TEKNO-BÄNDIIN ELEKTRONISTA RUMPALIA JA SYNAHÄRÖILIJÄÄ KAIVATAAN:..

1 post, 1 page, 1,760 views

Ihan A

Posts: 106

#1 • • Ihan A Haamusienestäjä
Eli lyhäkäiseen jos mainitsen asiasta ei sen kummempaa kuin näin ohimennen jotain huhua niin sellasta olis , että psytekno-bändiin etsitäán esim. elektronista rumpalia taikka ja vaikka ja sen lisäksi syntikka häröilijäá. Tällä hetkellä olemma yksi tai kaksi henkilöä ja nuppeja ja nappeja on ihan vitusti yhdelle vaikka mielikuvitukseni puitteissa aivan sopivasti niin kuitenkin olishan se hienoa, että perustetaan ihan kunnon kokoonpano kun ideoita on kuitenkin varattu lisättäväksi tähän minimikokooonpanoon, etttä tilaa juu kyllä vaan olisi jos taitoa ja härösaundisuuteen tähtääväá mielenailahtelua riittää kollektiiviiseen jamitteluun muutenkin kuin yksin, joten sillloin olet luultavasti mitä luultavammin ja luulollisesti luulusinkin tervetullut tervetulemaan terevetulevaisena tähän konsertti musiikki projektiin. Jos kiinnostaa niin kerron lisáá.

Eli tarkoitis on vähän harjoitella ja sitten etsiä ja järrjestää keikkoja, että päästäán soittamaan ja maailmankuuluksi.

Ketä kiinnostaa niin voipi antaa linkkkiä johonin demooon missä käy ilmi häröin osaamisensa, että voidaan sitten qualiifiqoida jyvät akanoista jos on liika óveri kysyntäá.

Nimi ehdotuksia saa kanssa antaa, tämän hetkinen olisi KILLER LOOP MACHINE, jos ei parempaa kukaan osallistuva jájsen mielessäán kanna.

Anateeksi vaian jos on kirjootuiusvirheitä, kun ei noi silmät jostian syystá pysy mukan tossa sormien naputtelulssa ja kiakkia näyttäá ihan hyvältä.

--
) - - - > Sieni kuin kieli, kumma kuin mieli < - - - (