Silloin kun kävin siellä niin se oli niitä harvoja paikkoja, jotka oli neljään auki. Lisksi täytyy todeta, että koskaan en ollut selvänä ja lisäksi olen usein liian laiska lähteäkseni keskustaan :D.
Kaikkea löytyy, mutta erityisesti lihansyöjien herkkumesta.
Näyttää hieman pubilta mutta ruokalista on kaukana siitä. Erityisesti kannattaa tsekata millloin niillä on teemaviikkoja.
Germaanin ruoan ystävät, tämä on teille. Ihan parhaat pihvit, lihat, kanat ja kastikkeet, hyvät raaka-aineet, salaatit, juustot, jopa viinilista on ajatuksella kasattu.
Salaateissakin on kokoa, makua ja tyyliä sen verran ettei vihersyöjien tarvitse tuntea oloaan täällä syrjäytetyksi.
Muun listan ohella sieltä saa myös pizzoja jotka lienevät kaupungin parhaita krapulapizzoja. Ei mitään paskoja sivuraidevirityksiä vaan pizzaa raaka-aineita säästämättä, laadusta tinkimättä ja ehdottomasti niin isona että kaksi ihmistä tulee yhdestä pizzasta täyteen.
Stadissa Virgin Oilin Quatro Formaggi-pizza on ehdottomasti paras koskaan syömäni neljän juuston pizza. Stadissa mulla on noin muuten paras ruokapaikka hakusessa, koska kaikki tuntuu tasapaksulta, ruoka siis, tai sitten taso vaihtelee kuten Santa Fessä, tai kuten Largossa oli: välillä loistava (se valkosipuli-keitto oli kyllä aina hyvää) ja välillä esim. kanaa jossa helvetillinen jänne keskellä Melko monet täälläkin kehutut käyty läpi, mutta kaipaan kyllä ravintolalta ilmeisesti suomalaisittain liikaa kun pitäs olla ruoassa makua, paikassa hyvä tunnelma, onnistunut viinilista, hyvä palvelu ja ei maksaa ihan sitä 400e kuitenkaan. Täytyy jatkaa yritystä, erehdysten kautta voittoon :D Royal linen lounasristeilyillä on muuten ollut molemmilla kerroilla kun kävin onnistuneet safkat, jota en todellakaa osannut odottaa. Hyvin valittu italialainen pinot grigio meni myös kuin nenä päähän siihen sapuskaan.
Espoossa saa Olarin/Ison Omenan välistä pakistanilaisesta Peshawarista hyvää lounasta, kuus eri vaihtoehtoa, aina pari kasvis-vaihtoehtoa, helvetin hyvä leipäjuusto-tomaatti-kerma-kastike ja itsetehdyt naan-leivät, kaikki samaan hintaan. Testaamisen arvoinen, erityisesti tiistaisin. MUMS! Ja lisäksi Tapiolassa Kilim-niminen turkkilainen, jossa kebab on oikeaa lammasta, ja se on hyväääää! eikä mitään soija-rouhe-mössöä kuten noissa kaikissa muissa. Ja omistaja-setä on hauska, muisti kerran jälkeen meidätkin.
Ai juu ja maailmalla Venetsiassa ravintola nimeltä Vesuvio, sieltä muuten parasta pizzaa maailmassa (miinus _ehkä_ se Virginin QS, oh) helvetin hyvät ilmakuivatut kinkut myös, ja erinomainen palvelu. Aivan ihana mesta eikä italian hinnoissa edes mitenkään kalleimmasta päästä. Suosittelen, ravintola muuten toiminut samassa paikassa ja samalla nimelllä vuoskymmeniä.
No todellakin. Käytiin siellä manantaina ja mä joka aina syön kaiken ja santsaan mahdollisuuksien mukaan, jouduin jättämään puolet "rucola-pestopastasta" syömättä, koska se oli liian tuhtia. Rucolaa oli tagliatelle-öljyjöötin päällä pari hassua lehteä, eli ei ollut ihan 10egen arvoinen suoritus mun mielestä, vaikka sielt rasvan keskelt kaivautui pari tosi hyväksi paistunutta sipulirengasta.
Seuralaisen voissa paistetut muikut perunamuusilla ja voinapilla (sic) olivat aika maistuvaisia... mutta itse sanoisin, että Helsingissä keski- ja kohtuuhintaisista lempiravintoloitani ovat Raku Ya, Silvoplee, Maharaja, Sawatdee (Alppikadun thaipaikka) ja Sikala. Tyypillisin ulkoruokailuni taitaa kuitenkin olla Picnicin juustopatonki tai Subin vegepihvi 15 cm. Harmi vaan, että ravintoloissa saa harvoin parempaa ruokaa kuin itse tekemällä.
Torissa en ole vuosiin käynyt, sanokaas joku onko ruoka siellä edelleen sellast tuhtia mutta hyvää?
joku sen tuolla jo sanoikin. DEMO.....teemun ja Tommin kädenjälki on jo misukka miehenkin kirjoissa noteerattu paikka.
Useaan otteeseen testattu niin työn merkeissä, kuin vapaa-ajallakin.
Varsinkin jälkkärit on stadin ykköslaatua ja varmastimieleenpainuvia.
Tähti varmasti nostaa taas tekniikan ruoanlaitossa korkeammalle, mutta se näkyy varmasti myös hinnoissa.
Toisena lempparin on ravintola Olo.
tosin tätä ei varmaan lasketa kun allekirjoittanut vuoden siellä hellaa lämmittänyt*vink* zekatkaa kuitenkin.
No todellakin. Käytiin siellä manantaina ja mä joka aina syön kaiken ja santsaan mahdollisuuksien mukaan, jouduin jättämään puolet "rucola-pestopastasta" syömättä, koska se oli liian tuhtia. Rucolaa oli tagliatelle-öljyjöötin päällä pari hassua lehteä, eli ei ollut ihan 10egen arvoinen suoritus mun mielestä, vaikka sielt rasvan keskelt kaivautui pari tosi hyväksi paistunutta sipulirengasta.
Seuralaisen voissa paistetut muikut perunamuusilla ja voinapilla (sic) olivat aika maistuvaisia... mutta itse sanoisin, että Helsingissä keski- ja kohtuuhintaisista lempiravintoloitani ovat Raku Ya, Silvoplee, Maharaja, Sawatdee (Alppikadun thaipaikka) ja Sikala. Tyypillisin ulkoruokailuni taitaa kuitenkin olla Picnicin juustopatonki tai Subin vegepihvi 15 cm. Harmi vaan, että ravintoloissa saa harvoin parempaa ruokaa kuin itse tekemällä.
Torissa en ole vuosiin käynyt, sanokaas joku onko ruoka siellä edelleen sellast tuhtia mutta hyvää?
Pakko olla samaa mieltä. Weeruska EI ole pastapaikka. Parhaat pastat on Kampissa Corleonessa.
KOTONA on mun suosikki ravintola ja kokki*sydän*. Aina saa sellasta ruokaa, kun haluaa! Ja todella herkullista!
No joo, kai jokunen ravintolakin on ihan jees, mitään suosikkia en kyl osaa sanoa! Turussa Rocca oli aika jees ja Olossa on maistuvat antimet (Ja taas meni kotiin päin )
Eilen tuli testattua Kämpin korttelissa sijaitseva espanjalainen "La Cocina".
Todella mahtava Katalonian ja Baskimaan keittiö, voin lämpimästi suositella!
OlliS, 25.7.2007 15:51:
Eilen tuli testattua Kämpin korttelissa sijaitseva espanjalainen "La Cocina".
Todella mahtava Katalonian ja Baskimaan keittiö, voin lämpimästi suositella!
toi jäi mun omasta listasta pois......törkeen hyvät ja tekniset safkat*joo*
rekola eli keittiöpäällikkö tosin lähti jo pois mutta eiköhän tasokas mies löydy paikalle silti palace konsernilta*hihu*
Ja toki aivan käsittämämttömän orgastisena makunautintona oli reilu kuukausi sitten Chez Dominiquen 9 ruokalajin yllätysmenu. Syömingit kestivät kaiken kaikkiaan 4.5h :D
OlliS, 25.7.2007 15:51:
Eilen tuli testattua Kämpin korttelissa sijaitseva espanjalainen "La Cocina".
Todella mahtava Katalonian ja Baskimaan keittiö, voin lämpimästi suositella!
3) Classic Pizza Restaurant - Isossa Omenassa (ja sellossa (jossa huonompi miljöö)) ottakaa listan kallein pizza ja lasi valkkaria kylkeen, ette pety jos haikailette tuoreita makuelämyksiä.
---
Tuolla on kyllä helvetin hyvät pizzat.. Pizzan päällä tuoreita herkkusieniä ja italialaista kunnon parmankinkkua eikä mitään makkarajauhoa :D Hinnat tietysti tuplat mitä monessa muussa paikassa mutta ihan syystä.
Ihmettelen kyl miten jengi jaksaa hehkuttaa jotain Santa fe:tä ja muita vastaavia jotka on kyllä todella pliisuja ja keskinkertaisia moneen stadin oikeesti hyvään raflaan verrattuna
---
Mitäs vikaa noissa on? IMO ihan fiksuja paikkoja fiksulle budjetille. Omaa kokemusta on noiden lisäksi myös näistä ns. kalliimman puolen ravintoloista, mm. Boathouse, Särkänlinna sekä Tervasaaren Aitta ja nimenomaan hintaan suhteuttuna ko. paikoissa ei juurikaan syö paremmin.
Toki, varmasti jos on varaa laittaa 400e illalliseen niin syö takuulla maukkaammin kuin perus 60-70e illallinen jossain Colorado Mts. Bar & Grill -mestassa.
Lähinnä sitä vikaa että ei maistu oikeen enää noi liian koneelliset safkat ja pirkan höyrytetyt pussivihannekset.. Duunilounaana tulee arkisin syötyä näissä edellämainitun tyyppisissä paikoissa ihan riittävästi.
just tuli syötyä siellä toista kertaa fajitas annos ja en tajua, ei maistu vaan miltään. Tai siis maistuu mutt helvetin pliisu annos. Vois melkein jopa sanoa, että omat fajitas illat on parempia! ja wtf niiltä ei saanut ees salsaa fajitojen kanssa