Millennium ”conquest.” 21.2.2004 @ Turku

151 posts, 8 pages, 21,059 views

Timce

Posts: 5,381

#121 • • Timce

Jone:
---

Ilmeisesti tolla juomien nauttimisella vain yhdessä tilassa oli aika pitkälti tekemistä sen kanssa, että jos näin ei olisi ollut, niin lupia bileiden jatkamiseen niinkin pitkään kuin kuuteen olisi ollut turha kuvitella saatavaksi.

-

[muokattu 23.2.2004 14:45]



Pitäiskö mun vastata tähän *täh* Olet tuossa asiassa varmasti aivan oikeassa...

Mutta mun pointti oli vastata UzU:n kommenttiin;

---

Toivottavasti ei, koska tuon jälkeen joudutaan aivan varmasti peittämään parketti jollain muovimatolla.... ja lattia tulee olemana täynnä rikkinäisiä muovituoppeja...

----

..Aiemmassa postissa mainitulla tavalla:


Ymmärrän pointtis...MUTTA, kuitenkin kaikki muutkin roskat löysivät ilmeisin hyvin niihin pariin roskikseen, jotka pääareenalla oli ja uskoisin näin tapahtuvan myös tyhjien kaljatuoppien kanssa. Ja aina on näitä antisosiaalisia henkilöitä, jotka heittää rojunsa minne sattuu.. : (

Anteeksi yksinkertaisuuteni : - )

[muokattu 23.2.2004 16:17]

--
-Cook the man some fucking eggs-

-Jake the Muss

SA-TomTom

Posts: 2,727

#122 • • SA-TomTom Manager Of The Universe
Ensinnäkin : KIITOS kaikille palautteesta tähän saakka!

Henkilökohtaisesti tämä oli historian suurin projekti tähän saakka ja sen kyllä tuntee kropassa… Kiirettä pukkas päälle läpi illan eikä jutusteluun ja seisoskeluun juurikaan ollut aikaa. Kivaa kyllä oli, ei siinä mitään *plur*

Totta on, että pääsalin viihtyvyys oli omaa luokkaansa, kun juomien kanssa ei siellä läträilty ja ilmastointi toimii kuin unelma. Lämpötila pääsalissa laskettiin tarkoituksella 16 asteeseen ennen tapahtuman alkamista (samaan aikaan kylpylän puolella oli 29 astetta). Anniskelu saisi olla myös aulan puolella, mutta tähän asiaan Millennium ei liiemmin voi vaikuttaa. Toivokaamme, että ensi kerralla toisin.

Uusi paikka toi mukanaan luonnollisesti roppakaupalla uusia haasteita – kaikesta kuitenkin selvittiin maaliin saakka ilman kommelluksia. Kulunvalvonnan, vartioinnin, turvallisuuden yms. suhteen emme halunneet ottaa minkäänlaisia riskejä, joten järjestelytkin olivat sen mukaiset. Paikalla oli mm. ensiapuryhmä ja ambulanssi läpi tapahtuman.

Kylpylä konseptina on uusi juttu eikä kävijämäärältään vetänyt näin ensikerralla altaita tungokseen saakka. Voin kyllä sanoa, että areena on yksi hienoimmista kokemuksistani Suomessa koskaan ja te, jotka ette paikalla olleet, menetitte paljon! Kaksi tsäänssiä vielä ottaa vahinko takaisin tänä keväänä Caribiassa – Ensi kerralla koko Screen-tiskijukkien vedolla. Pakko päästä itsekin testaamaan altaat ensi kerralla, uuh! Lämpötila ja kosteus on kyllä kohdallaan kylpylän puolella, kheh.

Pizzanmyynti pääareenalla tuli mullekin täytenä yllärinä – pelasti kyllä yön aika kympillä! Ensi kerralla metrin tai parin kokoiset kyltit siihen!

06-aukiolo tuntui tulevan monelle yllärinä jopa vielä paikan päällä, heh. Osa todellakin katosi normaali-baarirytmin mukaisesti paikalta ja jotkut harmittelivat jälkeenpäin ennenaikaista katoamistemppuaan, jonka olivat tehneet siinä toivossa etteivät joutuisi ”narikkarysikseen”.

Mitä suurimmat kiitokset koko viikonlopun Millenniumin kasaus- ja purkutiimeille. Työajat olivat osittain enemmän kuin epäinhimillisiä, mutta paljon kaunista saatiin aikaiseksi. Jengiä oli mukana niin monta kymmentä, etten edes yritä muistaa kaikkia tähän nimeltä raapustella. Kuin myös Caribia, Kino, Klubi, ILSS, Nightlight, Precision Audio, IGOR, Dj:t, Lj:t, Vj:t, tanssijat, lipunmyyjät, turvallisuusdesta ja kulunvalvonnasta vastaavat, valokuvaajat, flyereiden ja julisteiden jakajat jne. jne. jne.

Paljon nähtiin ja koettiin. Paljon opittiin uutta. Valokuvia on tuloillaan valtavat määrät. Niitä odotellessa ei muuta kuin seuraavia juttuja tykittäämään:

MILLENNIUM “impact.” - There are 54 days remaining.

MILLENNIUM supreme @ HELSINKI tietty jo tos ylihuomenna...

--
Never give up.
Never surrender.

Lauruska

Posts: 821

#123 • • Lauruska nihkee
Oli kyllä upeat bileet, mä kävin uimassakin! Harmi tosiaan oli se että siellä ei ollut montaakaan henkilöä polskimassa. Mut eipähän tarvinnut jonottaa liukumäkeen!! =)

Pääsalissa oli ihanan viileää, pienemmillä tanssilattioilla tuli vain kävästyä koska siellä oli niin tukalan kuuma.

Veden hinta tosiaan oli hirveä, mekin tehtiin sitten niin että ostettiin yks pullo ja käytiin täyttämässä sitä..

Oli muuten asiallista että pääsalista ei saanut alkoholia lainkaan! Mä ainakin henkilökohtasesti inhoan tahmasia lattioita ja tunkkasta ilmaa...vaikka siltikin niitä tölkkejä ja mukeja sieltä lattioilta löyty =(

[muokattu 23.2.2004 16:58]

ainiin ja se mikä jäi eniten kyrsiin kylpyläpuolella sen lisäks ettei ollu paljoa porukkaa, niiin oli se että ULKOALLAS EI OLLU KÄYTÖSSÄ!!! Odotin sitä lähes eniten koska missään ei ilmotettu että sinne ei päässy.
Ulkoallas olis ollu yks ihanimmista paikoista siellä *nyyh*

[muokattu 23.2.2004 18:27]
kriba

Posts: 173

#124 • • kriba Enimmäkseen Harmiton

Lauruska:

Oli muuten asiallista että pääsalista ei saanut alkoholia lainkaan! Mä ainakin henkilökohtasesti inhoan tahmasia lattioita ja tunkkasta ilmaa...vaikka siltikin niitä tölkkejä ja mukeja sieltä lattioilta löyty =(

[muokattu 23.2.2004 16:58]



Omasta mielestäni oli myös loistava idea pitää drinksut pääsalista poissa *hymy*
Oikeastaan ainoa parannusehdotus koskee bilettäjiä: ens kerralla enemmä jengii kylpylän puolelle (vaikka tosin oli kivaa kun pääs kaikkii paikkoihin ilman tungosta, kuten poreammeesee chillaa *aplodit*) sekä vaikka pitääkin olla tilaa tampata viimisen päälle niin vielä olis mahtunu enemmä porukkaa kekkereihin.
p3T0

Posts: 386

#125 • • p3T0 häslä
Nice one, brother!!!
*pahis**nauru*
...
niin ja muuten jälleen kerran oli oikein mukavaa ja tulipahan viikon urheilut taas tehtyä... *enkeli*

[muokattu 23.2.2004 19:15][/i

[muokattu 23.2.2004 19:16]

--
Enkelit osaavata lentää, sillä ne ottavat itsensä kevyesti!

Dementation

Posts: 2,892

#126 • • Dementation wednesday?
Kyllä nää oli ihan parhaat pippalot, vaikka itsellä olikin osittain fiilis vähän huono henkilökohtaisista syistä *uuh*

Uiminen oli myös todella siisti bilekokemus ja virkisti kummasti.

Mutta kiitos järjestäjille, bilettäjille ja muille hyvästä menosta ja mukavista ihmisistä. *plur*

Jos jotain pitäis saada lisää/vähemmä tai jostain pitäis valittaa, niin hese menikin kiinni ennen kuin sen piti, joka meinas olla katastrofi, mutta onneksi ne pizza slaissit pelasti tämän mokan. Toinen juttu oli, että olisin kaivannut niiden kirkkaiden vilkkuvalojen osuvan jonnekin muualle kuin suoraan silmille.

Ei siinä sitten muuta oikein ollutkaan, mutta todella positiivinen yllätys olivat nämä bileet, kun en uskonut että ne olis ikinä saatu toimimaan noin hyvin. *sydän* *sydän* *sydän*

Kiitokset vielä kerran kaikille.

ps. yksi uv-tykki olis voinut olla siellä takanakin, ettei vain edessä.

--
Verba volant, scripta manent {Sanat lentävät, kirjoitettu pysyy}
Quod scripsi, scripsi {Minkä kirjoitin, sen kirjoitin}
Dixi, et animam levavi {Olen puhunut ja huojentanut mieleni}

Homegrove

Posts: 2,102

#127 • • Homegrove Further
Paikalle tuli saavuttua suht ajoissa kympin aikaan ja siitä saikin sitten mennä suoraan soittamaan oma osuus, Late soitti hyvää musiikkia siinä ennen, saisi söpöläistä muuallekin kuin Progress-kemuihin ottaa soittamaan.

Mr A osoitti sen jälkeen sitten taas olevansa Suomen paras levyjenpyörittäjä (soitti muuten jonkin verran omiakin tuotoksiaan jotka olivat vallan mainioita, Suomesta pukkaa koko ajan vaan loistavia proge-tuottajia).

Henrik päätti illan sitten loistavasti mukavalla yhdistelmällä proge-klasareita (hitto kun Halo Vargan Future! kuulosti taas hyvältä) ja tech houssilla. Encore oli kanssa kunnon nostalgia-ralli (Prodigy - Out of Space).

Muut huoneet jäi katsastamatta, pääsalissa kävin aina välissä ihailemassa valoja mutta täytyy kyllä ikäväkseni myöntää että ne päivät kun innostuin kiksusta ovat takana päin...

Ainoat miinukset tulevat siitä että porukka ei oikein innostunut tanssimaan Progress- areenalla vaikka musiikki tuntuikin maistuvan. Ehkä se juominen ei onnistu samaan aikaan. Kannattaisikin harkita siihen tilaan jotain muuta musiikkia kuin progea, tila kun tuntui olevan enemmän seurustelu-käytössä.

Ja toinen iso miinus on oma moka kun oli niin kännissä ja ilmaine kyyti lähti jo neljältä pois... Eli missasin Burdockin...

Hyvät kemut kuitenkin.

--
Forward thinking house music

HooDee

Posts: 34

#128 • • HooDee
Jos nyt vihdoin ja viimein saisin kirjoiteltuakin sitten...

Oli kyllä mahtava reissu. Päädyin kuskiksi, joka ei kyllä ollut ollenkaan yllättävä käänne, ottaen huomioon, että rakkaat ystäväni tietävät jo sen, että olen aina selvinpäin. :D No kuskina olo ei tietenkään haitannut pätkääkään. Jossain vaiheessa matkaa olin varma, ettei päästä ikinä perille, mutta päästiinhän me sitten kuitenkin. Ja hyvissä ajoin vielä kaiken lisäksi. :)
Paikkana Caribia oli aivan LOISTAVA. En keksi mitään huonoa. Pääsali oli tosiaan mukavan \”viileä\” ja parkettilattia oli oikein kiva. :) Musiikki pääareenalla oli oikein kivaa, vaikka välillä ei ehkä kovin kolahtanut, mutta kuitenkin. :) Valot, decot ja screen oli mielestäni tosi hienoja. Tykkäsin kovin paljon. :)
Progressive arenalla oli hurjasti porukkaa koko ajan ja syyhän on jo varmasti selvinnyt kaikille. Musiikki tällä puolella oli huippua. Se ainakin mitä siellä kerkesin kuulla oli oikein jees.
Porukkaa bileissä oli ehkä hieman vähemmän kuin oletin,että olisi, mutta ei kuitenkaan liian vähän. Ainakaan mun mielestäni. Tuttuja oli ihan kivasti, vaikka ihmettelinkin niiden vähyyttä puolet illasta. :D
Kaiken kaikkiaan oikein huippu kekkerit. Menee varmasti kaikkien aikojen bileiden kärkilistalle. :) Kiitokset Millenniumille huippu bileistä. Voitte olla lähes varmoja, että ensi kerrallakin tämä tyttö suuntaa Caribiaan, kun siellä humppaillaan...*aplodit*

--
Freedom is to stay up on a summer night to listen to the wind sighing in the trees... And to keep on living.

SA-TomTom

Posts: 2,727

#129 • • SA-TomTom Manager Of The Universe

Dementation:
ps. yksi uv-tykki olis voinut olla siellä takanakin, ettei vain edessä.



tykkejä oli itse asiassa 4 kpl - kaksi edessä ja kaksi takana *justjoo*

--
Never give up.
Never surrender.

UzU

Posts: 2,361

#130 • • UzU [33100]

Dementation:
Jos jotain pitäis saada lisää/vähemmä tai jostain pitäis valittaa, niin hese menikin kiinni ennen kuin sen piti, joka meinas olla katastrofi, mutta onneksi ne pizza slaissit pelasti tämän mokan.



Et ole yksin ihmetellyt tuota Hesen sulkeutumista. Aikasempi sulkeutuminen johtu lie anniskeluluvista (jos se nyt sit meni puolelta kiinni). Ja ne pizzat todellakin pelasti illan :) Olivat hyviä ja reilun kokoisia!
Avatar
#131 • • pipa Guest
Kivaa oli...
SA-TomTom

Posts: 2,727

#132 • • SA-TomTom Manager Of The Universe

UzU:
---
Dementation:
Et ole yksin ihmetellyt tuota Hesen sulkeutumista. Aikasempi sulkeutuminen johtu lie anniskeluluvista (jos se nyt sit meni puolelta kiinni). Ja ne pizzat todellakin pelasti illan :) Olivat hyviä ja reilun kokoisia!



normaalisti hese menee kii jo huomattavasti aiemmin. nyt jatkoaika oli sovittu 01.00 saakka - ilmeisesti menivät sit kuitenkin sulkemaan ennen aikojaan..?

--
Never give up.
Never surrender.

Dementation

Posts: 2,892

#133 • • Dementation wednesday?

SA-TomTom:
---
Dementation:
ps. yksi uv-tykki olis voinut olla siellä takanakin, ettei vain edessä.

---

tykkejä oli itse asiassa 4 kpl - kaksi edessä ja kaksi takana *justjoo*



Kummallista... *juonittel*
Kun jostain syystä etupuolella ihmisiä olevat UV-jutut loisti paljon paremmin kuin takapuolella olevat... Mutta ehkä vika oli mun päässä sitten *hih*

--
Verba volant, scripta manent {Sanat lentävät, kirjoitettu pysyy}
Quod scripsi, scripsi {Minkä kirjoitin, sen kirjoitin}
Dixi, et animam levavi {Olen puhunut ja huojentanut mieleni}

Lauruska

Posts: 821

#134 • • Lauruska nihkee
Oli muuten huvittavia nuo järjestyksenvalvojat tuolla kylpylässä. Kyyläsivät tissei ja pebaa ja nauroivat ja viel sanovat että ”kiva duuni meillä” =)

Enskerralla voisitte laittaa AINAKI sinne liukumäkirappukuiluu naisii *iihhih*

[muokattu 23.2.2004 22:33]
:D

Posts: 3,707

#135 • • :D

Lauruska:
Kyyläsivät tissei ja pebaa ja nauroivat ja viel sanovat että ”kiva duuni meillä” =)



Vois sitä kehnompikin duuni olla. ;) ...esim. rasvamonttu.
Muistelisin, että itsekin erehdyin tuijottelemaan teitsia koko viikonlopun :) <3 luv
Avatar
#136 • • *Mirri* Guest
Ooooiiih kun oli taas kivaa. Paikat ihan jumissa kun tuli niin kovasti hippaltua. Valtavan suuri plussa siitä että oli tosiaan ihanan viileää eli ei tarvinu puuskuttaa loppuillasta (tai aamusta...) lämpöhalvauksen kourissa. Koglin soitti aivan loistavan setin. *sydän* Ei malttanu lattialta poistua. Miinusta antaisin siitä ku pääsalissa välillä tuntu et kaikki valot ois lyöty kerralla päälle ja oli tosi valosaa. Muuten valot ja decot oli hienoja. Kaikenkaikkiaan oli kyllä taas kerran toudella mukavaakivaaplurplur... niinku aina millenniumeissa. *plur*
Dives

Posts: 536

#137 • • Dives I see the light
en voi sanoa muuta kuin *piru**piru**piru* miksi en hommannut rahaa ja hoitanut itseäni tuonne.. kuvat ainakin rulee ja huolella... *släp**släp**släp*
DJay-B

Posts: 65

#138 • • DJay-B

SA-TomTom:
Lämpötila pääsalissa laskettiin tarkoituksella 16 asteeseen ennen tapahtuman alkamista (samaan aikaan kylpylän puolella oli 29 astetta).



Kait tässä kohtaa sitten korjattava että me mittailtiin sinne kylpylän puolelle ainakin soittopisteelle 32astetta.. kosteusprosenttia en viittisi edes lähteä veikkailemaan.. Hieman jänskätti miten tekniikka toimii, ja sehän toimi hyvin.. ainoana ongelmana ite huomasin että sinne alimmalle allastasolle (missä se baarikin sijaitsi) tuo bassojen kuuluminen oli aika minimaalista...
pinkki

Posts: 308

#139 • • pinkki säätö et co.
voi homonhomonhomonhomo

pitää yrittää tsemii olee olematta duunis ens kerral :) *kivatsulle*

(mit vit tuol oli niinq allasbileetkin, evh!)
MaSari

Posts: 1,986

#140 • • MaSari space jammer
Yhtä juttua kyllä jäin ihmettelemään.. Missä kaikki merirosvot oli? *ding* Itse unohdin dresscoden aluksi kokonaan ja juuri pari päivää ennen tajusin sitten pakata laukkuun edes mustaa ja valkoista *justjoo*

Niin, ja yhdyn Jonen mielipiteeseen noista esitanssijoista. Kyllähän sitä aina tulee katottua niitä jos sellasii on missä tahansa bileissä, mut useimmiten ne ei aiheuta mulle minkäänlaisia tuntemuksia, päinvastoin kun nyt. Kyllä teki mieli lähtee nostaa jalkaa taas kun katto kun nää tanssahteli ihan kypällä *aplodit* Taitavia tanssijoita todellakin!

[muokattu 24.2.2004 08:55]

--
minä kellotan sinuaaa.. *nuotti*