P A C I F I Q U E 6.3.2004 @ Espoo

1,035 posts, 52 pages, 172,800 views

Tiku

Posts: 58

#841 • • Tiku The Robot
Mahtavat bileet*super* Vesipuiston ja klubin risteyttäminen on Suomessa keskellä talvea kyllä jotain todella ainutlaatuista. Siinähän oli se laskettelurinne vielä vieressä, oiskohan senkin saanut jotenkin konseptiin mukaan*täh* Onneksi ei katto pudonnut niskaan*poks* Narikkajono klo 01.45 oli myös aika erikoinen kokemus: Simmarit jalassa olevia ihimisiä ryysii hakemaan vaatteitaan ja muutamilla on jo kaikki toppavaatteet päällä*jiihaa* Muuten olisin paleltunut siinä jonossa, mutta onneksi tiivis ihmismassa piti mut lämpimänä *iihhih*

--
I walked my dog today.It was fun.
--Oscar Wilde

Fyrisch

Posts: 4,525

#842 • • Fyrisch

Janne:
---

Mä siis tarkoitan sellaista ”Hei moooi, mennään tonne villivirtaan vähä kahestaan” -tyttöjä. Yh.



*plur* mitäs vikaa sellasis tytöis sit on *pupu*
illusion

Posts: 1,061

#843 • • illusion team-sauna :D
Olipas kiva ilta.. hyvissä ajoin ennen kahdeksaa tultiin paikalle, ja vastassa oli jonollinen muitakin hyvis ajoissa tulleita.
Jonon alettua vetämään, päästiinkin aika nopeesti sisään, ja matka kohti pukukoppeja alkoi.

Kopilta suoraan saunaan lämmittelee jonotus viluja pois*hih*
hc tuubia piti koittaa heti ensimmäisenä, pikku jonotuksen jälkeen matka pimeäänputkeen alkoi, polskis alhaalla ja seuraavaa allasta kokeilee.

Oli kyllä niin ihanan näköistä, kun porukka tanssi siinä altaassa musiikin soidessa*sydän*

ainut illan miinus niille saunoille jotka oli ilmeisesti säästösähköllä lämmitetty, kun katosi alku illan jälkeen löylyt niistä*nyyh*.. höyrysaunakin oli lämmempi*plur*
Muuten täysi kymmenpistettä illalle!

Kiitokset:Niinalle etkoista, bileiden järjestäjille, ja kaikille jotka teitte ihanan lauantai-illan
Lisää näitä pacifique bileitä*jiihaa*
Slusse

Posts: 115

#844 • • Slusse mukamasmuusikko
Pakko kiittää järjestäjiä, ja tottakai yleisöä! *aplodit* Oli hienot juhlat, uskomaton fiilis ja järjestelyt toimi täydellisesti. Kymmen pistettä ja papukaijamerkki! Tanssiorkesteri kiittää ja kumartaa... Laivalla sit uudestaan! *vink*
Rocka

Posts: 150

#845 • • Rocka

Sunky:

Anyways, tuli ihan mieleen se Matrixin Siionikohtaus, missä jengi bilettää ja on kosteaa ja muutenkin sellanen maaninen meininki kun katteli sitä pääsalia jostain vähän ylempää. *joo*



sama fiillis li siellä altaassakin:) ainakin mun mielestä...

ainoo virhe mitä kavereitte kanssa tehtiin oli se, ettei sovittu tapaamispaikkaa siltä varalta, jos toisistaan eksytään... oli siinä vähän huuli pyöreenä, kun kaveri katos:)

mutta ihan hyvin järjestelyt pippalot
Cassu

Posts: 634

#846 • • Cassu Vieras omassa elämässä
kuinkahan moni alaikänen sinne pääs mukaan....ei ne kauheest katellu papereit....vissii aika moni...must näytti siltäet kaikki ei voi olla 20v...mut ei se mua haitannu....tuli vaan mieleen.....

--
Ajatella voi vain kuvin. Jos haluat olla filosofi, kirjoita romaaneja.

anqqa

Posts: 4,035

#847 • • anqqa tirehtööri
nampsipuudelia *joo*

alussa hieman pihalla missä mitäkin, kun ei mitään karttoja ainakaan osunu silmään, ja jotenki oletin paikan olevan massiivisempi. laiskemmalle liikkujalle altaiden vesi ois voinu olla aavistuksen lämpimämpää, edes ankka-altaan lämmin vesi ei aina riittäny, mutta onneks oli hyvän makuinen höyrysauna =)

toinen hyvä lämmittelypaikka oli putkien jonottelu siellä ylhäällä, loistavaa <3 mitäs mielipiteitä siitä itsemurhaputkesta? sen verran palautetta siitä sain ettei himottanu ite testata, hc-putkesta kahdesti sentäs, se rokkas. entäs kuinka korkealle pääsitte siinä seinäkiipeilyjutussa? ei mitään jakoa :D

liukasta tosiaan oli, outoa ettei lattiassa esim ylikulkusilloilla ollu karhennusta kaakeleissa, märkä tasanen kaakeli kun on jokseenkin liukas o_O

kaikin puolin kyllä järjestelyt toimi omalla kohdalla moitteettomasti tuolla, mutta olihan takana aika hyvää kokemustakin.. ¡muchos gracias!

melkeinpä ainoa vika löyty itsessä, vasta palautteita lukeissa tajus että ois voinu olla paljon kivempaakin, jotenki 'unohti' nauttia enemmän kaikesta *ding* ärsyä.

Tres:
Soittopaikka oli siinä määrin nihkeä että
toiste en vastaavissa olosuhteissa
suostuisi edes soittamaan, tajun lähtö oli
lähellä.



olitkin sen näkönen siinä lopussa että tipahdat hetkenä minä hyvänsä :/

--
.___. .___.
(O,o) {ò,Ó}
(|;|) (|_|)
=´=`===´=`===
ORLY? YA RLY!

Cassu

Posts: 634

#848 • • Cassu Vieras omassa elämässä

Rocka:
---
Sunky:

Anyways, tuli ihan mieleen se Matrixin Siionikohtaus, missä jengi bilettää ja on kosteaa ja muutenkin sellanen maaninen meininki kun katteli sitä pääsalia jostain vähän ylempää. *joo*

---


sama fiillis li siellä altaassakin:) ainakin mun mielestä...

ainoo virhe mitä kavereitte kanssa tehtiin oli se, ettei sovittu tapaamispaikkaa siltä varalta, jos toisistaan eksytään... oli siinä vähän huuli pyöreenä, kun kaveri katos:)

mutta ihan hyvin järjestelyt pippalot



en voi kuin yhtyä...varmaan siin on soittajillakin melkein tippa linssis...tai no ainaskin tosi mahtavat fiilikset

--
Ajatella voi vain kuvin. Jos haluat olla filosofi, kirjoita romaaneja.

Claquesous

Posts: 3,206

#849 • • Claquesous viidettä kolonnaa
Eipä tullut paljoo pyörittyy muualla kuin altailla ja saunalla. Mut siellä oliki ihan nättii ja Se Musta Reikä oli aika jännä kokemus... Tulipaha polskittuu ja loppukliimaksi siel altailla sai tämän pojan hyvälle mielelle.

Muute jengii oli ku pipoo eli onnistuttii hukkaa ansiokkaast puolet porukasta ja ihan lopussa huomasin pyöriväni soolona.

Musiikki sopi tunnelmaan kuin nyrkki silmään...

--
32. of December

akir0

Posts: 2,554

#851 • • akir0 idleRPG champion 2009
Hehkutukset onkin jo hehkutettu ja aivan syystä. Ihan jumalattoman hauskaa oli kaikinpuolin. Tuttuja oli pirusti, mutta niiden tunnistaminen ilman vaatteita meinas olla ongelmallista :)

Alakerrassa tuli nautittua Tabin ja Slusnikin seteistä, mieletön meininki oli ko. paikassa. Tassuja pystyssä ja huutoa riitti. Ja hyvin sielläkin pysty vähissä vaatteissa ja ilman kenkiä tanssaamaan.

Allaspuolella tuli nautittua Villivirrasta muutamaan otteeseen ja liukujakin tuli vähän testattua ja ehtihän sitä hetken tanssiakkin. Aika meni kuin siivillä ja ilta tuntui loppuneen vähän kesken. Parempi kuitenkin näin.

Orkidean ja DSS:n viimeset tahdit tuli seurattua yläkaiteelta ja se porukka siinä altaassa oli melkoisen pähkinöinä. Hymy nous korviin kun nostatuksessa jengi alko huutaa niin pirusti ja pärskyttää sitä vettä ympäriinsä. Fiilis oli jotakuinkin sanoinkuvaamaton.

Järjestelyt pelitti ainakin omia odotuksiani paremmin, ainoana pikku miinuksena tosiaan poikien puolen lokerikkojen loppuminen jo melko aikaisessa vaiheessa (ainakaan klo 21.30 ei enää löytyny). Drinksut ja ruoka oli varsin edukkaita ja niitä sai about kohtuullisessa ajassa. Järkkäritkin oli hämmästyttävän ystävällisiä. Yhdessä vaiheessa yks tuli ojentamaan karttaa ja kertomaan ohjeita kun näytettiin ilmeisesti siltä, että oltiin hukassa :)

Rinneradio ei lähteny mulle ko. tilassa, vaikka kotona sitä joskus tuleekin kuunneltua. Housempi tavara olis itelle maistunut siinäkin välissä. Muuten musiikki sopi tilanteeseen kuin bermuda-shortsit Serenaan.

Allaspuolella musa ois voinu soida ehkä vähän paremmin myös sen keskikohdan ulkopuolella, mutta toisaalta toi sai aikaan kivaa yhdenkuulumisen tunnetta kun porukka kasaantu yhteen läjään. Muutenkin olis ollu kiva, jos musiikkia olis soinut myös Serenan käytävillä, mutta tiedä sitten olisko moinen kovin helposti toteutettavissa.

Pikkumiinus allaspuolen dj-kopin sijoituksesta. Tai ainaki sinne olis voinu osoitella vähän valoja. Kovin moni ihminen tuli kyselemään, että missäs ne soittaa :)

Megaisokäsi Unity+Labyrinth posselle, toivottavasti jatkoa seuraa! Näki todellakin, että asioihin oltiin panostettu ja ihmisten viihtyvyys pyritty maksimoimaan.

Mut joo, kaikinpuolin täydellinen lauantai-ilta, hyvät kekkerit ja vedessä pelehtimistä oman kullan kainalossa ;)

[muokattu 7.3.2004 21:31]
NaperO

Posts: 92

#852 • • NaperO normien katkaisin
Aivan jumalattoman hauskaa! Pacifiqueista on saatava säännöllinen tapahtuma.

Jono veti Serenaan vaikka meinasi pelko hiipiä lämpökertoimeltaan olemattomaan puseroon kun näki jonon pituuden. Siinä ovien kohdalla kuultiin, että poket olikin saanut ottaa väkeä sisään tarkistamatta koska jono oli jo portille saakka. (eli n. 500m?)

Vaikken koko bileiden aikana löytänytkään alakertaan niin ylhäällä ainakin oli hauskaa. Altaassa bilettäminen oli itselle ihan uusi kokemus, mutta sehän tuntuukin toimivan aika hyvin vaikkakin hitaasti. HC-tube oli kiva, vaikkei siellä soitettukaan enää musiikkia kun sinne saakka päästiin. :)

Poislähtiessä oli vielä parempi fiilis kuin kertaakaan bileistä lähtiessä vaikka fiilistä rokottikin aikainen loppumisaika. Tuolla olisi bilettänyt mielellään läpi yön. Siinä vaiheessa olin vielä kaikkeen tyytyväinen, myös poliiseihin koirineen. Tämä puoli toimi loistavasti, mieluummin koirat haistelemassa ja metallinpaljastimet ovella kuin, että pysäytetään jokainen ovella sen 10s ajaksi.

Kuitenkin kun hotellille päästiin alkoi todellinen mielivallan riemuvoitto. Heti voi sanoa, ettei kenenkään kannata suunnitella yöpyvänsä hotelli Korpilammessa jos jatkossa bileitä Serenassa järjestetään ja jos meininki on yhtään tuollaista mitä se nyt oli. Ovella oli tarkistus, jossa katsottiin löytyykö nimi listasta ja jos ei niin ulos vaan. Jono hotelliin oli noin 30 minuuttia, joka tuntui varmasti mukavalta suoraan kylpylästä tullessa. Onneksi itse tultiin ennen suurinta ruuhkaa. Mielenkiintoinen tilanne varmaan niille, joilla nimeä ei ollut listassa eikä myöskään minkäänlaista mahdollisuutta saada kyytiä kotiin. Jäätiin miettimään kavereiden kanssa, että mistä hotellissa maksetaan. Yöpymisoikeudesta per henkilö vai huoneesta?

Taisi jäädä aika monelta saamatta, joka tuolta kylpylästä oli itselleen koittanut seuraa yöksi hankkia. Seura pistettiin kylmästi ulos pakkaseen. Hotellin yökerho/baari oli myös mennyt kiinni 1.30, eli mitään jatkoja ei ollut edes mahdollista pitää. Myös kahviopuoli oli kiinni, vastaanottotiskiltä saattoi ehkä jopa saada jotain ruokaa. Onneksi aamupalapuoli oli sentään kunnossa.

Taas tuntui ennakkoluulot painaneen kupissa enemmän kuin maksavien asiakkaiden tyytyväisyys. Tai, olihan ”tavikset” varmaan tyytyväisiä, lapsiperheitä sun muita kun oli sijoitettu vierekkäisiin huoneisiin bilettäjien kanssa. Olisiko ollut mahdollista järjestää vaikka erillinen siipi hotellista Pacifiquesta tuleville? Kyseessä on kuitenkin iso hotelli, joka ei varmasti ollut täynnä kyseisenä yönä.

Loistavia bileitä tuo hotellin surkeus ei pilaa. Aikainen loppumisajankohta kyllä häiritsi enemmän, kun hotellilla viesti oli suoraan nukkumaan. Ja kello oli 2.05. Ikävää tässä on myös se, että poket saivat taas ihmisten vihat niskoilleen, vaikka he tekevät vain työtään. Hotellin johdolle saattaa kyllä olla vielä asiaa.

[muokattu 7.3.2004 21:30]

[muokattu 7.3.2004 21:32]

--
\\\"Freeze you mother-sticker! This is a fuck-up!\\\"

Avatar
#853 • • ALIEN Guest

Suni_:
Mitäs vikaaa ”bodikavereissa” on ??? Mikään ei oo kauniimpaa ku yli 100kg lihaa tamppaa *aplodit*



LOL *lmao*
Avatar
#854 • • ALIEN Guest
oli kyllä ihanaa ja varmasti tähän asti parhaimmat bileet imo. Kännisenä örvelsin ympäriinsä ja oli paaaaaljon sikailu kohteita *slurps* IHANIA KISSOJA!!! *possu*
N@su

Posts: 77

#855 • • N@su Pieni porsas

anqqa:

toinen hyvä lämmittelypaikka oli putkien jonottelu siellä ylhäällä, loistavaa <3 mitäs mielipiteitä siitä itsemurhaputkesta?



Se oli aika *super* Jos se ”viemäriputki” ois jatkunu vielä muutamankin metrin pidempään niin ois varmaan lähteny taju *kivatsulle* Mutta ihan hauska kokemus sinänsä..

--
No sex causes bad eyes..

patis

Posts: 1,158

#856 • • patis 10

NviperO:
Siinä vaiheessa olin vielä kaikkeen tyytyväinen, myös poliiseihin koirineen. Tämä puoli toimi loistavasti, mieluummin koirat haistelemassa ja metallinpaljastimet ovella kuin, että pysäytetään jokainen ovella sen 10s ajaksi.



Joo, todellakin. Siinä jonossa tuli lähinnä naureskeltua poliiseille mutta toi ratkasu todellakin rokkas verrattuna siihen, että jokaiselle oltaisiin suoritettu esim. täydellinen repuntarkastus.

hc-tube tuli missattua kun ei maistunut ~30min jonottaminen.
Deleted

Posts: 89

#857 • • Deleted

NviperO:
joka tuolta kylpylästä oli itselleen koittanut seuraa yöksi hankkia. Seura pistettiin kylmästi ulos pakkaseen





EI kyllä kuulosta yhtään reilulta.

tilanne: ooot pokannu hehkeen muijan / jätkän ja suuunnitelmissa on pitää hauskaa hotellihuoneessa.

sit 30 jonottamisen jälkeen (hotelliin jono ?!!) joudut vaan sanoo et ei kulta käy nyt kun sun nimee ei oo listassa*lohduttel*
kaloriina

Posts: 143

#858 • • kaloriina
jeah..mahtavat bileet*aplodit*.. ja jatkot siis vielä mahtavammat.JEE..
Jone

Posts: 8,258

#859 • • Jone Archibald Haddock

Orange:
---
NviperO:
joka tuolta kylpylästä oli itselleen koittanut seuraa yöksi hankkia. Seura pistettiin kylmästi ulos pakkaseen
---

EI kyllä kuulosta yhtään reilulta.

tilanne: ooot pokannu hehkeen muijan / jätkän ja suuunnitelmissa on pitää hauskaa hotellihuoneessa.

sit 30 jonottamisen jälkeen (hotelliin jono ?!!) joudut vaan sanoo et ei kulta käy nyt kun sun nimee ei oo listassa*lohduttel*



<sarkasmi>

Mitä tästä opimme? Jätetään se ”pokailu” bileistä pois ihan suosiolla. Meitsi on ainakin lihatiskivapaan menon suuri kannattaja. Hotellillahan sai sitäpaitsi ainakin kaverini mukaan minuutin ilmaista aikuisviihdeaikaa telkkarista; olisitte käyttäneet sen tehokkaasti hyödyksenne ja hakanneet lapaseen.

</sarkasmi>

IMO toi hotellin nimisysteemi taas oli aivan loistava. Mä nimittäin halusin bileiden jälkeen ihan oikeasti ainoastaan lepäämään, enkä mitään himmeitä ”minä ja mun 47 kylpylästä juuri kehitettyä kaveriani”-jatkoja viettämään. Mun yöni olisi hotellisssa mennyt aivan täysin päin persettä jos ovella ei olisi ollut mitään kontrollia ja kaikki halukkaat olisivat sinne päässeet Serenasta remuamaan.

Muutenkaan mulla ei ole mitään pahaa sanottavaa hotellista. Kaikki toimi kuin enkeli, huoneet ja erityisesti suihkut oli tosi kivat ja aamiainen (lots of love to tutinatutinamunakokkeli!) tappoi darrankin jo ennen sen syntyä. Kiitokset myöskin muille hotellin Pacifique-asiakkaille suhteellisen hyvästä nukkumarauhasta ja etkoilulöpinöistä kaupantekoineen kaikkineen.

Toi nimilistameininki oli sitäpaitsi jo ennen Pacifiqueen menoa tiedossa, vai ettekö te lukeneet niitä respasta annettuja papruja?

[muokattu 7.3.2004 22:18]
Jone

Posts: 8,258

#860 • • Jone Archibald Haddock

caitrin:
No huhhuh!!! Raivostuttaa ihan vaan myötätunnosta *hmph*

Ilmeisesti hotellin henkilökunta negatiivisine ennakkoluuloineen jotenki olettaa et tollanen paska kohtelu on ihan oikeutettua. Onhan kyseessä vain jotku kummalliset bilettäjät omituisine musiikkimakuineen... *hahjust*



Miten tästä nyt täytyy jotenkin ihmeen tavalla taas vääntää joku kumma ”kaikki skenen ulkopuoliset ihmiset on ennakkoluuloisia natsisikoja”-juttu? Eikö se nyt ole ihan selvä juttu että ilman tota järjestelyä hotellilla olisi vallinnut täysi kaaos?

Pokejen palveluasenteessa olis ollut ihan skidisti viilauksen varaa, mutta muuten kaikki tämä oli tosiaan ennakkoon kaikkien hotellin maksavien asiakkaiden tietoon tuotu heidän yleiseen viihtyvyyteensä tähtäävä toimenpide.

[muokattu 7.3.2004 22:28]