Ylivieska.org Presents: Trance 9.4.2004 @ Ylivieska

3 posts, 1 page, 1,185 views

jangler

Posts: 60

#1 • • jangler
ykatrance.gif

ylivieska.org presents: TRANCE
pe 9.4.2004 klo 23-04
Ravintola Vieska, Ylivieska

Zage vs. Deepdream LIVE
DJ Kaasi (:Kaktus / Raahe)
DJ Jones (Ylivieska)

liput 5 euroa (sis. narikka) / K-18

http://www.vieska.net

-8<-


http://www.cc.jyu.fi/~jhannula/zage.jpg http://www.cc.jyu.fi/~jhannula/dpdrm.jpg
ZAGE vs. DEEPDREAM LIVE

Zage (Janne Nygård) on 22-vuotias trancetuottaja Ylivieskasta, jonka materiaali on herättänyt viime aikoina mielenkiintoa myös useissa ulkomaisissa levy-yhtiöissä. Kotimaan konemusiikkipiireissä Zage niitti mainetta pari vuotta sitten remiksaamalla Slusnik Lunan Sinner-kappaleen, joka keräsi kehuja aina maan parhaita DJ:itä myöten. Illan back-to-back -livespesiaalissa Zage ”saa vastaansa” oululaisen Deepdreamin (Jussi Polet). Deepdreamin tuotantoa on soitettu mm. YleX:llä sekä maailman suosituimman nettiradion DI.FM:n virtuaalitaajuuksilla. Kevään aikana tullaan tuoretta materiaalia kuulemaan myös levyllä miehen voitettua remixkilpailun ”Scott Bond vs. Solar Stone: Naked Angel” -kappaleen tiimoilta.

Zagen livetaltiointi edellisistä Vieskan trancebileistä on imuroitavissa (69 min / 63 MB) osoitteesta:
http://people.cc.jyu.fi/~jhannula/zage_live@vieska_311003.mp3

Materiaalia on erikseen saatavilla Zagen kotisivuilla osoitteessa:
http://www.mikseri.net/zage


tkaasi.jpg
KAASI

DJ Kaasi on noussut Pohjois-Suomen tunnetuimmaksi house-dj:ksi, kun ahkeran keikkailun myötä miehen taidot on huomattu laajemmaltikin. Haapaveden legendaarisista kellariraveista uransa aloittanut mies asuu tätä nykyä Raahessa ja toimii promoottorina paikallisessa :Kaktus-ryhmässä. Varmalla levynkäsittelyllä ja rautaisella ravintola-DJ -kokemuksella Kaasi tulee taatusti hallitsemaan myös Vieskan tanssilattiaa. Luvassa on laadukasta elektronista tanssimusiikkia miehen vastatessa illan monipuolisuuden säilyttämisestä.

http://www.kaktus.us


JONES

DJ Jones on Vieskan kävijöille tuttu vakio-DJ. Miehen oma ala on kuitenkin trance, ja tiedossa onkin illan pääteeman mukainen erikoissetti.

-8<-

[muokattu 14.3.2004 23:07]
jangler

Posts: 60

#2 • • jangler
Näyttääpä idioottimaiselta kun noita kahta kuvaa ei saa vierekkäin.. no olkoon.

Viimeisimpien huhujen mukaan paikalle olisi myös tulossa näpsäkän näköiset tanssitytöt! *igor* Ja lisähuomautuksena kerrottakoon vielä että sivusto http://party.ylivieska.org on nyt avattu

[muokattu 14.3.2004 23:10]
jangler

Posts: 60

#3 • • jangler
SOITTOAIKATAULU:

2300-0100 - DJ Kaasi
0100-0230 - Zage vs. Deepdream LIVE
0230-0315 - DJ Jones


Kaasi soittaa kärkeen housea ja lopettaa trancempaan matskuun liveä pohjustaen, joka onkin sitten jo sitä itseään. Jones päättää illan klassikoihin. Muualta tuleville suositellaan aikaista saapumista, nimittäin aiempina vuosina pitkäperjantai on ollut Vieskassa vuoden suosituimpia iltoja.