ei ne kalorit vaan hiilari-prodesuhde!
Terveisin kuntoilijakokki
p.s: ja maistuu letuille, mutta viel paremmille ku tavisletut
Uskotaan, pitää laittaa testiin. Aineetkin löytyy kaapista
415 posts, 21 pages, 290,005 views
ei ne kalorit vaan hiilari-prodesuhde!
Terveisin kuntoilijakokki
p.s: ja maistuu letuille, mutta viel paremmille ku tavisletut
CM, 6.10.2006 20:54:
---
miikka, 6.10.2006 19:47:
Tuli tällanen vastaan..
HERNEKEITTORANSKALAISET
1. hanki pussi ranskalaisia ja purkki lihatonta hernekeittoa
2. laita ranskalaiset uuniin valmistumaan
3. valmista hernekeitto kattilassa
4. kaada hernekeitto tarpeeksi isoon muovikulhoon
5. suolaa valmiit ranskalaiset ja kaada ne keiton joukkoon
6. jos mahdollista lisää joukkoon tujaus euro shopper -grillikastiketta
---
Hahah. Hernekeitto toimii kuulemma aika hyvin ruisleivän päällä, vaikka vastenmielisen kuulosta ja näköstä se onki :D En oo ite uskaltanu testata...
miikka, 7.10.2006 00:33:
---
Siis tarkotatko että hernekeittoon on heitetty sekaan ruisleipää? Ite syön kyllä aina hernekeiton ruisleivän kans, tosin, thank god, se on ihan erikseen ja voideltu :D
Mut toi hernekeittoranskikset kuulotaa kyl "hieman" epäilyttävältä :)
Nemes, 18.4.2006 18:31:
Tässäpä oiva ohje kebabin ystäville..
-2kg jauhelihaa (nauta)
-pussi aromisuolaa (90g)
-1/2 dl mustapippuria (Melko tulista,mutta maun mukaan)
Kaikki ainekset sekaisin ja muotoillaan murekkeen tapainen köntti. Folio ympärille, 100 asteisessa uunissa 4 tuntia, annetaan vetäytyä jos malttaa ja se on siinä.
Iskendertyyppinen kastike:
maustamatonta joghurttia 4dl
valkosipulia puristettuna 4-5 kynttä
1tl suolaa
1tl basillikaa
1tl mustapippuria
Chilipohjainen tomaattikastike
1 paketti paseerattua tomaattia
puoli pulloa Santa Maria Thailand chili&garlic sauce sriracha
1 tl suolaa
1½ tl mustapippuria
basillikaa
miikka, 6.10.2006 19:47:
Tuli tällanen vastaan..
HERNEKEITTORANSKALAISET
1. hanki pussi ranskalaisia ja purkki lihatonta hernekeittoa
2. laita ranskalaiset uuniin valmistumaan
3. valmista hernekeitto kattilassa
4. kaada hernekeitto tarpeeksi isoon muovikulhoon
5. suolaa valmiit ranskalaiset ja kaada ne keiton joukkoon
6. jos mahdollista lisää joukkoon tujaus euro shopper -grillikastiketta
Danskuh, 11.10.2006 14:55:
---
miikka, 6.10.2006 19:47:
Tuli tällanen vastaan..
HERNEKEITTORANSKALAISET
1. hanki pussi ranskalaisia ja purkki lihatonta hernekeittoa
2. laita ranskalaiset uuniin valmistumaan
3. valmista hernekeitto kattilassa
4. kaada hernekeitto tarpeeksi isoon muovikulhoon
5. suolaa valmiit ranskalaiset ja kaada ne keiton joukkoon
6. jos mahdollista lisää joukkoon tujaus euro shopper -grillikastiketta
---
hahahh:D hyiiiii mut kyl yks kaveri vetää makkaraa hillonkaa et onhan noit makuvivahteit erillaisii:D
noena, 17.3.2004 21:06:
elikkä mielestäni erittäin maukasta ruokaan on asialainen ja suurimmakseen kaikki ruoka jos totta puhutaan..^^
tässä on nyt yksi ohje, lisäilen noita tänne sitten vähän väliä^^
Kookosriisi
2rl ruoka öljyä
2dl riisiä
3.5dl vettä
2.5dl kookosmaitoa
1tl suolaa
1. pistä öljy kattilaan ja sen jälkeen riisi ja paistele riisiä niin pitkään kunnes siitä tulee läpikuultavaa.
2. kaada kattilaan vesi ja kookosmaito ja keitä n. 15 minuuttia. sekoittele vähän väliä
3. lisää vettä jos se on höyrystynyt pois ennenkuin riisi näyttää pikkuisen riisipuurolta^^
4.SYÖ
Danskuh, 11.10.2006 14:58:
---
noena, 17.3.2004 21:06:
elikkä mielestäni erittäin maukasta ruokaan on asialainen ja suurimmakseen kaikki ruoka jos totta puhutaan..^^
tässä on nyt yksi ohje, lisäilen noita tänne sitten vähän väliä^^
Kookosriisi
2rl ruoka öljyä
2dl riisiä
3.5dl vettä
2.5dl kookosmaitoa
1tl suolaa
1. pistä öljy kattilaan ja sen jälkeen riisi ja paistele riisiä niin pitkään kunnes siitä tulee läpikuultavaa.
2. kaada kattilaan vesi ja kookosmaito ja keitä n. 15 minuuttia. sekoittele vähän väliä
3. lisää vettä jos se on höyrystynyt pois ennenkuin riisi näyttää pikkuisen riisipuurolta^^
4.SYÖ
---
Tot pitää koittaa..eilen tuli shoppailtuu just kookosmaitoo ja mietin et mihin soitä sekotan:) muit hyvii reseptei kookosmaIDOST?
Stresspill, 6.10.2006 18:17:
3. punajuurisalaatti
- 3 punajuurta raastetaan
- 3 porkkanaa raastetaan
- purkillinen ananaspaloja, mehut juodaan
- reippaasti punaviinietikkaa
- loraus öljyä
- sokeria, suolaa ja pippuria
sotketaan keskenään ja annetaan maustua vähintään pari tuntia jääkaapissa, seuraavana päivänä parhaimmillaan. Tästä oli itse asiassa justiinsa variaatio tossa köyhät ritarit ohjelmassa, ite jätän punasipulin poies.
Olekkonä kokeillu tota sälykepunajuurilla? Jos jättäis viinietikan pois, niin voisi ehken toimia. Mitenkäs se menee muuten ton punajuuren kanssa, kun ei kai sitä raakana kauhiasti saisi käyttää. Tai näin äiti mua ainakin valisti.
miikka, 6.10.2006 19:47:
Tuli tällanen vastaan..
HERNEKEITTORANSKALAISET
1. hanki pussi ranskalaisia ja purkki lihatonta hernekeittoa
2. laita ranskalaiset uuniin valmistumaan
3. valmista hernekeitto kattilassa
4. kaada hernekeitto tarpeeksi isoon muovikulhoon
5. suolaa valmiit ranskalaiset ja kaada ne keiton joukkoon
6. jos mahdollista lisää joukkoon tujaus euro shopper -grillikastiketta
Danskuh, 11.10.2006 14:58:
Tot pitää koittaa..eilen tuli shoppailtuu just kookosmaitoo ja mietin et mihin soitä sekotan:) muit hyvii reseptei kookosmaIDOST?
Fea, 11.10.2006 14:40:
---
Nemes, 18.4.2006 18:31:
-klip-
---
Suosittelen lämpimästi kaikille keban ystäville.. loppu ainakin meikäläisen kebabbiloiden tukeminen ku tulee kotikonstein huomattavasti parempaa.
Caro²,
Nyt on kyllä kusetettu taas ihmisiä isolla kädellä, mistä ikinä tuo "kebab-ohje" onkaan saanu alkuperänsä. Kyseinen tuotos ei eroa lihamurekkeesta juuri mitenkään. Perinteiseen "suomi-kebabbiin" (ei siis lampaasta tehtyyn) tulee aikamoisen iso liuta muutakin tavaraa, kuin vain pippuria, suolaa ja jauhelihaa (nimimerkillä "kokemusta on").
Jos joku sanoo tekevänsä noilla ohjeilla parempaa kebabbia kuin "kebabbilat", niin siihen ei voi muuta todeta, että vikaa on joko a) makuhermoissa, tai b) kebabbilassa jossa on käyty syömässä.
Kastikkeella pelastaa melko usein paskankin ruuan, joten, kyllä varmasti on hyvää jos päälle vääntää jonkun hyvän jugurttikastikkeen tms - mutta ei se kyllä tuosta "kepakista" hyvää tee.
Caro², 18.10.2006 01:38:
Nyt on kyllä kusetettu taas ihmisiä isolla kädellä, mistä ikinä tuo "kebab-ohje" onkaan saanu alkuperänsä. Kyseinen tuotos ei eroa lihamurekkeesta juuri mitenkään. Perinteiseen "suomi-kebabbiin" (ei siis lampaasta tehtyyn) tulee aikamoisen iso liuta muutakin tavaraa, kuin vain pippuria, suolaa ja jauhelihaa (nimimerkillä "kokemusta on").
Caro², 18.10.2006 01:38:
Jos joku sanoo tekevänsä noilla ohjeilla parempaa kebabbia kuin "kebabbilat", niin siihen ei voi muuta todeta, että vikaa on joko a) makuhermoissa, tai b) kebabbilassa jossa on käyty syömässä.