Harder.fi

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   http://harder.fi/3v  
Playground, Helsinki   Show map  
hard

Ozma, Syntse, Camfer, J7, xl8r, Jka, Xelfer, Tornadoz, +kilpailun voittajat

Kolmisen vuotta sitten joukko tuoreita elektronisen musiikin harrastajia löi kauniit ja vähemmän kauniit päänsä yhteen ja löysivät yhteisen sävelen Harder.fi:n riveistä. Kauas on tultu noista päivistä, mutta perusidea on Harder.fi:llä pysynyt samana: haluamme edelleen tuoda teille uusia tuulia rankemman elektronisen musiikin saralta ja nostaa esiin vähän marginaalisempiakin musiikki-ilmiöitä jo tuttujen genrejen rinnalle. Ja tietenkin pitää hauskaa siinä sivussa.

Kolmen vuoden aikana olemme järjestäneet parikymmentä ulkoilma- tai klubitapahtumaa sekä kasoittain erilaisia webradiotapahtumia. Samalla mallilla aiomme jatkaa myös tulevaisuudessa ja aloitammekin nyt neljännen vuotemme juhlistamalla Harder.fi:n syntymäpäiviä Club Playgroundissa Helsingissä 14.1.2012.

Kollektiivimme kokoonpano on vaihdellut vuosien varrella, ja vaikka jotkut naamat ovatkin siirtyneet muihin kuvioihin, mukaan on tullut uutta verta. Harder.fi esittäytyykin tällä kertaa täysverisenä kollektiivina ja esiintyy teille yhdessä kollektiivisen setin muodossa koko illan ajan.

Illan musiikkitarjonnasta vastaa rakkaan kollektiivimme lisäksi uuden sukupolven dj:t, jotka valitaan mukaan kilpailun perusteella. Kilpailuun voit osallistua lähettämällä meille linkin mixtapeesi osoitteeseen [email protected] 31.12.2011 mennessä. HUOM! K-18 koska tapahtuma pidetään ravintolan normaalina aukioloaikana emme voi luistaa ikärajoista.

Tule siis kanssamme juhlistamaan kolmivuotista taivaltamme ja nauttimaan hyvästä musiikista hyvässä seurassa.

Tarkempaa tietoa tapahtumasta löydät osoitteesta http://harder.fi/3v

Tapahtuman Facebook-event: http://www.facebook.com/event.php?eid=303839249630548