10 YEARS OF FINRG 3.3.2012 @ Senssi, Lahti

108 posts, 6 pages, 70,626 views

Hendryk

Posts: 510

#81 • • Hendryk Sen verran, että sapiens
Joskus kauan sitten Lahden paikallisradiosta tuli semmoinen ohjelma kuin Aro-show. Sen kaava oli suunnilleen tällainen:

Ensin tuli alkutunnari: RRRTsäkäTsäkäTsäkäPUMPUM-KiliKaluRRRummmm"LASSE-ARO!!!" Tässä vaiheessa ohjelma-aikaa oli kulunut 15 sekuntia. Sitten alkoi itse "show": "Hei. Ja. Terve. Tuloa. Taas. Aro. Show'n. Pariin. Tänään. Käymme. Kuuntelemassa. Vesijärvellä. Kuinka. Maali. Kuivuu." Tässä vaiheessa ohjelmaa olikin kulunut jo 15 minuuttia, ja kuulija vaipunut unten maille, mikä oli aika paha juttu, jos sattui kuuntelemaan ohjelmaa auton ratissa.

Eilinen tiivis ja hikinen jumppatunti Senssissä oli kaikkea muuta kuin unettavaa Aro-show'ta: Kyllä tottatotisestimaar kannatti tehdä yhdeksän tunnin reissu Bay Cityyn Finrgin synttäreihin. *jiihaa* Paljon onnea positiivisesti äkäiselle esiteinille ja kiitos paljon, että villitsit minutkin mukaan hervottomaan hepuliisi.

Musiikista ja äänentoistosta ei voi antaa vähemmän pojoja kuin mitä äänten tuottajalla on ikää, ja lisäpisteitä annan saamastani oppitunnista, joka käsitteli aihetta: Näin sardiinit mahtuvat tanssimaan purkissaan.

Päivänsankarin alhaisesta iästä johtuen pitäydyin itsekin vesi- & mehulinjalla, joten asioita tuli tarkasteltua - hihhih - normaalista poikkeavasta vinkkelistä. Ehdinkin jo hetken ihmetellä, että kylläpä täällä Senssissä annetan asiakkaiden vetää itsensä aika lailla lärvätsaloon, mutta sitten minä hoksasin, että nämähän ovatkin luistelutyylin hiihtäjiä after ski -partyissään.

Lopuksi haluan lähettää suuret, suuret kiitokset koko lahtelaiselle bailukansalle. Minä olin nimittäin tonttuillut itseni hitaan narikkajonon hännille ja kun alkoi näyttää siltä, että nyt taitaa bussikyyti Helsinkiin mennä minulta sivu suun, niin minun oli pakko pyytä teiltä kaikilta noin 200 ihmiseltä, jotka olitte jonossa minua ennen, lupaa etuilla. Kellään ei ollut mitään tätä vastaan, ja narikassakin sain takkini jonon ohi.

Suurkiitokset. Koska Lahden henki on näin joviaali ja positiivinen, niin aion käydä siellä jatkossakin.*piis*

--
Härifrån tvättas och linkodes. Och huumori kuivades.

phear

Posts: 804

#82 • • phear <X>
Disclaimer: Kääpä raahasi mut lavalle, olin syyntakeeton. :D

Ei mut hyvät bileet nää oli. Piti oikein klubbariinkin kirjautua vissiin parin vuoden tauon jälkeen.
reTrieVer

Posts: 72

#83 • • reTrieVer
Asiaallistaa!!
Erittäin kovameininki alusta loppuun asti!
Tuli ylitettyä kunto tanssilattialla moneen otteeseen ja viimesen puolentunnin aikana tuli kunnon rakko jalkaan :DD Ei sentään paikkoja murtunut :)
Näitä lisää, kiitos ja kuittaus!!
UnityF

Posts: 15,721

#84 • • UnityF joo just se
*sydän**pahis*ONNEA FINRG!!!!!*pahis**sydän*

Oli kyl BILEEEEEET! Kyl Lahti osaa!
Oli niin paljon tuttuja ja musiikki mitä parhainta! Keskustelut jäi vähemälle kun tanssilattia veti niin kovasti puoleensa vuosien jälkeen. Mut oli aivan mahtavaa!
Lopussa tuli jo muistoja kipaleiden julkkareista ja nyt vedettiin jo 10wee bileitä! Näin se aika kuluu mut musiikki elää sydämessä aina! *sydän*

& prkl ne halvat drinksut! Mul on vuosisadan krapula.. *nauru*

Chasse *super**hali* u know.. *vink*
Peikko kiittää ja kumartais jos kykenis, joten vällyjen alle takas chillamaan. *hih*



*purr*
Peltsi

Posts: 129

#85 • • Peltsi ElectroHead
Hyvät kinkerit oli ja tulihan pitkästä aikaa tampattuakin ihan kunnolla, vanhaan ja tuttuun tyyliin tietenkin. *hymy* Pari pientä miinusta joutuu kylläkin antamaan. 1. Taisi olla taas sellanen ilta että joka toinen jätkä on haastamassa riitaa ilman mitään syytä. 2. FinnRaverin kanssa samaa mieltä dubstepistä - eli minkä takia niitä pitää useisiin biiseihin tunkea, meni hieman maku tanssimiseen kun alkoi perus "bumwubwubwubwubwubtitititbum-wubwubwub". Ei mulla muuta.

Kiitos ja vielä onnittelut FINRG 10v ! *pepsodent*

Juggernaut, out.

--
*sydän* Melbourne Shuffle *sydän*

T-mu

Posts: 2,980

#86 • • T-mu Läskimooses
Vähän on vielä pata jäässä eilisen jäljiltä mutta koitan kirjoittaa jotain sanoja.

Eilinen ilta oli kokonaisuudessaan kulminaatiopiste sille mitä FINRG todellisuudessa on.
Emme olisi tässä ilman uskollisia fanejamme joita kiitän omasta, FINRG:n ja edustamiemme artistien puolesta sydämeni pohjasta. Sanat eivät riitä myöskään kiittämään tiimiämme ja artisteja jotka tekivät illan mahdolliseksi. Kiitos menee myös Senssin osaavan henkilökunnan puoleen, erityisesti Antti ja Petsku hoiti homman loistavasti. Kunniamaininnan ansaitsee myös autokuskimme Juho Zeni Blom, olipa kiva hypätä lennosta lämpöiseen autoon että ei tarvinut lähteä taksijonoon tappelemaan.

Nyt on tullut jäähyväisten aika. Välillä elämässä täytyy tehdä jotain muuta ja jättäydyn nyt pois FINRG:n toiminnasta. Itselleni tämä 10 vuotta on ollut antoisaa ja olen saanut tutustua loistaviin ihmisiin ja tehdä tätä työtä rautaisten ammattilaisten kanssa. FINRG:n tulevaisuus on vielä hieman avoinna mutta minulla on vahva usko siihen että ne henkilöt, ketkä tätä jatkavat ja tekevät tästä omanlaisensa, osaavat asiansa tekevät tätä samalla tavalla koko sydämellään.

Kiitos näistä vuosista!

Teemu
Proteus

Posts: 968

#87 • • Proteus
Koti on siellä missä ystävät on ja se on maailman paras paikka... Kiitos Teemu ja Finrg family ja kaikki työ rakkaat!! ....ei etäisyys ei vuodetkaan ei mikään meitä erota, hulluja ollaan kaikki ja niin on myös musiikki jota kuunnellaan.:) xxxx
Decion

Posts: 1,569

#88 • • Decion Koneradio
en taida sanoa mitään

--
-Bulletproof NRG Slaughter-

Proteus

Posts: 968

#89 • • Proteus

Replying to 10 YEARS OF FINRG 3.3.2012 @ Senssi, Lahti:

Finrg allstars oli juuri niin kova kuin odotinkin. Yhtään rankempi meno jos olisi ollut, niin olisi senssistä räjähtänyt katto. Erittäin kovia biisejä, varsinkin JNKS soittama biisi oli todella tiukkaa tykitystä. Vähän näytti Proteuksen meno siltä, että oltiin juhlittu astetta enemmän, kun puheesta ei meinannut saada selvää ja muutenkin se meno näytti vähän levottomalta siellä soittopöydän takana. Mutta eihän se mitään haittaa, pitäähän sitä juhlia.




Ha ha ha asiaa!!*pihkassa* Synttäreillä on synttäri meininki*vink**sydän*
Jii-75

Posts: 459

#90 • • Jii-75 öööh moon mä *wirn*
Hauskaa oli :) kiitos tästä :) meno oli sellaista kuin synttäreillä pitääkin olla ja juhlakalun ruumiillistuneet henkilöt huolehti juhlakunnostaan :)

Kaikenkaikkiaan oli kiva pitkästä aikaa olla bailaamassa lahdessa ja meno oli loistavaa ja väkeä riitti :)

ja vanhoja tuttujakin oli enemmän liikenteessä kuin aikaisemmin mikä omalta osaltaan nosti lisää tunnelmaa :) kiitos kaikille järjestävältä taholta, toivotaan että meno jatkuu hyvänä seuraavatkin 10 vuotta :)

--
dodiih

psymax

Posts: 283

#91 • • psymax
hienoo meininkiä oli..! vaikka polkka noin yleisesti ei olekaan se suosikki genre niin upposihan se silti..! Oli mukava nähdä tuttuja ihan rovaniemeltä asti ja yleisesti ottain bileiden henki oli hyvä... sai taas pitkästä aikaa lisää intoo lähtee bileisiin useamminkin.

tyrannoid & strongstream heitti helvetin menevää omannäköistään teknoa jonka tahdissa piti sitten tampata jalat ihan hapoille *joo*

Kauniita tyttöjäkin oli saapunut paikalle *pihkassa*


See u next time..! JA TOSI PALJON ONNEE SYNTTÄRI SANKARILLE..!!!*pepsodent*
duzz

Posts: 53

#92 • • duzz
Kiitos bileistä! kurkku kipeenä oksentamisesta..ei ois taaskaan pitäny juoda niin paljoa :FfdD perkeles.. :)
Miinapiina

Posts: 3,494

#93 • • Miinapiina ULEUS / lyllykkä
huhhei, pää jäätää vieläkin *nauru*

"hetki" tosiaan vierähtänyt edellisistä pippaloista... niiiin paljon oli tuttuja, kaikkien kanssa ei edes kerennyt jutteleen, mut ehkä ens kerralla sit ;)

NIIIIN ISO KIITOS!!!! *sydän* *sydän* *aplodit*

minul oli niin kivaa *jiihaa*

--
pinkki on pop!!!

_tonde_

Posts: 38

#94 • • _tonde_ Tonde
Kiitos kaikille oli mahtavat pippalot, taas tuli tampattu niin ettei meinannut autolla ajamisesta tulla mitään :D mutta hauskaa oli!!
xl8r

Posts: 2,227

#95 • • xl8r synkistelyä suu korvasta korvaan
Huh, vieläkin väsyttää (ihmekkös tuo on, sen verran kertyi vajetta unibufferiin). Musiikillisesti ilta oli kyllä juurikin niin loistava kuin vaan voi olettaa. Ulkomaan vieraat maistuivat, varsinkin Heathenin ja BRK:n setti oli vallan maistuvaa. Illan kohokohdaksi musiikissa nousi tuo Pain On Creationin niin paljon muistoja mieleen tuova setti, parempaa ei olisi voinut toivoa.

Kiitoksia taas kerran FINRG!

Urban Roomin puolella pyörinyt videomateriaali tulee jossain vaiheessa julkaisuun webissä, kun saan siihen taiottua ensin ääniraidan. Asiasta ilmoittelen sitten paremmin Facebookissa ja omilla sivuillani.

--
http://xl8r.com

perspektiiviä pitäisi voida ostaa ja nauttia suonensisäisesti -- Erlend Loe

Tyranoid

Posts: 1,552

#96 • • Tyranoid FINRG
Olipa mahtavat kekkerit ja mukavaa että meillekin riitti yleisöä vaikka allstarsit soitti päälavalla samaan aikaan! Kiitos itse kullekin.

Tyranoid/Strongstream dj/live @ Urban Room 0230-0330:

01 Combichrist - This Shit Will Fuck You Up
02 Joey Beltram - The Scorpion
03 Umek & Beltek - Back in the Race
04 Swanky Tunes - Their Law
05 The Prodigy - Their Law
06 Josh Wink - Higher State of Consciousness (Tweeking Acid Funk)
07 Deadmau5 - cthulhu2
08 X-Dream - Xray Eyes
09 Chris Liberator & Sterling Moss - Underthreat
10 Chris Liberator & Sterling Moss - Massive Line (Tyranoid/Strongstream remix)
11 Dynamo City - One Night in Hackney
12 Chris Liberator, Sterling Moss & Rachel Rackitt - Croydon Girl
13 Osmo - Nie Ma Vodki Na Pustyni
14 Osmo - 2023 (Tyranoid/Strongstream remix)
Proteus

Posts: 968

#97 • • Proteus

Replying to 10 YEARS OF FINRG 3.3.2012 @ Senssi, Lahti:

Olipa mahtavat kekkerit ja mukavaa että meillekin riitti yleisöä vaikka allstarsit soitti päälavalla samaan aikaan! Kiitos itse kullekin.

Tyranoid/Strongstream dj/live @ Urban Room 0230-0330:

01 Combichrist - This Shit Will Fuck You Up
02 Joey Beltram - The Scorpion
03 Umek & Beltek - Back in the Race
04 Swanky Tunes - Their Law
05 The Prodigy - Their Law
06 Josh Wink - Higher State of Consciousness (Tweeking Acid Funk)
07 Deadmau5 - cthulhu2
08 X-Dream - Xray Eyes
09 Chris Liberator & Sterling Moss - Underthreat
10 Chris Liberator & Sterling Moss - Massive Line (Tyranoid/Strongstream remix)
11 Dynamo City - One Night in Hackney
12 Chris Liberator, Sterling Moss & Rachel Rackitt - Croydon Girl
13 Osmo - Nie Ma Vodki Na Pustyni
14 Osmo - 2023 (Tyranoid/Strongstream remix)



Wooow!! Pirun kova settilista Boyzz!! Rock rock!!!*plur*
crissy

Posts: 1,958

#99 • • crissy
huhaahhheeiiijjaaa!!

4v biletauon jälkeen voi voi ku polkka maistu niin hyvälle.

Illan parasta antia oli ehdottomasti POC ja Lush! Thääänks!

Alku alko jo lupaavasti:D loppuillasta en sit puhukkaan mitään..

kiitos FINRG ja kaikille ihanille ihmisille ja törmäsimpäs siellä tuttuun vuuuuuoooosien takaa! Ihan omituista!


Kyllä se vanha jaksaa polkata vielä ja moovsitki sujuu. Toivottavasti seuraavaan kertaan ei mee taas 4v.
Miinapiina

Posts: 3,494

#100 • • Miinapiina ULEUS / lyllykkä

Replying to 10 YEARS OF FINRG 3.3.2012 @ Senssi, Lahti:

Toivottavasti seuraavaan kertaan ei mee taas 4v.



no niiiii-i *nauru*

itsehän olen käynyt viimeksi muistaakseni vuonna 2008 tai 2009, joka tapauksessa liian kauan sitten... joten joko aletaan suunnitteleen seuraavia ;)

--
pinkki on pop!!!