Media salaa tietoa Japanin ydinonnettomuudesta: Suomessa on säteilyvaara!

3 posts, 1 page, 3,216 views

Avatar
#1 • • Kiltamestaren Guest
Tervehdys,

Tässä on artikkelini aiheesta:

http://sirhenriristi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/64948-koska-tama-hulluus-loppuu

Se on kyllä varsin jännä juttu, että Japanin hallitus kytki säteilymittarit pois päältä ja STUK myös sulki sivunsa.

Islannissa mitattiin virallisesti ensimmäiset säteilyhiukkaset 21. päivä. Suomessa on mitattu säteilynousu jo useita päiviä sitten yksityisten henkilöiden toimesta.

On muuten jännä tää juttu, kun ekaksi STUK väittää, että ydinvoimalat ei räjähdä: tämä on "estetty fysiikan lakien avulla" ja "ydinvoimalat ovat turvallisia".

Nyt kun Japanissa räjähti useita kertoja ydinvoimalassa, niin nyt väitetään, että "säteilylaskeuma ei ole terveydelle vaarallista".

Sitten kun ihmiset alkaa kuolemaan ja saamaan syöpiä, niin mitä sitten väitetään?

Ydinvoiman kannattajat voisivat muuttaa noiden ydinvoimaloiden viereen itse asumaan, vaikka asia ei kuitenkaan ole niinkään yksinkertainen:

ydinvoimalat tekevät väkivaltaa meitä kaikkia kohtaan, joten niitä ei tule sallia: jokaisella ihmisellä on oikeus puolustaa itseään esim. sulkemalla maastamme nämä ydinpommit yhteistuumin: tekemällä tiesulun, mikä estää näiden helvetinkoneiden toiminnan.

Ne voivat minä tahansa hetkenä nääs räjähtää taivaan tuuliin, aivan kuten Japanissa on ollut todella suuri uhka kokoajan, että tapahtuu ketjureaktio ja ydinvoimalat räjäyttävät toinen toisensa.

Tshernobylin voimalan päälle kaadettu hätäbetoni on alkanut murentumaan, se voi laukaista vielä pahemman onnettomuuden siellä: vaarallisena tuo ydinvoimala siis pysyy vielä tuhansia vuosia, myös Japanissa nuo voimalat, vaikka haudattaisiin betonilla, voivat siis tuhansien vuosienkin päästä vielä räjähtää..

Ilman ydinvoimaa ei ole ydinonnettomuuksia: ydinvoima ei ole turvallista eikä saasteetonta. Ydinvoimaloista purkautuu jatkuvalla syötöllä mm. plutoniumia ympäristöön, siis silloinkin kun ne toimivat moitteetomasti. Tässä on usean sadan tutkimuksen avulla osoitettu tämä asia, mitä hallituksemme on vuosikausia piilotellut:

http://www.frankmckinnon.com/plutonium.htm

"Jo mikrogramma plutoniumia keuhkoissa voi aiheuttaa syövän ja tennispallon kokoisesta kappaleesta voi rakentaa ydinaseen."

Mikrogramma on gramman MILJOONASOSA, 50 sentin kolikko painaa muutaman gramman.

- Kiltamestari
Worin

Posts: 526

#2 • • Worin
Uskomatonta sheissee :D

a) netti on ollu kokoajan pullollaan esim. tokion asukkaiden geigermittari livekuvaa. jos et usko hallitusta niin kato niitä. Ihan samoja lukuja siellä on kun valtionkin ilmottamat.
b) tuleehan se säteily sieltä suomeenkin, mut ne määrät on niin pientä ettei niistä tartte välittää. Jodin puoliintumisaika on lyhyt joten se ei kauaa viivy missään.
c)Tapahtunu vetyräjähdys meni ydinfysiikan DI:n sanojen mukaan (fysiikan lakien mukaan) Olikohan se hapen ja veden ionisaatio vai mikskä se sitä kutsu. Itte ydin ei voi räjähtää. Ydinpommiin tarvitaan puhdasta plutoniumia jossa alikriittiset massat puristetaan tavallisilla räjähteillä kriittiseks massaks ja niiden pitää olla siinä paineessa riittävän pitkän aikaa, että ne ehtii toisiaan pommittaa neutroneilla tarpeeks.


Se on just toisinpäin, ydinvoiman vaikutuksia liiotellaan siinä missä säteilyn vaikutuksia liiotellaan. Aurinko pommittaa meitä gammasäteilyllä, radonia vedetään henkeen. Säteilyä tulee kokoajan joka puolelta. Se on ihan sama ottaako sokeri kakusta yhden sokerikiteen pois vai lisääkö siihen yhden. Orgaaninen elämä on jo tottunu tiettyyn määrään säteilyä. Terveyden huollossa säteilyä käytetään kokoajan tutkimuksissa ja hoitokeinoissa isojakin annoksia. Mut ei ne nyt paljon syöpiä aiheuta.

Tiesitkö että happi aiheuttaa syöpää?

http://fi.wikipedia.org/wiki/Oksidatiivinen_stressi
m1kk3

Posts: 5,560

#3 • • m1kk3 no-life
*hihu**lukko*

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti