5 & 6.12 Colors Festival 2012

72 posts, 4 pages, 39,113 views

tommib

Posts: 3,204

#21 • • tommib
Dubstep saa ainakin mut juoksemaan kovaa ulos, en siedä yhtään. Samaten elektropörinäskeidaa en jaksa yhtään. Aly & Fila on tällä hetkellä ainoa mielenkiintoinen nimi ja on eri juttu viitsiikö sen takia yksistään lähteä tänne
gerana

Posts: 3

#22 • • gerana
Tämä teidän "elektropörinäskeida", jota myös houseksi kutsutaan on valitettavasti aikaslailla nyt tämän aikakauden suosiossa oleva juttu.

Itsekin pidän ja kuuntelen enemmän nimenomaan house musiikkia kuin trancea, joka toimii itselläni lähinnä vain päiväunimusiikkina ja tietokoneella istumisen taustamusiikkina satunnaisesti. Ilmiön muutoksenhan voi huomata mm. Tiëston uusimmissa tuotannoissa, jotka eivät enää samanlaista trance-meininkiä ole kuin pari vuotta sitten, vaan lähinnä housea. En ollut aiemmin Tiëston fani juuri lainkaan, mutta tämä uusi Tiësto yllätti minut positiivisella tavalla jonka Club Miami - Volume Two Miami kuuluu tämän hetken kuunnelluimpiin levyihini.

Ehkä miekin itken sitten muutaman vuoden päästä teidän tavoin sitä kun housen tilalle tulee taas jokin muu outo genrevillitys, vaikkapa se dupstep *hyi olkoon* *hih*

--
Call you what you wanna call it, I´m a f*cking cluboholic.

fatal_error

Posts: 275

#23 • • fatal_error ........⌘........
No niin no...no niin. Onhan se niinkin joo, MUTTA! Se mitä nykyjään kutsutaan tranceksi, ei voi kutsua samalla nimellä enää. Joo, genret muuttuu ja aika muuttuu. Mielummin kuuntelen henk.koht hardtrance/dance-kappaleita, koska niissä AINAKIN VIELÄ on iskevät biitit ja melodioita. Ei ehkä yhtä euforosia ja kauniita, mutta aika hyvin pysyy pörinät ja pärinät pois. On nitäkin myös kyseisen genren sisällä, mutta valikoimaa löytyy, missä sitä ei ole! Kiitos ja anteeksi.

--
LISÄÄ LÄMPÖÖ KOPPIIN!

Jokke L

Posts: 1,203

#24 • • Jokke L [GoodMusic]

Replying to 5 & 6.12 Colors Festival 2012:

No niin no...no niin. Onhan se niinkin joo, MUTTA! Se mitä nykyjään kutsutaan tranceksi, ei voi kutsua samalla nimellä enää. Joo, genret muuttuu ja aika muuttuu. Mielummin kuuntelen henk.koht hardtrance/dance-kappaleita, koska niissä AINAKIN VIELÄ on iskevät biitit ja melodioita. Ei ehkä yhtä euforosia ja kauniita, mutta aika hyvin pysyy pörinät ja pärinät pois. On nitäkin myös kyseisen genren sisällä, mutta valikoimaa löytyy, missä sitä ei ole! Kiitos ja anteeksi.+1! Ja onneksi hyvää progea ja deep housea tehdään vielä nykyäänkin. :)

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.

ezzy

Posts: 8,060

#25 • • ezzy Droid-pappa

Replying to 5 & 6.12 Colors Festival 2012:


---

Pointtina mulla oli et nämä on mainostettu _TRANCE_bileinä ni suurin osa soittaa kuitenkin kaikenmaailman elektropörinää ja parhaimmillaan ehkä jopa dubsteppiä."Festivaalin esiintyjäkaartiin on kiinnitetty maailman trance- ja house -huiput, jotka tekevät festivaalista loppuvuoden suurimman dance -tapahtuman."

Olis aika putkinäköistä järkätä yhden genren bileet ja varsinkin pelkän kiksu-alagenren. Jokainen trance-dj soittaa tällä hetkellä välillä muutakin, myös dubsteppiä ja electroa ja drum & basia, koska sieltäkin löytyy hyvin borderline melodista trance/proge kamaa.
m1kk3

Posts: 5,560

#26 • • Edited m1kk3 no-life

Replying to 5 & 6.12 Colors Festival 2012:


Olis aika putkinäköistä järkätä yhden genren bileet ja varsinkin pelkän kiksu-alagenren. Jokainen trance-dj soittaa tällä hetkellä välillä muutakin, myös dubsteppiä ja electroa ja drum & basia, koska sieltäkin löytyy hyvin borderline melodista trance/proge kamaa.


Niin no käytännössähän nää on nyt jo lähes yhden genren bileet. Varmaan 95% tällä hetkellä ilmoitetuista deejiistä soittelee tota joka paikassa soivaa pärinä-pörinä-jynkytys-nostatus-house-elektro-"trance"-vongutusta ehkä satunnaisilla dubstep-vedätyksillä. Varsinaista kiksua tai jotain muuta ku elektrohousea tuolla ei kyl varmasti tuu ku ehkä pari kolme neljä tuntia kahdessa päivässä. Et ihan yhtä vitun puuduttavaa tota pörinää on kuunnella kaks päivää.

Tokihan kaupallisuuden ehdoillahan tälläset on tehtävä, en mä siitä Kunnaria ja kumppaneita syytä. Ilmeisesti jengi haluaa sit et lähes kaikki house- ja trancedeejiit kuulostaa ihan samalle.

Ja ennenku joku käsittää väärin ni tää ei ollu mitään vittuilua järjestäjille. Todellakaan, tiiän miten iso duuni tollasissa ja on ja hienoa että tollasia järkätään. Harmi vaan sinänsä että elektrohouse ja pörinä"trance" on melkeinpä ainoota mitä tälläsissä nykyään kuulee ja kunnon nostatustrance tai yleensäkin joku muu ku elektrohouse on kyl minimaalisen pienessä osassa. Mut jos jengi tota haluaa ni mikäpäs siinä.

edit: ja Mark Knight on kyllä kova buukkaus, siin on kyl mies paikallaan.

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

Jil

Posts: 682

#28 • • Edited Jil
Oi niitä aikoja kun colors oli TRANCEclubi ja ikäraja ehdoton (ainakin melkeen) 24v. Lupasitte Colors Festival 2012:en housestaroja maailman huipulta ja tuotte Chuckien.. En tiedä, tähän paikkaan sopii sana Lol..
Love & Peace. <3
Jokke L

Posts: 1,203

#29 • • Edited Jokke L [GoodMusic]

Replying to 5 & 6.12 Colors Festival 2012:

Oi niitä aikoja kun colors oli TRANCEclubi ja ikäraja ehdoton (ainakin melkeen) 24v. Lupasitte Colors Festival 2012:en housestaroja maailman huipulta ja tuotte Chuckien.. En tiedä, tähän paikkaan sopii sana Lol..
Love & Peace. <3Näin. :D

Ps. tosin Mark Knight soittaa viel suht laadukasta ja hyvää housea.

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.

alex kunnari

Posts: 604

#31 • • alex kunnari
https://www.facebook.com/clubcolorsworld

COLORS FESTIVAL 2012 - LIPUT MYYNNISSÄ NYT!

Kun routa valtaa maan ja kesä jää taakse, on aika sytyttää kynttilät ja kääntää äänenvoimakkuus kovemmalle.

Heinäkuisen 24 000 ihmistä keränneen Summer Sound -festivaalin järjestäjät tarjoilevat suomen EDM -kansalle mehevän talvisen välipalan. Colors -festivaali valtaa Helsingin Kaapelitehtaan Itsenäisyyspäivänä ja sen aattona, 5.-6.12.2012. Valmistaudu siis hieman erilaisiin itsenäisyyspäivän tansseihin, kun viime kesän unohtumattomimman festivaalin järjestäjät tuovat kuuman tanssikeitaan keskelle Suomen kauneinta talvea. Festivaalin esiintyjäkaartiin on kiinnitetty maailman trance- ja house -huiput, jotka tekevät festivaalista loppuvuoden suurimman dance -tapahtuman. Lavalle nousevat klubi- ja pop-listoilla viime vuosina juhlinut hollantilainen supertuottaja Chuckie, trancen supertähti Ferry Corsten, sekä Summer Sound -festivaalilla peruuntuneen esiintymisensä korvaava saksalainen ATB.

Paukut eivät kuitenkaan lopu tähän, sillä tapahtumaa tähdittää myös vaikuttava kattaus muita ulkomaisia ja kotimaisia elektronisen musiikin huippuja. Lavalle nousevat muun muassa syyskuussa Fredan Tivolin loppuunmyynyt Mark Knight, maailman suosituin dj duo Aly & Fila, Josh Gallahan sekä kotimaan huiput Alex Kunnari, Heikki L, Orkidea, Tom Fall, Something Good, Lovetone, Maison & Dragen ja monta muuta...

Tule jatkamaan kanssamme siitä mihin heinäkuun lopussa jäimme. Liput kannattaa hoitaa ajoissa sillä Kaapelitehtaan kapasiteetti on vain 3000 ja tällä näillä esiintyjillä tapahtuma tullaan myymään loppuun nopeasti. Toimi siis heti ja varmista paikkasi talven parhaissa bileissä.

Colors on Suomen tunnetuin klubibrändi, joka on tuonut Suomeen maailman suurimmat elektronisen musiikin supertähdet jo vuodesta 1999 asti. Klubilla ovat vierailleet muun muassa Tiesto, Armin van Buuren, David Guetta sekä Axwell. Colors -festivaalin takana ovat heinäkuisen, loppuunmyydyn Summer Sound -festivaalin järjestäneet Alex Kunnari ja Heikki Liimatainen.


Varmistuneet esiintyjät 19.10.2012

Keskiviikko 5.12.2012

Ferry Corsten / FULL ON FERRY (NL)
Mark Knight (UK)
Aly & Fila (Egypt)
Darude (USA / FI)
Alex Kunnari (FI)
Orion (FI)
Tom Fall (FI)
Lovetone (FI)
Maison & Dragen (FI)
Something Good (FI)
Dosse (FI)
Johnny Wilde (FI)

Torstai 6.12.2012

CHUCKIE / DIRTY DUTCH (NL)
ARTY (RUS)
ATB (GER)
Josh Gallahan (GER)
Orkidea (FI)
Heikki L (FI)
K-System (FI)
Joonas Hahmo (FI)
Mio (FI)
Käpä (FI)


Ennakkoliput myynnissä NYT!
http://www.tiketti.fi/.../17689

Ennakot vain Tiketeistä (Lippupisteestä ensi viikon keskiviikkona)
2 päivää (ke-to) 60 EUR
1 päivä ke 39 EUR
1 päivä to 39 EUR
VIP
2 päivää (ke-to) 80 EUR
1 päivä ke 65 EUR
1 päivä to 65 EUR

Ovelta
2 päivää (ke-to) 80 EUR
1 päivä ke 50 EUR
1 päivä to 50 EUR
VIP
2 päivää (ke-to) 100 EUR
1 päivä ke 80 EUR
1 päivä to 80 EUR

VIP lippu sisältää:
- VIP sisäänkäynti
- Oma narikka
- Omat wc:t
- Oma baaritiski parvella
- Tapahtuma julisteen
Kaapelitehtaan parvi muuntautuu VIP-alueeksi, josta on ainutlaatuinen
näkymä artistien esiintymisalueelle sekä tanssilattialle. Alueelle ei ole
pääsyä muilla kuin VIP-lipun ostaneille.


more info:
http://www.clubcolors.net
https://www.facebook.com/clubcolorsworld
http://www.kaapelitehdas.fi


COLORS FESTIVAL 2012
Date: 5.-6.12.2012
Venue: Kaapelitehdas
Town: Helsinki
Country: Finland
Tickets: 39€ - 100€
Age: K-18


TURVALLISUUS & VIIHTYVYYS

Suurella festivaalilla turvallisuus ja viihtyvyys kulkevat käsi kädessä. Noudattamalla näitä ohjeiita varmistat sujuvan festivaalikokemuksen itsellesi, sekä muille.

*Noudata aina järjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita.

*Tapahtuman ikäraja on kaikilta osin 18 vuotta. Muistathan ottaa mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, ja esittää sen pyydettäessä.

*Saapuessasi alueelle, ja poistuessasi sieltä muistathan antaa lähistöllä asuville naapureille kotirauhan, ja välttää roskaamista. Kun kaikille jää hyvä mieli, tapahtuma voidaan järjestää myös tulevaisuudessa!

*Varaa mukaasi käteistä, näin nopeutat asiointia myyntipisteissämme. Festivaalialueella ei ole OTTO-automaattia.

*Pidä huoli kavereistasi.

*Huomioithan, että festivaalin tuotannossa käytetään strobo- ja savuefektejä, tämä voi aiheuttaa joillekin epileptisen kohtauksen.


PÄÄSYLIPUT

*Sinun tulee esittää sisäänkäynnin yhteydessä voimassa oleva lippu. Lipuissa on uniikki koodi, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Osta lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä, Lippupisteestä tai Tiketistä ollaksesi varma lipun aitoudesta. On sinun vastuullasi, että lippu on aito!

*Liput vaihdetaan portilla rannekkeeseen, joka on henkilökohtainen. Rannekkeen siirtäminen toiselle henkilölle ei ole sallittua. Rannekkeet on suunniteltu niin, että niitä ei voi irroittaa kädestä ilman niiden rikkoutumista. Rikkinäinen ranneke ei kelpaa sisäänpääsyyn, joten huolehdithan rannekkeestasi kunnolla.

*Festivaalin lipunmyynti ja rannekkeenvaihto suljetaan joka päivä kello 02.00. Muistathan siis saapua paikalla ajoissa.

*Lipunmyynnin jälkeen sinulla on mahdollisuus jättää tavarasi narikkaan ennen turvatarkastusta.


TURVATARKASTUS

*Porteilla järjestyksenvalvojat tekevät kaikille turvatarkastuksen, jossa tarkistetaan ettei festivaalialueelle tuoda alkoholijuomia, pulloja tai vaaralliseksi luokiteltavia esineitä. Alueelle ei myöskään saa tuoda omia juomia tai ruokia. Alueella on anniskelupisteitä, sekä tasokas ruokamaailma.

*Kaikkien lasisten esineiden, kuten alkoholijuomien, lastenruokapurkkien ja myös tyhjien tai vettä tms. sisältävien pullojen, myös muovisten, tuominen alueelle on kielletty. Esineitä tai aineita, joilla voi vahingoittaa toista ihmistä ei saa tuoda alueelle.
* Kiellettyjä ovat siis ampuma- ja teräaseet sekä kaikki muut terävät esineet, räjähteet, ilotulitteet ja soihdut. Myöskään pitkien sateenvarjojen tuominen alueelle ei ole sallittua.
*Laserkynät voivat olla vaarallisia silmille, joten niitä eikä muita vastaavia esineitä ei saa tuoda festivaalille.
*Huumausaineen väärinkäytökset raportoidaan suoraan poliisille. Sisäänpääsysi festivaalille voidaan evätä, jos hallustasi löytyy turvatarkastuksessa mitä tahansa huumausaineeksi luokiteltavia aineita.
*Summer Sound Festival voi myös evätä asiakkaan sisäänpääsyn, mikäli asiakas on liian päihtynyt, agressiivinen, tai muulla tavoina epäasiallinen festivaalin henkilökuntaa tai muita festivaalivieraita kohtaan.


LÖYTÖTAVARAT

*Festivaalin aikana löytötavarat toimitetaan festivaalin lipunmyyntiin ja festivaalin jälkeen Pasilan Poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen.

TUPAKOINTI

*Kaapelitehtaan sisäpihalle rakennetaan tupakointi-lounge jossa voit tupakoida, sisällä ei ole tupakoinnille varatuja alueita.

SUOJAA KUULOSI

*Festivaalialueella varsinkin lavojen edustoilla kannattaa käyttää korvatulppia tai kuulosuojaimia. Korvatulppia on myynnissä alueella.

KAMERAT JA NAUHURIT

*Esitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki § 2 ja 45). Järjestelmä- ja videokameroiden sekä nauhureiden tuominen festivaalialueelle on kielletty. Järjestyksenvalvojilla on tarvittaessa oikeus takavarikoida luvattomat tallennusvälineet ja tallenteet. Kuvaaminen kännyköillä ja pokkarikameroiilla on sallittua.

SAAPUMINEN & PYSÄKÖINTI

*Kaapelitehtaan ympäristössä on pysäköintipaikkoja, mutta sujuvamman liikenteen vuoksi toivomme festivaalivieraita saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä.
*Kaapelitehtaan vieressä on raitiovaunu 8:n pysäkki ja Ruoholahden metroasemalta on 550 metrin kävelymatka Kaapelitehtaalle.
Jokke L

Posts: 1,203

#32 • • Jokke L [GoodMusic]
pääseekö sisään tälläsessä asussa? haluu tietää.

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.

j4kk3

Posts: 11

#33 • • j4kk3

Replying to 5 & 6.12 Colors Festival 2012:


---
Toinen vaihtoehto tyDi ei kyl oo sen parempi :D Tohon vielä Gareth Emery soittelemaan Levelsiä ja SHM:ää ni kunnon trancebileet on taattu.
---


Juu ei. :D Tossa on esimerkiksi esimerkki trancebileistä sanan varsinaisessa merkityksessä.Toi DJ John Askew vois olla kova bookkaus. Mitä tossa katoin youtubesta keikkaclippejä, niin täytyy kyl myöntää, että tyylikkäästi osaa yhdistää pop rockin ja hard trancen. Upeeta soundii kyl!

tässä hyvä esimerkki:

Jokke L

Posts: 1,203

#34 • • Jokke L [GoodMusic]

Replying to 5 & 6.12 Colors Festival 2012:


---

---
Toinen vaihtoehto tyDi ei kyl oo sen parempi :D Tohon vielä Gareth Emery soittelemaan Levelsiä ja SHM:ää ni kunnon trancebileet on taattu.
---


Juu ei. :D Tossa on esimerkiksi esimerkki trancebileistä sanan varsinaisessa merkityksessä.
---


Toi DJ John Askew vois olla kova bookkaus. Mitä tossa katoin youtubesta keikkaclippejä, niin täytyy kyl myöntää, että tyylikkäästi osaa yhdistää pop rockin ja hard trancen. Upeeta soundii kyl!

tässä hyvä esimerkki:Kutsutaan myös tech tranceksi. Tai sitähän se lähinnä soittelee. Vois kyl tulla suomeen. Vissiin viimeks ollu joskus 06 tai jotain. :/

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.

SanYo

Posts: 2

#35 • • SanYo
Ihanaa! Jos jollakulla on keskiviikon 5.12. lippuja tarjolla, ostan iloiten vähintään yhden ja riemuiten useampia. KIITOS!
darudevil

Posts: 427

#36 • • darudevil Darude
Menin tuossa urakalla läpi melkein 150 mun 'In The Darkness' remix-kisaan osallistunutta versiota ja sain top-kybän haltuun. Loput on suuren yleisön päätettävissä!

In The Darkness (BeachX Remix)*
In The Darkness (Bekim Ademi Remix)
In The Darkness (DJ Andy Midnight Oil Remix)*
In The Darkness (Lope & Kantola Remix)*
In The Darkness (Neo Kekkonen Remix)*
In The Darkness (Oscar Daniel Remix)
In The Darkness (Silky Filth & Marty Madsen Remix)
In The Darkness (Sonik & Illuvial Remix)*
In The Darkness (Tasty Bits Remix)*
In The Darkness (Vidoven Remix)

Biisit on SoundCloudissa vapaasti imastavissa ja kuunneltavissa ja voittajan äänestys tapahtuu Facebookissa mun fanisivulla. Äänestys loppuu perjantaina 23.11.

Joku Top 10 remixeistä tulee soimaan Colors-bileissä! ;)

Top 10 SoundCloudissa:
http://soundcloud.com/darude/sets/darude-feat-jo-angel-in-the-2/

Top 10 äänestys Facebookissa:
https://www.facebook.com/questions/10151244056074269/

PS. *) Suomalaismenestys on huimaa, kuusi (6) kymmenestä finalistista on kotimaista jytkyä, vaikka kuinka koitin olla puolueeton!
sapeli

Posts: 11,767

#37 • • sapeli jokukukamikä?
Kumpaas päivään on porukat menossa, vai molempiin? Itse täysin kolmen vaiheilla...

--
Elämä ei ole pelkkää lasten leikkiä.

Jokke L

Posts: 1,203

#38 • • Jokke L [GoodMusic]

Replying to 5 & 6.12 Colors Festival 2012:

Kumpaas päivään on porukat menossa, vai molempiin? Itse täysin kolmen vaiheilla...Ehdottomasti keskiviikko, vähemmän sitä saatanan elekrohousepaskaa. Tosin torstaina olis Gallahan ja Orkidea mut ei niiden takia viitti mennä, muuten line up on aika elektro voittoinen.

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.

mosse

Posts: 163

#39 • • mosse
Iltaa taloon, et pätkähtää...

Parille kaverille kelpais sopuhintaista lippua keskiviikoksi...
Jos munkki iskee, niin yvtä!
Club Colors

Posts: 202

#40 • • Edited Club Colors Since 1999
Colors Festival 5-6.12.2012

ALESSO (SWE), CHUCKIE (NL), FERRY CORSTEN (NL), MARK KNIGHT (UK), ALY & FILA (Egypt), ATB (GER), ARTY (RUS), Alex Kunnari (FI), Heikki L (FI), Darude (USA / FI), Orkidea (FI), Josh Gallahan (GER), K-System (FI), Orion (FI), Tom Fall (FI), Lovetone (FI), Something Good (FI), Joonas Hahmo (FI), Housemotion (FI), Dosse (FI), Johnny Wilde (FI), Mio (FI), Käpä (FI)...