Kunnon italialainen tilaus kahvi aivan mustana, A)koska se on miedompaa kuin suomalainen myrkky ja se on aromikkaampaa
Pressopannulla Pauligin Pressaa siten että ensiksi puru plus sokeri makuetukseen presson pohjalle.. sitten half and half kuumaa maitoa ja kuumaa vettä.. Mm kunnon maitokahvi.. annetään sen hautua pressopannussa hetkinen ja maitokahvi on valmis..
Kahvilassa jos on kunnon sikari ja joku todella hyvä suklaa minttu karkki sulattaa niin Tupla espresso, johon sulatetaan se minttu karkki.. Samaan aikaan poltetaan kunnon sikaaria /vähintään halfCorona.. joku 5 min tämän jälkeen otetaan savua suuhun ja päälle tupla-espresso suklaalla sekoitettuna.. MM mikä maku elämys..
Kesällä tietty Jää-espresso makusiirapilla jotta suurin karvaus joka kylmentämisestä syntyy katoaa..
Tavallinen huoltsikka kahvi on niin pahaa että pakkohan sen maku on peittää aivan helvetillisellä määrällä sokeria.
Espressona. Mieluiten Robert'silla Habanero-paahdosta, kylmän Fazerin sinisen kera*sydän* Valitettavasti toi Habanero on niin tujua, että näin vähemmän juovana en oikein voi juoda sitä sinkkua enempää...alkaa hirveä tärinä ja tutina*uuh*
Näin kotosalla tulee juotua mustana ja ehkä vähän sokeria.
Strindbergillä käydessäni pyydän hivenen tiramisusiirappia ja kermavaahtoa, aivan loistava yhdistelmä