Pukeutuminen partyihin

482 posts, 25 pages, 202,473 views

joun

Posts: 425

#401 • • joun People want to be needed

Hansu:
Vaateharjalla?



Kaveri ehdotteli samaa, taidan kokeilla *hymy* Sit vaan honestyyn paidan kans testaa onnistuko *nauru*

--
Im happy only when Im busy

a-j

Posts: 785

#402 • • a-j

dose:
Apua! *nyyh* Viime bileis kattelin mun paitaa ja huomasin et siihen tuli uv-valos näkyviin semmosii pisteitä, pölyä varmaanki? Miten semmoset saa pois? Olin sitä ennen kyl pessy paidan (käsin), et ei ainakaan mitään likaa pitäs olla. *ding*



ne pisteet vois olla huuhtoutumatonta pesuainetta.

tosin jos on käyttäny nestemäistä pesuainetta niin ei sit kyl.. :)

--
Joten vaikka niitä on paljon, niin meitä on enemmän.
Ne vaativat piikkilankaa, me vaadimme elämän.

Mosh

Posts: 137

#403 • • Mosh Adonis

dose:
---

Punanen se kyl. mut ettei vois muka mitään *ding* Just ostettu paita, ja kerran pesen ni sit heti menee tollaseks? Ei ymmärrä.



Uudessa paidassa voi viel olla sitä nukkaa vähän enemmän, muutaman pesun jälkeen luulis kaiken "ylimääräsen" lähteneen. Kannattaa kans ehkä välttää kuivaajaa, ja laittaa roikkumaan kuivumaan.

Tai sitten soitat OMO -infoon. *nauru*

--
Naiset eivät ikinä ole ovelia. Naiset ovat vain katalia.

joun

Posts: 425

#404 • • joun People want to be needed

a-j:
ne pisteet vois olla huuhtoutumatonta pesuainetta.

tosin jos on käyttäny nestemäistä pesuainetta niin ei sit kyl.. :)



Aajuu, sit auttais jos pesasen uudestaan ilman pesuainetta.

--
Im happy only when Im busy

A-E

Posts: 528

#405 • • Edited A-E Detroit Techno Militia
Kaiken maailman kiksukarvat ja jne. on ihan homojen hommaa. Mulle riittää mun sata vuotta vanha UR-huppari, farkut ja lenkkarit bilettämiseen aivan hiton hyvin. Tollanen Gatecrasher henkinen yliampuva pukeutuminen on pilannut UG meiningin ja tuonut kaiken maailman piripää turistit bileisiin. Kyllä mä ymmärrän 90-luvun alun kaasunaamarit, happy face t-paidat ja pillit, mutta en enää näitä nykypäivän laser liivejä, tutteja ja kasvo maalauksia mitä näkee jengillä nykyään bileissä. Noi 90-luvun alun RAVE kulttuuriin liittyvät jutut oli viel cool, mutta nykään tuntuu siltä että itse biletyksen ja hyvän musiikin on bileissä korvannut puolella porukkaa ihmeen bile kuteiden esittely ja muu spedeily. Tästä hyvä esimerkkinä tääl klubituksessakin löytyvä topic "Oletko ikinä hävennyt pukeutumisestasi bileissä". Täytyy olla hitosti päässä vikaa jos kelailee tollasia juttuja bileiden jälkeen. Mä itse menen ainakin bileisiin kuuntelemaan hyvää musiikkia ja nauttimaan siitä kelailematta sen kummemmin miten olen pukeutunut.

Olenko mä vaan sitten niiin vanha ja kusipää ymmärtääkseni enää mistään uudesta yhtään mitään?

post-15-1045947420.gif

--
The true rebels always walk alone anyways...

-- Derrick May

sapeli

Posts: 11,768

#406 • • sapeli jokukukamikä?

A-E:
Noi 90-luvun alun RAVE kulttuuriin liittyvät jutut oli viel cool, mutta nykään tuntuu siltä että itse biletyksen ja hyvän musiikin on bileissä korvannut puolella porukkaa ihmeen bile kuteiden esittely ja muu spedeily. (snip) Mä itse menen ainakin bileisiin kuuntelemaan hyvää musiikkia ja nauttimaan siitä kelailematta sen kummemmin miten olen pukeutunut.



Mäpäs nyt laitan tähän vielä mitä Coon sanoi aiemmin, ja mistä olen ihan samaa mieltä, ja mistä luulen että suurin osa klubituksen jäsenistäkin on (ainakin jokseenkin) samaa mieltä:


Coon:
Minä menen bileisiin sekä sen musiikin ja fiiliksen että pukeutumisenkin puolesta. Tottahan on se että se musiikki, valot ja se yleinen "riehakas" atmosfääri on se pääasia klubeilla, mutta osana tätä kokonaisuutta on se vaatetus. En tiedä miksi näitä asioita koitetaan aina erottaa.. minulle pukeutuminen on siis osa biletystä... voi vetää sellaiset vermeet niskaan mitä ei ehkä normaalisti pitäisi päällään kaupassa käydessä. Kai siinä pääsee alterego esille, ns. voi olla joku toinen kuin mitä normaalisti *ding*
No yhtä kaikki koko biletys muodostuu monesta eri alueesta, joten mielestäni on turha erotella että vain tämä tai tämä on oikeaa biletystä, muu on turhaa kikkailua.



Kun se oli siinä kerran hyvin ja tiiviisti sanottu, niin en viitsinyt itse enää edes yrittää - mulle ja joillekin muille ihmisille se ei oo se pelkkä musiikki mitä varten bileisiin mennään (musaa voi kuunnella kovalla kotonakin ja samoin viinaa kitata - jopa halvemmaksi tulee); bileissä sosialisointi ja pukeutuminen on osa sitä kokemusta. Sulle ehkä bileet on erilainen kokemus joka merkkaa vähän eri asioita, joten turhapa tässä sitten enempää asiasta jauhaa - makunsa kullakin, ja makuasioista turha kiistellä. *joo*

*piis*

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

Liqued

Posts: 187

#407 • • Liqued CyberHemuli
Olisha se aika hassun näköstä, jos kaikki vetäs siel verkkarit jalassa..Mut ei toi pukeutuminen pääasia oo mut on se osa bileitä.

--
Spin!

KittysDead

Posts: 381

#408 • • KittysDead Trooper
Itelle pukeutuminen on tärkeetä. sama se miten frendit/muut pukeutuu, mut ite nautin siitä että voin aina miettiä mitä seuraaviin bileisiin laittaa päälle ja mitä uutta kivaa vois keksii. Bileisiin voi repästä silleen oikeen kunnolla, sillai miten ei nyt yleensä arkena viitsisi/jaksaisi. Mut sit taas vastapainoksi joskus tulee lähdettyä clubille melkein meikittä, arkivaatteet päällä. No ihan sama... Uudenvuodenbileet lähestyy, jännitys tiivistyy,, uuuuhh.. mulla on tiedossa täydelliset kornit kuteet *joo* *plur*

--
...Grease Paint and Monkey Brains!!

Juhgu

Posts: 7,921

#409 • • Juhgu Virnistelijä
Kaipa tämä on täällä jo muutamaan kertaan sanottu, mutta eihän musiikki ja pukeutuminen sulje toisiaan pois millään tavalla.

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

jadexsiy

Posts: 143

#410 • • jadexsiy norja ja nopea
Laitan päälle just ne vaatteet mitkä sattuu silmää miellyttämään sinä hetkenä..*iloinen*
Täytyy kyl myöntää että joskus tekee tiukkaa etsiä niitä vaatteita jotka sattuis sitä silmää miellyttämään..sinä hetkenä..*ding* *hih*
Mellu-

Posts: 4,006

#411 • • Mellu-
onhan noita nähty ja itsekkin pidetty.. elmukelmuu viel joku kerta *juonittel*

--
Mellu lähti lahdesta, mutta lahti ei lähtenyt Mellusta -enrg-
Lentopallokenttien Dennis Rodman

TPYOMASTER

pathi

Posts: 224

#412 • • pathi
Eilen oli *näin* lähellä että olisin laittanut vanhat kiksukamat päälle, mut en sitten kuitenkaan. Onneksi.

--
D:

anis

Posts: 2,451

#413 • • anis
Kyllä sitä nyt pukeudutaan kun lähtee bailaamaan*vink* ainakin yleensä...

--
Pidätte minusta vain koska minäkin pidän itsestäni.

wiquel

Posts: 25

#414 • • wiquel
MIEHEN NÄKÖKANTA JA POHDINTA:
En jaksanut ihan koko viestiketjua lukea, mutta huomasin sen, että aika monet tekevät vaatteensa itse.

Mitäs sitte jos leikkii Ridge Forresteria (en seuraa kauniita ja rohkeita, mutta kuuluu yleissivistykseen) ja piirtää oikein paperille luonnoksia ja miettii mielestään parhaimmat kankaat ja värit. Käy kangaskaupassa ja ottaa metrikaupalla kangasta messiin. Sit nakittaa äitin tai jonkun joka osaa, mahdollisesti itsesnä.
Sit kun tyytyväisenä suu vehnäsellä menee ensimmäisiin bileisiin uusilla OMATEKOISILLA kuteilla, ni porukka nauraa tai katsoo kummaksuen. Enkä tarkoita nyt uusilla vaatteilla mitään TODELLA XTREMEÄ, vaan tyyliin hametta, karvaa ja jotain mukavaa paitaa, siis itsetehtyinä kaikki. Tottakai pitää varautua, että kerää katseita, mutta pitääkö vetää lisää nautintoaineita ja jatkaa hyvillä mielin, vai heittää kuteet narikkaan ja ottaa vaihtovaatteet repusta?
Voishan sitä tietysti ajatella, että what ever...koska luulempa, että näiden viestien perusteella porukka tykkää, jos on panostanut vaatteisiin, ja varsinkin jos ne on itse tehtyjä.
Kaikki vaan eivät kehtaa tulla sanomaan tai edes sanoa ohimennen, että: "HIENO ASU!" Ei muuten yhtään hullumpi idea toteuttaa. Sanoa siis ohimennen jollekkin jolla näkee että on itsetehdyt tai muuten hieno asukokonaisuus, joka on todella miettinyt asustettaan, että hienot releet tms. Tulis varmasti hyvä fiilis asianomaiselle!

"Olen siis rohkeiden toteutusten ja villien ideoiden, sekä suvaitsevuuden ja palautteen annon asialla!" Äänestä minua n:ro 125 Jani Spetke...no ei... kuullosti vaan niin vaalilupaukselta/ iskulauseelta :D
lillikutti

Posts: 249

#415 • • lillikutti hyppivä jyvä
(en tiedä onko tästä keskusteltu kun en viittinyt kahlata koko viestiketjua läpi mut) miten on ihmiset, otatteko talvella bileisiin tanssikengät mukaan? toppakengissä on aika ikävää fiilistellä.

--
Kuluta harkiten. Boikotoi. Dyykkaa. Kierrätä. Ole vegaani!
-Kettutyttömusikaali-

typ0

Posts: 1,892

#416 • • typ0 syntax error

lillikutti:
(en tiedä onko tästä keskusteltu kun en viittinyt kahlata koko viestiketjua läpi mut) miten on ihmiset, otatteko talvella bileisiin tanssikengät mukaan? toppakengissä on aika ikävää fiilistellä.



mulla ainaki on kahet kengät varsinki jos oon autolla

--
Herääminen on lupaus tulevasta unesta. -jari

Te olette roskia luonnossa Kraftwerkin rinnalla. -Individual

Avatar
#417 • • RINY Guest

lillikutti:
(en tiedä onko tästä keskusteltu kun en viittinyt kahlata koko viestiketjua läpi mut) miten on ihmiset, otatteko talvella bileisiin tanssikengät mukaan? toppakengissä on aika ikävää fiilistellä.



Mä heitän raa'asti vaa tommosit kevyet kengät vaa jalkaa vaikka sitä vähä joutuu ulkona käveleenki. En mä jaksa raahata toisia kenkiä messissä pienen kävelymatkan takia. *hymy*
TanyaK

Posts: 745

#418 • • TanyaK karkeakielinen kujakissa
Päätin pitkästä aikaa kirjoittaa vaikken jaksanut lukea kun muutaman viimeisen sivun.

Itse olen jokseenkin kasvanut ulos kunnon bilevaatteista. Sääli sinänsä *nyyh* Se taisi tapahtua tarkemmin katsottuna silloin kun jätin polkkabileet ja siirryin house bileisiin. House bileissä kun ei vaatteilla kamalasti koreilla. Ainakaan niillä missä on kiksukarvaa ym hörhötystä. Siellä suunnassa ollaan enemmän pintaliitomuodin mukana kuin persoonallisuuden parissa. Kaikessa pukeutumisessa olen sitä mieltä että ihmisestä kuin ihmisestä se oma tyyli tekee vaikutuksen. Oli ne vaatteet sitten ostettuja tai itse tehtyjä. Kaikista kamalinta on ihmiset jotka tyyliään muuttamalla yrittää esittää muuta kuin ovat. Mitä nyt olen nähnyt bileporukkaa jotka vaatteisiin panostaa oon ikävä kyllä huomannut että aika moni yrittää mahtua siihen samaan muottiin. Harvoin enää näkee mitään mikä oikesasti tekee vaikutuksen. Lisäksi bileissä näkyy pukuja joissa on laitettu liikaa asioita yhden vartalon kannettaviksi. Kokonaisuus saattaa välillä näyttää joulukuuselta joka pursuaa koristeita. Vaikka sitä löytäis kaupasta siistin topin ja housut ja kaikkea muuta siihen päälle niin kuka on käskenyt pukea ne kaikki samaan aikaan. Loppujen lopuksi enempää mutisematta tärkeintä on se että viihtyy niissä vaatteissa. Kun näytät itsesi mielestä hyvältä, näytät myös muiden mielestä hyvältä. Ja koska joissakin bileissä se hiki pursuaa niin kannaatahan sitä miettiä käytännöllisyyttä asua valitessa. En mäkään menis talvella käymään kaupassa bikinit päällä tai bailais yön yli pilkkihaalareissa.
Tripla-T

Posts: 373

#419 • • Tripla-T Räntämäen Lataamo
Pistän päälle melkeenpä aina sellaset kuteet joissa viihtyy ja on mukava olla. En pahemmin katsele trendejä tai tee mitään itse *hih*

--
Crom ! - Conan Barbaari

juuzou

Posts: 8

#420 • • juuzou
Ei nyt ihan liity täysin aiheeseen.. Mutta kysympä silti.. Tässä on paljon puhuttu itsetehdyistä vaatteista.. Itellä ei taidot siihen riittäis joten ostan kaupoista :) joten sanokaas te ketkä ostatte bilekledjut kaupoista niin mistä kaupoista ostatte.. Itse oon ettiny mustia reisitaskuhousuja missä olis vähän normaalia leveemmät lahkeet jo KAUAN.. Enkä ole löytäny mistään.. Olisko ehdotuksia mistä semmoiset voisi löytyä :)