MIAMI VICE 2005

  From until   Age limit: 22   www.club404.info/…/miamivice  
Helsinki Club, Helsinki  
jotain

Stefano "STEFU" Galante, Danny "STEDE" Cannone, Carlos "KÄPÄ" Massimo, RICHARD "Eight-ball" REYKJAVIK, MIKKO "One Arm" NIEMINEN, Vincent "TANSSI" Bosco


Pinkit flamingot tallaa taas läpi Chicagon, Little Italyn ja Miami Beachin.

TECHNICAL GUIDE

Premieres : 05.11.2005
Runtime : 22-04 (1 episode, sequel)
Country : FINLAND
Language : Various
Color : Plenty lots!
Sound mix : Raw stereo powerdrive!
Certification : Rated R under 22 years
Reviewed as : A TRUE COPY, NOT A DUPLICATE!

STYLE GUIDE

"YEAH!" - Costumes are not totally required,
but you might as well bag your face without
one. That is, until the lights go out and there
is no-one left to care...

* Stefano "STEFU" Galante Etsintäkuulutettu rikospomo! Hampaisiin asti vaarallisella vinyylillä aseistettu, vaarallinen mies jota tulee pimeillä kujilla välttää kuin ruttoa!

* Danny "STEDE" Cannone Vaarallinen! Tämä Don kantaa sukunimensä mukaisesti tykkiä mukanaan minne tahansa meneekin. Varokaa kadulla!

* Carlos "KÄPÄ" Massimo Tämän vanhan sukupolven Capon, legendaarisesta Massimo -perheestä, on usein todettu olevan suurimpien iskujen takana. Halutaan elävänä tai kuolleena - erittäin vaarallinen!

* RICHARD "Eight-ball" REYKJAVIK Islannin etäperheen vaarallisin jäsen, jonka laukuista on kaivettu tappavaa materiaalia. Vaarallinen!

* MIKKO "One Arm" NIEMINEN Yksikätinen roisto, jonka kopla on yksi suurimpia rikollisjengejä ja tavattu usein törkeimpien iskujen yhteydessä.

* Vincent "TANSSI" Bosco Alituisesti tarkkailun alla oleva rikollinen, jonka pakeista on todettu usein löytyvän vaarallisia pommeja ja räjähtävää materiaalia. Hyvin vaarallinen!

Naamareita, pastellivärejä, gangsteriasuja ja villeimpiä disko- ja kasari- biisejä! Ulkoilman lämpötila sen kuin laskee, mutta Hesarilla sen kuin nousee! Tänäkin vuonna kylmän talven valopilkku on Helsinki Clubilla järjestettävä Miami Vice, jonne stadin viileimmät uroot ja muodokkaimmat misut suuntaat hötkymään DJ-gangsteriperheen tahdissa, pääpomoina Stefu, Stede, Käpä, Mikko Nieminen, TAnssi ja kotosuomeen muuttanut Islannin ihme Richard Reykjavik! Pukupakkoa ei ole, mutta pastellin väriset haarniskat ovat suotavia! Tule Crockettin ja Tubbsin kanssa veivaamaan pyllyä!