ylivieska.org presents: TRANCE

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   http://www.ylivieska.org  
Ravintola Vieska, Ylivieska  
house, techno, trance

Zage vs. Deepdream LIVE
DJ Kaasi (:Kaktus / Raahe)
DJ Jones (Ylivieska)

ZAGE vs. DEEPDREAM LIVE

Zage (Janne Nygård) on 22-vuotias trancetuottaja Ylivieskasta, jonka materiaali on herättänyt viime aikoina mielenkiintoa myös useissa ulkomaisissa levy-yhtiöissä. Kotimaan konemusiikkipiireissä Zage niitti mainetta pari vuotta sitten remiksaamalla Slusnik Lunan Sinner-kappaleen, joka keräsi kehuja aina maan parhaita DJ:itä myöten. Illan back-to-back -livespesiaalissa Zage "saa vastaansa" oululaisen Deepdreamin (Jussi Polet). Deepdreamin tuotantoa on soitettu mm. YleX:llä sekä maailman suosituimman nettiradion DI.FM:n virtuaalitaajuuksilla. Lähiviikkoina tullaan tuoretta materiaalia kuulemaan myös levyllä miehen voitettua remixkilpailun "Scott Bond vs. Solar Stone: Naked Angel" -kappaleen tiimoilta.

Zagen livetaltiointi edellisistä Vieskan trancebileistä on imuroitavissa (69 min / 63 MB) osoitteesta:
http://people.cc.jyu.fi/~jhannula/zage_live@vieska_311003.mp3

Materiaalia on erikseen saatavilla Zagen kotisivuilla osoitteessa:
http://www.mikseri.net/zage


KAASI

DJ Kaasi on noussut Pohjois-Suomen tunnetuimmaksi house-dj:ksi, kun ahkeran keikkailun myötä miehen taidot on huomattu laajemmaltikin. Haapaveden legendaarisista kellariraveista uransa aloittanut mies asuu tätä nykyä Raahessa ja toimii promoottorina paikallisessa :Kaktus-ryhmässä. Varmalla levynkäsittelyllä ja rautaisella ravintola-DJ -kokemuksella Kaasi tulee taatusti hallitsemaan myös Vieskan tanssilattiaa. Luvassa on laadukasta elektronista tanssimusiikkia miehen vastatessa illan monipuolisuuden säilyttämisestä.

http://www.kaktus.us


JONES

DJ Jones on Vieskan kävijöille tuttu vakio-DJ. Miehen oma ala on kuitenkin trance, ja tiedossa onkin illan pääteeman mukainen erikoissetti.

-8<-

Lipun hinta sisältää narikan.

Favorites 2