Mitä MIEHELLE joululahjaksi?

271 posts, 14 pages, 126,899 views

Amarie

Posts: 261

#261 • • Amarie täysipäiväinen lusmu
Mun pitäis keksiä 18-vuotiaalle pikkuveljelle joululahja. En keksi mitään, joka omaan budjettiin sopis. Ostaisin jonkun x-boxin tai playstationin, jos joku muu lähtis lahjaan mukaan, mutta vanhemmat ja muut sisarukset ei oo innostunut. Wowin lisäosatkin sillä on kaikki. Omaa autoa se osais arvostaa, mutta sekin on reilusti yli mun budjetin. :D Harmi kun baareihin ei oikein voi ostaa lahjakortteja..

--
In her eyes I see the sky.

sapeli

Posts: 11,768

#262 • • sapeli jokukukamikä?

Amarie, 16.12.2008 12:38:
Mun pitäis keksiä 18-vuotiaalle pikkuveljelle joululahja. En keksi mitään, joka omaan budjettiin sopis. Ostaisin jonkun x-boxin tai playstationin, jos joku muu lähtis lahjaan mukaan, mutta vanhemmat ja muut sisarukset ei oo innostunut. Wowin lisäosatkin sillä on kaikki. Omaa autoa se osais arvostaa, mutta sekin on reilusti yli mun budjetin. :D Harmi kun baareihin ei oikein voi ostaa lahjakortteja..



Mulletoi.com:issa on paljon hauskaa sälää. *hymy*

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

Mr. Sinner

Posts: 408

#263 • • Mr. Sinner enimmäkseen harmiton
*sydän*
&*sydän*

--
We all need mirrors to remind ourselves who we are.

yertle

Posts: 421

#264 • • yertle

sapeli, 16.12.2008 12:39:

Mulletoi.com:issa on paljon hauskaa sälää. *hymy*



Jes, kiitos! Mä just tänään mietin et mikäs se oli se yks nettikauppa, ku mietin että mitä tolle mun nörttiveikalle ostais. Ja tuolta löyty heti, joulu pelastettu, kiitän *sydän*
Lo-Fi

Posts: 7

#266 • • Lo-Fi
Tee-Se-Itse-Miehen Joulu

Onneksi joulu on vaan kerran vuodessa: ajattelee Tee-Se-Itse mies.
Tee-Se-Itse mies nimittäin pitkästyy kuoliaaksi, jos hänellä ei ole mitään ns. järkevää tekemistä. Piristä siis omaa tai muiden Tee-Se-Itse miestä ja tutustu kokoamaani Tee-Se-Itse miehen joululahjalistaan. Säästääkseni omaa ja muiden aikaa tein esivalinnan, ja esitän täten demokraattisesti äänestetyn Tee-Se-Itse miehen Top-5 lahjalistan.

Top 5:

1.Tee-Se-Itse joulukuusi. Tee-se-itse joulukuusi on Tee-Se-Itse-miehen unelma joululahja. Nimittäin Tee-Se-Itse mies ei voi sietää toisen tekemää ja luomaa tai luonnossa kasvanutta tuotetta. Tee-Se-Itse miehen ideologiaan kuuluu teesi: minä teen sen itse, perkele. Tee-Se-Itse miehen joulupuupakettiin kuuluu kolmiosainen liimaliitoksin koottava runko, neulaspaketti, pullo Erikeepperia, kumihanskat ja Tee-Se-Itse miehen joulupuun rakennusohje yksityiskohtaisine liitteineen. Pidä siis oma tai toisen Tee-Se-Itse mies tyytyväisenä myös jouluna ja anna hänelle lahja jota hän todella arvostaa.

2.Jokaisen Tee-Se-Itse miehen unelma on omistaa todellinen tee se itse työkalu, jolla hän voi rakentaa vaikka lentokoneen muutamasta männynkävystä ja pellinpalasta taivutellen. Todellinen Tee-Se-Itse miehen työkalu on tietenkin Letherman, the työkalujen työkalu ja meisseli numero uno. Lethermanissa on tarpeeksi liikkuvia osia tyydyttämään paatuneemmankin Tee-Se-Itse miehen. Letherman onkin 2000-luvun ”the taskuveitsi”. Minulla on Lethermann ja itse Big Mac Yyverikin (ihmemies) kalpenee kateudesta: ajattelee Tee-Se-Itse mies ja puristelee samalla itsetietoisesti pallejaan kaupan kassajonossa seuraten muiden Tee-Se-Itse miehien kateellisia katseita, kun he näkevät Tee-Se-Itse miehen vyöllä riippuvan ihmelaitteen.

3.Tee-Se-Itse mies kaipaa myös todellisia haasteita josta hänet muistetaan. Muista omaa Tee-Se-Itse mies mussukkaasi ja heitä hänelle valtakunnan ykköshaaste – Matin lautakasa. Matin lautakasa sisältää ilmeisen arvokasta puutavaraa, josta voisi tehdä vaikka vallan mitä. Matin lautakasa on myös antajalleen edullisin vaihtoehdoista, koska se on jo maksettu, tosin kuka sen on maksanut ja miksi, ei aivan ole selvää. Myöskään lautakasan sijainnista ei ole varmaa tietoa, mutta tieto siitä että kasa on tai on ollut jossain päin Suomea, helpottanee lahjanantajan mieltä. Piirrä siis kartta lautakasan sijainnista ja anna se omalle Tee-Se-Itse miehellesi. Näin Tee-Se-Itse miehesi metsästää kadonnutta lautakasaa Letherman vyötäröllään, ja sinä voit rauhassa syödä parhaat konvehdit rasiasta ja jättää loput Tee-Se-Itse miehelle kun hän palaa seikkailuistaan.

4.Todellisen Tee-Se-Itse miehen tunnistaa siitä, että hän ei vierasta todella haasteellisiakaan tehtäviä. Anna omalle Tee-Se-Itse miehellesi räiskyvä lahja, tee se itse ilotulite. Vaikka Tee-Se-Itse mies ei ole ruudinkeksijä, häntä kiehtoo pärinä ja pauke. Mitä isompi pamaus, sen parempi. Tee siis näin: kopioi netistä (oosomobinlaardinen.org.nettivihus/tamppoon) omatekoisen pommin teko-ohje, hanki ohjeen mukaiset tarvikkeet, paketoi ne ja anna aattona kiltille Tee-Se-Itse miehellesi. Tee-Se-Itse miehen avatessa pakettia, muistuta häntä, että sen voi koota, mutta ei käyttää ennen vuodenvaihdetta. Kuten arvata saattaa, kun pamauksen aika koittaa, on teidän talonne kohdalla suurin aukko hangessa. Huom! Jos pidät omasta tai toisen Tee-Se-Itse miehestä ja haluat pitää hänestä myös jatkossa, suosittelen lämpimästi Matin lautakasaa. Tämä lahja sopii parhaiten erittäin kyllästyneiden Tee-Se-Itse miesten rouville.

5.Jokainen Tee-Se-Itse mies tarvitsee myös suuria unelmia ja suurin niistä lienee tee se itse raketti. Kukapa Tee-Se-Itse mies ei joskus haaveilisi lentävänsä pois nalkuttavan akan ikeen alta. Ja jos ei Tee-Se-Itse mies itse pidä lentämisestä, niin ainahan rakettia tai mahdollisuutta siihen voi tarjota vaikka ihanalle anopille. Tarjoa siis omalle musukallesi mahdollisuus. Nasan kirpputorillahan löytyy aika ajoin äärimmäisen edullisesti osia: esim. tällä hetkellä special tarjous Apollo 13:ta kuumoduuuuulista.

JouluPukki!
Kolera

Posts: 4,256

#267 • • Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää

Replying to Mitä MIEHELLE joululahjaksi?:

Syce, 22.12.2008 13:45:
---
Mr. Sinner, 17.12.2008 19:06:
*sydän*

&*sydän*

---



jaa et tämmösen tahtoisit. Olenkohan mä ymmärtänyt ihan väärin sukupuolesi xD


sitä pitää vaan vähän tuunata itte ni on jees

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

Irual

Posts: 8

#269 • • Irual
Yksi pieni paperinpalanen, missä lukee "Tällä lahjakortilla saat yhden poskihoidon missä tahansa ja milloin tahansa"