei kyllä haitannut, kun jäi väliin, kun kerran meininki oli oletetun kaltainen. ja tulihan tuo viime kerralla jo nähtyä (silloin avb oli kyllä mieleeni)
Hoitsu

Posts: 154

#435 • • Hoitsu HOITOTAKUU=)
Ekaa kertaa näin AVB:n, peruskiksua oli odotettavissa, mutta myös aivan loistavia nostatus biisejä loppuillasta ja silloin tulikin tampattua ja fiilisteltyä oikein olan takaa*plur*
Ja tietenkin kamut, jotka joraili mukana*hali* Mulla oli ainakin ihan huippuhauska ilta*vink*

--
Päivä ilman hymyä on hukkaan heitetty=)

Amnesia

Posts: 888

#436 • • Edited Amnesia
Vähän ristiriitaiset fiilikset täälläkin päässä...porukkaa aivan vitusti liikaa *igor* Liikaa kusipäitä ja turisteja pomppimassa tanssilattialla. Se varsinainen tanssilattia oli puolenyön jälkeen täysi helvetti, ja siitä kun kävelin läpi loppuillasta, niin luulin jo että kengät jumittuu kiinni siihen liisteriin *dissaa* Onneksi Arminin takana olleessa tilassa oli sopivan "väljää" ja mukava tanssia, erityisesti kun screeni näytti livenä Arminia *aplodit* Tosin äänentoisto ei siellä enää ollut parhaasta päästä.
Voi kun saisi näitä bileitä vaikka Kaapelille, niin vältyttäisiin paljolta paskalta...ymmärrän toki että asia on helpommin sanoa kuin organisoida *nyyh*
Ita

Posts: 153

#437 • • Ita pikkune
Jeps, jengiä oli kyl paljo ja hiki virtas kanssa, mut sehän kuuluu asiaa. Itse viihdyin todella hyvin bileissä ja tanssimista varten löytyi se yksi kolo missä tuli sitten nonstoppina vedettyäkin loppu ilta :)
Itse arminin setistä kyllä tykkäsin, vaikka muutamat biisit ei pahemmin iskeneetkään.
skiZma

Posts: 165

#438 • • skiZma Sammakko
Oli loistava ilta! Tilanpuutekaan pilannut fiilistä, kun omia suosikkibiisejä tuli toisensa perään. *plur* Tykkäsin.

--
Ei minun tarvitse mitään todistaa, minä vastasin, sillä minulla on laserpistooli kädessäni.

Miksan

Posts: 1,464

#439 • • Miksan
Musiikillisesti ilta iski muhun aivan loistavasti, niinku noiden miesten setit aina iskee.

Bileet itessää ei ollu mitkää kummalliset; dekot puuttu kokonaan, valot oli aika ankeet ja oli taas ihan täynnä porukkaa jotka ei osannu ajatella ympärillä olevia ihmisiä. Kaikista isoin miinus oli kyllä ku encoren aikana baarimikot rupes ruiskuttaa soodaa ihmisten päälle, itellä osu suoraan silmään ja meni fiilikset aika täysin. Kävin siitä tiskillä huomauttamassa ja kuivasin itteäni ja heitin kosteet paperit tiskille ni baarimikko rupes aukoo päätään mulle ja heitti niillä papereilla mua päähän. Tuutu kävi kans vähän avautumassa siitä ni baarimikko soitti radiopuhelimella poken hakemaan sen sieltä ulos. Ei kovin mukavaa toimintaa mun mielestä
Psykomuumi

Posts: 9

#440 • • Psykomuumi Liian vanha mummoksi.
Tosiaan aika monenlaista kommenttia. Oma viisisenttiseni tulee tässä:

-Kunnari soitteli mukavaa kamaa, mutta ei niin hyvää ja mukaansatempaavaa kuin Tiestossa keväällä.
-Remy soitteli sitten taas jotain sellaista keskinkertaista roipetta, hyvällä menestyksellä.
-AVB ei mielestäni onnistunut luomaan tunnelmaa ollenkaan. #3 listalla ja tuollaista?

Monessa kommentissa sanottiin noiden soitelleen 'peruskiksua'. Siis WTF? Onkohan kiksun määritelmä muuttunut, onko korvani menneet rikki vai olikohan äänentoistossa jotain vikana?Tuo paskaroiske jota siel soitettiin, ei ollut kiksua nähnyt kuin joskus samassa levylaukussa. Silloinkin luultavasti vahingossa.

Ja mitäs ihmeen liverumpaleita siel oli? Ihan mukavalta kuulosti aluksi (ainakin siihen ihan rumpalin viereen), mutta jäi vähän outo fiilis.

Jos illasta hakee jotain hyvää, niin olihan siellä kauniita tyttöjä taas katseltavaksi. Jos meno ja musiikki on yhtä tylsää, niin juon jatkossa kaljat kotona, pistin kiksua soimaan ja katson nettipornoa.

--
|@@ )_.~