Colors presents EMPIRE TOUR with Super8 & Tab, Alex Kunnari etc

6 posts, 1 page, 5,606 views

Club Colors

Posts: 202

#1 • • Edited Club Colors Since 1999
Kotimaisen trancen kärkinimet yhteiskiertueelle!!

Suomen menestyneimmät tranceartistit, Alex Kunnari, Super8 & Tab sekä Lovetone toteuttavat lokakuussa ennennäkemättömän yhteiskiertueen. Super8 & Tabin debyyttialbumia juhlistava Colors presents Empire Tour- kiertue nähdään Lahdessa, Jyväskylässä, Tampereella ja Porissa.


Super8 & Tab(Anjunabeats)

Vuodesta 2005 yhdessä toiminut Super8 & Tab on viime vuosien aikana noussut yhdeksi koko maailman menestyneimmistä ja kiinnostavimmista trance- artisteita. Maailman tunnetuimmat DJ:t kilpailevat saadakseen heidän uudet kappaleensa soitettavikseen, ja tanssimusiikin raamatut kuten Mixmag ja DJ Magazine ylistävät niitä viiden tähden arvioilla. "First Aid", "Suru", ja "Elektra" -hittien sekä Paul van Dykille ja Ferry Corstenille tehtyjen remiksien myötä Super8 & Tab on noussut Anjunabeats -levymerkin toiseksi parhaiten myyväksi artistiksi Above & Beyondin jälkeen. Kaksikko on myös kaikkien aikojen korkeimmin DJ Magazinen top 100 -listalla sijoittunut suomalainen artisti. Heidät on nähty maailman suurimpien elektronisen musiikin festivaalien pääesiintyjinä, ja he ovat räjäyttäneet liekkeihin trancen tunnetuimmat pyhätöt kuten Mayday, Godskitchen, The Gallery sekä Trance Energy. Mixmag kutsui yhtyeen tuoretta "Empire" - debyyttialbumia välittömäksi klassikoksi, ja se nousi heti julkaisunsa jälkeen sijalle 7 Yhdysvaltojen iTunesin dance -listalla, ottaen kotimaan vastaavalla listalla ykkössijan. Kaksikko on juuri julkaissut remix version "Empire" - albumistaan jonka uusia versioita tullaan varmasti kuulemaan kiertueella.

Alex Kunnari(Black Hole Recordings, Colors

Alex Kunnari tunnetaan kotimaassa muun muassa Club Colorsin ja Summer Sound -festivaalin isäntänä, sekä yhtenä maata aktiivisimmin kiertävänä DJ:nä. 90-luvun alusta asti ulkomailla esiintyneen Alexin kansainvälinen ura on sen sijaan Suomen mittareilla täysin omassa luokassaan. Hän on esiintynyt Ibizan klubisaarella yli 200 kertaa, käytännössä jokaisessa saaren tärkeimmistä klubeista mukaanlukien Tiëston kymmenen tuhannen asiakkaan Privilege. Hän on lisäksi yksi harvoista suomalaisista, jotka ovat esiintyneet Berliinin massiivisessa Love Paradessa. Alex on julkaissut erittäin menestyksekkäitä singlejä jo kymmenen vuoden ajan, hänen ensimmäinen kansainvälinen hittinsä oli jo vuonna 2002 Modulation -nimellä julkaistu "Darkstar". Hänen tuottamansa kappaleet päätyvät nykyisin lähes poikkeuksetta jokaisen maailman nimekkäimmän trance-DJ:n soittolistalle, kuten esimerkiksi "Lifter", "New Life", "Helsinki", "Lost" ja viimeisimpänä "You and Me" ovat osoittaneet. Hän on lisäksi hyvin haluttu remiksaaja, joka on työskennellyt muun muassa Tiëston ja Paul van Dykin materiaalin parissa.

Kiertueella Super8 & Tabia ja Alex Kunnaria lämmittelee kovassa nosteessa oleva helsinkiläinen Lovetone, apunaan kiertuekaupungin paikalliset DJ:t Ali Drian, Dj Ice K, Johnny Wilde ja Toni Dalen.

Colors presents Empire Tour:

PE 14.10 Cabaret, Pori
LA 15.10 Giggling Marlin, Jyväskylä
PE 21.10 Senssi, Tampere
LA 22.10 Tivoli, Lahti

LINE UP:
Super8 & Tab(Anjunabeats)
Alex Kunnari(Black Hole Recodings, Colors)
Lovetone(HelsinkiVibe)

+ Selected local support DJ's
DJ Ice K(Tampere)
Ali Darian(Jyväskylä)
Toni Dalen(Helsinki)
Johnny Wilde(Helsinki)

Liput:
8 Euroa välillä 22-00, ja 10 Euroa välillä 00-04.

Ikäraja: K18+

Aukiolot: 2200 - 0330

Kyselyt:
Jere Leskinen
Tiedottaja / Club Colors
Email: [email protected]

Infoa:
www.clubcolors.net
http://parasta.brd.fi/
http://www.ravintolasenssi.fi/tampere/
www.super8andtab.com
www.alexkunnari.com
www.facebook.com/lovetonemusic
Jimmyfi

Posts: 904

#2 • • Jimmyfi
Tuota.. Vantaan onnela menee kiinni tänä viikonloppuna 4 good.. mites siel voi olla 22.10 tapahtuma?

17.9.2011 klo 22 - 4 : VANTAA ONNELA R.I.P

Vantaa Onnela sulkee ovensa lopullisesti!

wippiio.O

--
solarSwarm Recordings : Worlds only social network record label
http://www.solarswarm.com Le Brand New Super WEbsite! Tsek it Outties

Motto: syö mitä tahot kuhan naatit!

PeDE

Posts: 162

#3 • • PeDE DJ GHOST

Replying to Colors presents EMPIRE TOUR with Super8 & Tab, Alex Kunnari etc :

Tuota.. Vantaan onnela menee kiinni tänä viikonloppuna 4 good.. mites siel voi olla 22.10 tapahtuma?

17.9.2011 klo 22 - 4 : VANTAA ONNELA R.I.P

Vantaa Onnela sulkee ovensa lopullisesti!

wippiio.O



Aivan helvetin hyvä juttu! En ois muutenkaan näihin kemuihin tullu ja vähän kyl ihmetyttää se, että miks hitossa Miika & Janne ovat alunperin tässä mestassa suostunu esiintymäänkään?? Kyllä VOnnela on tapahtumapaikkana jo niin nähty vuoden 2009 Buurenin ja hiljattain Scooterin keikasta.
vel

Posts: 173

#4 • • vel

Replying to Colors presents EMPIRE TOUR with Super8 & Tab, Alex Kunnari etc :

Tuota.. Vantaan onnela menee kiinni tänä viikonloppuna 4 good.. mites siel voi olla 22.10 tapahtuma?

17.9.2011 klo 22 - 4 : VANTAA ONNELA R.I.P

Vantaa Onnela sulkee ovensa lopullisesti!

wippiio.O



Eiköhän siihen joku uuden niminen Sedula avaa aika nopeesti...
Club Colors

Posts: 202

#5 • • Club Colors Since 1999
Kiertue jatkuu ensiviikolla.. :) Kiitos Pori & Jyväskylä oli erittäin hyvin jengiä paikalla ja todella hienoa nähdä ihmisten nauttivan menosta!