Uusi BASSO-lehti ulkona!

5 posts, 1 page, 2,542 views

zapasnik

Posts: 46

#1 • • zapasnik
cover16.jpg

BASSO 2.0: YYA - YSTÄVYYS, YHTEISTOIMINTA JA AVUNANTO
Kesän suuri Basso-numero on juuri nyt lehtipisteissä.

MITÄ TAPAHTUI MAKASIINEILLA?
Media hypetti vain toista puolta asiasta.Basso kertoo toisen puolen. Tuli kytee.

MITEN BOB HELSINKI SAA IHMISEN KULUTUSORJAKSI?
Mainostoimisto Bob Helsinki muistetaan Sauli Niinistö ja Paviaani-mainoskampanjoista. He kertovat typerälle kansalle, mitä kansa tarvitsee.

MIKSI MOONTV TEURASTETTIIN?
MoonTV oli helvetin hyvä. Se kuitenkin kuoli. Miksi? Kanavan ex-toimari Niclas Kevin kertoo kaiken skandaalikäryisestä kanavasta, jossa vaikuttivat mm. Wordin Tumppi (nykyään Basso Radiossa oma ohjelma - Löysät Pois), Wallu, Peled, Meri-Tuuli, Puha, Kehäkettu ja muut kumppanit.

ONKO TAMPEREELLA MITÄÄN? (artikkelisarja alkaa)
Uusi artikkelisarja alkaa, jossa esitellään suomalaisten kaupunkien urbaanit ilmiöt, persoonallisuudet ja tapahtumat. Ensimmäisenä vuorossa Tampere.

SUOMALAISET ELIITTITUOTTAJAT? (artikkelisarja alkaa)
Uusi artikkelisarja alkaa, jossa esitellään suomalaisia musiikin tuottajia eri urbaanin musiikin genreistä. Lue, mitä softaa, rautaa ja musiikkia tuottajat suosivat, ja ketkä ovat ensimmäisenä esittelyvuorossa.

SNEAKERISMIN NOUSU SUOMESSA?
Sneakerismi on vahvasti valtaamassa kulttuuria Suomessa. Harvinaiset ja/tai pimpatut kengät aiheuttavat hysteriaa myös muidenkin, kuin teinien keskuudessa.

MIKÄ VITTU ON HYPHY?
Crunk on jo ihan passé. Jenkeissä villitsee jo seuraava suuri tuleva aalto hiphopissa: hyphy. Lue kaikki tästä uudesta tyylistä ja opi.

PALEFACE VARJOJEN MAAILMASSA
Kalpeanaama on viettänyt radiojuontoja lukuunottamatta hiljaiseloa. Suuri messias nousee jälleen ja pauhaa genren yhteisöllisyydestä.

PHIL HARTNOLL AVIOKRIISIN PARTAALLA
Legendaarisen Orbital-bändin toinen puoli tuli Suomeen keikalle kärsimään avioerokriisistä ja kertomaan, miksei osannut edes miksata levyjä.

LBJ KEUHKOAA
Suomalaisen breakbeatin ihmepoika näyttää keskisormea levy-yhtiöille ja kertoo enemmänkin tuhoavansa kuin rakentavansa tuottajana.

FELIX PÄRISEE
Basso otti lähempään tarkasteluun beatboxingin ihmelapsen ja footbag-mestarin Felix:n.

RAPORTTI: ITALODISCO
Dj Perzza kävi italodisco-festivaaleilla Italiassa tekemässä jokseenkin kuumottavan artikkelin.

TEXAS FAGGOT
"Monasti meidät on tilattu ulkomaille, maksettu liput ja ylläpito ja kaikki, mutta sitten kun me aletaan soittaa, niin järkkärit on ihan paniikissa." Lue kaikki psyketrancen suomalaisesta ihmelapsesta.

RUOTSIN HIPHOP TÄNÄÄN
Ruotsin hiphop kuoli median mukaan vuosia sitten. Basson toimittaja kävi Ruotsissa tarkastamassa, miten rakkaan naapurimaan hiphop-kulttuuri voi tällä hetkellä.

STREET ART
Vitsin kivaa artsufartsua junissa ja seinillä.

LISÄKSI
Lisäksi tietenkin paljon muuta hyvää journalismia kirja- ja levyarviosteluista artikkeleihin ja haastiksiin. 84 tuhtia sivua luettavaa.Palautteet, kommentit ja ehdotukset jälleen tervetulleita tämän postauksen alle. Kaikki luetaan ja tuumataan.

EI JAKSA IRTONUMEROITA?
Sit ei kannata skipata näin törkeää tarjousta: loppuvuoden Bassot kestona suoraan kotiisi hikisellä 7 eurolla! Tilaa näin: lähetä tekstiviesti basso3 etunimi sukunimi katuosoite postinumero postitoimipaikka numeroon 173172. Viestin hinta 7,00 euroa. Palvelu toimii Soneran, Elisan, DNA:n, Saunalahden, Tele Finlandin, ZeroFortyn ja Kolumbuksen matkapuhelinliittymissä.
toma

Posts: 2,009

#2 • • toma Tototoototo
Ai hemmetti kuulostaa hyvältä!

Hei kuulin huhua että UMF-lipun mukana sais Basson loppuvuodeksi, pitääkö paikkansa?! Ja saako vielä ton numeron jos nyt ostaa?

--
In science one tries to tell people, in such a way as to be understood by everyone, something that no one ever knew before. But in poetry, its the exact opposite. -P.A.M. Dirac

Verano

Posts: 4,649

#4 • • Verano Merituuli
Montas lehteä vielä tän vuoden puolella saan?