Luomuluisut osa 1.

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Rodeoareena, rajatorppa, Vantaa  
house, psy, trance, jotain

Galrav[Fury](special house set), Blastoff[Fury,kusc], Crystaline[kusc], Puistokemisti [Equinox, HSS Recordings], Jesus b2b Kolibriscope[Organigato] + Lazy Orange decoration


Tapahtuu Vantaalla, lähitulevaisuudessa:

Iltapäivän viimeiset auringonsäteet kutittelee kaksi, enemmän tahi vähemmän, hipiksi luonnehdittavaa kaverusta hereille. Päivä on jo pitkällä, mutta nätti. Kaverusten vatsat kurnivat nälästä ja kurkkua kuivaa. He päättävät lähteä lähteä ravinnonhakumatkalle ja jos vastaan tulee juotavaa, ei se heitä haittaa ollenkaan.
Muutaman pöhnäisen kilometrin, ja harha-askeleen, jälkeen sankariemme eteen kohoaa suuri mäki. Hetken kummasteltuaan tarkkasilmäisempi hippi huomaa mäen rinteellä vihertävän ituesiintymän.

NAM!

Nälän riivaamina he lähtevät kipuamaan mäkeä. Rinne tuntuu jotenkin liikkuvan heidän allaan, mutta ruoankiilto silmissään hipit eivät siitä piittaa. Itujen luokse päästyään rinne suorastaan villiintyy heidän allaan ja juuri kun molemmat ovat saaneet suunsa ja taskunsa täyteen vihreää kultaa mäki lähtee hurjaan luisuun kaapaten miekkoset mukaansa!
Rinne vyöryy metsien ja vantaalaislähiöiden läpi sankariemme surffatessa sen aallon harjalla tyylilleen uskollisen rennosti. Yhtäkkiä vyöry pysähtyy ja jättää kaverit keskisuuren lähiöbaarin pihaan. Ulos asti erottuvat riemun kiljahdukset, miellyttävät aromit ja tiukka bassopaahto saavat sankarimme vakuuttuneeksi:

Täällä sammutamme janomme!

Viva la Luomuluisu!

Oliks tässä järkee? Tule kuulemaan ja kokemaan kuinka paljon..

Luomuluisut 12.4.2008 @ Rodeo Areena/Råtorp/Klubvägen :D