Koneisto 2004 14.8.2004 @ Helsinki

108 posts, 6 pages, 7,066 views

_kolibri_

Posts: 1,590

#1 • • _kolibri_ -lintunen-
Jos tuun niin kyllä tää päivä on SE päivä...

VALSSAAMO:
Texas Faggott LIVE [Exogenic Records]
Squaremeat LIVE [Exogenic Records]
Puoskari LIVE [Freakdance Records]
Torakka LIVE [Thirteen Records]
Poliisi DJ [Com:pact Records]
Kiwa LIVE [Surreal Audio] *plur*
Halo DJ [Surreal Audio]
Tripteaser LIVE [Thirteen Records]

ja varmasti hauskaa tulee oleee.... *jiihaa*
Nitta

Posts: 5,021

#2 • • Nitta Sateenkaaren päässä
Jee! Tänään tänne *plur*

Ainakin Killroy main arenalla yhden jälkeen Unity records soundsysteemiä kuuntelemassa *sydän*

Monessa paikassa on yhtä aikaa hyvää musaa, pitää vain liikkua paikasta toiseen *jiihaa* ettei jää uudet jutut kokematta *hymy*
Ozie

Posts: 1,389

#3 • • Ozie
Tänään Craze!
Kaks kertaa missannu jätkän ku oon ollu kipeenä...tänään pakko.
milessi

Posts: 188

#4 • • milessi Jai

climate:
Hohhoijaa, jos tän 2 päivän rannekkeen vois myydä niin voisin myydä kuumeen ja nuhan takia *nuha* ... mut ei sitä taida voida *uuh*



Vähän sama fiilis *lohduttel*.. kuumetta ei ole mutta palelee koko ajan ja on muutenki kipee olo. Pakko kuitenki lähtee liikenteeseen, haluu kuulla monta esiintyjää tänään.

--
josko sitä sitten tanssahtelemaan

kilobitti

Posts: 2,419

#5 • • kilobitti 1-2-3 techno

climate:
Hohhoijaa, jos tän 2 päivän rannekkeen vois myydä niin voisin myydä kuumeen ja nuhan takia *nuha* ... mut ei sitä taida voida *uuh*



Kyllä mä luulen että sen voi myydä, kun leikkaa siististi ja vetää sen siististi kiinni käden alapuolelta niin ettei se näy esim. teipillä tai nippusiteillä*vink*

--
I´m serious as cancer, when I say rhythm is a dancer - Snap, 1993

mrx

Posts: 260

#6 • • mrx Bassjunkie
JESH!!! Streets oli loistava,samoin Texas Faggot taas kerran! Sääli vaan kun monta hyvää settiä on päällekäin niin missaa ainaa jotain.. ainoana miinuksena varsinkin pääsalissa oli ihmisiä tönivät känniääliöt..

GO KONEISTO!!!*plur*
Ozie

Posts: 1,389

#7 • • Ozie
No niiiiiin....
Streetsin aikana tuli enemmänki pyörittyy ympäri merikaapelihallia, oli kyl ihan jees letkutusta. Unityn posse pisti semmost että oksat pois ja puu nurin. Craze pisti ihan törkeen lujalla puristamossa, on korvat vähän hellänä vaikka tulpat olikin (about ensimmäinen kerta ku oikeesti tarvi tulppia).

Joku tyttö heitti mut lattialle merikaapelihallin yläkerrassa *plur* oon saanu vähän kuulla siitä jo nyt. Oliks reilua heittää poikia lattialle *nauru* revanssi?
mehukatti

Posts: 335

#8 • • mehukatti dude
mulle ei kolahtanu tänään kovin hyvin. varmaan suureksi osaksi johtui eilisen jälkeisestä pienestä väsymyksestä ja tunteesta, että homma oli jo nähty. porukkaa oli kuitenkin nyt lauantaina enemmän. unity collectivesta tuli mieleen, että soittaako ne niitä samoja viisuja vielä 10 vuoden päästäkin. ;)
Juhgu

Posts: 7,921

#9 • • Juhgu Virnistelijä
+ mieletön fiilis
+ tuulettimet
+ se intialainen(?) kahvila
+ asiallisesti käyttäytyneet järkkärit
+ valot, decot

- vesi 3e + mukipantti *dissaa*
- ... jaa, no siinä ne valittamiset sitten olikin. Meinasin urputtaa, että kunnon chillihuonekin olisi ollut mukava, mutta kuulemma sellainen siellä oli, en vain tajunnut etsiä *blush*

Kun nousin sängystä ensimmäisen päivän jälkeen, jalat petti alta (hyvien bileiden merkki *hymy*) ja toisen päivän jälkeen oli jo ihme että kykenin kotiin asti.

Järjestelyt kohdallaan (ainakin niissä paikoissa missä itse viihdyin), mainiota musaa, kivoja uusia tuttavuuksia ja silmänruokaa niin bileissä kuin bilettäjissäkin. Oli taas niin mukavan näköisesti ja tunteella tanssivia ihmisiä että huh *jiihaa*.

Piti lähteä jo kahden maissa. Erikoismaininta silloin rumpubassoa soittaneille (boomer?), puristamossa oli todella hurja meno päällä. Näytin varmaan joltain känniääliöltä siellä heiluessani, mutta kahden päivän jälkeen ei vain enää voimat riittäneet kunnon tanssimiseen :)

Viimeisetkin mehut tuli tiristettyä, nyt tyytyväisenä ja uupunena nukkumaan. *sydän* *nukkuu*

[muokattu 15.8.2004 05:48]

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

mniittymaki

Posts: 1,641

#10 • • mniittymaki
Toinen ja viimeinen päivä takana. Omasta mielestäni kokonaisuudessaan
parhaat oneistot mitä Kaapelilla on tähän asti järkätty.

Musiikin puolesta lauantain parasta antia olivat ehdottomasti
Unityn posse, Ellen Allien, DJ Craze. The Streetskin yllätti positiivisesti.

Tässä kaikki tällä erää.

Kiitos ja kumarrus järjestajille, toivottavasti nähdään myös ens vuonna :)

piis,
.m
ville

Posts: 3,780

#11 • • ville olen oikeasti ujo
No niin nyt on koko koneisto takana.

Oli ilo huomata että viimevuotisten suurien parannusten jälkeen myös tänävuonna hommaa oltiin saatu toimivammaksi ja asiakasviihtyvyyteen oli panostettu. Käytännössä järjestelyissä ei ollut oikeestaan mitään valitettavaa joka tämän kokoluokan festarissa lienee jo pieni ihme :) (poken asiakaspalvelu oli tietysti taas aika huonoa, mutta se taitaa olla vakiojuttu)

Jos saisin muuttaa jotain jatkossa niin chilli pitäisi olla sisällä. Suomessa tollainen tila ulkona vaan on liikaa säiden armoilla ..

Viihdyin tokana päivänä paikalla vain joitakin tunteja ja lähdin todella aikasin kotiin. Tämä johtui siitä, että koneisto ei käytännössä tarjonnut enää mitään uutta fiilistä ensimmäisen päivän jälkeen. Jotenkin sitä vaan huomasi 16 koneistotunnin ohimentyä, että olin nähnyt/kuullut niin paljon erilaista/hyvää/huonoa musiikkia/fiilistä, että saatoin hyvällä mielin todeta bileet omalta osalta päättyneeksi :)

Jos ja kun muuttaisin jotain jatkossa niin siirtäisin ohjelmarahavirrasta painostusta ehkä hieman enemmän mainstreamsuuntaan. Esimerkkinä: En toisi chilliin kuutta? ulkomaista DJ:ä/liveä, vaan pistäisin ne rahat nimekkäämpien esiintyjien palkkamäärään. Tämä tuskin vaikuttaisi kävijöihin ainakaan negatiivisesti sillä itse en usko, että kukaan tulee koneistoon jonkun pienen ulkomaisen chilloutartistin takia. Lisäksi se Underworld live pitäisi saada :)

Itselleni koneisto tarjosi parin päivän aikana ainakin 10 pienen bileen edestä erilaisia tunnelmia. Tällaista ei voi tehdä missään muualla joten kiitos ja kumarrus. Ensivuonna uudestaan.

[muokattu 15.8.2004 10:18]
Blue_Wabbit

Posts: 212

#12 • • Blue_Wabbit
Ehkä mielestäni parempi päivä ku ei painanu tuo nukkumatti koko ajan. Valssaamossa taas hyvä meininki paitti loppuillasta jolloin olisin hallunnu mennä kuunteleen Texas Faggottia, mutta mesta aivan täynnä nippi-hippi-heppu-hyppijöitä, jotka vielä kaiken lisäksi kännissä, joten meni hiukka maku *hmph*. Unity Kollektiv oli odotuksienmukainen ja kaikki meni hyvin kunnes joku mähönen tulee kysyy ”Hei ei sulla ois essoo tai tunnexä sä ketää kel ois?” Vittu heti ku pistää kiksuvaatteet päälle nii oon joku piripää vai? *grr* Les Gilletes oli mielenkiintosta kuunneltavaa, sen mitä nyt kuuli ku kävi baaris hakee joutavaa. Loppuilta menikin sitten J-P Purikkaa kuunnellessa tuonne puol neljään ja sitten mentiinkin vielä Coffee Shoppiin nauttimaan Chai-teestä ja sitten lähettiinkin kotio. Helvetin hyvä Koneisto IMHO joten kai sinne pitämäs valua ensi vuonnakin. Kiitos myös järjestyksenvalvojille hyvästä kurista. En missään vaiheessa nähnyt mitään ”meininkiä”, mutta saattoi tietenkin olla ettei sellaista missään vaiheessa ollutkaan.

--
Raha ei tee onnelliseksi, mutta itkisin mieluummin Jaguarissa kuin bussissa.

zara

Posts: 157

#13 • • zara bassotyttö
Oli kyllä pirun hauskaa1 illan parhaita anteja oli mulle Alloy,Craze ja The Streetsin vikat 20min...hauskaa oli! Muuten, aika moni joka ei _käsittääkseni_ kauheesti käy junkkabileissä on kehunut joka Crazea tai Boomeria...Missä te ootte kun on tavallisia suomibileitä? *ding* toivottavasti joku sai viime illasta junkkakipinän ja tulee jatkossa esim Freeform bileisiin..ei se meno yhtään sen huonompaa niissä ainakaan oo *sydän* Mut tottakai oli siistiä nähdä junkkahuoneessa taas noin paljon jengiä, on se vaan niiiiiiin hyvää musaa *plur*
purrr-

Posts: 577

#14 • • purrr- naked chef
DJ CRAZE!!!!

Se fiilis puristamossa <3<3 <3 !!!

Olis ollut mielenkiintoista nähdä herran setti ensin nosturissa ja sitten Koneistossa.

Hiki tippui katosta...kyllä jos olisin siinä setin loppupuolella kuollut niin se olisi ollut menoa äärimmäisen onnellisena :D

--
<3 maastohiihto, peti ja keittiö.

Juhgu

Posts: 7,921

#15 • • Juhgu Virnistelijä

climate:
”kato tätä jengii, vittu, lisää pirii” *hahjust**taputapu*



No juu. Lähes tiedottomassa kunnossa huojuvalta känniläiseltä möykätty ”MÄ HALUUN LISÄÄ VIINAA” on myös aika surullisen kuuloista tälläisissä bileissä.


Blue_Wabbit:
Valssaamossa taas hyvä meininki paitti loppuillasta jolloin olisin hallunnu mennä kuunteleen Texas Faggottia, mutta mesta aivan täynnä nippi-hippi-heppu-hyppijöitä, jotka vielä kaiken lisäksi kännissä, joten meni hiukka maku *hmph*. Unity Kollektiv oli odotuksienmukainen ja kaikki meni hyvin kunnes joku mähönen tulee kysyy ”Hei ei sulla ois essoo tai tunnexä sä ketää kel ois?” Vittu heti ku pistää kiksuvaatteet päälle nii oon joku piripää vai? *grr*



Kannattaa vaihtaa vähän suvaitsevaisempi asenne niin viihdyt paremmin. Tuon kokoisessa tapahtumassa on hieman huonot todennäköisyydet sille, että yleisö on juuri sinun makuusi sopivaa ihmistyyppiä. Mitä niiden hippihyppijöiden sitten pitäisi tehdä, mennä pois Texas Faggotin keikalta kun sinä tulet paikalle? *nauru*

Minä en jaksanut edes laskea kuinka moni tuli kyselemään huumeita (johtunee hiuksistani), mutta turha tuollaisenkaan on antaa tunnelmaa latistaa, ei siinä kauan mene kun sanoo ei. Pistää tosin vähän ihmettelemään, että kuljettaako jengi muka paljonkin aineita tuonne - jos itse myisin huumeita (mitä en siis tee mutta jos), niin tuskin nyt turvamiehiä kuhiseva valtava konemusiikkitapahtuma olisi se ykköspaikka jossa käydä kauppaa. *ding* Lisäksi moni näistä kyselijöistä oli tajuttomassa kännissä tai muuten ihan sekaisin, joten voi vaan ihmetellä mitä niiden päässä liikkuu. Siihenkö vielä vähän ekstaasia tai amfetamiinia päälle? *taputapu* *eiei*


zara:
Missä te ootte kun on tavallisia suomibileitä? *ding* toivottavasti joku sai viime illasta junkkakipinän ja tulee jatkossa esim Freeform bileisiin..



Tässä ainakin yksi! *joo*

[muokattu 15.8.2004 14:45]

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

silencio

Posts: 401

#16 • • silencio el

ville:

Lisäksi se Underworld live pitäisi saada :)



En voisi enempää samaa mieltä olla. Tätä puutetta ollaan kavereiden kanssa pohdittu, kirottu ja itketty jo monta kertaa..... Etenkin Underworld:n keikkataltioinnin katselun yhteydessä. *nyyh*

--
- I was all alone, no one around, and all I could hear was this fucked up sound. -

kilobitti

Posts: 2,419

#17 • • kilobitti 1-2-3 techno
Alloy (Muffler+Delete)
Dj Craze

olen sanaton.....*kumartaa*

edit: sen verran on pakko mankua, että äänenvoimakkuus oli kyllä aivan tolkuttoman luja. Soundissa ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta hirvitti olla paikan päällä vaikka oli -25dB Elacinit päässä...

[muokattu 15.8.2004 15:41]

--
I´m serious as cancer, when I say rhythm is a dancer - Snap, 1993

Sella

Posts: 107

#18 • • Sella sellanen
Huh..olipas kiwaa!!! *aplodit*
Bileet parhaimmasta päästä! Esiintyjät oli loistavia ja erityiskiitos valoista vastanneelle taholle: olipa loistava show pääsalissa!! Fiilis jo senkin ansiosta katossa! *kiitoskiitos*

Suuri kiitos myös omalle kullalleni, joka teki viikonlopusta täydellisen kaikin puolin! *sydän*

Loisto retki oli! Ensi vuonna uudestaan!

Niin, ja se intialaistyyppinen kahvila oli todella loistava juttu!

*piis*
pinkki

Posts: 308

#19 • • pinkki säätö et co.
tulipas nihkeet kelit :/ vähens yleistä vipellystä kun ulkona ei kertkaikkiaa kyenny olee ku viuhahduksien verra, puhumattakaa siitä tuskasta ku vähät bilevaatteet litimärkinä narikkajonoo päheltää.

Narikasta joutuukin antaa isot miinukset, aivan käsittämätöntä säätöä *ding* en muista millo viimeks ois ollu tomomosta pykimistä, menne tulle pe ja la sekä kamoja pistettäes ja poisotettaes tyypit haahus ku zombiet niide tavaroide kanssa löytämättä mitää. Paras oli kun ooteltii siin tokana päivänä tiskin vieres ni sielt toisest pääst narikkaa löntysteli hiljallee jätkä tuomaa narikkalappuu meiä viereiselle tyypille, tyyppi kysyy et mis mun vaihtorahat, ei se ollu tasaraha, äijä tokasee ”no ei täs ny ehi alkaa kaikkee laskee!” o_O *dissaa*

Visut oli aika.. hulppeet :) varsinki lauantain junkkahuoneen ja pannuhallin matskuja tuli hihiteltyä useempaa otteesee. Harmi vaa että junkkasali oli crazen aikaa taas nii tukos ja kuuma et lähinnä tyydyin siinä väsymystilassa vaa pikkuse hytkyy seinustal ilmastointihormin vieres. Galleria-huone oli kiva lisäylläri nannal musal, tylsää vaan ettei onnistuttu paikallistaa line-uppia siihe tilaa mistää. Ehkä puusilmää liikentees, mut informaatio pissi kyl hämmentävästi muutenki, varsinki toi koneistosaitin ”more detailed information coming up in july” ilmo o aika surkuhupasa näky viel tänäänki siel roikkumas *justjoo*, mm. pohjakarttaa netis ois kaipaillu ja _selkeitä aukioloaikoja_.

Pääsalin bassot oli useaa otteesee iha ökykoval, siin vaihees ku kurkunpäästä korviin resonoi nii että sattuu vaikkei oo ees iha edessä, ni ei oo enää siistii, ei paljoo tulpatkaa auta tommosee :( Ei myöskää voi oikee ymmärtää sellast kasaa monitonnisia filtteröimättömiä stroboja suunnattuna suoraa yleisöö nii et rupes särkee silmii ku yritti katella muita visuja, hmm..
Mut Ellen Allien oli aivan älyttömän hyvä päätös kemuille, loistavaa musaa ja mimmi mixas nii et oksat pois, mmm ^__^
zaler

Posts: 1,545

#20 • • zaler e h k i s
alloy, boomer & craze *sydän*
puristamossa tuli about koko ilta heiluttua ja huh huh... ihanaa...
nyt on sitten jalat aika kipeenä...
yllätti koneisto erittäin positiivisesti kyllä... joku kyrpä vaan siellä puristamon viereisessä baarissa kaatoi frendin tarjottimen missä oli 20e ostettu viinaa *dissaa*

--
let´s eat to the beat!