Rex Terrazza Summer Season '11 Grand Opening! @ Bio Rex, Helsinki 20.5.2011 @ Helsinki

4 posts, 1 page, 2,311 views

Rex Terrazza

Posts: 10

#1 • • Edited Rex Terrazza
Rex Terrazza tuo Helsingin yöelämään uuden house- painoitteisen kesäklubi-konseptin perjantai-illoille, Lasipalatsin Bio Rexin terassille.

Terassin avajaisissa perjantaina 20.05.2011 levyjen takana klubin omat resident dj:t Tiberiuz (Rex Terrazza, Balearic Sunset) & Alec Hall (Rex Terrazza, Sunday Discotheque).


Rex Terrazzan musiikillinen anti tarjoaa alkuillan tunnelmallisempaa menoa rauhallisemman house-musiikin tahdissa ja auringon laskiessa Helsingin ytimessä, levylautaset valtaa menevämpi house-soundi.


resident DJ's:


Tiberiuz (Rex Terrazza, Balearic Sunset) &
Alec Hall (Rex Terrazza, Sunday Discotheque)Tervetuloa avaamaan kesäkausi tunnelmallisessa Rex Terrazzassa!
Rex Terrazza

Posts: 10

#3 • • Edited Rex Terrazza
Huomenna se tapahtuu, kun Rex Terrazza avaa tämän kesän meiningit Bio Rexin terassille. Tervetuloa vielä kaikille, ja jos on säätiedotuksia uskomista, niin huomiseksi on luvattu 19 astetta sekä auringonpaistetta, eli lämpimissä terassimeiningeissä mennään huomenna! Muistakaa tulla hyvissä ajoin paikanpäälle :) kutsuvierastilaisuus loppuu klo 20, jolloin ovet aukeavat virallisesti! (sisäänkäynti mannerheimintien puolelta) Nähdään huomenna!Timetable:

Alec Hall & Tiberiuz 20.00-01.30
tiberiuz

Posts: 302

#4 • • Edited tiberiuz Afecto // Rex Terrazza // Baleric Sunset
Täytyy ihan ensiksi sanoa että kiitoksia ihmiset! Ketkä tulitte terassille bailaamaan.. meni ehkä allekirjoittaneen top3 vetoihin ja oli kollegan alec hallin kanssa tosi rento fiilis soittaa kesäistä house meininkiä.. loppuiltaa kohden terassi oli täynnä porukkaa ja lattialla tosi aurinkoinen meininki! paljon tuli isoja kesälauluja soitettua ja terassi-lattia fiilis välittyi dekkien taakse :), tästä iso kiitos.. avajaiset on suoritettu ja heinä-elokuussa homma jatkuu, eli heinäkuun ensimmäisestä perjantaista joka perjantai elokuun loppuun asti Rex Terrazza viihdyttää house musiikilla ihmisiä bio rexin terassilla :), jokaiseen Terrazza tapahtumaan ilmainen sisäänpääsy, pelkän narikan hinnalla...

mutta saatta olla että kivoja yllätyksiä on tulossa vielä tälle kesälle, niistä sitten infoa lisää myöhemmin ;)


oli kivaa!

- t