House-O-Matic

  From until   Tickets 5€   Age limit: 19  
45 Special, Oulu  
breaks, elektro, house, trance

Peak
Halla

Joulupäivän iltana on jo korkea aika tuulettaa taloa ja huolella. Vedä tanssitossut tiukasti jalkaan, ja ota suunnaksi House-o-maticin avausilta 45:n yläkerrassa. Tule tsekkaamaan talon täydeltä korskeita pukkeja ja pinkeitä muoreja - kuumimpia rytmejä ja kylmimpiä juomia!


Dj Peak

Yli 13 vuotta tanssilattioita hallinnut DJ Peak on uransa aikana pyörittänyt levylautasilla jokseenkin kaikkia housen alalajeja. Suurillakin festareilla kuten Down By The Laiturissa, Tammerfestissä ja viimeisimpänä Planet Of Love-illassa esiintyneen Peakin levylaukku sisältää aina tuoretta, rullaavaa housea. Pump, Switch! ja Illumination ovat muutamia klubeja, joissa hän on toiminut resident-dj:nä vuosien varrella. Seteissään Peak yhdistelee mielellään eri housen alalajeja aikaansaaden näin mielenkiintoisen ja aina mukaansatempaavan "kädet ilmaan"-fiiliksen. Yhtään liioittelematta voi sanoa, että Peak on yksi Suomen parhaista house dj:stä sekä miksaajista.


Dj Halla

90-luvun alkupuolelta levyjä pyörittänyt dj Halla tunnetaan monipuolisten house-settien lisäksi vuodesta 2003 toimineen Sunkissed-kesäklubin toisena järjestäjänä ja esimerkiksi DBTL-festivaalille elektronisen musiikin ohjelmistoa laajalti järjestäneen Diskomassive-kollektiivin perustajana. Hallan nykyisten klubisettien selkärangan muodostaa energinen housebiitti, joka saa tilanteen mukaan lisämausteita esimerkiksi elektrosta, teknosta ja breaksista. Joulupäivän keikka tarjoaa täyden laidallisen tarttuvia bassokuvioita ja menevää elektrohouserytmiä - herkullisen sekoituksen loppuvuoden parhaita raitoja ja vanhempia helmiä.