Colors Festival 2011 5.12.2011 @ Helsinki

164 posts, 9 pages, 106,713 views

Club Colors

Posts: 202

#1 • • Edited Club Colors Since 1999
Colors Festival 2011

Talven suurin konemusiikkiin keskittyvä tapahtuma, Colors Festival järjestetään neljättä kertaa Helsingin Kaapelitehtaalla. Itsenäisyyspäivän aattona, 5.12 järjestettävään tapahtumaan mahtuu mukaan 3000 nopeimmin lipun ostanutta. Colors Festivalilla ovat viime vuosina vierailleet trancen ja housen kirkkaimmat tähdet Tiëstosta Above & Beyondiin, sekä Eric Morilloon. Tämän vuoden esiintyjälista on Suomen mittakaavassa täysin omassa luokassaan. Lavalla nousevat brittitrancen kärkinimet Gareth Emery ja Andy Moor, hollantilainen trancen supertähti Sander van Doorn, housemaailman kuumimpiin nimiin kuuluva brittiläinen Mark Knight, "Destination Calabria"-superhitistä tunnettu italialainen Alex Gaudino, Egyptin trance -lähettiläät Aly & Fila sekä kotimaan tunnetuimmat elektronisen musiikin DJ:t kuten Alex Kunnari, Orkidea ja Heikki L.


GARETH EMERY (UK)
Brittiläinen Gareth Emery on tehnyt edellisten viiden vuoden aikana huikean nousun trancen kansainvälisten supertähtien joukkoon. Paul van Dyk ja Ferry Corsten ovat kumpikin jo vuosia ennustaneet Garethin pian nousevan genrensä huipulle, ja miehen sijoituttua viime vuonna Dj Magin Top 100 -listalla sijalle 7 ei tarvitse enää puhua tulevaisuuden lupauksesta: Gareth Emery on yksi tämän hetken kuumimmista DJ:stä.

Manchesterissa asuva Emery nousi trance-maailman tietoisuuteen ensimmäistä kertaa jo vuonna 2003, GTR -nimellä julkaistun "Mistral" -kappaleen myötä. Myöhemmin urallaan hän on julkaissut useita maailmanlaajuisia superhittejä, kuten "Another You, Another Me", "More Than Anything", "Exposure" sekä Global Gatheringin vuoden 2010 tunnuskappale "Global". Hän on kasvattanut suosiotaan myös äärimmäisen kuunnelluksi nousseella Gareth Emery Podcastilla, ja hän julkaisee tuotantonsa nykyisin omalla Garuda -levymerkillään. DJ:nä Emery tunnetaan genrerajoja mielellään ylittävänä artistina, joka yhdistelee melodista trancea erityisesti progressiivisiin elementteihin ja technoon.


SANDER VAN DOORN (NL)
Sander van Doorn on ehdottomasti yksi viime vuosien menestyneimmistä trance-DJ:stä. Hollantilaisen van Doornin ura lähti nopeaan nousuun vuonna 2006 hänen julkaistuaan BBC:n Essential Mixin, sekä vastaanotettuaan parhaan uuden tuottajan palkinnon Trance Awards-gaalassa. Sittemmin toisenkin Essential Mixin julkaissut DJ on toiminut residenttinä useilla Euroopan tunnetuimmista klubeista, kuten Ibizan Amnesia ja Judgement Sunday sekä Lontoon Gallery, ja hänet on nähty pääesiintyjänä maailman suurimmilla festivaaleilla kuten Electric Zoo, Transmission, Sensations sekä Trance Energy, jonka tunnuskappale oli myös viime vuonna hänen tuotantoaan.

Useita palkintoja vastaanottaneen van Doornin tuotantoihin kuuluu lukuisia valtavan suosion saavuttaneita hittejä, kuten "Renegade", "Daisy" ja "Daddyrock", sekä erityisesti tänä vuonna julkaistut "Love is Darkness" sekä "Koko". DJ Magin Top 100 -listalla viime vuonna sijalle 12 sijoittunut Van Doorn on tuottajana varsin aktiivinen, ja hänet tunnetaan myös nimillä Sam Sharp, Purple Haze, Filterfunk ja Sandler. Hän on remiksannut useita eturivin artisteja, kuten Robbie Williams ja The Killers, ja hänen "Dusk till Doorn" -kokoelmasarjansa on ollut huikea menestys.


MARK KNIGHT (UK)
Ensimmäistä kertaa Colorsiin saapuva Mark Knight on millä tahansa mittarilla yksi tämän hetken kuumimmista house-DJ:stä. Tuottajana Knight tunnetaanhänen omien "Downpipe", "Devil Walking", ja "Good Times"-hittiensä lisäksierityisesti hänen Toolroom-levymerkkinsä julkaisemista valtavista menestyksistä. Kaikki Beatport musiikkikaupan kolmesta eniten myyneestä julkaisusta, Music Matters, Flauta Magica ja Good Times ovat Knightin Toolroomin julkaisemia, ja itse Toolroom on Beatportin kaikkien aikojen myydyin levymerkki.

Omien julkaisujensa tuottamisen lisäksi Knight on ollut Grammy-ehdokkaana yhteistyöstään Black Eyed Peasin moninkertaista platinaa myyneen The E.N.D-albumin parissa. Hänen tuottamiaan kappaleita ovat lisäksi levyttäneet muun muassa Faithless sekä Underworld. DJ:nä Knight on isännöinyt Toolroom-iltaansa useilla maailman suurimmista klubeista, kuten Frankfurtin Cocoon, Lontoon Ministry of Sound, New Yorkin Pasha sekä Miamin Space. Toolroom-areena on nähty myös maailman suurimmilla elektronisen musiikin festivaaleilla kuten SW4, Global Gathering ja Dance Valley.


ANDY MOOR (UK)
Andy Moor aloitti musiikkiuransa varsin nuorena: viisivuotiaana hän osasi soittaa ensimmäisen pianokappaleensa täydellisesti, ja 11-vuotiaana hän soitti jo seitsemää instrumenttia. Hän aloitti DJ-uransa 13-vuotiaana, ja soitti 21-vuotiaana tuhansien yleisöille. Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin lukemattomilla palkinnoilla ja Grammy-ehdokkuudella tunnustettu Moore luetaan yhdeksi elektronisen musiikin vaikutusvaltaisimmista hahmoista.

Viime vuosina Moor on omien julkaisujensa, kuten "She Moves" superhitin lisäksi kerännyt mainetta arvostetun AVA Recordings-levymerkin johtajana, sekä työskentelemällä niin Britney Spearsin, Avril Lavignen, Tiëston kuin Paul Oakenfoldinkin musiikin parissa. Myös hänen Moor Music podcast-lähetyksensä nauttii valtavaa suosiota.


ALEX GAUDINO (Italy)
"Destination Calabria"-hitistään parhaiten tunnettu Alex Gaudino saapuu Suomeen toista kertaa. Gaudinon suurimpiin hitteihin kuuluvat myös viime vuotinen "I'm in Love", ja aiemmin tänä vuonna julkaistu "What a Feeling". Rise Recordsin tuotannoista vastaavana henkilönä Gaudino on urallaan julkaissut lukuisia hittejä, kuten Robbie Riveran "Bang", ja hänet on myös palkittu tästä työstään Euroopan parhaana. Hän julkaisi kehutun "My Destination"-sooloalbuminsa vuonna 2008. Omien soolojulkaisujensa lisäksi Gaudino tunnetaan hyvin myös Lil' Love-trion jäsenenä. Hänen toinen
sooloalbuminsa, "Magnificent", julkaistaan myöhemmin tänä vuonna Ministry of Sound-levymerkillä.


ALY & FILA (Egypt)
Toisensa lapsesta asti tunteneet Aly ja Fila ovat egyptiläisen ja samalla koko Lähi-Idän trancen suurimmat nimet. Vuodesta 1999 keikkaillut ja omaa tuotantoaan julkaissut kaksikko toimii nykyisin Future Sound of Egypt-levymerkkinsä kautta myös suurimpana uuden egyptiläisen trancen levityskanavana. Heidän "Eye of Horus" ja "Spirit of Ka"-hittinsä ovat löytäneet tiensä maailman suurimpien trance-DJ:den kuten Tiëston, Paul van Dykin ja Armin van Buurenin soittolistoille, ja heidät on äänestetty DJ Magazinen top 100 äänestyksessä maailman viidenkymmenen parhaimman DJ:n joukkoon edellisinä kolmena vuonna. Heidät tunnetaan hyvin myös heidän "Future Sound of Egypt"-podcasteistaan.


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Jere Leskinen
Tiedottaja, Club Colors
044 5022523
[email protected]


COLORS FESTIVAL 2011

info:
http://www.facebook.com/clubcolorsworld


Colors World arena:
0200 - 0345 Gareth Emery (UK)
0015 - 0200 Sander van Doorn (NL)
2300 - 0015 Mark Knight (UK)
2200 - 2300 Alex Gaudino (Italy)
2100 - 2200 Aly & Fila (Egypt)
2000 - 2100 Andy Moor (UK)
1900 - 2000 Alex Kunnari (FIN)
1800 - 1900 Orkidea (FIN)
1700 - 1800 Heikki L (FIN)

Colors Friends stage:
0130 - 0300 Mikko Einesalo (FIN)
0000 - 0130 Ali Darian (FIN)
2200 - 0000 Lovetone (FIN)
2030 - 2200 Probaker (FIN)
1900 - 2030 Johnny Wilde (FIN)
1700 - 1900 Käpä (FIN)

Päivä:
Maanantai 5.12.2011

Aika:
17:00 - 04:00.

Ikäraja:
ikäraja on K18+


Paikka:
Kaapelitehdas
www.kaapelitehdas.fi

LIPUT:

Lipun hinta:
- ennakkoon 35€ + tiketintoimitusmaksut
- ovelta 45€


Tiketti
Helsingin toimipiste
Urho Kekkosen Katu 4-6
00100 Helsinki
Avoinna ma-pe 9-19 ja la 11-18

Puhelinpalvelu
0600-1-1616 (1,69€ / min + pvm)
Aukioloajat: ma-su 9-21

[email protected]
http://www.tiketti.fi/
vel

Posts: 173

#2 • • vel
Uuuuuuuuuuuuuuuu... Arminin Australian kiertue loppus just 4.12, se piti ekana tarkistaa :P
Jokke L

Posts: 1,203

#4 • • Edited Jokke L [GoodMusic]
Tätä on odotettu toukokuusta lähtien! :) ja aikakin on mitä mainioin.

edit: ainoa toivomus on et tulis KUNNON trancea, eikä mitään elektropörinävokaalikiksupaskaa..

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.

m1kk3

Posts: 5,560

#6 • • m1kk3 no-life
*suosikkeihinlaittel*

Joo, viimeks oli kyllä niin saakelin hienot bileet et oksat pois. Nyt vaan toivon että tänä vuonna olis enemmän artisteja jotka soittaa ns. "kunnon" trancea, eikä sitä pörinä-jynkytystä, jossa on yks melodianpätkä keskellä :)

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

thomas

Posts: 5,618

#7 • • thomas
Tästä plussaa: Äänentoisto: D&B.
thomas

Posts: 5,618

#8 • • thomas

Replying to Colors Festival 2011 5.12.2011 @ Helsinki:

*suosikkeihinlaittel*

Joo, viimeks oli kyllä niin saakelin hienot bileet et oksat pois. Nyt vaan toivon että tänä vuonna olis enemmän artisteja jotka soittaa ns. "kunnon" trancea, eikä sitä pörinä-jynkytystä, jossa on yks melodianpätkä keskellä :)ei taida enää hirveen montaa dj:tä olla jotka ei tota soita, siis trance-genressä.
plink

Posts: 1,405

#9 • • plink team paska

Replying to Colors Festival 2011 5.12.2011 @ Helsinki:


---
*suosikkeihinlaittel*

Joo, viimeks oli kyllä niin saakelin hienot bileet et oksat pois. Nyt vaan toivon että tänä vuonna olis enemmän artisteja jotka soittaa ns. "kunnon" trancea, eikä sitä pörinä-jynkytystä, jossa on yks melodianpätkä keskellä :)
---


ei taida enää hirveen montaa dj:tä olla jotka ei tota soita, siis trance-genressä.kyllähän niitä varmaan kymmenkunta on, mutta eivät juurikaan käy suomessa tai ei oo ainakaan sattunut meikälle silmään. mut esim. simon patterson, sean tyas, aly&fila tai signum ainakin toisinaan täällä saakka käy ja toivottavasti sattuis vaikka näihin bileisiinkin (vink vink colors). :D

--
en ollut paikalla silloin kun seksikkyys keksittiin.

ValaX

Posts: 3,891

#10 • • ValaX
Mua ei kyllä haittaa toi pörinä jynkytys yhdella melodia pätkällä...:)
Club Colors

Posts: 202

#12 • • Edited Club Colors Since 1999
Colors Festival 2011 first artist name is: ALY & FILA(EGYPT)


ALY & FILA (EGYPT)

1. Hi Aly&Fila, and welcome back to finland!
Hi Colors, hi Finland, great to be back :)

2. What have you been up lately and what are your future plans?
Currently in South Africa where just played Love Stimulation in Durban and Godskitchen & H20 in Johannesburg. Lately, touring the world weekly, meeting great people worldwide, working now on the next Aly & Fila Artist Album which will be out 2012

3. The best gig of the year so far and why?
Hmm, lot to choose from, FSOE 200 in Sharm El Sheik, our Tour of South America in June, so many to choose from there are so many more :)

4. And finally your tweet to the people who are coming to see you.
Excited to see you all again, and Helsinki has the best Russian Restaurant outside of Russia

Announced October 2010 - Aly & Fila have entered the World Top 20 being voted DJ Mag Top 100 Poll of 2010 at #20 and also #11 Tranceaddict.com Top 250 DJs and also recently won Egypt Dance Nation of the Year at the Ibiza DJ Awards alongside Armin Van Buuren, Deadmau5 and Swedish House Mafia

In 2010 Aly & Fila’s Future Sound of Egypt Record Label became a part of the huge Armada Music, pushing Aly & Fila and their Record Label to new heights

And also end of 2010 saw Aly & Fila – Rising Sun Album #43 in Mixmag Magazine Top 50 Dance Music Albums of 2010, 1 of 2 only Trance Artists to make the Top 50

2011 sees Aly & Fila play Armin Van Buuren ASOT 500 Events for 5 Years in a Row having playing ASOT 300, 350, 400, 450 previously. Aly & Fila is the only DJ besides Armin van Buuren and Markus Schulz to play all 5 Years

www.myspace.com/alyfila
www.alyandfila.com
www.fsoe-recordings.com/
www.armadamusic.com
m1kk3

Posts: 5,560

#13 • • Edited m1kk3 no-life

Replying to Colors Festival 2011 5.12.2011 @ Helsinki:

Nyt vaan toivon että tänä vuonna olis enemmän artisteja jotka soittaa ns. "kunnon" trancea, eikä sitä pörinä-jynkytystä


QFT :)

Aly & Fila <3

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

Club Colors

Posts: 202

#15 • • Edited Club Colors Since 1999
Colors World arena:
0200 - 0345 XXX XXX
0015 - 0200 XXX XXX
2300 - 0015 XXX XXX
2200 - 2300 XXX XXX
2100 - 2200 Aly & Fila (EGYPT)
2000 - 2100 Andy Moor (UK)
1900 - 2000 XXX XXX
1800 - 1900 XXX XXX
1700 - 1800 XXX XXX

Colors Friends Arena:
0200 - 0330 XXX XXX
0000 - 0200 XXX XXX
2200 - 0000 XXX XXX
2100 - 2200 XXX XXX
1900 - 2100 XXX XXX
1700 - 1900 XXX XXX
tommib

Posts: 3,203

#16 • • tommib
Aly & Fila soittaa hyvää musaa, mutta samana päivänä on Patrick Wolfin keikka muistaakseni ja se on halvempi kuin Colours, eli taitaa vetää pitemmän korren, ellei tule jotain todella megaüberbookkausta.
Saipher

Posts: 44

#17 • • Saipher
Lippu tilattu! *jiihaa*
djavol

Posts: 160

#18 • • djavol Angel Of Sin
Liput ostettu *jiihaa*

--
Do not mess with me

Club Colors

Posts: 202

#19 • • Club Colors Since 1999
Colors Festival 2011 second artist name is: ANDY MOOR(UK)


1. Hi Andy, and welcome to Finland, great to have you join with us!
Hi, It's great to be here and I am excited for this event.

2. Tell us a little bit what you have been working lately?
In between touring, I have been putting the finishing touches to some album tracks, and also working with some vocalists and producers for some new album collaborations.

3. You are leading AVA Records which is a true trade mark for quality trance music. Are there some secrets behind how do you do that?
I think its just about having a certain taste in music, and not letting the pressure's of having to sell X amount of records influence your decisions. I have always been particular about "quality" over "quantity" or anything else, and this is no different when it comes to music.

4. The best gig of the year so far and why?
It is always hard to choose just 1 gig. There has been so many amazing events, and all for different reasons. The best festival has probably been Electric Zoo in New York, as the speakers was surrounding the whole arena instead of just at the front, giving the place an amazing quality that made an impression on the vibe and response of the crowd.

5. And finally your tweet to the people who are coming to see you.
Hey Helsinki. I can't wait to come back to one of my favourite European cities, hope to see you all at Colours Fest!

More info:
http://www.facebook.com/clubcolorsworld
Jokke L

Posts: 1,203

#20 • • Jokke L [GoodMusic]
vastahan tuo Moor vappuna nähtiin mut ihan hyvän setin soitti silloin. toivottavasti nytkin. :)

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.