Slowfood On Stage Feat. Tonekroup 24.3.2004 @ Helsinki

1 post, 1 page, 647 views

Thirteen Productions

Posts: 21

#1 • • Thirteen Productions
LEVYJULKKARIT

Artisti: tonekroup
Äänite: Evening with tonekroup
Paikka: Mother, Eerikinkatu 2
Aika: 19...02. TK aloittaa soittamisen 21-22.
Illan dj: Dj Slow
Sisäänpääsy: Tästä te tykkäätte. 0 ILMAINEN

Thirteen Productionsin downtempo haarautuma #Records (lue Number Records) julkaisee ToneKroupin debyyttilätyn 24.03 Motherissa. Äänite kantaa nimeä ”Evening With ToneKroup”.

TK tarina tähän asti.
Puolitoistavuotta sitten TK lähetteli demoja major levy-yhtiöille. Vastaus oli ”ei kertasäkestöä, ei hittipotentiaalia, ei diiliä”. Sitten demo tuli Thirteenille. Me kun ei niin maindata kertseistä saatika sitten hittipotentiaalista, niin kelattiin jäbien kanssa, et tehdään levy yhdessä. Niin meille kuin artistille tärkeintä on yksinkertaisesti HYVÄ MUSIIKKI!

Ensin julkaistiin Dope ep, joka sisältää 3 TK orginaalia ja yhden remixin. Remixi on Dj Slown käsialaa. Sitten ep:n kuuli elokuva-yhtiö Solar-Films ja päätti käyttää kahta biisiä Levottomat 3 leffassa. Lisäksi molemmat elokuvassa olleet biisit löysivät tiensä leffan Soundtrackille.
Tammikuun lopussa Dope biisi esitettiin Levyraadissa. Raadissa biisi tuli 4/5. Levyraadin yleisöäänestyksessä biisi päätyi sijalle 2/5. Kyllä kansa tietää!!! :)

Nyt julkaistava albumi sisältää 11 biisiä nastaa kuunneltavaa. Muutamat biisit ovat saanneet laulut Milla Kiviseltä ja Costi Snellmanilta. Vinyyliasiat on hoitanut Dj Slow.

Tervetuloa nauttimaan kivasta chillarista Mutsiin keskiviikkona.
Levynkin saa täältä mukaansa halutessaan ihan ok hintaan.

Kaikkee Hyvää