Club -tf- 23.4.2011 @ Kotka

11 posts, 1 page, 4,422 views

Individual

Posts: 10,942

#1 • • Individual HYPNO!
Kyseinen klubi on näytellyt oman reiviurani alkutaipaleella hyvin suurta osaa. Posse toi Kotkaan paljon sellaisia artisteja, jotka sattuivat juuri sen hetkisen musadiggailun ytimeen ja pakkohan se myyttinen ravintola Madeirakin on tähän myös tuoda. Eli siellä järjestetyistä -tf- illoista on paljon hyviä muistoja. Noh, vuodet kuluvat ja itsekin on kovimmista polkka-ajoista rauhoittunut. :) Muistuu vaan mieleen se kuinka ehdotonta tuo klubbaaminen tuolloin itselleni oli. Nyt hyvään iltaan riittää vaikka kavereitten kanssa tuopin ääressä turinointi ja musan tahtiin nyökyttely. Enää ei mennä lökäpöksyt jalassa ja tukka pystyssä monta tuntia putkeen (melkein) tanssilattialla. Ja kyllä, housekin on nykyään ihan hyvää musaa.

DJ:tten työskentelyä tuli teeäffissäkin seurattua ja mietittyä, että tuleekohan sitä löytämään itsensä koskaan deckien takaa. Sekin haave toteutui myöhemmin ja onhan tää aika jännää päästä nyt vuonna 2011 -tf- clubille soittamaan. Jaetaan avausslotin rintamavastuu yhdessä Pekko Haimin kanssa, joten tulkeehan paikalle hyvissä ja ajoin, niin myö soitetaan tech-housea, teknoa ja kaikenlaista heimohäröilyä ja groovea menoa.

*piis*
Jokke L

Posts: 1,203

#2 • • Edited Jokke L [GoodMusic]
millanen paikka toi on? Ja missä.

edit: nii siis ja millanen tapahtuma tää on yleensä. :D

edit2: ai nää olikin pääasias haardibileet. :/
Eli sori sekoilut. :)

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.

Radiac

Posts: 671

#3 • • Radiac Beach X Member

Replying to Club -tf- 23.4.2011 @ Kotka:

millanen paikka toi on? Ja missä.

edit: nii siis ja millanen tapahtuma tää on yleensä. :D

edit2: ai nää olikin pääasias haardibileet. :/
Eli sori sekoilut. :)alusta lähtien n. 4 timmaa jotain ihan muuta kuin hardia , että ei luulis siitä olevan kiinni :) jokaiselle jotakin , ja tuollahan juhlitaan myös -tf- klubin synttäreitä , muutaman muun organisaation päätekijän ohessa.. kympit paukkuu :)

MÄ EN MISSAIS !
Individual

Posts: 10,942

#4 • • Individual HYPNO!
Jokelle,

tää bilepaikka on Mussalon teollisuusalueella sijaitseva ravintola Route 66. Se on aika uskomattoman näköinen kaikkine kromeineen ja jenkki-krumeluureineen, prätkineen ja autoineen, mutta samalla siitä saa myös todella hienon klubitilan, kun iskee vähän ääntä, valoa ja savua kehiin. Juomat on edullisia ja tiski vetää ja saa siellä ihan ruokaakin, jos nälkä yllättää. Ja tosiaan..minä ja Pekko H soitellaan tech-housea ja tribalia alkuun, sen jälkeen Radiac hyppää puikkoihin ja tämä mies ei petä grooven progetrana-soundinsa kanssa koskaan. Ja onhan siellä resevissä vielä Tritonkin, joka soittaa energistä ja über-melodista saksa-kamaa. (ainakin soitti)

Eli vaikka siinä polkkaakin on, niin on paljon muutakin.

T
DjNeon

Posts: 959

#5 • • DjNeon
ON ERITTÄIN HIENOA JA KUNNIA TULLA TAAS KOTKAAN TF-BILEISIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CLASSIKKO CLUBI KAUTTA VUOSIEN JA NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN PALJON HYVIÄ MUISTOJA ETTÄ HUHHUHUHU!

Jo valmiiksi ja etukäteen KIITOS TF-PORUKKA, KIITOS KOTKA!!! Säde pojat odottaa INNOLLA bileitä ja TÄYSII VEDETÄÄN!!!!!!!

Ja niinkuin tossa jo mainittiinkin niin eihän täällä pelkästää hardia tule! Triton soittaa edelleen melodista energistä, ja minäkin soitan varmasti täällä melodista ja energiaa puhkuvaa hardtrancea, että ei taida tulla edes polkkaa olleenkaan jos katsotaan polkkaa sanaa *vink*

eli paikalle vaan kaikki!!tulee hieno ilta =) *sydän*

--
*In Hardtech/Hardtrance I Trust*
*Techno Will Never Die*
*Member of SÄDE*

friik

Posts: 37

#6 • • friik FUCKING HARDCORE !!!
hardia tulee...prkl=)=) this is no house
!!!!!!
Radiac

Posts: 671

#7 • • Radiac Beach X Member
Suureksi harmiksemme Pekko Haimi jää tällä kertaa pois illan artistimenusta mutta paikataan tilannetta anniskeluoikeudellisella katetulla terassilla jossa on myös erittäin potkiva had-audion äänentoisto, toivotaan kelien suosivan meitä...ja lämmintähän ne ovat luvanneet..toki illalla viileää on eli järkevä pukeutuminen tai armoton tanssiminen on paikallaan.. vaihtoehdoista jälkimmäinen on oikea. :)

Tämän puolen annista ovat tällä hetkellä lupautuneet vastaamaan dj:t:

Caro² (Fiilis) B2B Doolae (wednesday?)
E-524 (Spacehouse,efekti ry.,Resident)
Individual (Spacehuose)
Radiac (Resident)

Isoo taloo,talon kokosel sydämel, kuulostaako hyvältä,mmm, mars loungeen siis :)Sisällä tiskaus suoritetaan seuraavanlaisella aikataululla:


19.00-21.00 Individual (Spacehouse)
21.00-23.00 Radiac (Resident)
23.00-00.00 Triton (Säde)
00.00-01.00 Friik (Säde)
01.00-02.00 Neon (Säde,Helsinki)
02.00---> Triton B2B Friik B2B Neon

4 tuntia ehtaa lämmittelysaundia 4:n tunnin säteilylle , kuka vetää 8 tuntia putkeen ? Missä jalat , kuka puhuu ??

M Ä E N M I S S A I S !!


Sound: HAD Audio
Light: Ak Sound
Light design: Silto Lights
Decoration: -tf-

Time: 23.4.2011 19.00--->
Place: Route 66
Kotolahdentie 22
48310 Kotka,Mussalo
Tickets: 7€
*Sarppa*

Posts: 48

#8 • • *Sarppa*
Janne, HELL NO we ain´t gonna miss this happening!!
*kuolaa* <- kuolaa jo tosiaan *iloinen*

C ya there all of u ja taataan et jalat muussataan!

*hellokitty*
Triton

Posts: 60

#9 • • Triton
TÄNÄÄN!!!!! Ihan törkeen siistii tulla Kotkaan pitkästä aikaan!!!!!!!!!! *jiihaa**jiihaa**jiihaa*
zintonic

Posts: 6

#11 • • zintonic
TÄÄLLÄ NIIIIIIIN VITUN KOHTA OLLAAN :)