House-O-Matic 25.12.2006 @ Oulu

4 posts, 1 page, 1,659 views

house-o-matic

Posts: 6

#1 • • house-o-matic fully houseomatic 33/45
House-o-matic @ 45 Special
Maanantaina 25.12.2006 klo 22 - 04
Sisään 5 euroa ja 19 vuotta
dj:t Peak (Oulu) & Halla (Hki)

breaks, elektro, house, progressive


house-o-matic.gif


Joulupäivän iltana on jo korkea aika tuulettaa taloa ja huolella. Vedä tanssitossut tiukasti jalkaan, ja ota suunnaksi House-o-maticin avausilta 45:n yläkerrassa. Tule tsekkaamaan talon täydeltä korskeita pukkeja ja pinkeitä muoreja - kuumimpia rytmejä ja kylmimpiä juomia!


Dj Peak

Yli 13 vuotta tanssilattioita hallinnut DJ Peak on uransa aikana pyörittänyt levylautasilla jokseenkin kaikkia housen alalajeja. Suurillakin festareilla kuten Down By The Laiturissa, Tammerfestissä ja viimeisimpänä Planet Of Love-illassa esiintyneen Peakin levylaukku sisältää aina tuoretta, rullaavaa housea. Pump, Switch! ja Illumination ovat muutamia klubeja, joissa hän on toiminut resident-dj:nä vuosien varrella. Seteissään Peak yhdistelee mielellään eri housen alalajeja aikaansaaden näin mielenkiintoisen ja aina mukaansatempaavan "kädet ilmaan"-fiiliksen. Yhtään liioittelematta voi sanoa, että Peak on yksi Suomen parhaista house dj:stä sekä miksaajista.


Dj Halla

90-luvun alkupuolelta levyjä pyörittänyt dj Halla tunnetaan monipuolisten house-settien lisäksi vuodesta 2003 toimineen Sunkissed-kesäklubin toisena järjestäjänä ja esimerkiksi DBTL-festivaalille elektronisen musiikin ohjelmistoa laajalti järjestäneen Diskomassive-kollektiivin perustajana. Hallan nykyisten klubisettien selkärangan muodostaa energinen housebiitti, joka saa tilanteen mukaan lisämausteita esimerkiksi elektrosta, teknosta ja breaksista. Joulupäivän keikka tarjoaa täyden laidallisen tarttuvia bassokuvioita ja menevää elektrohouserytmiä - herkullisen sekoituksen loppuvuoden parhaita raitoja ja vanhempia helmiä.
z

Posts: 1,146

#2 • • z
pitkästä aikaan Oulussa :D

kaavailtiin Peakin kanssa, ettei mitään tarkkaa soittojärjestystä kiinnitetä, vaan mennään tilanteen mukaan ja pidetään fiilistä korkealla. jossain vaiheessa tosin varmaan ja toivottavasti saadaan aikaiseksi kevyttä b2b taistoakin :)
loremipsum

Posts: 260

#3 • • loremipsum Furth3r
siis hei,

nyt vähän eloo :p
tää on selkeesti kovinta mitä oulussa on joulun aikaan.
siis jokainen kiltti (eli siis lahjoja saanut) ja jokainen tuhma (siis ei lahjoja saanut) tänne.

Mä lyön rommipullosta vetoo et tääl tulee ainakin Erik "teh swedu" Prydzin Call on me tai Proper
education.

Nii kerta ;)

tänne, must. Tää on vähän niinku preparty tapanin tansseille :) ja treenausta alkoholin juomiselle.


p.s. tääl on halpaa viinaa ,)

p.p.s. eiks oo upee flaba ;))
peepe

Posts: 904

#4 • • peepe
Niin kerta!