Playgroundin anniskeluoikeuksien supistaminen

1 post, 1 page, 4,487 views

Playground

Posts: 651

#1 • • Playground
Rakkaat asiakkaat, ystävät ja kanssabailaajat.

Johtuen aamubileiden saaman tekaistun negatiivisen julkisuuden aiheuttamista ennakkoluuloista, on Helsingin poliisi ja naapuri taloyhtiöt viimeisten kuukausien aikana syyllistynyt täysin tekaistuihin, suorastaan valheellisiin väitteisiin Playgroundin toiminnan luonteesta ja epärehellisen keinoin tehnyt kaikkensa, jottemme voisi jatkaa toimintaamme nykymuodossa. Tapahtumat ovat menneet niin pitkälle, että poliisit ovat jopa naureskelleet asiakkaillemme Iso Roobertinkadulla että "haha, kohta loppuvat teidänkin bileet kun Playground menee kiinni". Lisäksi meitä kohtaan kohdistuneet syytökset toiminnasta ovat todistettavasti valheellisia ja ovat aiheuttaneet suunnatonta ylimääräistä stressiä ja haittaa yrittäessämme selvittää näitä ajojahtimaisia valheita eri tahojen kanssa.

Asiaan liittyy täysin järjenvastaisia ja uskomattomia väitteitä Playgroundin asiakaskunnasta, siitä että koko toimintamme perustuu yhden ainoan kappaleen soittamiseen yötä päivää ja muuihin selkeän ahdasmielisiin suoranaisiin vaheisiin sekä taloyhtiöiden hallitusten että poliisin suunnalta.

Yhteistyössä ennakkoluuloisten ympäröivien taloyhtiöiden kanssa on Playgroundista tehty täysin naurettaviin väitteisiin perustuen syntipukki kaikkeen Iso Roobertinkadulla öiseen aikaan tapahtuvaan häiriötoimintaan. Jotain asenteista kertoo se, että erään taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja kävi vahvassa humalassa suomeksi sanottuna vittuilemassa Playgroundin ovella siitä kuinka he aikovat suistaa bisneksemme nurin.

Me emme kuitenkaan antaudu taistelutta tällaisten vääryyksien edessä! Taistelemme oikeuksistamme tehdä haluamaamme kulttuuritarjontaa kaikille siitä kiinnostuneille jokaisella solullamme. Meitä ei voi hiljentää! Sillä aikaa kun taistelemme palauttaaksemme anniskelujatkoluvat 3.30 saakka, voimme kuitenkin ilolla ilmoittaa teille seuraavia faktoja:

Vaikka tästä aivan puistattavasta valheellisiin syytöksiin perustuvasta päätöksestä johtuen joudumme lopettamaan alkoholin anniskelun alakerran baareissa 1.30 emme todellakaan ole sulkemassa oviamme kello 2.00. Päin vastoin! Alkoholin nauttiminen onnistuu kuitenkin yläkerrassa 2.30 asti ja tapahtumat alakerran tiloissa jatkuvat 3.30 asti tai tarvittaessa pitempäänkin!

Asia mitä nuo valehtelevat, asenteelliset idiootit eivät tajunneet, on se että heidän kiusantekonsa ansiosta meille avautui mahdollisuus muuttaa anniskeluamme siten, että vaikka joudummekin lopettamaan alkoholinmyynnin aikaisemmin voimme toisaalta avata aamubileet jo 04 tai vaihtoehtoisesti tilanteen salliessa jatkaa iltatapahtumia jopa yli neljään!

Nykysuomessa tuntuu olevan yleisimpänä asenteena "noilla on hauskaa, sille täytyy tehdä jotain", mutta meitä ei sille asenteelle alisteta. Meidän näkökantamme on aina nojannut enemmän suuntaan "noilla ei ole hauskaa, tehdään mielummin sille jotaiN" -suuntaan ja tällä tiellä aiomme jatkaa vaikeuksistamme huolimatta.

Toivomme hartaasti että ymmärrätte tästä sikamaisesta ajojahdista ja asenteellisuudesta aiheutuneiden vastoinkäymisten aiheuttamat hetkelliset muutokset, kunnes saamme sitä oikeutta joka meille kuuluu. Sillä tuskin lienee kenellekään epäselvää, kumman sisäpihan anniskeluravintolan asiakkaat aiheuttavat suurempaa häiriötä sisäpihalla ja sen edustalla öiseen aikaan!

Lisää keskustelua asiasta löytyy Pleikkarin Facebook ryhmästä:
https://www.facebook.com/groups/58971814702/?id=10150416122104703&ref=notif&notif_t=like

FIGHT THE POWER! NEVER GIVE UP!
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!