Aaloo Bhaji
Perunaa n. 500g
2 sipulia hienoksi pilkottuna
2 tomaattia hienoksi pilkottuna
mustia sinapinsiemeniä
bhaji masalaa
chiliä
gheetä eli kirkastettua voita (tässä kohtaa myönnän fuskaavani yleensä
)
tuoretta korianteria
Eli perunat keitetään, kuoritaan ja itse pieksen niitä vähän nuijalla muusiksi. Voin sekaan sinapinsiemenet kunnes ne alkaa paukkua. Sitten sipulit kullan ruskeeks ja tomaatit sekaan. Tässä vaiheessa hyvä myös heittää masala ja chili sekaan.
Sit vaan peruna ja edellä mainittu sekoitus yhteen. Tarjoillaan kevyesti paahdetulta hodarisämpylältä. Niin ja suolaa päälle maun mukaan. Itse tykkään laittaa aika reilusti.
Tää on vaan siis mun näkemys tästä, reseptin oon hukannut aikoja sitten. Googlettaminen tuotti aika vaihtelevia tuloksia.
Sairaan hyvää!!