Källit, jekut ja kepposet

84 posts, 5 pages, 85,010 views

T-mu

Posts: 2,980

#2 • • T-mu Läskimooses
Avaanpa pelin pienellä käytännön pilalla mikä tapahtui eräissä bileissä jokin aika sitten.

Backstagella oli jostain roudattu pöydälle iso peili. Istuttiin bändin kanssa pöydän ääressä ja ajateltiin tehdä pieni käytännön pila jollekkin pahaa-aavistamattomalle.

Raaputettiin xylitol-purkan päältä sitä kovaa juttua talteen aikamoinen läjä ja tehtiin siitä 3 pitkää viivaa siihen peilin päälle. Samoin jätettin viereen jostain kyhätty pilli että kenellekkään ei jäisi epäselväksi.

Mentiin keikalle ja kun tultiin keikalta niin yksi viiva oli jo hävinnyt ja joku mimmi oli snorttaamassa toista.

Jouduttiin lähtee muualle nauramaan sieltä bäkkäriltä.
Jone

Posts: 8,258

#3 • • Jone Archibald Haddock
Putosin. *nauru*
r0n

Posts: 2,258

#4 • • r0n d a n c e m a c h i n e s
Olin raflassa duunissa joskus vielä viime vuosituhannella. Työntekijät sai juoda limua ihan vapaasti niin paljon kuin maha vaan vetää, oli meillä omat työntekijä-mukitkin.
Sitten kerran duunikaverin cokikset vaihdoin raakaan soijaan *tirsk*
Siinähän se sit hajoili *nauru*

--
6er reihe

phear

Posts: 804

#6 • • phear <X>
Kyllähän noita tulee harrastettua. Lähinnä kaveripiirissä, töissä ei ole tullut uskallettua jostain syystä.

Yleisesti ottaen voi todeta, että juomaansa ei kannata jättää meikäläisen liepeille. Noh, tarjoon aina korvaavan tilalle. Tän on joutunu kyllä kokemaan itsekin sitten aika monesti, esim. Jonelta sain kerran oikein pitkän huikan Rajamäen Väkiviinaetikkaa, nam. *iloinen*

Skidinä tuli tietty duunattua kaikki paskalompakot yms klassikot. Yläasteella kaveripiirissä oli alan ehdoton kuningas, jolla mielikuvitusta riitti mitä ihmeellisimpiin juttuihin. Ovat vaan päässeet perhanat jo suurelta osin unohtumaan...

Pitääpä oikein muistella, jos jotain oikein meheviä tulisi mieleen. Pitäisi kyllä muutenkin aktivoida tätä jaloa perinnettä, on opiskeluaikojen jälkeen jäänyt valitettavan vähälle.
Jone

Posts: 8,258

#7 • • Jone Archibald Haddock

phear, 8.5.2006 12:56:
esim. Jonelta sain kerran oikein pitkän huikan Rajamäen Väkiviinaetikkaa, nam. *iloinen*



Pitäis varmaan kehittää taas jostain muutama pöytäviinapullon etiketti ja ottaa tilanne haltuun. *nauru*

phear, 8.5.2006 12:56:
Pitäisi kyllä muutenkin aktivoida tätä jaloa perinnettä, on opiskeluaikojen jälkeen jäänyt valitettavan vähälle.



Onkos tää erään kotimaisen bändin nimissä tehty kikkailu jo tarpeeksi vanha, jotta voisit julkistaa sen? Musta se oli aivan riemukas.
-Santtu-

Posts: 1,965

#8 • • -Santtu- ananas bananas coconuts
Mä teen vaan pusujekkuja *tirsk*
phear

Posts: 804

#9 • • phear <X>

Jone, 8.5.2006 13:51:
Pitäis varmaan kehittää taas jostain muutama pöytäviinapullon etiketti ja ottaa tilanne haltuun. *nauru*



Ei saatana, myydäänkö sitä vielä. *nauru*

Jone, 8.5.2006 13:51:
Onkos tää erään kotimaisen bändin nimissä tehty kikkailu jo tarpeeksi vanha, jotta voisit julkistaa sen? Musta se oli aivan riemukas.



No joo no, mun mielestä se ei ollut niin kovin rattoisa, mutta kerrotaan nyt toki. Eikä sen julkistamisessa kai mitään, kun ei siitä kukaan mitään vaateita koskaan esittänyt ja miksipä oikeastaan olisikaan. Mä olin tässä kyllä melko pienessä roolissa, suurin kunnia kuuluu muille.

Eli tämä tapahtui tuossa -99 vappuna. Lappeenrannassa on ollut teekkareilla perinteenä jäynätä niitä mitä lie inttijätkiä, sanotaan nyt vaikka maasotakoululaisia, koska mulla ei ole mitään hajua, mikä sen mestan oikea nimi on. No armeijallahan ei ole tapana antaa itsestään ainakaan ulospäin mitään kovin humoristista kuvaa, joten muutamien vuosien saatossa sattuneiden kommellusten ja siitä seuranneen rähjäämisen vuoksi jäynien tekeminen inttijätkille oli ehdottomasti kielletty.

No me koko teekkariyhteisöön suurella varauksella suhtautuvat, mutta jäyniä rakastavat "teekkarit" sitten päätimme kuitenkin hieman jäynätä näitä inttiheppuja.

Duunattiin kylille iso läjä julisteita, joissa ilmoitettiin, että Apulanta tulee Lappeenrannan maasotakoulun liikuntasaliin videonkuvauskeikalle. Kaikkia kynnelle kykeneviä faneja pyydettiin saapumaan paikalle, jotta saataisiin kunnon keikan tuntua.

No se päivä sitten koitti ja katsoimme sivusta pikkukänässä kuinka noin parisataa teiniä kävi vuorotellen kysymässä sotilasoppiahjon portinvartijalta, että missäs se keikka nyt on ja koska sinne pääsee. *iloinen*

Vähänhän niiltä inttihepuilta pinna tietty paloi, muttei pahasti. Kyllä siitä seuraavana päivänä taas joku yo-kunnasta oli saanut hieman kärkkään puhelun, mutta sepä ei meitä tietenkään haitannut, tulipahan kiusattua niitäkin pellejä samalla.

Siinäpä se. Ei ehkä ihan parhaimmistoa omasta mielestäni.

Tolla julistekampanjalla saatiin muuten aikalailla enemmän väkeä liikkeelle, kuin yksilläkään lappeenrannassa järkkäämilläni bileillä. Kumma juttu. *vink*

PS. Jos olit osallisena, kerro toki oma versiosi.
Exlex

Posts: 497

#10 • • Exlex

phear, 8.5.2006 14:48:

Vähänhän niiltä inttihepuilta pinna tietty paloi, muttei pahasti. Kyllä siitä seuraavana päivänä taas joku yo-kunnasta oli saanut hieman kärkkään puhelun, mutta sepä ei meitä tietenkään haitannut, tulipahan kiusattua niitäkin pellejä samalla.



Kieltämättä varsin veikeä kepponen, mutta eipä tuo kyllä maasotakoulussa opiskeleviin kadetteihin tuon kertomuksen perusteella kohdistunut. Ne "sotilasoppiahjon portinvartijat" on vaan väsyneitä varusmiehiä, sotilaspoliiseja, jotka kykkii siinä kopissa ja vahtii sitä porttia.

Tosin olisin kyllä halunnut olla itse näkemässä :D
phear

Posts: 804

#11 • • phear <X>

Exlex, 8.5.2006 15:05:
Kieltämättä varsin veikeä kepponen, mutta eipä tuo kyllä maasotakoulussa opiskeleviin kadetteihin tuon kertomuksen perusteella kohdistunut. Ne "sotilasoppiahjon portinvartijat" on vaan väsyneitä varusmiehiä, sotilaspoliiseja, jotka kykkii siinä kopissa ja vahtii sitä porttia.



No aina parempi. *nauru*
Epailija

Posts: 5,636

#12 • • Epailija Physicist, 2nd class.
Ei ole pahemmin tullut kepposteltua, mutta yksi parhaista - ellei paras - kuulemani kepponen löytyy tekijän itsensä kertomana osoitteesta www.danecook.com (-> Video -> Conan O'Brien December 2, 2005, tällä hetkellä kolmas ylhäältä).

--
Life is complex - it has both real and imaginary parts. -Anonymous

Haemaeraemies

Posts: 32

#13 • • Haemaeraemies
Onhan noita,klassikoita.

Wanhista wanhinhan on kusaista uunipelille,heittää se pakkaseen ja tunkea se jäätynyt urealevy aamuyöstä naapurin postiluukusta sisään.

Nakkikilleri vittumaisille naapureille joilla on koira ja sisäovi asunossa:

Heitä postiluukusta puolikas koiranmakkara,ja jos koira ei ole koulutettu on melko varmaa että se istuu oven takana haukkumassa sitä makkaraa kunnes isäntä tulee kotiin,tai se saa oven auki.Hyvä keino hoitaa ongelmia naapureille.

Hyville ystäville aamuylläri:

Mieluusti edellisenä iltana,avaa suihkun suutin ja aseta sinne väliin vesiväritabletti,kahvi,teepussi tai jotain muuta iloisesti veden värjäävää.Toimii taatusti vittumaisena maanantaina heti aamusta.

Viestejä peilissä:

Toimii herkkähermoisille kavereille.Valmistelut kannattaa suorittaa illalla.Kaverin kylppärinpeiliin on hyvä raapustaa viestejä jotka tulevat näkyviin vasta oikealla hetkellä,kuten aamusuihkun jälkeen.Kastele sormesi,hiero siihen ihan vähän saippuaa,ja kirjoita sillä viestisi peiliin varovasti niin ettei siihen jää huomattavia tahroja.Kun toveri eksyy suihkuun seuraavan kerran,ilmestyy "tyhjästä" peiliin valitsemasi teksti.Mikä piristää maanantai ahdistunutta toveria paremmin heti aamusta kuin viesti kuolleelta ystävältä,tai ikiklassikko REDRUM REDRUM!

Ryan Dunn opetti myös mahtavan,Cerial Killer nimeltään.Tarvitset muropaketin,jonka pohjan viillät auki ja kumoat pussista alustaa vasten varovasti murot modattuun laatikkoon.Laatikko hylylle ja odottamaan kaverin lankeamista ansaan.Tempun vois myös tehdä niin,että viiltää laatikon pohjan ja myös pussin pohjan auki,ja jättää pussin sinne laatikkoon,jolloin uhrille ei herää epäilystä että jotain olisi vialla.Laatikkoa nostaessa seuraa iloinen murosade kun pohja pettää.


Scam them who you really love!
NextAce

Posts: 2,505

#14 • • NextAce Alienated
* Talvella on oikein kiva kusta vittumaisen heebiksen tuulilasiin ja jäähdytyssäleikköön
* Sulattaa tinaa lukkkopesiin
* Juustosiivu diskettiaseman sisälle
* Rikkoo kananmunia patterin väliin

+ lukuisia muita vähän törkeempiä temppuja.

--
-Alienation-

-----

Sepistö

Posts: 621

#16 • • Sepistö eläin saalistaja
ala-asteella koulun ruokalassa oli maitoa tarjolla 2 dl purkeissa, jotka oli pinottu pahvilaatikoihin. tasapainotettiin joskus se ylin pahvilaatikko niin että puolet siitä on reunan ulkopuolella. kun seuraava kaveri otti ittelleen maidon, se laatikko tietenkin heilahti lattialle ja loput purkit levis lattialle... aika ilkeetä
NextAce

Posts: 2,505

#17 • • NextAce Alienated

domi

Esim. pistellä kondomeihin reikiä nuppineulalla? :D



Tuota ei sentään ole koskaan tullut vielä tehtyä :D Pannaas harkintaan*hih*

--
-Alienation-

-----

itis

Posts: 2,518

#18 • • itis Morning Star
Armeijassa kannattaa ehdottomasti Lankata kaverin Kypärän hikinauha.

Vaihtoehtoisesti jos kassullanne on kivilattia, voi kiireistä alikersanttia harmittaa kengänpohjaan tukevasti naulatut hevosenkengät.

En suosittele aseen piipun rassaamista kenkäblankilla, koska siitä saa häkkiä. *hymy*

Vedellä täytetty kondomi on syytä asettaa skapparin tyynyn sisään todella varovasti ja mieluusti alapuolelle, jolloine em. henkilö huomaa sen vasta kun on liian myöhäistä.

Tosiystävän saappaaseen on juuri ennen leirille lähtöä aiheellista murentaa liitua, sillä se todella HAISEE kunhan on hetken siellä muhinut.

Jos joudutte joskus tilanteeseen, jossa teidän on tehtävä koko tuvan pinkat ja punkat, ehdotan että käytätte pinkan tekoon pikaliimaa. Varmistakaa kuitenkin, että ette jää tästä kiinni, muuten olette maksajan osassa.

Sotaharjoituksista "saattaa jäädä takataskuun" Varoitusheitteitä... siis niitä putkia jotka alkaa suhista ja palaa magentalla valolla kun niistä tempaisee narusokan irti. Ehdottomasti näitä kannattaa sijoittaa yöllä vessan oveen kassulle palattua. Tulee ensimmäiselle yölliselle asiakkaalle liru pöksyyn kun tempaisee oven auki ja vaaleanpunainen suhiseva valo alkaa kipinöidä siinä ympärillä... tästäkin saa häkkiä/pääsee hakkaamaan halkoja viikonlopuksi. *joo*

--
Miksi ylipäänsä asioilla on tapana järjestyä?

Epailija

Posts: 5,636

#19 • • Epailija Physicist, 2nd class.

domi, 8.5.2006 17:03:
Esim. pistellä kondomeihin reikiä nuppineulalla? :D



"Hyvää isänpäivää!"

Älkää myöskään unohtako kepposia kuten:

-Kokaiinin sekoittaminen toisen sokeri- tai jauhopusseihin
-Kaverin auton pyörien pulttien löysääminen
-Mustan ruudin annosteleminen kaverin sätkäpuruhin
-Lintuhämähäkin tai myrkkykäärmeen tiputtaminen postiluukusta kaverin kämppään (toimii erityisen hyvin, jos väliovi on auki)

--
Life is complex - it has both real and imaginary parts. -Anonymous

itis

Posts: 2,518

#20 • • itis Morning Star

Epailija, 8.5.2006 17:30:

-Kokaiinin sekoittaminen toisen sokeri- tai jauhopusseihin



Tähän kepposeen mä vastaisin haulikolla.

--
Miksi ylipäänsä asioilla on tapana järjestyä?