Colors Festival 2012

  From until   Age limit: 18   http://www.clubcolors.net  
Kaapelitehdas, Helsinki   Show map  
house, trance

Torstai 6.12.2012

∞ CHUCKIE / DIRTY DUTCH (NL)
∞ ARTY (RUS)
∞ ATB (GER)
∞ JOSH GALLAHAN (GER)
∞ ORKIDEA (FI)
∞ HEIKKI L(FI)
∞ K-SYSTEM (FI)
∞ JOONAS HAHMO (FI)
∞ MIO (FI)
∞ KÄPÄ (FI)

https://www.facebook.com/clubcolorsworld

COLORS FESTIVAL 2012 - LIPUT MYYNNISSÄ NYT!
Tiketti: http://bit.ly/SzByTK | Lippupiste: http://bit.ly/X3eKhJ

Kun routa valtaa maan ja kesä jää taakse, on aika sytyttää kynttilät ja kääntää äänenvoimakkuus kovemmalle.

Heinäkuisen 24 000 ihmistä keränneen Summer Sound -festivaalin järjestäjät tarjoilevat suomen EDM -kansalle mehevän talvisen välipalan. Colors -festivaali valtaa Helsingin Kaapelitehtaan Itsenäisyyspäivänä ja sen aattona, 5.-6.12.2012. Valmistaudu siis hieman erilaisiin itsenäisyyspäivän tansseihin, kun viime kesän unohtumattomimman festivaalin järjestäjät tuovat kuuman tanssikeitaan keskelle Suomen kauneinta talvea. Festivaalin esiintyjäkaartiin on kiinnitetty maailman trance- ja house -huiput, jotka tekevät festivaalista loppuvuoden suurimman dance -tapahtuman. Lavalle nousevat klubi- ja pop-listoilla viime vuosina juhlinut hollantilainen supertuottaja Chuckie, Swedish House Mafiasta tutun Sebastian Ingrosson kanssa hittejä tehtaileva ruotsalainen Alesso, trancen supertähti Ferry Corsten, sekä Summer Sound -festivaalilla peruuntuneen esiintymisensä korvaava saksalainen ATB.

Paukut eivät kuitenkaan lopu tähän, sillä tapahtumaa tähdittää myös vaikuttava kattaus muita ulkomaisia ja kotimaisia elektronisen musiikin huippuja. Lavalle nousevat muun muassa syyskussa Fredan Tivolin loppuunmyynyt Mark Knight, maailman suosituin dj duo Aly & Fila, Josh Gallahan sekä kotimaan huiput Alex Kunnari, Heikki L, Orkidea, Tom Fall, Something Good, Lovetone ja monta muuta...

Tule jatkamaan kanssamme siitä mihin heinäkuun lopussa jäimme. Liput kannattaa hoitaa ajoissa sillä Kaapelitehtaan kapasiteetti on vain 3000 ja tällä näillä esiintyjillä tapahtuma tullaan myymään loppuun nopeasti. Toimi siis heti ja varmista paikkasi talven parhaissa bileissä.

Colors on Suomen tunnetuin klubibrändi, joka on tuonut Suomeen maailman suurimmat elektronisen musiikin supertähdet jo vuodesta 1999 asti. Klubilla ovat vierailleet muun muassa Tiesto, Armin van Buuren, David Guetta sekä Axwell. Colors -festivaalin takana ovat heinäkuisen, loppuunmyydyn Summer Sound -festivaalin järjestäneet Alex Kunnari ja Heikki Liimatainen.

((--ARTISTIT--))

Varmistuneet esiintyjät 9.11.2012

Keskiviikko 5.12.2012

∞ FERRY CORSTEN / FULL ON FERRY (NL)
∞ ALESSO (SWE)
∞ MARK KNIGHT (UK)
∞ ALY & FILA (Egypt)
∞ DARUDE (USA / FI)
∞ ALEX KUNNARI (FI)
∞ ORION (FI)
∞ TOM FALL (FI)
∞ LOVETONE (FI)
∞ SOMETHING GOOD (FI)
∞ HOUSEMOTION (FI)
∞ DOSSE (FI)
∞ JOHNNY WILDE (FI)

Torstai 6.12.2012

∞ CHUCKIE / DIRTY DUTCH (NL)
∞ ARTY (RUS)
∞ ATB (GER)
∞ JOSH GALLAHAN (GER)
∞ ORKIDEA (FI)
∞ HEIKKI L(FI)
∞ K-SYSTEM (FI)
∞ JOONAS HAHMO (FI)
∞ MIO (FI)
∞ KÄPÄ (FI)

*pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin*

((--LIPUT--))

Ennakkoliput myynnissä NYT!
Tiketti: http://bit.ly/SzByTK
Lippupiste: http://bit.ly/X3eKhJ

2 päivää (ke-to) 60 EUR
1 päivä ke 39 EUR
1 päivä to 39 EUR
VIP
2 päivää (ke-to) 80 EUR
1 päivä ke 65 EUR
1 päivä to 65 EUR

Ovelta
2 päivää (ke-to) 80 EUR
1 päivä ke 50 EUR
1 päivä to 50 EUR
VIP
2 päivää (ke-to) 100 EUR
1 päivä ke 80 EUR
1 päivä to 80 EUR

VIP lippu sisältää:
- VIP sisäänkäynti
- Oma narikka
- Omat wc:t
- Oma baaritiski parvella
- Tapahtuma julisteen
Kaapelitehtaan parvi muuntautuu VIP-alueeksi, josta on ainutlaatuinen
näkymä artistien esiintymisalueelle sekä tanssilattialle. Alueelle ei ole
pääsyä muilla kuin VIP-lipun ostaneille.

((-WWW--))

more info:
www.colorsfestival.fi
www.facebook.com/clubcolorsworld
www.kaapelitehdas.fi

((--INFO--))

COLORS FESTIVAL 2012
Date: 5.-6.12.2012
Doors Open: 18:00 - 04:00
Venue: Kaapelitehdas
Town: Helsinki
Country: Finland
Tickets: 39€ - 100€
Age: K-18

((--TURVA INFO--))

Suurella festivaalilla turvallisuus ja viihtyvyys kulkevat käsi kädessä. Noudattamalla näitä ohjeiita varmistat sujuvan festivaalikokemuksen itsellesi, sekä muille.

*Noudata aina järjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita.

*Tapahtuman ikäraja on kaikilta osin 18 vuotta. Muistathan ottaa mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, ja esittää sen pyydettäessä.

*Saapuessasi alueelle, ja poistuessasi sieltä muistathan antaa lähistöllä asuville naapureille kotirauhan, ja välttää roskaamista. Kun kaikille jää hyvä mieli, tapahtuma voidaan järjestää myös tulevaisuudessa!

*Varaa mukaasi käteistä, näin nopeutat asiointia myyntipisteissämme. Festivaalialueella ei ole OTTO-automaattia.

*Pidä huoli kavereistasi.

*Huomioithan, että festivaalin tuotannossa käytetään strobo- ja savuefektejä, tämä voi aiheuttaa joillekin epileptisen kohtauksen.

((--TURVATARKASTUS--))

*Porteilla järjestyksenvalvojat tekevät kaikille turvatarkastuksen, jossa tarkistetaan ettei festivaalialueelle tuoda alkoholijuomia, pulloja tai vaaralliseksi luokiteltavia esineitä. Alueelle ei myöskään saa tuoda omia juomia tai ruokia. Alueella on anniskelupisteitä, sekä tasokas ruokamaailma.

*Kaikkien lasisten esineiden, kuten alkoholijuomien, lastenruokapurkkien ja myös tyhjien tai vettä tms. sisältävien pullojen, myös muovisten, tuominen alueelle on kielletty. Esineitä tai aineita, joilla voi vahingoittaa toista ihmistä ei saa tuoda alueelle.
* Kiellettyjä ovat siis ampuma- ja teräaseet sekä kaikki muut terävät esineet, räjähteet, ilotulitteet ja soihdut. Myöskään pitkien sateenvarjojen tuominen alueelle ei ole sallittua.
*Laserkynät voivat olla vaarallisia silmille, joten niitä eikä muita vastaavia esineitä ei saa tuoda festivaalille.
*Huumausaineen väärinkäytökset raportoidaan suoraan poliisille. Sisäänpääsysi festivaalille voidaan evätä, jos hallustasi löytyy turvatarkastuksessa mitä tahansa huumausaineeksi luokiteltavia aineita.
*Summer Sound Festival voi myös evätä asiakkaan sisäänpääsyn, mikäli asiakas on liian päihtynyt, agressiivinen, tai muulla tavoina epäasiallinen festivaalin henkilökuntaa tai muita festivaalivieraita kohtaan.

((--PÄÄSYLIPUT INFO--))

*Sinun tulee esittää sisäänkäynnin yhteydessä voimassa oleva lippu. Lipuissa on uniikki koodi, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn. Osta lippusi vain viralliselta lipunmyyjältä, Lippupisteestä tai Tiketistä ollaksesi varma lipun aitoudesta. On sinun vastuullasi, että lippu on aito!

*Liput vaihdetaan portilla rannekkeeseen, joka on henkilökohtainen. Rannekkeen siirtäminen toiselle henkilölle ei ole sallittua. Rannekkeet on suunniteltu niin, että niitä ei voi irroittaa kädestä ilman niiden rikkoutumista. Rikkinäinen ranneke ei kelpaa sisäänpääsyyn, joten huolehdithan rannekkeestasi kunnolla.

*Festivaalin lipunmyynti ja rannekkeenvaihto suljetaan joka päivä kello 02.00. Muistathan siis saapua paikalla ajoissa.

*Lipunmyynnin jälkeen sinulla on mahdollisuus jättää tavarasi narikkaan ennen turvatarkastusta.

((--LÖYTÖTAVARAT--))

*Festivaalin aikana löytötavarat toimitetaan festivaalin lipunmyyntiin ja festivaalin jälkeen Pasilan Poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen.

((--TUPAKOINTI--))

*Kaapelitehtaan sisäpihalle rakennetaan tupakointi-lounge jossa voit tupakoida, sisällä ei ole tupakoinnille varatuja alueita.

((--SUOJAA KUULOSI--))

*Festivaalialueella varsinkin lavojen edustoilla kannattaa käyttää korvatulppia tai kuulosuojaimia. Korvatulppia on myynnissä alueella.

((--KAMERAT--))

*Esitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki § 2 ja 45). Järjestelmä- ja videokameroiden sekä nauhureiden tuominen festivaalialueelle on kielletty. Järjestyksenvalvojilla on tarvittaessa oikeus takavarikoida luvattomat tallennusvälineet ja tallenteet. Kuvaaminen kännyköillä ja pokkarikameroiilla on sallittua.

((--SAAPUMINEN & PYSÄKÖINTI--))

*Kaapelitehtaan ympäristössä on pysäköintipaikkoja, mutta sujuvamman liikenteen vuoksi toivomme festivaalivieraita saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä.
*Kaapelitehtaan vieressä on raitiovaunu 8:n pysäkki ja Ruoholahden metroasemalta on 550 metrin kävelymatka Kaapelitehtaalle.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/183398165126064/