Huonot ostokokemukset levykaupoista

2 posts, 1 page, 1,341 views

tommib

Posts: 3,204

#1 • • tommib
Onko muilla ostokokemuksia lafkan kaupasta? Tilasin/maksoin tilauksen 12pv sitten eikä ole lähetetty edes vielä. Olen laittanu turhaan kyselyä perään, eivät vaivaudu vastaamaan. Oottelen vielä alkavan viikon ja sitten ei auta kuin karhuta rahat takaisin Paypalin kautta.

Cenobite Recordsin kohdalla meno oli samaa. Rahat kelpas, mitään ei ikinä tullut, eikä maileihin vaivauduttu kertaakaan vastaamaan. Rahat sain takas tekemällä Paypaliin valituksen, johon ko lafka ei myöskään vastannut koskaan.

Rige on mitä mainioin kauppa, mitä nyt välillä tulee väärää tavaraa, kun menevät isossa tilauksessa hieman sekaisin. Onneksi he korjaavat aina asian ja hoitavat homman kotiin kunnialla. Mitä nyt viimeksi tuli väärä dvd ja lähettivät uuden vanhaan osoitteeseeni vahingossa. Tekevälle sattuu:)
tommib

Posts: 3,204

#2 • • Edited tommib
Nyt Purple music vastasi vihdoin ja viimein ja asia ratkesi. Minulle olisi pitänyt tulla out of office ilmoitus heiltä, jota en ollut saanut ja levyt on jo postissa tulossa. Ihme vaan etten saanut postituksesta erillistä mailia, kuten sivulla lukee. Pääasia on, että levyt on tulossa ja oli kyllä halpoja kiekkoja, postit oli taas kalliit (kuten aina). Postien hinta selittyi sillä, että lähettivät levyt kirjattuna kirjeenä. Heillä postit menee painon mukaan ja lähettävät vain kirjattuna.