Sunday Fun 13.9.2009 @ Tampere

5 posts, 1 page, 1,254 views

Sunday Fun

Posts: 14

#1 • • Edited Sunday Fun
sundayfun-web300.png

Sunday Fun on tamperelainen syys- ja talvikauteen sijoittuva sunnuntai-iltojen chill out -klubi. Ilmojen viiletessä on syytä siirtyä terasseilta sisätiloihin ja vaihtaa kesäisistä rytmeistä rauhalliseen ja tunnelmalliseen lounge-musiikkiin.

Päivien pimentyessä talvea kohden on sunnuntai-iltoja pidetty usein viikon ikävystyttävimpinä hetkinä. Näin ei tarvitse, eikä pidäkään olla. Sunday Fun -klubin perusajatuksena on jatkaa tamperelaisille tutuksi tulleita viikonpäättäjäisiä, joissa ladataan akut tulevaa viikkoa varten. Paikkana on aivan Tampereen keskustassa sijaitseva yökerho ja viinibaari Tabu, ja tarkemmin sanottuna sen tunnelmallinen ja tyylikäs Ultra Lounge.

Sunnuntaichillailu aloitetaan klo 20.00 jatkuen ainakin puolilleöin ja niin kauan kuin fiilistä riittää. Musiikillisesti illan aikana liikutaan muun muassa ambientin, downtempon, nu-jazzin, funkin, soulin ja monenlaisen muun lounge-musiikin välimaastoissa.

Viihtyvyyden takaamiseksi olemme suunnitelleet tulevien sunnuntaiden varalle mm. seuraavaa:

* edullista olutta (1€!)
* erikoisia ja eriskummallisia drinkkejä ja shotteja
* pientä naposteltavaa
* lautapelejä ja pelikortteja
* videopelejä
* sarjakuvia
* taiteiluvälineitä
* ...ja paljon kaikkea muuta

Sunday Fun -klubin avajaiset sunnuntaina 13.09.2009 alkaen klo 20. Avajaisten kunniaksi tarjolla on herkullisia tapaksia talon tapaan sekä pientä purtavaa.

Tutustu Facebook-sivuumme.
Sunday Fun

Posts: 14

#2 • • Edited Sunday Fun
Moi kaikki chillailijat!

Kuten varmasti olettekin jo huomanneet, chill out -klubi Sunday Fun avaa ovensa tulevana sunnuntaina aivan Tampereen keskustassa yökerho ja viinibaari Tabussa (ja tarkemmin sanottuna Tabun viihtyisässä Ultra Loungessa) osoitteessa Hämeenkatu 10. Haluammekin toivottaa teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi avajaisiin klo 20 alkaen.

Sunday Fun -klubin kantavana ideana on tuoda valoa ja iloa sunnuntai-iltoihin päivien hämärtyessä ja ilmojen viiletessä. Kesäkuukausien valoisana ja lämpimänä aikana sunnuntait ovat kuluneet rattoisammin, kun kaveriporukalla on voinut esimerkiksi pistäytyä terassilla tai nauttia grillin antimista kesäisen musiikin säestämänä, mutta syys- ja talvikaudella on Tampereen sunnuntai-illoista puuttunut vastaava illanviettomahdollisuus.

Sunday Fun paikkaa tämän aukon ja tuo sekä tutut että tuntemattomat saman katon alle nauttimaan viikon päättämisestä ja lataamaan akut tulevaa viikkoa varten. Tarkoitus ei ole remuta pitkälle aamuyöhön asti (mekin nimittäin menemme maanantaina töihin), vaan rentoutua ja pitää hauskaa hyvässä seurassa inhimilliseen aikaan.


Viihtyvyyden takaamiseksi olemme suunnitelleet avajaisiin mm. seuraavaa:

* leppoisaa chill out- ja downtempo-musiikkia
* edullista olutta (1€!) ja muita maukkaita juomia.
* pientä naposteltavaa
* lautapelejä ja pelikortteja
* vanhoja legendaarisia sarjakuvia
* vieraskirja, johon voi jättää tervehdyksesi


Nähdään sunnuntaina!
Traba

Posts: 157

#3 • • Traba [Säde, Battle Royale, Brothers in Techno]
Oli kyllä mukavaa ja rentoa menoa. Aku Ankka pelasti keskustelupakon :D

Tätä ehdottomasti lisää. Musiikki oli sopivaa, puitteet mainiot, pieni suolainen vie nälän ja euron oluet janon :P
ravec

Posts: 1,102

#4 • • ravec
Tulin mestoille ja virittelin tietokoneen seinään.

Oli mukava nähdä kavereita samalla, kun piti hoitaa muutama juttu koneella.
Kahvi maistui hyvältä ja tapakset olivat juuri se mitä kaipasin sunnuntain olotilaan.

Musiikin keveys kruunasi fiilikset.


Tästä taitaa tulla sunnuntain kohtaamispaikka....
Sando

Posts: 34

#5 • • Sando
Harmi kun ei kyennyt paikalle avajaisiin. Jatkossa pitää kyllä tulla mahdollisimman usein piipahtaan. Kyllä Tampere tarvii just tällaista sunnuntaichillailua tapaksineen ja kaikkineen. :)