Tonton - Spinning (progressive melodic vocal trance)

5 posts, 1 page, 3,210 views

Damien

Posts: 2,882

#2 • • Damien [tr3ox]
Neljän minsan kohalla voi jo todeta miten kevyt olo tuli tästä kappaleesta. Tässäpä vasta helppo kappale kuunnella. Ei mitään turhia kikkailuita, tunteet balanssissa, harmoniasta hegemoniaan. Mä kyllä tykkäsin tosi paljon. Ei tällaseen rakenteeseen kaipaa enää, ku omia vokaaleja tukemaan lopullista taiteellista ilmaisua. Tyylikäs lopetus tekee tästä vielä klubi-uskottavan. Radio-edittiin poistaisin alun rakentelua ja lähtisin ripeämmin voksuilla liikkeelle, kertsejä tulee kuitenkin siihen malliin, että sitä ehtii naatiskella ennen lopun tyylisuunnan muutosta. Mä rakastan sun tuotoksia <3
tweeek

Posts: 28

#3 • • tweeek
Plur! <3<3

Vieläköhän muuten nykypäivänä radioeditit on tapana pitchata muutama % alas? Toisinsanoen vieläköhän radiot soittaa kaikki nopeutettuna? :P

Ja perse sentään, nyt kun oon yön nukkunu ton päälle ja kuunnellut eri vehkeillä niin huomasin et potkut puskee vieläkin ehkä hitusen liikaa läpi.. tai sit osa synista ja vokaalit liian hiljasella... noh hey, it's free :D korjataan ehkä joskus
Lime_

Posts: 401

#4 • • Lime_
Voiko progressive ja melodic olla edes mahdollista? Nooh, jos ei siihen juuttuisi ja saisi puristien vihaa niskaan..

heitetäämpä ihan rehellinen arvio, ei mitään kaunisteluja.

ensimmäiset 1:20 on täysin turhaa, koska biisi lähtee vasta sitten liikkeelle lähes tyhjästä ilman minkäänlaista droppia. Vokaalit kuulostaa tosi hyvältä. Kun biisi lähtee liikkeelle, tulee hiukan mieleen 90-luvun lopun milk inc tyyppinen eurotranceilu, mikä on tavallaan ihan mukavaa vaihtelua nykyajan trance soundiin. Basari ehkä aavistuksen tuhnu, mutta eurotranceiluun ihan riittävä. 4:30 alkava vokaalivääristymä (tai huono mieslaulaja?) kuulostaa todella pahalta.

Kokonaisuudessa biisin heikoin kohta on rakenne joka on täysin hukassa. Pituutta liikaa, alussa liikaa tyhjää, ensimmäisen nousun jälkeen koko biisin idea on jo kuultu ja neljän minuutin jälkeen tuntuu vähän väkisin väännetyltä kikkailulta. Ottaen huomioon miten muuttumattomana melodia jauhaa kokoajan.

1:20 - 4:20 välillä tykkäsin ja homma on kasassa. Ihan mukavia eurotrance fiiliksiä, vaikkei kovin melodista sellaista. Vokaalit ehdottomasti parasta antia.
tweeek

Posts: 28

#5 • • tweeek

Replying to Tonton - Spinning (progressive melodic vocal trance):

heitetäämpä ihan rehellinen arvio, ei mitään kaunisteluja.



Kiitos tästä, en muuta toivokaan kuin rehellistä kritiikkiä, opiskeluvaiheessa täs vielä kuitenkin ollaan ja sen takia näitä tänne postailenkin. :)

"Turhaa biittiä" sisältävät introt ja outrot on jäänyt varmaan tavaks omilta deejiiajoilta, jatkossa taidan jättää demoista pois koska onhan ne aika turhia näissä.

Kaikki pointit meni jonnekin takaraivoon. Sais enemmänkin tulla kaikenlaista palautetta niin olis näkökulmia mistä ammentaa..