111 posts, 6 pages, 29,969 views
merqus, 8.11.2005 07:40:
Ei ole kyllä meikäläisen ruokailutottumuksiin vaikuttanut millään tavalla. Huomenna tosin on edessä lähtö Thaimaahan. Siellä täytyy kyllä katsoa astetta tarkemmin, että se ruoka on varmasti kunnolla kypsennettyä En tosin aio kanansyöntiä sielläkään sen suuremmin vältellä.
Petri, 8.11.2005 08:54:
Itse tulee talla hetkella Kiinassa asuttua ja siipikarjaa lahes paivittain syotya. Mielestani onkin pitkalti ylireagoinita lopettaa sen syominen. Tautitartunnathan ihmisiin ovat ymmartaakseni lahes kaikki olleet tapauksia, jossa tartunnan saanut on ollut viela elavan kanan kanssa tekemisissa ollut henkilo. Ja jos ruoan kypsentaa kunnolla, ei tartunnan saamiseen pitaisi olla mitaan pelkoa.
Sixtus, 8.11.2005 09:30:
Mistä ihmeestä tää jengin hysteria johtuu. Tilanne Kaakkois-Aasiassakin on täsmälleen sam kuin 2 vuotta sitten.
Menee ihan ohi tällanen panikointi*whaat*
MR*ENIGMA aka DON*ENIGMA, 8.11.2005 08:01:
Itse en kyllä aasiassa söisi siipikarjaa. Taas oli Vietnamissa joku kuollut lintuinfluessaan.
merqus, 8.11.2005 10:18:
---
MR*ENIGMA aka DON*ENIGMA, 8.11.2005 08:01:
Kuulemani mukaan tuo influenssavirus (kuten muutkin pöpöt) kyllä kuolee jos ruoka on kunnolla kypsennettyä. En nyt tietenkään mitä tahansa mene suuhuni pistämään, kyllä sieltä on tarkoitus tulla vielä hengissä takaisin.
MR*ENIGMA aka DON*ENIGMA, 8.11.2005 10:21:
Joo kai se niin on. Siellä ravintolas ei vaan tuu ite valvottua sitä kypsennystä.