Spacetech From Old Skool To New Skool 20.3.2010@ Kotka

67 posts, 4 pages, 18,137 views

Spacehouse

Posts: 174

#1 • • Edited Spacehouse Combination of Different Visions
SPACETECH

From Old Skool To New Skool

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/SPACETECH2/techflaba01.jpg/full[/IMG]G]


Let´s party like it´s 1995!

Spacetech kunnioittaa vanhoja tekijöitä ja soundeja ja haluaa nyt tarjota tapahtuman, jossa wanhat konkarit kohtaavat uudet tulokkaat. Kompromissiton wanhan koulun trance, ysäritekno ja hard acid saavat rinnalleen housen, sekä uudemman metsäpsykesoundin. Edellisten Spacetech-bileitten tyyliin ruuvataan Kotkan bileissä taas menoa hieman reippaammaksi. Valo ja äänitaiteen tähän tapahtumaan luovat Silto Lights ja HAD Audio.

Nyt meillä onkin suuri kunnia kutsua Kotkaan pitkän linjan underground-veteraani xybo.

xybo (Seven, Fleshwound)
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/SPACETECH2/XYBO1.jpg/full[/IMG]

xybo on Suomen teknoskenen outolintu joka tunnetaan ehkä paremmin *core taustastaan ja tinkimättömästä kolkki-fanattisuudesta. Tällä kertaa tullaan kuulemaan rave-henkisempää ysäriravemättöä (kolkkia unohtamatta). Bad Acid? No Such Thing! Tule paikan päälle kuulemaan minkälaistesta miehestä on kyse. Yksi asia on varmaa. Hetki jos toinenkin on kulunut siitä kun tämän miksauksen soundeja on täällä soinut:
xybo - Ravemix

Holle (Finity Recordings)
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/SPACETECH2/holle1.jpg/full[/IMG]

Holle on ollut mukana paikallisissa klubikuvioissa 90-luvun alusta saakka niin Dj:nä, bilejärjestäjänä ja viime aikoina myös tuottajana. Hän on yksi kotkalaisten trance-trio Beach X:n jäsenistä. Hyvää feedbackia niin Suomessa kuin ulkomailla saanut Beach X levyttää Finitylle ja takana on jo useita kovia julkaisuja myös remix-rintamalla. Nyt tuottaminen viekin valtaosan hänen ajastaan ja itse bilejärkkäys on jäänyt vähemmälle. Hän on kuitenkin pyörittänyt aikoinaan niin Das Boot kuin Lighthouse-klubeja, joita molempia edelleen tänäkin päivänä muistellaan lämmöllä. Hollen suuri rakkaus on aina ollut melodinen, perinteinen trance ja siitä tyylistä hänen ei ole tarvinnut tinkiä koskaan. Tänä iltana hän on luvannut soittaa setin vuosien 1995-1999 parasta trancea.

Turbulenc (BErmuDA)
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/wicked/djturbu.jpg/full[/IMG]

Turbulenc, eli Turo Markkanen on 24vuotias Imatran poika, joka koki elämänsä tämän astisesti suurimman käännekohdan, kun tie vei ensimmäistä kertaa klubille ja ei mille tahansa klubille vaan Säteisiin. Paluuta entiseen ei enää ollut. Alussa suurin liikuttaja oli groovaava britti hard house, kunnes väistämätön tapahtui ja biitit alkoivat viedä Turoa housen ja progen maailmaan. Toinen käännekohta tapahtui Entropyn Tresor ug hallibileissä, jossa hän koki lopullisen teknoherätyksen. Turbulencen tapaa soittamassa todennäköisemmin enemmän ug-bileissä, kuin klubipuolella mm. hänen isännöimissään BErmuDA-bileissä, mutta onpa hän soittanut teknosoundiaan myös Slovakiassa.

Sittemmin minimal teknon rinnalle on noussut psytrance ja nyt onkin mielenkiintoista kuulla mitä viboja puoli vuotta Intiassa on tuonut mukaan Turon soitantaan. Tänä iltana saamme kuulla setin tiukkaa metsäbilesoundia ja mukana on myös muutama ennen julkaisematon raita.

Individual (Spacehouse)
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/SPACETECH/indidj.jpg/full[/IMG]

Kraftwerk ja Radiomafian Avaruusromua-ohjelma. Siinä vaikutteet, jotka saivat Individualin innostumaan elektronisesta musiikista 2000-luvun taitteessa metalli, punk ja rockdiggailujen jatkeeksi. Ensiksi oltiin kixu, sitten polc, kunnes kerran palattiin Dj Orkideaa kuulemasta Lappeenrannasta ja sattumalta cd-soittimeen eksyi Sven Väthin Sound Of The Second Season-miksaus. Jos oli levy täynnä kovia raitoja, oli yksi kappale kuitenkin ylitse muiden. Dj Sufflemasterin Geylang. Kadonnut heimo alkoi siitä hetkestä lähtien johdattamaan hitaasti, mutta varmasti teknon tehdasrytmien maailmaan.

Kolmisen vuotta sitten eksyivät levysoittimet vihdoin viimein myös Individualin kotiin ja nyt on keikkaa takana Kotkan lisäksi myös Helsingissä, Lahdessa ja Etelä-Savossa.. Tänä iltana Indi soittaa setin ysäri hard trancea, ravea, sekä teknoa.

Dj Street (Spacehouse)
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse%20promos/dj%20street.jpg/full[/IMG]

Monelle paikalliselle bilettäjälle Dj Street, eli Markku Saikkonen on varmasti tuttu Kotkan Seurahuoneelta, jossa hän on jo vuodesta 2005 tarjonnut ihmisille maistiaisia myös klubimusiikin saralta ja täten ohjannut uutta, verestä reivaaja-ainesta klubikulttuurin pariin. Itse levyjen pyörittämisen mies aloitti vuonna 2004.

Dj Streetin edellinen suuri rakkaus oli Euroopan rave-areenoiden suosikkisoundi, hardstyle, josta tyyli on suuntautunut kohti italialaista, nostattavaa hard trancea ja rokkaavaa electro-housea. Dj Street on The Ultimate Sound-klubin perustajajäsen ja on nyt yksi kuudesta Spacehouse-klubin pyörittäjästä. Jos energiaa voisi mitata aidolla innokkuudella musiikkiin, tapahtuisi keikoilla kummia ja niin varmasti tapahtuukin. Tänä iltana Dj Street soittaa hyvää housea menneiltä vuosilta originaalipakkauksessa, sekä pienellä modernilla otteella.

**********************************************

Tapahtumamme suojelija, Eversti Kurtz
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/SPACETECH2/kurtz.jpg/full[/IMG]

[intercepted radio message]
I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream; that's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Timetable

Klo 01:15-02:30 xybo (Fleshwound Records, Seven Records, KHK)
HARD ACID/ RAVE

Klo 00:00-01:15 Holle (Finity Recordings)

1995-1999 TRANCE

Klo 23:00-00:00 Turbulenc (BErmuDA)
METSÄPSYKE

Klo 22:00-23:00 Individual (Spacehouse)
YSÄRI HARD TRANCE/RAVE/TEKNO

Klo 21:00-22:00 Dj Street (Spacehouse)
HOUSE WITH CLASSICS

**********************************************
Linkkejä
xybo
Individual
Ravintola Yellari TEH PLACE TO BE
Kopio Niini
Pixtime

**********************************************
Info

Paikka
Ravintola Yellari, Kotka
Ajankohta
Lauantai 20.3.2010
Aika
Klo 21-03
Liput
6 euroa + narikka 2 euroa
Ikäraja
K-18
Valotekniikka
Silto Lights
Äänitekniikka
HAD Audio
Deco
Spacehouse decorations
Yhteistyössä:
Ravintola Yellari, Kopio Niini, Pixtime

--
Spacehouse

-Casper-

Posts: 1,363

#2 • • -Casper- FADE / React^ resident DJ
Täytyypi varmaan paukkii Kotkaan pääsiäiseks :)
René Patrick

Posts: 826

#6 • • René Patrick
Noniin..tänä vkloppuna ois tarkotus olla kotkassa, niin koitetaan tulla tännekin!
Spacehouse

Posts: 174

#7 • • Edited Spacehouse Combination of Different Visions
Infot julki!

--
Spacehouse

Spacehouse

Posts: 174

#10 • • Spacehouse Combination of Different Visions
Muistakaas sitten, että alkulämpimät Kotkan koneviikonlopulle voi lyödä wednesday?-tapahtumassa Bar Honolulussa, Onnelassa pe 19.3.2010.. Eka ilta mentiin proge ja house-tunnelmissa, tiedustelijat kertoivat, mutta koskaanhan ei tiedä ketä wednesday?-illoissa eksyy deckien taakse. Tästä lisää tietoa:

http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=19180

--
Spacehouse

Sampson

Posts: 634

#11 • • Sampson Bujashaka
Rispectiä jätkille mukavan underground line-upista jälleen kerran! Ilolla ja innolla valotetaan täältä suunnalta!

--
It soul good, bros and hos
-Bujashaka

m1kk3

Posts: 5,560

#12 • • m1kk3 no-life
tää kuulostaa kyl niin mielenkiintoselta et eiköhän sitä täältä ittensä löydä :)

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

Juge

Posts: 257

#13 • • Juge
Tännehän se on tultava sitten juu. Mielenkiintoinen line-up.
Caro²

Posts: 5,301

#16 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2

Replying to Spacetech From Old Skool To New Skool 20.3.2010@ Kotka:

_Dj_Street_, 24.2.2010 15:08:
Tällä kertaa tulee pikkaisen old school housea uusin remixein :)


Se ei o oldskoolia. Se on vanhoilla nimillä ratsastamista. Ja auta armias jos soitat niitä hirveitä versioita, missä on 5sekuntia vanhaa melodiaa ja sit hypätään taas johonkin toiseen tökötökö-biisiin, ni syötän sulle kilon biolanin multaa.
CluBBaH

Posts: 59

#18 • • CluBBaH
Nää kemut alkaa vaikuttaa kyl näkemisen arvoselta, kuulemisesta en osaa vielä sanoa :D

--
Trance is not just a music , Its a state of mind

Sampson

Posts: 634

#19 • • Sampson Bujashaka

Replying to Spacetech From Old Skool To New Skool 20.3.2010@ Kotka:

Caro², 24.2.2010 15:17:
---
_Dj_Street_, 24.2.2010 15:08:
Tällä kertaa tulee pikkaisen old school housea uusin remixein :)

---

Se ei o oldskoolia. Se on vanhoilla nimillä ratsastamista. Ja auta armias jos soitat niitä hirveitä versioita, missä on 5sekuntia vanhaa melodiaa ja sit hypätään taas johonkin toiseen tökötökö-biisiin, ni syötän sulle kilon biolanin multaa.


Mie tuun kans syöttämään! Olin ohjelmoimassa kerran valoja ja dj Street soitti maailman kauheimman hardtrana version JOHNNY CASHIN - I WALK THE LINESTA! Kuka v***n piripää edes ikinä ajattelis raiskata moista klassikkoa. Meinasin repiä mun korvat irti!!! :P

--
It soul good, bros and hos
-Bujashaka