Sunday Fun

  From until   Age limit: 18   http://sundayfun.org  
Tabu, Hämeenkatu 10, Tampere  
, chill, house, jotain

Sunday Fun on tamperelainen syys- ja talvikauteen sijoittuva sunnuntai-iltojen chill out -klubi. Ilmojen viiletessä on syytä siirtyä terasseilta sisätiloihin ja vaihtaa kesäisistä rytmeistä rauhalliseen ja tunnelmalliseen lounge-musiikkiin.

Päivien pimentyessä talvea kohden on sunnuntai-iltoja pidetty usein viikon ikävystyttävimpinä hetkinä. Näin ei tarvitse, eikä pidäkään olla. Sunday Fun -klubin perusajatuksena on jatkaa tamperelaisille tutuksi tulleita viikonpäättäjäisiä, joissa ladataan akut tulevaa viikkoa varten. Paikkana on aivan Tampereen keskustassa sijaitseva yökerho ja viinibaari Tabu, ja tarkemmin sanottuna sen tunnelmallinen ja tyylikäs Ultra Lounge.

Sunnuntaichillailu aloitetaan klo 20.00 jatkuen ainakin puolilleöin ja niin kauan kuin fiilistä riittää. Musiikillisesti illan aikana liikutaan muun muassa ambientin, downtempon, nu-jazzin, funkin, soulin ja monenlaisen muun lounge-musiikin välimaastoissa.

Viihtyvyyden takaamiseksi olemme suunnitelleet tulevien sunnuntaiden varalle mm. seuraavaa:

* edullista olutta (1€!)
* erikoisia ja eriskummallisia drinkkejä ja shotteja
* pientä naposteltavaa
* lautapelejä ja pelikortteja
* videopelejä
* sarjakuvia
* taiteiluvälineitä
* ...ja paljon kaikkea muuta

Sunday Fun -klubin avajaiset sunnuntaina 13.09.2009 alkaen klo 20. Avajaisten kunniaksi tarjolla on herkullisia tapaksia talon tapaan sekä pientä purtavaa.

Favorites 5