päivän :(

31,307 posts, 1,566 pages, 8,437,792 views

sapeli

Posts: 11,768

#20441 • • sapeli jokukukamikä?

Sand3, 26.4.2007 20:23:
Koko kaunis päivä mennyt hukkaan *uuh*



Kauniita päiviä tulee lisää *joo*

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

Sand3

Posts: 1,157

#20442 • • Sand3 satuolento

sapeli, 26.4.2007 20:24:
Kauniita päiviä tulee lisää *joo*


onneksi *hihu*

--
Neiti ruuvimeisseli. Kiero kuin korkkiruuvi.

Avatar
#20443 • • niomic Guest

MiMoSa, 26.4.2007 15:07:
Kuulin just et mun läppäri onkin vähän huonommassa jamassa kun mitä aluks luulin, eli ihan pirun kalliiks olis tulossa sen kuntoon saaminen. Ei siinä mitään, mut kun siinä olis vielä hetki sitten ollu takuuta jäljellä eikä sitä suostuttu sinne ottamaan.*grr* Ei helvetti.*nyyh*



Miten niin ei suostuttu ottamaan kun takuuta oli vielä jäljellä? Mikäli voit tämän millään tavalla osoittaa, niin yhteyttä välittömästi kuluttuja-asiamieheen ja pyörät pyörimään!
Freja

Posts: 8,775

#20444 • • Freja Sihteeri
Äiti ja iskä muutti joulun alla Hämeenlinnaan, ja 23.12 jouduttiin poraamaan viimeiset taulut seinään ettei sitten tarvitsisi enää hötkyillä. Sitä ennen remppaääniä oli kuulunut viikonloppuisin ja pyhinä, koska he asuivat silloin vielä Vaasassa. Ihan asianmukaiset laput oli laitettu kaikkialle että "pahoittelemme häiriöitä" jne, mutta tuolloin 23.pvä alakerran mummo sitten tuli soittamaan ovikelloa ja valitti kun "adventtinakin ootte poraanneet, aiotteko joulunakin porata, jos niin teette niin me menemme hotelliin!" yms yms yms, johon äiti pahoitteli tietenkin, mutta eihän niille muuton ja remontin aiheuttamille äänille mitään voi mutta että Jouluna eivät poraa! Kaikki työt kuitenkin tehty aina silloin kuin taloyhtiön säännöt sen sallivat.

Noh, aina kun olin sitten kylässä ja joku porasi, niin naureskeltiin että koskakohan alakerran mummo tulee valittaan et hirvee möykkä vaikkei se meiltä kuulunutkaan. Poraus- tai vasarointiääniä kun ei siinä talossa yksinkertaisesti voi paikallistaa.

Tänään sitten äitin kanssa soittelin ja se oli ihan masentunut. Toissayönä joku oli tiputtanut heidän postiluukusta nimettömän lapun, että "puoli vuotta poraamista on jo liikaa" tms. He siis viimeksi jouluaaton aattona porasivat, tai tekivät mitään remonttihommia. Äiti oli sitten laittanut rappuun lapun että "sinä joka lähettelet keskellä yötä allekirjoittamattomia lappuja postiluukustamme, porasimme viimeksi 23.12. talossa asuu muitakin jotka voivat ehkä porata. On se kumma että remontista ei saisi kuulua ääniä! etunimi sukunimi asunnon nro" tai jotain tuohon suuntaan.

Ens viikolla on yhtiökokous, ja äippä aikoo ottaa asian esille. Kyllähän se puhelimessa naureskeli, mutta äänestä kuului silti hieman surua. Ne tykkää niin paljon tuosta kaupungista ja asunnosta, ja hyvillä mielin muuttivat pois vaasalaisten keskeltä, niin sitten talossa tapahtuu tuollaista :( Tuli itelle hirveen surullinen mieli, ja mietin paljon että toivottavasti ne ei nyt tunne syyllisyyttä siitä että viime vuonna porailivat. No tuskin tuntevat, mutta silti mulla on hirveen paha mieli tuollaisesta käytöksestä mitä heidän taloyhtiöstään löytyy.

Joskus oli heidän joku tuttunsa kirjoittanutkin samantyylisestä asiasta Hämeenlinnan johkin lehteen, että ihan kuin vanhukset eivät kestäisi sitä ajatusta, että heidän taloyhtiöönsä muuttaa uusia ihmisiä. ihmiset, jotka ovat pitkään asuneet samassa talossa, eivät hyväksy uusia asukkaita "yhteisöönsä". Missä on se hyvä henki ja iloisuus, ja uusien asukkaiden toivottaminen tervetulleiksi?

Mä oikeestaan oon enemmän raivona kuin surullinen tuosta asiasta. Äippä on ollut jo yhteydessä isännöitsijäänkin, ja isännöitsijä on sanonut että ottavat rauhallisesti ja pahoitellut asiaa. Toivottavasti asia saadaan ratkaistua ja rouva alakerran mummoämmä lopettaisi heidän piinaamisensa. He tulivat elämään rauhallista elämää, nauttimaan eläkepäivistään kaupunkiin, mistä pitävät. He eivät ole kenenkään vihollisia, ja he halusivat vain asunnon valmistuvan jouluksi, että kaikilla olisi mukava siellä sitten viettää juhlapyhät.

Ja nyt siitä on tullu tollanen piina. :(

Sekavaa tekstiä, mut risoo vaan niin paljon tollanen toiminta, ettei saisi remontoida, ja jos joku remontoi niin se olisi heidän syy vaikkeivat ole poraan koskeneetkaan lähes puoleen vuoteen.

ON SE NY VITTU KUMMA. Mistä tollasia tumpeloita sikiää? Ja miks semmonen asuu just mun äitin ja isin alakerrassa? *uuh*

--
Let´s see colours that have never been seen
Let´s go to places no one else has been

Peikkotyttö

Posts: 1,219

#20445 • • Peikkotyttö
Tassu paloi töissä,kun tyrin kiehuvat teevedet:( Eikä edes sillä tavalla et olis syytä jäädä saikulle,vaan sillai et sattuu vaan aivan helvetisti.

*itsepuhaltamis*

--
Groove is in the Heart

marsa

Posts: 46

#20446 • • marsa
Joudun antamaan itselleni taas oikein aplodit tästä hillittömästä tuhlaamisesta...rahat ihan finaalissa taas!!!*nyyh*!ois vapaa viikonloppu ja vielä vappuki edessä...ei voi varmaa ku maata himassa...ei näin*eiei*
liikkuva muna

Posts: 2,652

#20447 • • liikkuva muna an egg on the move
Millonhan HBO oppii lopettamaan sarjat ajoissa? Oisin niin toivonu että ees Prison Break ois lopetettu 2. kauteen, mutta ei. Pitää väkisin rahastaa ja venyttää juonta. Saakeli. No eipä tarvii enää kattoo *pepsodent*
MiMoSa

Posts: 1,664

#20448 • • MiMoSa

niomic, 26.4.2007 20:28:
---
MiMoSa, 26.4.2007 15:07:
Kuulin just et mun läppäri onkin vähän huonommassa jamassa kun mitä aluks luulin, eli ihan pirun kalliiks olis tulossa sen kuntoon saaminen. Ei siinä mitään, mut kun siinä olis vielä hetki sitten ollu takuuta jäljellä eikä sitä suostuttu sinne ottamaan.*grr* Ei helvetti.*nyyh*

---


Miten niin ei suostuttu ottamaan kun takuuta oli vielä jäljellä? Mikäli voit tämän millään tavalla osoittaa, niin yhteyttä välittömästi kuluttuja-asiamieheen ja pyörät pyörimään!


No kun ne sano et eka pitää asentaa windows uudestaan ennenkö ne ottaa sitä jos se asettuskin sillä. Mä en voinu asentaa sitä uudestaan, kun en koneen mukana saanu mitään asennuslevyä... Sain sen sit lopulta kaverilta mut sit oli jo liian myöhästä. :(

--
Elämä on ihmisen parasta aikaa
*tanssittel*

MiMoSa

Posts: 1,664

#20449 • • MiMoSa

kottarainen, 27.4.2007 00:47:
-clips-


*lohduttel*
Aika kamala juttu. :( Toivottavasti se tosta vähän asettuis ja edes yrittäis ymmärtää vähän suakin.

--
Elämä on ihmisen parasta aikaa
*tanssittel*

crissy

Posts: 1,958

#20450 • • crissy

Freja, 26.4.2007 20:42:
klips



Joskus vuonna lapio (2002-2003) asuttiin kämppiksen kans kerrostalossa 2. kerroksessa. Meidän yläkerrassa asui yksinäinen mies.. (huomattiin jossain vaihees ettei kaikki kupit oo ihan siellä missä pitäs)

Me ei saatu:

1. kuunnella musiikkia
2. Laittaa ovia kiinni
3. tiputtaa vahingossakaan mitään lattialle
4. ei saanu käydä vieraita
5. ei saanu käydä parvekkeella tupakalla
6. tv ei saanu olla liian kovalla

ym.................................

koska KAIKKI äänet kuului yläkertaan.. Siellä se mies hyppi tasajalkaa tai hakkas lattiaa jollain mitä ny käteen sattu sopimaan..

Huusi ja haukkui meitä ämmiksi. Tupakalla ei saanu käydä vaikka asunnon omistaja sanoi että ehdottomasti saa. Se häiritsi hänen kahvituokioitaan.

Pahin mitä se äijä mulle huus oli kerran illalla ku tulin töistä nii se ukkeli huus ikkunasta : "seuraavan kerran ku kävelet mua vastaan niin mä hakkaan sun päätä tohon kiviseinään"

Sitte joku vuos pari sen jälkeen ku muutettiin pois niin ex-kämppis oli nähny sen ukkelin vissiin kaupungis tms. nii se oli käskeny kämppiksen tai mun palauttaa sen fillari jonka me oltii kuulemma pöllitty... w000t!? hahahahah!! just!

ihania naapureita vai mitä?!
Miinapiina

Posts: 3,494

#20451 • • Edited Miinapiina ULEUS / lyllykkä

crissy, 27.4.2007 09:42:

-juttu-



ahahah *lmao* kuulostaa hauskalta (paitsi tuo päätä kiviseinään läppä), mutta varmaan todellisuudessa oli kaikkea muuta

--
pinkki on pop!!!

xl8r

Posts: 2,227

#20452 • • xl8r synkistelyä suu korvasta korvaan

Freja, 26.4.2007 20:42:

---8<


klips
8<

Joskus oli heidän joku tuttunsa kirjoittanutkin samantyylisestä asiasta Hämeenlinnan johkin lehteen, että ihan kuin vanhukset eivät kestäisi sitä ajatusta, että heidän taloyhtiöönsä muuttaa uusia ihmisiä. ihmiset, jotka ovat pitkään asuneet samassa talossa, eivät hyväksy uusia asukkaita "yhteisöönsä".



Tuo sama ongelma tuntuu olevan joka puolella, itse jouduin aikamoisen kyttäämisen keskelle asuaessani taannoin Tampereella Härmälässä. Naapuri jopa soitteli minulle (oli selvittänyt numeroni vuokranantajaltani), kun jätin ikkunan kesällä päiväksi auki. Parasta oli että en kerinnyt kuin talon päädyssä olevalle bussipysäkille kun puhelin jo soi. En sitten tiedä, että miten mummeli ikkunan auki olemisen näki, kun asui kuitenkin vieressä. Ilmeisesti heillä oli vastapäisen talon mummelin kanssa jonkinlainen kyttäyskerho...

Tällä hetkellä uudet naapurini sapettavat isolla kädellä. Naapuri alkaa hakkaamaan seinää heti kun alan kuunnella musiikkia vähänkin lujempaa. MÄ ASUN TEOLLISUUSRAKENNUKSESSA JUNANRADAN VIERESSÄ!!! Ilmeisesti naapurin pariskunta ei vaan siedä bassoa.

Mun mielipiteeni on, että jos ei siedä pientä, järjen ja järjestyssääntöjen puitteessa tapahtuvaan melua, niin sitten voi muuttaa omakotitaloon, mieluiten vielä taajaman ulkopuolelle. Kerrostaloissa kuuluu aina ääniä, niistä ei pääse mihinkään.

--
http://xl8r.com

perspektiiviä pitäisi voida ostaa ja nauttia suonensisäisesti -- Erlend Loe

Avatar
#20453 • • candyraver Guest
Hajotin varmaan mun puhelimen aamulla kaikessa kiireessä*toktok* Ainakaan en saa sitä enää päälle millään konstilla, no, oli se kyllä aika vanhakin jo..*nauru*
Piider

Posts: 376

#20454 • • Edited Piider Höpönpöppöö
Satutin eilen lonkkani niin pahasti, että ei pääse kunnolla kävelemään ja tänään olis pitäny palauttaa yks harjoitustyökin. Jos vaikka lääkäriin asti sais ittensä jollain konstein. Hitto kun särkee! *uuh*

edit: siistin suutani
Tiinuliinu81

Posts: 510

#20455 • • Tiinuliinu81 Säätäjä

Super-Kerttu, 26.4.2007 16:13:
---
Annakins, 26.4.2007 15:47:



Millon oot viimeks tarkistuttanu näkösi? Huomattavasti yleisempi päänsäryn syy kuin kasvain :D

---


Ulkonäkö tulee tarkistettua peilistä tuontuostakin..*nauru* Mut näköä tosiaan ei oo tullut tarkistettua..EHKÄ OLIS SYYTÄ! Tosiaan..Joskus pari vuotta sitten näkö oli vielä ihan jees..Mut äkkiäkös se rapistuu!



Munkin pitäis ehdottomasti tarkastuttaa. ei ole varmaan koskaan kunnolla katsottu optikon laitteella*justjoo*. Ja olishan se kiva saada stailit lasit*pepsodent*.

--
Jos oisit kohtelias, hyvätapainen
jos oisit vähemmän vittumainen
tai äiti Teresan sukulainen...

Heli

Posts: 1,489

#20457 • • Heli vai kuka se oli

crissy, 27.4.2007 09:42:
---
Freja, 26.4.2007 20:42:


Sitte joku vuos pari sen jälkeen ku muutettiin pois niin ex-kämppis oli nähny sen ukkelin vissiin kaupungis tms. nii se oli käskeny kämppiksen tai mun palauttaa sen fillari jonka me oltii kuulemma pöllitty... w000t!? hahahahah!! just!

ihania naapureita vai mitä?!




eiku se oli onkinu mun numeron jostain ja kuumotteli soittelemalla. hahah!

--
ei se väärin ole.

crissy

Posts: 1,958

#20458 • • crissy

H3li, 27.4.2007 11:25:
---
crissy, 27.4.2007 09:42:
---
Freja, 26.4.2007 20:42:


Sitte joku vuos pari sen jälkeen ku muutettiin pois niin ex-kämppis oli nähny sen ukkelin vissiin kaupungis tms. nii se oli käskeny kämppiksen tai mun palauttaa sen fillari jonka me oltii kuulemma pöllitty... w000t!? hahahahah!! just!

ihania naapureita vai mitä?!

---



eiku se oli onkinu mun numeron jostain ja kuumotteli soittelemalla. hahah!




Niinkö se oli!!!!!!!! w000t!! hahahahah!!!!
Miinapiina

Posts: 3,494

#20460 • • Miinapiina ULEUS / lyllykkä

H3li, 27.4.2007 11:28:

joo "palauta se mun fillari minkä pöllit" *ding*



kai sä palautit sen...??

--
pinkki on pop!!!